- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.881
Gidip menülerine bakıp geldim.Gunaydın kızlarıkı gundur sis uyanıyorum sinirlerim bozuldu
Akşam 22 'de yediğin tatlıların etkisi olmasın bu :))cuma 63.8
pazartesi 63.8
Kızlar eşim tartıyı banyodan alıp koridora koymuştu. orda(hafif yumuşak) bir tartılayım dedim. 64.3 çıktım. sonra banyoya eski yerine koydum bu kilom çıktı. moralim bozuldu. şimdi ben dışarda bir yerde tartılsam fazla çıkacağım yani demek oluyor bu
Dun unuttum yazmayı hemen yazayım evet dun makarna kasar yedigime hım pşşman oldumGidip menülerine bakıp geldim.
Dünkü menünü göremedim
Cumartesi günkü makarna ve kaşarın etkisi olabilir diye düşündüm.
Ne zaman makarna yesem tartıda gördüğüm artı kalıcı oluyor, yediğime bin pişman oluyorum.Dun unuttum yazmayı hemen yazayım evet dun makarna kasar yedigime hım pşşman oldum
:)) Tatlılar kendini belli ediyor diyorsun...puffAkşam 22 'de yediğin tatlıların etkisi olmasın bu :))
Yemeğin hemen arkasından yesen daha iyi olur
Afiyet olsun canım, burada problem yok.17.05
20:30-21:00
1. 5 tabak bakla kavurma
1 kase yogurt
1 taze sogan
Sivribiber, domates ve salatalık
10:30 gibiydi sanırım
1kupa kahve
Su:1.5 lt
Esimin agzını kapatayım diye yedım canım biraz fazla yapmıs im oda kac gundur bozulmasın diye yiyor vıdı vıdı etmesin diye yedim ama bin pişmanım bugun den itibaren sebze +protein gıdıcemNe zaman makarna yesem tartıda gördüğüm artı kalıcı oluyor, yediğime bin pişman oluyorum.
O nedenle yapsam bile yemiyorum artık.
Eğer illa yenecekse de yanına salata yada kuru soğan ile yenirse olumsuz etkisini azaltmış oluruz diye düşünüyorum
Bende bu hafta menümü ayarladım, hep sebze+protein yapacağım İnşaallah.Esimin agzını kapatayım diye yedım canım biraz fazla yapmıs im oda kac gundur bozulmasın diye yiyor vıdı vıdı etmesin diye yedim ama bin pişmanım bugun den itibaren sebze +protein gıdıcem
Pazartesi ara tartı bildirimlerini almaya başlayalım yavaş yavaş
Makarnayı çok özledim söyle üzeri bol peynirliNe zaman makarna yesem tartıda gördüğüm artı kalıcı oluyor, yediğime bin pişman oluyorum.
O nedenle yapsam bile yemiyorum artık.
Eğer illa yenecekse de yanına salata yada kuru soğan ile yenirse olumsuz etkisini azaltmış oluruz diye düşünüyorum
Sadede gelelimDünkü şişler biraz tuzluydu salatanin tuzunuda kaçırmışım. Bende o yüzden elim ayağım şiş uyandim. Birde yorgunlukta bana ödem yapıyor dün nerdeyse hic oturmadim
Bol maydanoz, peynir ve terayağı ile börek tadında olan favorim.Makarnayı çok özledim söyle üzeri bol peynirli
Her türlü gideri varBol maydanoz, peynir ve terayağı ile börek tadında olan favorim.
Kilolu olmasak da yeseydik
yok gülüm eşim kaplumbağaları aşağılamak için onlara kurbağa diyorduolabilir gabiz olmakta huysuzluk yapiyor. Bugun nasildiniz
benim bitti abla sukur artik. Ama yeniden cam pencere ise girirsecek gibiyim yine kirlendiler.
baya is yapmissin abla masallah. Bitmiyor ya biyer bitiyor baska bir is cikiyor.
yaaa okuyunca canim acidi olume terketmek nedir hayvanlari. Bakmayacaksan alma dogasinda daha iyi yasarlar zaten.
Kurbagada mi vardi abla.
ayy ogrenincee tuhaf olmussundur abla. Yari acik cezaevi neki diye dusunurdum demekki boyle disari cikabiliyirlarmis
masallah . cilek nazik meyve ee pazarcilarsa sahtekar olunca benim 1kiloda bile 10 tane curuk vardi canim
iner o sislik canim sen oyle dusun
hosgeldin beyza . ben hatice 29 yasindayim . istedogin kiloya tez vakitte kavusursun ins canim.
hay masallah biraz daha biyuseler sana is yaptirmazlar ins cimcimeler
kahvaltiya bizimkiler de bayilir.
Gecmis olsun canim
ayy gexmis olsun . kiyamam ona ben
Gecmis olsun canim kuzuya bisey olmamis iyiki.
Ne guzel herkes temizlik yapiyor. Ben daha yazlıkları bile cikatamadim. Atletle dolasiyorlaryok gülüm eşim kaplumbağaları aşağılamak için onlara kurbağa diyorduevde hayvan hiç sevmez gerçi dışarıda da sevmez ben de tam tersi hepiciğini çok severim :))
benim de cam kapı hep batmış tozlu silinmesi lazım sen iftardan sonra sil gülüm hepsini birden de silme her gün bir yeri sil ki sıcaktan perişan olma
Hiç bilmiyorum canım ben kullanmadım açıkçası kullanan arkadaşlar varsa yazarlar sanaAslinda bi ara bende baktm esime soyledm o pek inanmadi oylelikle kalmisti ama ben siparis vereym bari gelsin azcik bile faydasi olsa iyidir. Bubarada ben instagramda gormustm ama nasl guvenicez varmi bildign guvenli satan yer
Bahsettiğim teyzeyi bi nebze anlıyorum kocası ölmüş yıllarca oğluyla yaşamış ondan ilgi beklemiş bütün ilgisini vermiş seninki harbi tuhafKocası yaşıyor canım ama oğlunu koca yerine koymuş bir kadın.
Eşim banyoya girer, girdiği andan itibaren banyonun önünde havlu ile beklerdi.
Bayramlarda bir yere giderken kendi oğlunun koluna girerdi yeni gelin gibi, önden onlar giderdi, bende arkadan kp ile gelirdim..
Daha neler neler, yaz yaz bitmez
Allah yardımcın olsunRamazan'ın başından beri ilk defa dün iftardan sonra uyumadım, 12 de yattım, sahura kalkarım diye, uyanamadım maalesef.
42 derece sıcaklıkta susuz susuz oruç nasıl geçecek bilmiyorum.
Bebeğimde 3-5 gündür sıcakların etkisi ile memeye iyice yapıştı garibim.
En zor günüm olur herhalde
Benim eltim de benden güç alıp artık bende cevap vereceğim diyor ama ne fayda 15 senedir öyle alışmış yapamıyorben bunu 3 sene sonra farkettim.kardesim evlenince gelinimiz herseyi soylerdi cekinmezdi.
ondan guc aldim bende o yeni gelin oldugu halde cekinmeden herseyi nasil konuuyosa bende konuscam dedim.
dahada ezdirmedim kendimi kv ye
Ooo işin zor elaBenin ramazanda en dayanamadigim şey su. Açlık nedir bilmem su olsun yeter. Bu arada 60 gün borcum var nasil olacak bilmiyorum.
Kardeşlerin geliyormuş sıkıntı yapma canım
bugun benimde misafirlerim var
daha menuye karar veremedim
Ela aynı ben şimdi akşamdan tatlımı yapmıştım sabahtan çorbamı pişirmiş dolma yapacaksam onu da doldurmuştum ben de çok panik oluyorumBen bir gün önceden karar verir yapilacaklarin bir kısmını yaparim. Iyi panik olmuyon
Kışın bizim burası yazın da sizin ora çekilmiyor hakikatenTünaydın canım
Bizde "of, yine mi yaz geldi" havasındayız
Aman sıkma canını istediğin bedende olduğunda tartıdaki üç beş oynama sıkmasın canınıcuma 63.8
pazartesi 63.8
Kızlar eşim tartıyı banyodan alıp koridora koymuştu. orda(hafif yumuşak) bir tartılayım dedim. 64.3 çıktım. sonra banyoya eski yerine koydum bu kilom çıktı. moralim bozuldu. şimdi ben dışarda bir yerde tartılsam fazla çıkacağım yani demek oluyor bu
Ee boşuna mi benziyoruz o kadarHiç bilmiyorum canım ben kullanmadım açıkçası kullanan arkadaşlar varsa yazarlar sana
Bahsettiğim teyzeyi bi nebze anlıyorum kocası ölmüş yıllarca oğluyla yaşamış ondan ilgi beklemiş bütün ilgisini vermiş seninki harbi tuhaf
Allah yardımcın olsun
Benim eltim de benden güç alıp artık bende cevap vereceğim diyor ama ne fayda 15 senedir öyle alışmış yapamıyor
Ooo işin zor ela
Kardeşlerin geliyormuş sıkıntı yapma canım
Ela aynı ben şimdi akşamdan tatlımı yapmıştım sabahtan çorbamı pişirmiş dolma yapacaksam onu da doldurmuştum ben de çok panik oluyorum
Kışın bizim burası yazın da sizin ora çekilmiyor hakikaten
Aman sıkma canını istediğin bedende olduğunda tartıdaki üç beş oynama sıkmasın canını
Oğlum doğduğunda beni görmeye birkaç komşu gelmişti tanıdık tanımadık karışık.Bahsettiğim teyzeyi bi nebze anlıyorum kocası ölmüş yıllarca oğluyla yaşamış ondan ilgi beklemiş bütün ilgisini vermiş seninki harbi tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?