- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.961
6 lara az kaldıCuma:71.3
Bugün 70.9
Fark : -400 gram
inş Cuma’ya toparlarsın canım, başka şans yokBildirimim gelsin
Cuma gunu 72. 5
Bugun 72. 9
+400
Aslında +900 72 yı gormustum offf resmen yere cakıldim
kolay gelsin canım, güle güle pisletin.Kizlarrr merhabalar.
Sicak birgun tam temizlik yapmalik dedimdemez olaydim .susuzluktan oluyorum
Salonun camini ve koltuklarini sildim. Yettimi yetmedi diger odanin cami yerleri derken birde baktim mutfak camini siliyorum.cam silmeye basladimmi hepsini silmezsem geri kirlenecekler gibi geliyor . arada yatak odasininkinide sildim cam isi bitti sukur.
Bu arada iki makine camasir serdim kaldirdim.ama yemegim yok.kizlar borek istiyorlar borek saracagim simdi yanina corba salata tatlim da var .
Sizler neler yapiyorsunuz bakalim
of inş Cuma’ya gider canım artılar, üstünede eksi gelse süper olurİcler acisi kilo bildirimimi de yapiyim
Cuma 67.0
Pazartesi 68.7
Dun makarna yedim bayadir yemiyordum
Onceki gun pilav falan cok oldu ve hemen tartiya yansidi.
pizza gömülürkoku alsada bir koca pizzayı ıkı kardes indirdiler mideye
kolay gelsin canım, güle güle pisletin inşallahKolay gelsin cnm havalar bayağı sıcakladı
Bende bugün halıları topladım ortaya birer tane ufak attım sildim süpürdüm toz aldım. Ama pencereleri gözüm kesmedi onları da başka güne yaparım dedim. Battaniye yorgan makinaya attım bi kısmını
Temizliğim de bitseydi hayırlısıylan bayrama rahat girerdim
okadarcık artı bişey değil canım halledersin Cuma’yaKilo bildirimim
Cuma 59.3
Bugün 59.4
Fark +100
Ama şişkinlik yapacak şeyler yedim iki gündür onun için bence cumaya gider inşallah
Erkeklerin metabolizmasının maşallahı varBu erkekler ne kadar kolay kilo veriyor esim aksamları tabak tabak yemek yiyor yemek sonrası cay cıkolata tatlı vs de yiyor ramazan basında72 kılodaydı bugun 68. Kıloişin kotu tarafi kılo vermek ıcın bir cabası yok sureklı tikıma derdınde
65 canım 6 kilom kaldı hatta ilk 70 yazmıştım galiba baktım ki beni yakalıyorsun mezun olurum Şener şen diyor ya vallaha sataram köyü haAhahaha iste o zor cicim hedef kactı senın
cumaya kadar kabiz olmazsam100 gr bir wc ye bakar canım
inşallah canım benim6 lara az kaldı
inş Cuma’ya toparlarsın canım, başka şans yok
kolay gelsin canım, güle güle pisletin.
Bende aynı evle uğraştım sonra çocukları dışarda gezdirdim geldik
of inş Cuma’ya gider canım artılar, üstünede eksi gelse süper olur
pizza gömülürbittiyse övebilriim pizzayı
kolay gelsin canım, güle güle pisletin inşallah
okadarcık artı bişey değil canım halledersin Cuma’ya
Erkeklerin metabolizmasının maşallahı varbizdede olsa o metabolizma ne iyi olur
Cevap belliİftar sonrası mutfak ve evı toplayıp kahvemi alıp geleyim kızlar sizde gelmıs olursunuz belki sohbet ederiz konumuz Merve Zehrayı yakalayabilir mı yakalayamaz mı
Cuma günkü kilolarınıza göre 1.2 kilo öndesin.Hala iftar mı yapıyorsunuz bacılar geçen tlc de bi program var ölümün bin türlü hali diye orda bi manken kız yemiş yemiş sonrasında kusup çıkaracak sözde banyoya varıp kusmadan midesi patlayıp ölmüş yani demem o ki çok yemeyin patlarsınız gelin sohbet edelim kahveler benden Merve’nin beni yakalayamamasını kutluyoruz
1.2 verip bana yetişene kadar ben biraz daha veririmCuma günkü kilolarınıza göre 1.2 kilo öndesin.
Amma velakin Merve de çok hızlı veriyor.
Aradaki 1.2 açığı bu hafta kapatır mı bilemedim
O değilde ikiniz birbirinizle yarışırken beni geçeceksiniz diye korkuyorum1.2 verip bana yetişene kadar ben biraz daha veririm
Aynen sizle saat farkını unutuyorum anca bitmiştir sizin toplayıp kaldırmanız biz de birazdan içeceğiz çayımızıYemekten hemen sonra mutfağı toplamazsam sonrasında eriniyorum.
Bugün de burda hava o kadar sıcaktı ki, bir büyük çaydanlık çay bizi kesmedi, 2.yi demledik, hala içimiz yanıyor
Aynen sıra sana geliyorO değilde ikiniz birbirinizle yarışırken beni geçeceksiniz diye korkuyorum
O zaman ben şimdiden gizli rekabete başlayıp kaçmaya başlayayımAynen sıra sana geliyor
İyi olur valla beni bilmem de ikimiz adına Merve’den korkuyorumO zaman ben şimdiden gizli rekabete başlayıp kaçmaya başlayayım
afiyetle gomduler canım banada kokusu kaldıpizza gömülürbittiyse övebilriim pizzayı
toparlamam lazım canıminş Cuma’ya toparlarsın canım, başka şans yok
sorma ya bana dıyorki 1 cıkolata yiyorsun +1 kilo fızıge aykırıymıs bu sanki kendisinin bu yemesıne ragmen kılo vermesi NormalErkeklerin metabolizmasının maşallahı varbizdede olsa o metabolizma ne iyi olur
elimi cabuk tutmam lazım desene az kalmıs hedefıne65 canım 6 kilom kaldı hatta ilk 70 yazmıştım galiba baktım ki beni yakalıyorsun mezun olurum Şener şen diyor ya vallaha sataram köyü ha
olma olmacumaya kadar kabiz olmazsam
hıcte bile aklı dan bile gecırmeCevap belli
anca canım 8 bucukta acıyoruz orucu dereyi gormeden pacaları sıvıyorsun ben sana bir okuyup ufleyeyımde gor senHala iftar mı yapıyorsunuz bacılar geçen tlc de bi program var ölümün bin türlü hali diye orda bi manken kız yemiş yemiş sonrasında kusup çıkaracak sözde banyoya varıp kusmadan midesi patlayıp ölmüş yani demem o ki çok yemeyin patlarsınız gelin sohbet edelim kahveler benden Merve’nin beni yakalayamamasını kutluyoruz
ayy Kaptanım agzından bal damlıyorCuma günkü kilolarınıza göre 1.2 kilo öndesin.
Amma velakin Merve de çok hızlı veriyor.
Aradaki 1.2 açığı bu hafta kapatır mı bilemedim
hahahaha1.2 verip bana yetişene kadar ben biraz daha veririm
bende hemen toplamam lazım yoksa cok zor oluyorYemekten hemen sonra mutfağı toplamazsam sonrasında eriniyorum.
Bugün de burda hava o kadar sıcaktı ki, bir büyük çaydanlık çay bizi kesmedi, 2.yi demledik, hala içimiz yanıyor
O değilde ikiniz birbirinizle yarışırken beni geçeceksiniz diye korkuyorum
Hıc korkuyormussun gıbı durmuyorİyi olur valla beni bilmem de ikimiz adına Merve’den korkuyorumbakma öyle üstten üstten konuştuğuma
Cumaya eksi bile gelirsin sen canımben de artı 500 cuma sabittim 87.3 dü gece tuzlu çekirdek yedim bir de ohh mis gibi artı oldu 87.8 olarak:)))
Aynen zaten 1. Olmak filan öyle bi hayalim yok bari 10. Olayım zalım sıskalar 55 kilolar aşıyor beni yani bikız biz 10 numarayı paylasamıyorduk ıkımızede yar olmadı geri geldik seni nasıl gecelim gerci suan 10 sırada sen varsın dikkat et
O kadar düşmesin artık yasıcaktan eriyorum resmen allahım cuma olsa da hava serinlese 13 derece düşecek gösteriyor hava durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?