- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.941
O artılar gidecek kaptanHem suçlu hem güçlü diyorsun
Haklısın
Cuma günkü artılar hala duruyor
Süper süperKilo bildirimi
Cuma 69.9
Ptesi 68.9
Fark-1kilo
Of of anlıyorum dostum sen iftarda ye ondan ye sonra da ben bayramda 70 olurum sen 75Benım cadılar pizza yaptım ne guzel koktu namuzsuz
Spor ve karbonhidrat ödemi olabilir canım Cuma’ya kadar karbonhidrat tüketmemeye özen göstercuma 59.7
pazartesi 61
niye boyle oldu anlamadim.
dun ve evelsi gun ust uste spor yaptim 90.dk lik
45 50 dklarini kosu yaptim oyuzdenmi acaba
dun sarma yedim evelsi gunde manti
bunlar yuzundende olabilir heralde ama fazlada kacirmadim
Bayramda 70 kilo mu 75 kilo mu ona göre kararını ver canım şu an tam ikisinin ortasındasınBenım gaza ihtiyacım var
İkisininde iç dış malzemesi aynı canım.
biz sadece nohutla yapıyoruz soğani kavuruyoruz haşlanmış nohutu ezip içine katıyoruz salça baharat ile güzel bir iç oluyor tavsiye ederimBu bizde zeytinyağında kızartılarak yapılır, yine içinde soğan, kıyma, nohut, ceviz olur
ben de aynı şekilde yapacağım kardesi markete yolladım bugünBende bu hafta menümü ayarladım, hep sebze+protein yapacağım İnşaallah.
Bulgur işleri beni bozdu maalesef
maşallah canım çok iyisinKilo bildirimi
Cuma 69.9
Ptesi 68.9
Fark-1kilo
Maşallah canım cumaya kadar güzel eksi gir 6 lara geçersinCuma:71.3
Bugün 70.9
Fark : -400 gram
yası ilerledikçe kendi kendine oyalanıyorlar canım senin pasada oyle olacak InsallahAy ne guzel ya oyalaniyor baya desene
Gorursn kiz insallah persmbe iftardan sonrasi icin odemsuyu yap kendine
Aboww senin artıda baya fazlaymos Insallah cumaya iner canim regl bitti micuma 59.7
pazartesi 61
niye boyle oldu anlamadim.
dun ve evelsi gun ust uste spor yaptim 90.dk lik
45 50 dklarini kosu yaptim oyuzdenmi acaba
dun sarma yedim evelsi gunde manti
bunlar yuzundende olabilir heralde ama fazlada kacirmadim
kolay gelsin canımHayırlı günler herkese şimdi oturdum aşağa dahada bitmedi işim, geçmiş yapıcam inş.
sende buranın bir parcasisin canımvalla pek bişey yemiyorum. kendime söz verdim bayrama kadar 67leri görecem diye. aç aç dolaşıyorum. bide buraya yazdım ya sözümde durayım yüzüm olsun diye.
Benim burası motivasyon kaynağım Rabbim hepinizden razı olsun
yarısalim kuzu yarısalim ikimizde artıdayızHadi şu 4 günde yarışalım. Akşam porsiyonları azaltalim. Yemin edelim. Spor yapalim.
koku alsada bir koca pizzayı ıkı kardes indirdiler mideyeyok yok burnun doğru koku almıyor bence güzel değildir o
tartı beni benden aldıNe oldu canım, motivasyonun mu düştü
bak ya sana bu zevki asla tattırmamMerve’nin beni yakalamayacağını duyunca ben
senin onune gecmeyen ne olsun Zehra gorursun sen
Of of anlıyorum dostum sen iftarda ye ondan ye sonra da ben bayramda 70 olurum sen 75
tabıkı de 70 hatta 6 lara zorlucammBayramda 70 kilo mu 75 kilo mu ona göre kararını ver canım şu an tam ikisinin ortasındasın
catladım valla orta yerimden elimden gelse utanmasam tepınecem yerimde sinirden
oyyy oyyy kalbim uzaklaşma benden izin vermemCuma:71.3
Bugün 70.9
Fark : -400 gram
Çalsın davullar başlasın halayBildirimim gelsin
Cuma gunu 72. 5
Bugun 72. 9
+400
Aslında +900 72 yı gormustum offf resmen yere cakıldim
Ayyy ne çok yormuşsun kendini sağlıcakla kirletin inşallahKizlarrr merhabalar.
Sicak birgun tam temizlik yapmalik dedimdemez olaydim .susuzluktan oluyorum
Salonun camini ve koltuklarini sildim. Yettimi yetmedi diger odanin cami yerleri derken birde baktim mutfak camini siliyorum.cam silmeye basladimmi hepsini silmezsem geri kirlenecekler gibi geliyor . arada yatak odasininkinide sildim cam isi bitti sukur.
Bu arada iki makine camasir serdim kaldirdim.ama yemegim yok.kizlar borek istiyorlar borek saracagim simdi yanina corba salata tatlim da var .
Sizler neler yapiyorsunuz bakalim
Bana makarna demeİcler acisi kilo bildirimimi de yapiyim
Cuma 67.0
Pazartesi 68.7
Dun makarna yedim bayadir yemiyordum
Onceki gun pilav falan cok oldu ve hemen tartiya yansidi.
Etme valla kalbim sıkışıyor ruhum daralıyorÇalsın davullar başlasın halay
İki günde iki kilo neredeyseİcler acisi kilo bildirimimi de yapiyim
Cuma 67.0
Pazartesi 68.7
Dun makarna yedim bayadir yemiyordum
Onceki gun pilav falan cok oldu ve hemen tartiya yansidi.
Davul olsunsenin onune gecmeyen ne olsun Zehra gorursun sen
Ooo çok iddialıyıztabıkı de 70 hatta 6 lara zorlucamm
Sen beni geçene kadar ben mezun olurumEtme valla kalbim sıkışıyor ruhum daralıyorneyse sen sevin ben seni gecince gorucem
Ooo çok iddialıyızBenim şurda kalmış 1 kilom 6lara inmeye he heeyyy hey yavrum hey
Ahahaha iste o zor cicim hedef kactı senınSen beni geçene kadar ben mezun olurum
Kolay gelsin cnm havalar bayağı sıcakladıKizlarrr merhabalar.
Sicak birgun tam temizlik yapmalik dedimdemez olaydim .susuzluktan oluyorum
Salonun camini ve koltuklarini sildim. Yettimi yetmedi diger odanin cami yerleri derken birde baktim mutfak camini siliyorum.cam silmeye basladimmi hepsini silmezsem geri kirlenecekler gibi geliyor . arada yatak odasininkinide sildim cam isi bitti sukur.
Bu arada iki makine camasir serdim kaldirdim.ama yemegim yok.kizlar borek istiyorlar borek saracagim simdi yanina corba salata tatlim da var .
Sizler neler yapiyorsunuz bakalim
100 gr bir wc ye bakar canımKilo bildirimim
Cuma 59.3
Bugün 59.4
Fark +100
Ama şişkinlik yapacak şeyler yedim iki gündür onun için bence cumaya gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?