- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.921
MaşaallahKilo bildirimi
Cuma 69.9
Ptesi 68.9
Fark-1kilo
Maşaallah
Kız ne yaptın, ne ettin, ne yedin de -1 yaptın 3 günde merak ettim
Ederim kaptanim ödemdir o gider. Yine çarşamba aç kalırımBen bile sabitim, olmadı bu
Umarım Cumaya kadar telafi edersin.
Ayy ödemin gitmemiş mi hâlaHem suçlu hem güçlü diyorsun
Haklısın
Cuma günkü artılar hala duruyor
Ayy öyle yapıyorum mecburiyettendolaşsınlar elleme kimse yok evde nasıl olsa siz sizesiniz:))))))
canın ne zaman isterse o zaman yap gülüm keyfine bak valla
Aynen aradan çıkar iyi oluroyle koca bir bize denk gelmiyor valla
bosver canım valla eskileri hepimiz acarsak muhtemelen bekar mutlu anneler oluruzhepsi anacı bu beylerin biz sanki kovuktan cıkma
oyyy insallah cok susamadan tutarsın havalar ısındıgından beri bende su konusunda cok zorlanıyorum aksamda cok ıcemıyorum sişiyorum sahura kadar otursam diyorum yapamıyorum
bendede var 60 gun 2 kızım dada lohusalıgıma denk geldı
omad İF hem İslam dininden alınıp evrılmıs cevrılmıs
uzun bir sure gene karbon almam canım ne guzel 72 yı gordum kendi elimle ittim
olabilir canım 2 gundur sporda yapamadım
ben bu hafta bulgur yesil mercimekli falan gecıreyım diyordum ama yalan oldu
bende gaza geldim cıkardım ama pısman oldum neyse er yada gec cıkacak tı aradan cıkmıs oldu
ypesdıyorun
beyin yakan bir soru
sımdı hurcları vakumlayp kaldırcam abla bugunde yorganları yıkadım
Supersın canım
Hadi şu 4 günde yarışalım. Akşam porsiyonları azaltalim. Yemin edelim. Spor yapalim.Benım gaza ihtiyacım var
ne ilginç insanlar varEn doğru yorumKocası yaşıyor mu acaba ? Bi arkadaşım var kayınpederi vefat etmiş kadın bütün çocuklarını evlendirmiş en küçükle beraber yaşıyorlarmış bunlar evlenince beraber yaşamışlar yaşlı ve yalnız diye arkadaşım diyordu ki kapı çalar eşimin işten gelme saati koşardı resmen kapıya ki benden önce açmak için sabah eşim işe gider kapıdan uğurlar yetmez balkona çıkar ardından el sallar markete gideriz alışveriş listesini o yapar oğluyla önden yürür alışverişlerini yaparlar bende arkalarından çanta gibi giderdim kadın sanki kendi kocasıymış gibi sahiplenmiş oğlunu bir sürü problem yaşadılar en son kadın memlekete döndü büyük oğluna yakın ev tutup yalnız yaşıyormuş
daha neler duyacazKocası yaşıyor canım ama oğlunu koca yerine koymuş bir kadın.
Eşim banyoya girer, girdiği andan itibaren banyonun önünde havlu ile beklerdi.
Bayramlarda bir yere giderken kendi oğlunun koluna girerdi yeni gelin gibi, önden onlar giderdi, bende arkadan kp ile gelirdim..
Daha neler neler, yaz yaz bitmez
böyle olmak lazım sanırımAyy geçmişe bakamadin ama son msj buydu. Keşke izin vermeseydin yaa.. Ben hep şu mantiktayim. Önce karşımdakinin düşünmesi beklerim bakarim ki yok düşünmüyor ben lafımı söylerim. Onlar kol kola giderken bu lafini espiriyle söylerdim anne yeni gelin damat gibisiniz diye. Bende babamin koluna gireyim bari diycen ki dank edicek
bizimde bi tanidik var
toplum icinde bile kocasini konusturmaz
sen sus diye azarlar bide
adamda susar konusmaz
allah verir kolaylığını canımBenin ramazanda en dayanamadigim şey su. Açlık nedir bilmem su olsun yeter. Bu arada 60 gün borcum var nasil olacak bilmiyorum.
burdada hava Bugün çok güzelHerkese tünaydın
Havalar ne kadar güzelleşti içim aciliyo her sabah uyanınca ☀
Gün içindeki sıcaklar çok bunaltıcı ama klimasiz oturamiyoruz artik
amin abla inş, çok şükür abla bişiy duysam görsem azda olsa hep vermeye çalışırımödüm kopuyor böyle şeyleri duyunca..rabbim bir daha böyle tehlikeli kazaları yaşatmasın , hani derler ya çocukları allah melekler korudu diye çok şükür seni evladını da korumuş ,sadaka çıkartmış mıydın o zaman
yok yok burnun doğru koku almıyor bence güzel değildir oBenım cadılar pizza yaptım ne guzel koktu namuzsuz
inş Cuma’ya hallederisn canımGunaydin kızlar
Kilo durumum'
Cuma: 69.4
Bugun:69.8
Fark +400gr
herzaman aynı yerde ve kendi tartınla tartılman gerek canım, sabit olmanda güzel Cuma’ya eksi gelircuma 63.8
pazartesi 63.8
Kızlar eşim tartıyı banyodan alıp koridora koymuştu. orda(hafif yumuşak) bir tartılayım dedim. 64.3 çıktım. sonra banyoya eski yerine koydum bu kilom çıktı. moralim bozuldu. şimdi ben dışarda bir yerde tartılsam fazla çıkacağım yani demek oluyor bu
maşallah canım süpersinKilo bildirimi
Cuma 69.9
Ptesi 68.9
Fark-1kilo
büyük bi ihtimal ard arda yenen sarma ve mantıdandır, Cuma’ya gider inşcuma 59.7
pazartesi 61
niye boyle oldu anlamadim.
dun ve evelsi gun ust uste spor yaptim 90.dk lik
45 50 dklarini kosu yaptim oyuzdenmi acaba
dun sarma yedim evelsi gunde manti
bunlar yuzundende olabilir heralde ama fazlada kacirmadim
Bugünden itibaren menülerine dikkat eder, karbonhidrat tüketmezsen eksiye dönersin canımcuma 59.7
pazartesi 61
niye boyle oldu anlamadim.
dun ve evelsi gun ust uste spor yaptim 90.dk lik
45 50 dklarini kosu yaptim oyuzdenmi acaba
dun sarma yedim evelsi gunde manti
bunlar yuzundende olabilir heralde ama fazlada kacirmadim
Benim makina bugün hiç durmadı, baktım çamaşırlar 1 saate kuruyor, yatakların pedlerine kadar attım makinayaben de çamaşır görmek istemiyorummm 3-4 gündür 2 çamaşır kurutmalığı da dolup dolup boşalıyor :) bu gün belki çalıştırmam az makine dinlensin(ben değil zavallı makine) :))))))))))
Ne oldu canım, motivasyonun mu düştüBenım gaza ihtiyacım var
Yaaa içim gidiyor resmen herkes ne guzel temizlik yapiyor ohh misssBenim makina bugün hiç durmadı, baktım çamaşırlar 1 saate kuruyor, yatakların pedlerine kadar attım makinaya
Bayramdan sonra dinlendiririm ben onu :))
Inşallah öyle olur canim.ne ilginç insanlar var
daha neler duyacaz
böyle olmak lazım sanırım
yazık adama üzüldüm hele toplum içinde öyle yapmak ne kadar doğru
allah verir kolaylığını canım
burdada hava Bugün çok güzel
amin abla inş, çok şükür abla bişiy duysam görsem azda olsa hep vermeye çalışırım
yok yok burnun doğru koku almıyor bence güzel değildir o
inş Cuma’ya hallederisn canım
herzaman aynı yerde ve kendi tartınla tartılman gerek canım, sabit olmanda güzel Cuma’ya eksi gelir
maşallah canım süpersin
büyük bi ihtimal ard arda yenen sarma ve mantıdandır, Cuma’ya gider inş
Bence pizza motivasyonunu düşürdüNe oldu canım, motivasyonun mu düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?