- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.861
yabanci degil kardeslerim geliyoVardır aklında bişeyler misafirlerin yabancı değilse kolay olur.
Himm anladim o zaman sıkıntı yok ondan rahatsin.aslinda kafamda var malzemelerimde var aama bi lac fazla var aklimda.eleme yapmam lazim iclerinden
superrr
guzel guzel gecinmek varken boyle yalniz kalir iste
Güz el kilo da verilir. Her zaman zorlar beni önce 3 aylarda başlar 1 2 yil devam ederim sonra imkan oldukça tutabilirim. Tabi Allah ömür verir kısmet ederse.Sadece üç aylar değil de sürekli yapılırsa sağlık içinde iyi olacağını düşünüyorum canım.
İF diyetinin bir yöntemi de haftada 2 gün tek öğünde sadece 500 kalori almak.
Bu 2 gün de üst üste olmasın, aralıklı olsun diyor.
Aslında Pazartesi ve Perşembe oruçlarını tanımlıyor.
Lazanyayi geçen izledim. Merak ediyorum tam benlik bi tarifti.yabanci degil kardeslerim geliyo
domates corbasi
lazanya
firinda kanat ve patates yaparim
yaninada meze salata felan
Hangi kabak yemeği canımKaptanim şu kabak yemegine baktim nohutuda severim. Denemek istiyorum bir gün merak ettim.
Tarifler hep nohutluydu. Severim ben nohut eklerim olmazsaHangi kabak yemeği canım
Şıhıl mahşiye nohut koymuyorum ben
Ismi de cok havali. Kaydettimde bakamadimHangi kabak yemeği canım
Şıhıl mahşiye nohut koymuyorum ben
Seviyorsan ekle canım, ben sevmediğim için koymuyorumTarifler hep nohutluydu. Severim ben nohut eklerim olmazsa
cok severimSeviyorsan ekle canım, ben sevmediğim için koymuyorum
Orjinal tarif nohutlu zaten
Ben yaz mevsimini en çok ta bunun için seviyorum1 saat önce serdiğim çamaşırlar kurumuş
Tünaydın canımHerkese tünaydın
Havalar ne kadar güzelleşti içim aciliyo her sabah uyanınca ☀
Gün içindeki sıcaklar çok bunaltıcı ama klimasiz oturamiyoruz artik
İkisininde iç dış malzemesi aynı canım.siniye yayarak yaptığınızdan mi diyorsun kaptan benim dedim normal içli köfte
Bu bizde zeytinyağında kızartılarak yapılır, yine içinde soğan, kıyma, nohut, ceviz olur
Günaydınn inş canım.. güzel haberlerle dolu bir hafta olur inşGünaydın kızlar ☀ Güzel bir hafta geçirelim inşallah
Yediğin birşey ödem yapmış olabilir canımGunaydin kızlar
Kilo durumum'
Cuma: 69.4
Bugun:69.8
Fark +400gr
Offf çok kötü olmuş.. inş sıkıntısız bir şekilde atlatırsınRamazan'ın başından beri ilk defa dün iftardan sonra uyumadım, 12 de yattım, sahura kalkarım diye, uyanamadım maalesef.
42 derece sıcaklıkta susuz susuz oruç nasıl geçecek bilmiyorum.
Bebeğimde 3-5 gündür sıcakların etkisi ile memeye iyice yapıştı garibim.
En zor günüm olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?