- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.981
İstemezdimoyle koca bir bize denk gelmiyor valla
En zorlandığım gündü, dilim damağım kurudu resmenoyyy insallah cok susamadan tutarsın havalar ısındıgından beri bende su konusunda cok zorlanıyorum aksamda cok ıcemıyorum sişiyorum sahura kadar otursam diyorum yapamıyorum
Aynen öyle canımomad İF hem İslam dininden alınıp evrılmıs cevrılmıs
Kimleri atalım.
Aaa aşkolsun canım niye olmayaşin tabikide olursun sende bir sıskaAynen zaten 1. Olmak filan öyle bi hayalim yok bari 10. Olayım zalım sıskalar 55 kilolar aşıyor beni yani bi @Dream00 birhuban1234 bir @Zeycan123 olamayacağım
Kararlıyım, bu hafta koltuğumu geri alacağımyok yokk gectim bikerem yerimi vermem daha ama duydumki sabitmissin bu hafta eksiyle gelirsn kesin bende dikkat etmeliyim cokk
Konuşulamayan ama herkesçe bilinen gizli gerçekler.Ayyy ne kadr edepsizce bir laf tobe
Aynen 59.9 göreni gönderelimKimleri atalım.
Bence 5 'leri görenleri şutlayalım gitsin
Yatakların minder kalınlığındaki pedleri bile bir saatte kuruduAyy ne sicak Allah kolaylikversin
Ah bacım olmuyor ne kadar zayıflarsam zayıflayayım benden minnoş bir insan olmuyor işteAaa aşkolsun canım niye olmayaşin tabikide olursun sende bir sıskabende boyda yok sende ne güzel oda var
Ben sadece sporla sıkılaşması istiyorum kaptanım sohpet için kalabilirmiyimKimleri atalım.
Bence 5 'leri görenleri şutlayalım gitsin
Aslında benden de olmuyor çok minnoş olmam için 48 falan olmam gerekiyor o zamanda çocuk gibi duruyorum zaten yaşımdan çok daha küçük duruyorum ondan sonra kocam için abin mi diyiceklerAh bacım olmuyor ne kadar zayıflarsam zayıflayayım benden minnoş bir insan olmuyor işte
Senin misafirler varken temizlik yapma şevkinin gelmesi imkansızYaaa içim gidiyor resmen herkes ne guzel temizlik yapiyor ohh misss
Kilo bildirimini göremedim tatlımHayırlı günler herkese şimdi oturdum aşağa dahada bitmedi işim, geçmiş yapıcam inş.
İlk ceza bana mı gelecek yoksaO artılar gidecek kaptanartı ya da sabit olanlara ceza verecektik ona göre
Senden eksi 1.5 gelir gibiCuma:71.3
Bugün 70.9
Fark : -400 gram
Senin yaptığın şekilde yapamam canım benbiz sadece nohutla yapıyoruz soğani kavuruyoruz haşlanmış nohutu ezip içine katıyoruz salça baharat ile güzel bir iç oluyor tavsiye ederim
Güzel gitmişte, bildirimleri bu saatte mi yapıyoruzBu gün kilo bildirimi yapamadım çocuklardan işlerden
Cuma 55.7
Pazartesi 55.3
Fark -400gr
Geçici ödemdir bu sıkma canınıBildirimim gelsin
Cuma gunu 72. 5
Bugun 72. 9
+400
Aslında +900 72 yı gormustum offf resmen yere cakıldim
Yorma kendini, bak ben birden yüklendim hala böbreklerim ağrıyor, kendime gelemedim.Kizlarrr merhabalar.
Sicak birgun tam temizlik yapmalik dedimdemez olaydim .susuzluktan oluyorum
Salonun camini ve koltuklarini sildim. Yettimi yetmedi diger odanin cami yerleri derken birde baktim mutfak camini siliyorum.cam silmeye basladimmi hepsini silmezsem geri kirlenecekler gibi geliyor . arada yatak odasininkinide sildim cam isi bitti sukur.
Bu arada iki makine camasir serdim kaldirdim.ama yemegim yok.kizlar borek istiyorlar borek saracagim simdi yanina corba salata tatlim da var .
Sizler neler yapiyorsunuz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?