Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne guzel herkes temizlik yapiyor. Ben daha yazlıkları bile cikatamadim. Atletle dolasiyorlar
Yok zorla yemek yapiyorum. Cok huysuz emmiyor. Cok yiprandim. Kucağımdayken yaziyorum çoğu zaman

gülüm kp iyice zayıflamışsa rabbim bilir ya pek zamanı kalmamıştır , tontişim dediğim komşum vardı ya onun kp iyiydi önce son hafta aşırı zayıflamış iştahı gitmiş ben de bir gitsem mi diyordu ona da demiştim git gülüm allah bilir ya son zamanları olabilir demiştim , 1 hafta sürmedi vefat etti
ne senin ne de eşinin için de sonrasın da kırıklık kalmasın , eşinin aklın da şimdi gör neler var sana 2-3 gün kalalım olur mu demeyi unutmuştur ,allah hepinizin yar yardımcısı olsun gülüm iyi de olsalar kötü de olsalar ana baba nın öleceğini bilmek insanı dağıtıyor

Amannn
Tövbe Estağfirullah ya bu nasıl bi zihniyettir
Yok zorla yemek yapiyorum. Cok huysuz emmiyor. Cok yiprandim. Kucağımdayken yaziyorum çoğu zaman
Anlıyorum seni iki çocukla çok normal kızımın yeni doğduğu zamanlar ben de öyleydim senin iki tane ve aralarında çok yaş yok

hahahah ben onun fırlamalığı cin cücüklüğünü yerim yaaa cep boy erkekkkkk
sonradan ah vah edip üzüleceğinize önden tedbiri alın tuvarda delik dediğin nedir yav 2 alçı sürdün mü kapanan şey :)

Amin bütün evlatlarımızı inş
ödüm kopuyor böyle şeyleri duyunca..rabbim bir daha böyle tehlikeli kazaları yaşatmasın , hani derler ya çocukları allah melekler korudu diye çok şükür seni evladını da korumuş ,sadaka çıkartmış mıydın o zaman

ben de çamaşır görmek istemiyorummm 3-4 gündür 2 çamaşır kurutmalığı da dolup dolup boşalıyor :) bu gün belki çalıştırmam az makine dinlensin(ben değil zavallı makine) :))))))))))

Kızlar oglan bugun biraz daha iyi sukur eziyet etmiyor fazla. Az once disari cikardm ne guzel esiyordu sicak ama o esinti bunaltmadi insallah cocukta yel kapmaz simdi uyudu benimde yemegm yok ona giriscem az bisey oturayim dinleneyim de. Alintilarla donucem insallah

Kadın o kadar baskın ki, kocasını bile susturmuş canım, konuşamazdı adamcağız
oyle koca bir bize denk gelmiyor valla
ilk zamanlar kv hasta felan olunca esim de yanina yatardi saatlerce konusurlardi
bende cok sinir olurdum
ben hasta oluncada resmen ondan bisey istemeyim diye isim var deyip giderdi
aklima gelince gicik oldum simdi
bosver canım valla eskileri hepimiz acarsak muhtemelen bekar mutlu anneler oluruzhepsi anacı bu beylerin biz sanki kovuktan cıkma
oyyy insallah cok susamadan tutarsın havalar ısındıgından beri bende su konusunda cok zorlanıyorum aksamda cok ıcemıyorum sişiyorum sahura kadar otursam diyorum yapamıyorum
Benin ramazanda en dayanamadigim şey su. Açlık nedir bilmem su olsun yeter. Bu arada 60 gün borcum var nasil olacak bilmiyorum.
bendede var 60 gun 2 kızım dada lohusalıgıma denk geldı
omad İF hem İslam dininden alınıp evrılmıs cevrılmıs
uzun bir sure gene karbon almam canım ne guzel 72 yı gordum kendi elimle ittim
Afiyet olsun canım, burada problem yok.
Çok iş yapıp ödem de yapmış olabilirsin.
olabilir canım 2 gundur sporda yapamadım
Bende bu hafta menümü ayarladım, hep sebze+protein yapacağım İnşaallah.
Bulgur işleri beni bozdu maalesef
ben bu hafta bulgur yesil mercimekli falan gecıreyım diyordum ama yalan oldu
Ne guzel herkes temizlik yapiyor. Ben daha yazlıkları bile cikatamadim. Atletle dolasiyorlar
bende gaza geldim cıkardım ama pısman oldum neyse er yada gec cıkacak tı aradan cıkmıs oldu
ypesdıyorun
Artıdan sonra sabit değil mi ? Yoksa cuma günkü artılar mı sabit
beyin yakan bir soru
ben de çamaşır görmek istemiyorummm 3-4 gündür 2 çamaşır kurutmalığı da dolup dolup boşalıyor :) bu gün belki çalıştırmam az makine dinlensin(ben değil zavallı makine) :))))))))))
sımdı hurcları vakumlayp kaldırcam abla bugunde yorganları yıkadım
Kilo bildirimi
Cuma 69.9
Ptesi 68.9
Fark-1kilo
Supersın canım

Ay ne guzel ya oyalaniyor baya desene
Gorursn kiz insallah persmbe iftardan sonrasi icin odemsuyu yap kendine

1 saat önce serdiğim çamaşırlar kurumuş

Ayy ne sicak Allah kolaylikversin

Yediğin birşey ödem yapmış olabilir canım
Hem sen biraz dur burada, beni geçme

yok yokk gectim bikerem yerimi vermem daha ama duydumki sabitmissin bu hafta eksiyle gelirsn kesin bende dikkat etmeliyim cokk

Ayyy ne kadr edepsizce bir laf tobe yarabbim

Sormaa abla cep boy ama anamizi aglatiyor bazen.
Ah bide benm esim anlasa onu. Cocugn odasina raf aldiydm 3 lu 1 tanesini takti ama saymadigi laf kalmai yok duvarn anasini aglatiyorz nekadr buyk delik actk vs vs dedm. Kalsn yapma otwkileri. Birakti yapmadi. Adama dokunuyor resmen duvara bisi asmak. Duvarda bi saatler var odalarda cocugn odasinda kapi susu otrma odasinda bi puzzle kendmizin yaptigi bide mutfakda annemden hatira 1 tepsi baska bisi yok bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…