Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oyle koca bir bize denk gelmiyor valla
İstemezdim
oyyy insallah cok susamadan tutarsın havalar ısındıgından beri bende su konusunda cok zorlanıyorum aksamda cok ıcemıyorum sişiyorum sahura kadar otursam diyorum yapamıyorum
En zorlandığım gündü, dilim damağım kurudu resmen
omad İF hem İslam dininden alınıp evrılmıs cevrılmıs
Aynen öyle canım
İslamiyetii karalamak için tıklayın bahane ararlar ama herşeyini de kendilerine uyarlarlar

Ah bacım olmuyor ne kadar zayıflarsam zayıflayayım benden minnoş bir insan olmuyor işte
Aslında benden de olmuyor çok minnoş olmam için 48 falan olmam gerekiyor o zamanda çocuk gibi duruyorum zaten yaşımdan çok daha küçük duruyorum ondan sonra kocam için abin mi diyicekler

biz sadece nohutla yapıyoruz soğani kavuruyoruz haşlanmış nohutu ezip içine katıyoruz salça baharat ile güzel bir iç oluyor tavsiye ederim
Senin yaptığın şekilde yapamam canım ben
Daha önce hiç yapmadım, tepsi oruğu şeklinde yapıyorum, diğerini yapanlardan alıyorum.
İçine et girmeyen birşeye o kadar emek vermek istemezdim açıkçası, nohutu da pek sevmem, tepsi orucuna bile koymuyorum, orijinal tarifte olmasına rağmen

Yorma kendini, bak ben birden yüklendim hala böbreklerim ağrıyor, kendime gelemedim.
Bayramda tüm ülkede sokağa çıkma yasağı olacak zaten, yavaş yavaş yap, sağlık herşeyden önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…