- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.901
Yok zorla yemek yapiyorum. Cok huysuz emmiyor. Cok yiprandim. Kucağımdayken yaziyorum çoğu zamanNe guzel herkes temizlik yapiyor. Ben daha yazlıkları bile cikatamadim. Atletle dolasiyorlar
Ben bile sabitim, olmadı bu
Zıplama ve adımlama nasıl gidiyor pekiHurma incir de yok evde onlari da yemiyorum ama porsiyon kucultmem lazim. E akşama kadar da bayiliyorum açlıktan
Aynen öyle canım, bu ülkede ortası yok herhalde bununKışın bizim burası yazın da sizin ora çekilmiyor hakikaten
gülüm kp iyice zayıflamışsa rabbim bilir ya pek zamanı kalmamıştır , tontişim dediğim komşum vardı ya onun kp iyiydi önce son hafta aşırı zayıflamış iştahı gitmiş ben de bir gitsem mi diyordu ona da demiştim git gülüm allah bilir ya son zamanları olabilir demiştim , 1 hafta sürmedi vefat ettiKizlarr bugun sabahtan beri girdim ciktim ama bi turlu yazamadim. Canim sikkindi.
Kp kanser hastasi yazmistim onceden. Su ara cok sikintili iyice.3 gun once doktora gittiler agri bandi falan vermisler artik son safhasinda olanlara verliyormus bu morfin gibi uyusturuyormus oyle dediler. Cok uzuluyorum 2 aydir gorumuyiruz esim doktora goturmek icin gorustu bi. Cok fena yaziflamis cokmus dedi. E bizde gidip gelmeyince moralman da cokmus oyle diyor kv ve kp.
Velhasil esim carsamba geliriz ins dedi az once telle konusurken kvye. Ki gidelim demistik haberim vardi zaten. Ama teli kapatinca kizlar kalacakmiyiz dedi ve 2 3 gun kaliriz dedi. Evet sorsaydi zaten kalalim derdim zaten. Neyse cani sikkin diye bisey demedim. Ama bu sefer benim canim sikildi.
Cuma gunude doktora ggitmesi gerek kp onu goturecek buyuk ihtimal esim. Biyandan da korona belasi var ne biliyim baya karmakarisik oldum bisey soylesem su anda kesin yanlis anlayack . biyandan da kendime kiziyorum abartma bu kadar diye ama icime bi sikinti oturdu anlamdim. Gercekten benmi abartiyorum acaba kizlar ya(
Amannn
Tövbe Estağfirullah ya bu nasıl bi zihniyettirOğlum doğduğunda beni görmeye birkaç komşu gelmişti tanıdık tanımadık karışık.
İçlerinden biri "İşte sana koca, artık kocaya ihtiyacın yok" dedi, afalladım bu söze.
Ama bu söylenen söz öylesine söylenmiş bir söz değil kesinlikle, toplumumuzun erkek evladı üzerindeki bozuk zihniyetini sözlere dökülmüş hali.
Anlıyorum seni iki çocukla çok normal kızımın yeni doğduğu zamanlar ben de öyleydim senin iki tane ve aralarında çok yaş yokYok zorla yemek yapiyorum. Cok huysuz emmiyor. Cok yiprandim. Kucağımdayken yaziyorum çoğu zaman
hahahah ben onun fırlamalığı cin cücüklüğünü yerim yaaa cep boy erkekkkkkOkafar haklisinki abla bende nerdeyse hergun esime soyluyordm bi ara pes ettim artk soxlemez oldm ama gecen gun kenarindan tutup cekti esimde gordu şart oldu artk su yasak kalksin hemen alip vidalari matkapi arkadasindan takcak insallah.
Ah ah hemde herseyden anliyorlar ya daha 10 aylik ama cok firlamaa :)
Anladim canimm hadi hayirlisi bende 65 iyidi dogm oncesi ama suan 62 sanki dha iyi olcak gozumde hic yemiyor 62 cok zor gbi geliyor :)
Ay sen boylr diyince hadi dedm esime gene deniyelm yaptk baya da sıkı oldu ama esim dedi benm icime sinmiyot boylr denicem beni tasimazsa kaldiralm bide kafasina duser diye bi denedi iniyor tabi. Carsamba kancayla duvara yapcak artik
Ohh ne guzel afiyet olsun
Bende Ali nazik yaptm ilkdefa denedim guzeldi
Ah cnm cok gecmis olsun iyi gene sonunda vermis ya hic veremeseydi Allahim korumus.
Canim bence sakin ol biraz korkmakta haklisin tabiki ama esine bisey dersen bencede buyuk ihtimal yanlış anlayabillr o yuzden bi sebeb bulup biz gunubirlik donsekmi desen geri goturmezmi ki sizi.
Eşin şuanda baya duygusal bakiyodur babasının son zamanları gibide goruyorsa Allah şifa versin inşallah cnm
Artıdan sonra sabit değil mi ? Yoksa cuma günkü artılar mı sabitBen bile sabitim, olmadı bu
Umarım Cumaya kadar telafi edersin.
Hem suçlu hem güçlü diyorsunArtıdan sonra sabit değil mi ? Yoksa cuma günkü artılar mı sabit
ödüm kopuyor böyle şeyleri duyunca..rabbim bir daha böyle tehlikeli kazaları yaşatmasın , hani derler ya çocukları allah melekler korudu diye çok şükür seni evladını da korumuş ,sadaka çıkartmış mıydın o zamanAmin bütün evlatlarımızı inş
ben de çamaşır görmek istemiyorummm 3-4 gündür 2 çamaşır kurutmalığı da dolup dolup boşalıyor :) bu gün belki çalıştırmam az makine dinlensin(ben değil zavallı makine) :))))))))))turunun tek ornegı dıyorsun yani
senin isleri devralıyorlar desene canım
Sukur canım
ne yesil cay ıcwbıldım ne kiraz sapı anca kahve ıctım abla uyumazsaam içiceb
haklısın valla abla
oyyy kıyamam ben ona cok Sukur acabılmıssınız canım
burası da cok sıcak abla bıraktım valla sabahtan beri kac makına camasır yıkadım yerlestırdim bilmiyorumuzun bir sure camasır gormek istemiyorum
cok Sukur canım sen nasılsın
Allahtan corba sıcak degılmıste yanmamıs canim gecmıs olsun
Allah korumus canım gelmıs gecmıs olsun
sorma canım katlı olan camasırlar bir guzel bozdular
aksama kadar mızmızdı canim. Aksam tuvaletini yaptı keyfi yerine geldi cok Sukur
Insallah canm karbon hemen etkisini gosterdı yarın 72 yı goremezsem uzulurım
sorsa daha iyiymis canım ama dusunememıs sanırım gitmesen bırsey olsa babasına sen suclu olursun bosver git Rabbım sifa versin canım
daha yenı uyuyacaklar Insallah canım ufaklık cıldırdı salıncakta uyumaya alıstı yatagında uyumuyor
yesil cay ıcemedim ben ya su ve kahve anca sıstım gitmiyor o ugultu 2 gundur bendede var iftara yakın baslıyor
bugun baya yoruldum benim kızlar daha yenı uyuyacaklar Insallah kahveye alıstım ben birde hindistan cevizi aroması ile guzel oluyor
ogretmenler odası degince harbiden takımda baya bir ogretmen var acsak bır okul baya ıs goruru
hayrolsun canım hayra yor
aslında siz onları dusunuyorsunuz ama iste yaslılar daha Baska bakıyor olaya sanirim
dolaşsınlar elleme kimse yok evde nasıl olsa siz sizesiniz:))))))Ne guzel herkes temizlik yapiyor. Ben daha yazlıkları bile cikatamadim. Atletle dolasiyorlar
ben de artı 500 cuma sabittim 87.3 dü gece tuzlu çekirdek yedim bir de ohh mis gibi artı oldu 87.8 olarak:)))
Güzel cnm. Allah kabul etsinyabanci degil kardeslerim geliyo
domates corbasi
lazanya
firinda kanat ve patates yaparim
yaninada meze salata felan
oyle koca bir bize denk gelmiyor vallaKadın o kadar baskın ki, kocasını bile susturmuş canım, konuşamazdı adamcağız
bosver canım valla eskileri hepimiz acarsak muhtemelen bekar mutlu anneler oluruzilk zamanlar kv hasta felan olunca esim de yanina yatardi saatlerce konusurlardi
bende cok sinir olurdum
ben hasta oluncada resmen ondan bisey istemeyim diye isim var deyip giderdi
aklima gelince gicik oldum simdi
oyyy insallah cok susamadan tutarsın havalar ısındıgından beri bende su konusunda cok zorlanıyorum aksamda cok ıcemıyorum sişiyorum sahura kadar otursam diyorum yapamıyorumRamazan'ın başından beri ilk defa dün iftardan sonra uyumadım, 12 de yattım, sahura kalkarım diye, uyanamadım maalesef.
42 derece sıcaklıkta susuz susuz oruç nasıl geçecek bilmiyorum.
Bebeğimde 3-5 gündür sıcakların etkisi ile memeye iyice yapıştı garibim.
En zor günüm olur herhalde
bendede var 60 gun 2 kızım dada lohusalıgıma denk geldıBenin ramazanda en dayanamadigim şey su. Açlık nedir bilmem su olsun yeter. Bu arada 60 gün borcum var nasil olacak bilmiyorum.
omad İF hem İslam dininden alınıp evrılmıs cevrılmısSadece üç aylar değil de sürekli yapılırsa sağlık içinde iyi olacağını düşünüyorum canım.
İF diyetinin bir yöntemi de haftada 2 gün tek öğünde sadece 500 kalori almak.
Bu 2 gün de üst üste olmasın, aralıklı olsun diyor.
Aslında Pazartesi ve Perşembe oruçlarını tanımlıyor.
uzun bir sure gene karbon almam canım ne guzel 72 yı gordum kendi elimle ittimNe zaman makarna yesem tartıda gördüğüm artı kalıcı oluyor, yediğime bin pişman oluyorum.
O nedenle yapsam bile yemiyorum artık.
Eğer illa yenecekse de yanına salata yada kuru soğan ile yenirse olumsuz etkisini azaltmış oluruz diye düşünüyorum
olabilir canım 2 gundur sporda yapamadımAfiyet olsun canım, burada problem yok.
Çok iş yapıp ödem de yapmış olabilirsin.
ben bu hafta bulgur yesil mercimekli falan gecıreyım diyordum ama yalan olduBende bu hafta menümü ayarladım, hep sebze+protein yapacağım İnşaallah.
Bulgur işleri beni bozdu maalesef
bende gaza geldim cıkardım ama pısman oldum neyse er yada gec cıkacak tı aradan cıkmıs olduNe guzel herkes temizlik yapiyor. Ben daha yazlıkları bile cikatamadim. Atletle dolasiyorlar
ypesdıyorunOğlum doğduğunda beni görmeye birkaç komşu gelmişti tanıdık tanımadık karışık.
İçlerinden biri "İşte sana koca, artık kocaya ihtiyacın yok" dedi, afalladım bu söze.
Ama bu söylenen söz öylesine söylenmiş bir söz değil kesinlikle, toplumumuzun erkek evladı üzerindeki bozuk zihniyetini sözlere dökülmüş hali.
beyin yakan bir soruArtıdan sonra sabit değil mi ? Yoksa cuma günkü artılar mı sabit
sımdı hurcları vakumlayp kaldırcam abla bugunde yorganları yıkadımben de çamaşır görmek istemiyorummm 3-4 gündür 2 çamaşır kurutmalığı da dolup dolup boşalıyor :) bu gün belki çalıştırmam az makine dinlensin(ben değil zavallı makine) :))))))))))
Supersın canımKilo bildirimi
Cuma 69.9
Ptesi 68.9
Fark-1kilo
ay iyi bari gitmis yanlarından yoksa insan nasıl dayanır valla kv yanımda olsa ben kesinlikle yapamazdım herhalde esimi zor tolere ediyorum birde o olsaydı napardım bilmiyorum bayramdan bayrama goruyorum sinirden kendimi yiyorum
gunaydın canım
yatar pozisyonda canım butun gun kendi binip sallanıyor alçak birde
bende 70 gorucem Insallah su sıslık leri halletmem lazım
Niran valla ne cins bir kv sımdı kurtulmussun Allahtan kp bısey demezmıydı
Gunaydin canım
1 saat önce serdiğim çamaşırlar kurumuş
Yediğin birşey ödem yapmış olabilir canım
Hem sen biraz dur burada, beni geçme
Oğlum doğduğunda beni görmeye birkaç komşu gelmişti tanıdık tanımadık karışık.
hahahah ben onun fırlamalığı cin cücüklüğünü yerim yaaa cep boy erkekkkkk
sonradan ah vah edip üzüleceğinize önden tedbiri alın tuvarda delik dediğin nedir yav 2 alçı sürdün mü kapanan şey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?