Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Akşam 22 'de yediğin tatlıların etkisi olmasın bu :))
Yemeğin hemen arkasından yesen daha iyi olur

Dun unuttum yazmayı hemen yazayım evet dun makarna kasar yedigime hım pşşman oldum
Ne zaman makarna yesem tartıda gördüğüm artı kalıcı oluyor, yediğime bin pişman oluyorum.
O nedenle yapsam bile yemiyorum artık.
Eğer illa yenecekse de yanına salata yada kuru soğan ile yenirse olumsuz etkisini azaltmış oluruz diye düşünüyorum

17.05

20:30-21:00
1. 5 tabak bakla kavurma
1 kase yogurt
1 taze sogan
Sivribiber, domates ve salatalık

10:30 gibiydi sanırım
1kupa kahve
Su:1.5 lt
Afiyet olsun canım, burada problem yok.
Çok iş yapıp ödem de yapmış olabilirsin.

Esimin agzını kapatayım diye yedım canım biraz fazla yapmıs im oda kac gundur bozulmasın diye yiyor vıdı vıdı etmesin diye yedim ama bin pişmanım bugun den itibaren sebze +protein gıdıcem

Esimin agzını kapatayım diye yedım canım biraz fazla yapmıs im oda kac gundur bozulmasın diye yiyor vıdı vıdı etmesin diye yedim ama bin pişmanım bugun den itibaren sebze +protein gıdıcem
Bende bu hafta menümü ayarladım, hep sebze+protein yapacağım İnşaallah.
Bulgur işleri beni bozdu maalesef

Pazartesi ara tartı bildirimlerini almaya başlayalım yavaş yavaş

Makarnayı çok özledim söyle üzeri bol peynirli

yok gülüm eşim kaplumbağaları aşağılamak için onlara kurbağa diyordu evde hayvan hiç sevmez gerçi dışarıda da sevmez ben de tam tersi hepiciğini çok severim :))
benim de cam kapı hep batmış tozlu silinmesi lazım sen iftardan sonra sil gülüm hepsini birden de silme her gün bir yeri sil ki sıcaktan perişan olma

Ne guzel herkes temizlik yapiyor. Ben daha yazlıkları bile cikatamadim. Atletle dolasiyorlar

Aslinda bi ara bende baktm esime soyledm o pek inanmadi oylelikle kalmisti ama ben siparis vereym bari gelsin azcik bile faydasi olsa iyidir. Bubarada ben instagramda gormustm ama nasl guvenicez varmi bildign guvenli satan yer
Hiç bilmiyorum canım ben kullanmadım açıkçası kullanan arkadaşlar varsa yazarlar sana
Bahsettiğim teyzeyi bi nebze anlıyorum kocası ölmüş yıllarca oğluyla yaşamış ondan ilgi beklemiş bütün ilgisini vermiş seninki harbi tuhaf
Allah yardımcın olsun
ben bunu 3 sene sonra farkettim.kardesim evlenince gelinimiz herseyi soylerdi cekinmezdi.
ondan guc aldim bende o yeni gelin oldugu halde cekinmeden herseyi nasil konuuyosa bende konuscam dedim.
dahada ezdirmedim kendimi kv ye
Benim eltim de benden güç alıp artık bende cevap vereceğim diyor ama ne fayda 15 senedir öyle alışmış yapamıyor
Benin ramazanda en dayanamadigim şey su. Açlık nedir bilmem su olsun yeter. Bu arada 60 gün borcum var nasil olacak bilmiyorum.
Ooo işin zor ela

bugun benimde misafirlerim var
daha menuye karar veremedim
Kardeşlerin geliyormuş sıkıntı yapma canım
Ben bir gün önceden karar verir yapilacaklarin bir kısmını yaparim. Iyi panik olmuyon
Ela aynı ben şimdi akşamdan tatlımı yapmıştım sabahtan çorbamı pişirmiş dolma yapacaksam onu da doldurmuştum ben de çok panik oluyorum
Tünaydın canım
Bizde "of, yine mi yaz geldi" havasındayız
Kışın bizim burası yazın da sizin ora çekilmiyor hakikaten
Aman sıkma canını istediğin bedende olduğunda tartıdaki üç beş oynama sıkmasın canını

Ee boşuna mi benziyoruz o kadar

Bahsettiğim teyzeyi bi nebze anlıyorum kocası ölmüş yıllarca oğluyla yaşamış ondan ilgi beklemiş bütün ilgisini vermiş seninki harbi tuhaf
Oğlum doğduğunda beni görmeye birkaç komşu gelmişti tanıdık tanımadık karışık.
İçlerinden biri "İşte sana koca, artık kocaya ihtiyacın yok" dedi, afalladım bu söze.
Ama bu söylenen söz öylesine söylenmiş bir söz değil kesinlikle, toplumumuzun erkek evladı üzerindeki bozuk zihniyetini sözlere dökülmüş hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…