- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.001
Benden bir tane dahaİcler acisi kilo bildirimimi de yapiyim
Cuma 67.0
Pazartesi 68.7
Dun makarna yedim bayadir yemiyordum
Onceki gun pilav falan cok oldu ve hemen tartiya yansidi.
bizde geç oluyor canım ancak toparladımHala iftar mı yapıyorsunuz bacılar geçen tlc de bi program var ölümün bin türlü hali diye orda bi manken kız yemiş yemiş sonrasında kusup çıkaracak sözde banyoya varıp kusmadan midesi patlayıp ölmüş yani demem o ki çok yemeyin patlarsınız gelin sohbet edelim kahveler benden Merve’nin beni yakalayamamasını kutluyoruz
Aynen zaten 1. Olmak filan öyle bi hayalim yok bari 10. Olayım zalım sıskalar 55 kilolar aşıyor beni yani biDream00 bir huban1234 bir @Zeycan123 olamayacağım
ben dedim size 1. Olanı kovalımKimleri atalım.
Bence 5 'leri görenleri şutlayalım gitsin
yüzüm tutmadı yazmaya kaptanımKilo bildirimini göremedim tatlım
SüpersinBu gün kilo bildirimi yapamadım çocuklardan işlerden
Cuma 55.7
Pazartesi 55.3
Fark -400gr
Kizlarrr merhabalar.
Sicak birgun tam temizlik yapmalik dedimdemez olaydim .susuzluktan oluyorum
Salonun camini ve koltuklarini sildim. Yettimi yetmedi diger odanin cami yerleri derken birde baktim mutfak camini siliyorum.cam silmeye basladimmi hepsini silmezsem geri kirlenecekler gibi geliyor . arada yatak odasininkinide sildim cam isi bitti sukur.
Bu arada iki makine camasir serdim kaldirdim.ama yemegim yok.kizlar borek istiyorlar borek saracagim simdi yanina corba salata tatlim da var .
Sizler neler yapiyorsunuz bakalim
İcler acisi kilo bildirimimi de yapiyim
Cuma 67.0
Pazartesi 68.7
Dun makarna yedim bayadir yemiyordum
Onceki gun pilav falan cok oldu ve hemen tartiya yansidi.
Bu erkekler ne kadar kolay kilo veriyor esim aksamları tabak tabak yemek yiyor yemek sonrası cay cıkolata tatlı vs de yiyor ramazan basında72 kılodaydı bugun 68. Kıloişin kotu tarafi kılo vermek ıcın bir cabası yok sureklı tikıma derdınde
İftar sonrası mutfak ve evı toplayıp kahvemi alıp geleyim kızlar sizde gelmıs olursunuz belki sohbet ederiz konumuz Merve Zehrayı yakalayabilir mı yakalayamaz mı
Hala iftar mı yapıyorsunuz bacılar geçen tlc de bi program var ölümün bin türlü hali diye orda bi manken kız yemiş yemiş sonrasında kusup çıkaracak sözde banyoya varıp kusmadan midesi patlayıp ölmüş yani demem o ki çok yemeyin patlarsınız gelin sohbet edelim kahveler benden Merve’nin beni yakalayamamasını kutluyoruz
Yok oyleee bende kararliyim vermiycem hadi bakalımKararlıyım, bu hafta koltuğumu geri alacağım
bende once bir 60 I goreyımde gerisinde sımdılık gozum yok ama baktım kolay gıdıyor kilolar zorlarım sankıAynen zaten 1. Olmak filan öyle bi hayalim yok bari 10. Olayım zalım sıskalar 55 kilolar aşıyor beni yani biDream00 bir huban1234 bir @Zeycan123 olamayacağım
Kimleri atalım.
Bence 5 'leri görenleri şutlayalım gitsin
buda demek oluyor ki Merve daha cok calısmalıSenden eksi 1.5 gelir gibi
6 'ları görürsen bu hafta, nasıl motivasyon olur ama sana
superBu gün kilo bildirimi yapamadım çocuklardan işlerden
Cuma 55.7
Pazartesi 55.3
Fark -400gr
inşallah canım yesil cay ıctım bugunGeçici ödemdir bu sıkma canını
kas yapımızı artırabılsek aslında bizde erkekler gibi olabiliriz sankıAl bizdedede aynisindan var esim 71 kilo civariydi ki 75 olmak istiyordu ama suanda 69lara dustu ki gayet iyiy yiyordu simdiye kadr son 3 gundur biraz istahsiz. Keske bizde okadr kolay versek
umarım canım tek isteğim buKolay gelsn cnm
Yakalayabillir bence ama baya azimli olmalı
Nohutlu içli köftenin artısıdır bu.Kilo bildirimim
Cuma 59.3
Bugün 59.4
Fark +100
Ama şişkinlik yapacak şeyler yedim iki gündür onun için bence cumaya gider inşallah
Bu hafta değil ama belki haftaya yakalayabilirİftar sonrası mutfak ve evı toplayıp kahvemi alıp geleyim kızlar sizde gelmıs olursunuz belki sohbet ederiz konumuz Merve Zehrayı yakalayabilir mı yakalayamaz mı
Niye bu kadar bekledin, sıvı alım kuralına dikkat etmeye devam mı ediyorsunAynen sizle saat farkını unutuyorum anca bitmiştir sizin toplayıp kaldırmanız biz de birazdan içeceğiz
Sende boy var canımAynen zaten 1. Olmak filan öyle bi hayalim yok bari 10. Olayım zalım sıskalar 55 kilolar aşıyor beni yani biDream00 bir huban1234 bir @Zeycan123 olamayacağım
Tabiki kalabilirsin, 9.takım hepimizinBen sadece sporla sıkılaşması istiyorum kaptanım sohpet için kalabilirmiyim
Kocalarımız zaten abi gibi duruyor yanımızda ayol.Aslında benden de olmuyor çok minnoş olmam için 48 falan olmam gerekiyor o zamanda çocuk gibi duruyorum zaten yaşımdan çok daha küçük duruyorum ondan sonra kocam için abin mi diyicekler
Hadi bakalım, kim galip gelecekYok oyleee bende kararliyim vermiycem hadi bakalım
Bilinç altına yanlış kodlama yapma canım.bende once bir 60 I goreyımde gerisinde sımdılık gozum yok ama baktım kolay gıdıyor kilolar zorlarım sankı
Yarış baslasın ozamannHadi bakalım, kim galip gelecek
bende once bir 60 I goreyımde gerisinde sımdılık gozum yok ama baktım kolay gıdıyor kilolar zorlarım sankı
buda demek oluyor ki Merve daha cok calısmalı
super
inşallah canım yesil cay ıctım bugun
kas yapımızı artırabılsek aslında bizde erkekler gibi olabiliriz sankı
umarım canım tek isteğim bu
artik ne onlar nede esim isin o boyutunu dusunmuyor canim. Esim nasipte ne varsa dedi dun. Amenna benimde inancim tam allahtan geliyor ne gelirse ama tedbir tedbir iste. Kaliriz artik canim rabbim korusun ins sonrasinda keske olmasin benim icinde de onun icinde ne diyimKuzum ben bu konuya bir de kp ile ilgili tarafından bakıyorum da onun için çok riskli, Allah korusun ya siz taşıyıcıysanız Ve kp’e bulaşırsa ki o çok büyük risk altında kanser sebebiyle
Bence eşine işin bu tarafını anlat
Tabii gidip görün Allah korusun ona bişe olursa çok üzülür eşin ama kalmayın bence
Ve evet şu dönemde tedirgin olmak da çok haklısın kuzum lanet hastalık hepimizi mahvetti
cumaya halledersin canimGunaydin kızlar
Kilo durumum'
Cuma: 69.4
Bugun:69.8
Fark +400gr
yok icten ice de dusunmez her lafin arasinda soylenir artik. İns bisey olmaz canim bakalim rabbim buyukSeni anliyorm aslinda bu kvler neden bole yapar anlamam sanki siz onlara kotuluk olsun diye gitmiyordunuz asil risk altinda olan onlar yasli ve hasta olduklari icin gel de anlat iste.
Hayirlisi olsun ben olsam sen gbi yapardm sonradn pismanlik olmasn diye gider kalirdim cnku bu durumda bisi diyip gitmesen kp e bisi olsa esin hep seni sucluycak, bisi demesede icten ice dusunur.
yazik yaa. Ortamlarda cok cirkin oluyor oyle .Kadın o kadar baskın ki, kocasını bile susturmuş canım, konuşamazdı adamcağız
en zor orucu atlattin hadi. Sicakliklar dusecek diyorlar hafta sonu biraz rahatlarsiniz. Gerci biz yeni isindik amaRamazan'ın başından beri ilk defa dün iftardan sonra uyumadım, 12 de yattım, sahura kalkarım diye, uyanamadım maalesef.
42 derece sıcaklıkta susuz susuz oruç nasıl geçecek bilmiyorum.
Bebeğimde 3-5 gündür sıcakların etkisi ile memeye iyice yapıştı garibim.
En zor günüm olur herhalde
kolay gelsin yazacaktim ama. Artik afiyet olsun diyimyabanci degil kardeslerim geliyo
domates corbasi
lazanya
firinda kanat ve patates yaparim
yaninada meze salata felan
sabit olman gayet iyi cabimcuma 63.8
pazartesi 63.8
Kızlar eşim tartıyı banyodan alıp koridora koymuştu. orda(hafif yumuşak) bir tartılayım dedim. 64.3 çıktım. sonra banyoya eski yerine koydum bu kilom çıktı. moralim bozuldu. şimdi ben dışarda bir yerde tartılsam fazla çıkacağım yani demek oluyor bu
bende severim disarda falan gorunce aslinda ama evde bakma fikri pek sicak gelmiyor. Bi ara akvaryum istemistim esim bakimi zor diye almadi. Ama diger turlu kedi kopek falan bakamam evde . ama disardan cok sevimlileryok gülüm eşim kaplumbağaları aşağılamak için onlara kurbağa diyorduevde hayvan hiç sevmez gerçi dışarıda da sevmez ben de tam tersi hepiciğini çok severim :))
benim de cam kapı hep batmış tozlu silinmesi lazım sen iftardan sonra sil gülüm hepsini birden de silme her gün bir yeri sil ki sıcaktan perişan olma
hay yarabbim. Hala su ziyniyetler var. Everiyolar sonra ogullarini kizlarinda basini yakiyorlar madem everme demi. Nasil cirkin, degisik vir laf yaOğlum doğduğunda beni görmeye birkaç komşu gelmişti tanıdık tanımadık karışık.
İçlerinden biri "İşte sana koca, artık kocaya ihtiyacın yok" dedi, afalladım bu söze.
Ama bu söylenen söz öylesine söylenmiş bir söz değil kesinlikle, toplumumuzun erkek evladı üzerindeki bozuk zihniyetini sözlere dökülmüş hali.
haklisin abla her ne kadar su anda beklesede dusununce zor geliyirdur bana bule oyle cunku. İyisiyle kotusuyle kac senemiz gecti.gülüm kp iyice zayıflamışsa rabbim bilir ya pek zamanı kalmamıştır , tontişim dediğim komşum vardı ya onun kp iyiydi önce son hafta aşırı zayıflamış iştahı gitmiş ben de bir gitsem mi diyordu ona da demiştim git gülüm allah bilir ya son zamanları olabilir demiştim , 1 hafta sürmedi vefat etti
ne senin ne de eşinin için de sonrasın da kırıklık kalmasın , eşinin aklın da şimdi gör neler var sana 2-3 gün kalalım olur mu demeyi unutmuştur ,allah hepinizin yar yardımcısı olsun gülüm iyi de olsalar kötü de olsalar ana baba nın öleceğini bilmek insanı dağıtıyor
hay masallahKilo bildirimi
Cuma 69.9
Ptesi 68.9
Fark-1kilo
gecici odemdir o zaman canim cok yemediysencuma 59.7
pazartesi 61
niye boyle oldu anlamadim.
dun ve evelsi gun ust uste spor yaptim 90.dk lik
45 50 dklarini kosu yaptim oyuzdenmi acaba
dun sarma yedim evelsi gunde manti
bunlar yuzundende olabilir heralde ama fazlada kacirmadim
tebrikler canim ekside olman guzelCuma:71.3
Bugün 70.9
Fark : -400 gram
bu kadar arti yarin bile gider canim sikma canini sen. Cumaya gelecek guzel eksiyi dusunBildirimim gelsin
Cuma gunu 72. 5
Bugun 72. 9
+400
Aslında +900 72 yı gormustum offf resmen yere cakıldim
sagol canim. Sanki nolacaksa bayram da ortadaÇalsın davullar başlasın halay
Ayyy ne çok yormuşsun kendini sağlıcakla kirletin inşallah
evet bende bir sure makarna gormek istemiyorum. Gormuycem 7leri yok yokBana makarna demebütün eksımı aldı goturdum benden kuzu dikkat etmeye baslamadan 70 de bulusmaya az kaldı
ay evet dovun beni zopaligim tamİki günde iki kilo neredeyse
sagol canim sanada kolay gelsin.Kolay gelsin cnm havalar bayağı sıcakladı
Bende bugün halıları topladım ortaya birer tane ufak attım sildim süpürdüm toz aldım. Ama pencereleri gözüm kesmedi onları da başka güne yaparım dedim. Battaniye yorgan makinaya attım bi kısmını
Temizliğim de bitseydi hayırlısıylan bayrama rahat girerdim
artidan bile sayilmaz bence cumaya guzel eksi gelir canimKilo bildirimim
Cuma 59.3
Bugün 59.4
Fark +100
Ama şişkinlik yapacak şeyler yedim iki gündür onun için bence cumaya gider inşallah
aynen benim esimde vermis 3 kilo. Aksamlari neredeyse 1 pide,sahurda 1 tane yufka ekmek yiyerek hemdeBu erkekler ne kadar kolay kilo veriyor esim aksamları tabak tabak yemek yiyor yemek sonrası cay cıkolata tatlı vs de yiyor ramazan basında72 kılodaydı bugun 68. Kıloişin kotu tarafi kılo vermek ıcın bir cabası yok sureklı tikıma derdınde
sagol canim.kolay gelsin canım, güle güle pisletin.
Bende aynı evle uğraştım sonra çocukları dışarda gezdirdim geldik
ins eksiden gectimde artilar giderse sahane olurof inş Cuma’ya gider canım artılar, üstünede eksi gelse süper olur
bende hemen yikamazsam sahurla birlikte toparliyorum yigilip kaliyorum.afiyet olsun cayiniz muhabbetli olsunYemekten hemen sonra mutfağı toplamazsam sonrasında eriniyorum.
Bugün de burda hava o kadar sıcaktı ki, bir büyük çaydanlık çay bizi kesmedi, 2.yi demledik, hala içimiz yanıyor
tebrikler canim. Gayet iyiBu gün kilo bildirimi yapamadım çocuklardan işlerden
Cuma 55.7
Pazartesi 55.3
Fark -400gr
evet evlere kapanan kapanacak yasaklari cigneyenler gezecek.Yorma kendini, bak ben birden yüklendim hala böbreklerim ağrıyor, kendime gelemedim.
Bayramda tüm ülkede sokağa çıkma yasağı olacak zaten, yavaş yavaş yap, sağlık herşeyden önemli.
makarnayi gormemis gibi yersem bu arti az bile bana. 2 merdane az olur bana benceBenden bir tane daha
+1.7 nedir ayol, hemde iki günde
sagol canim.Birsuru is yapmissiniz cnm kolay gelsin
Demi frenlemem gerek artikBi dur de cnm yoksa gerisi cok kolay gelir
Bende bundan korkuyorumSen beni geçene kadar ben mezun olurum
Kız ben hasedimden öyle diyorumBen sadece sporla sıkılaşması istiyorum kaptanım sohpet için kalabilirmiyim
Bak işte kimse beni olduğumdan küçük görmüyor hatta büyük görüyorlarAslında benden de olmuyor çok minnoş olmam için 48 falan olmam gerekiyor o zamanda çocuk gibi duruyorum zaten yaşımdan çok daha küçük duruyorum ondan sonra kocam için abin mi diyicekler
Bayramda da yasak var 15 ilin seyahat yasağı 15 gün daha uzatıldı gitmez onun misafirlerSenin misafirler varken temizlik yapma şevkinin gelmesi imkansız
İnanıyırum olacak Cuma’ya olur olmaZsa pazar günü (bayramda) muhakkak olacakSenden eksi 1.5 gelir gibi
6 'ları görürsen bu hafta, nasıl motivasyon olur ama sana
Bi etçil dahaSenin yaptığın şekilde yapamam canım ben
Daha önce hiç yapmadım, tepsi oruğu şeklinde yapıyorum, diğerini yapanlardan alıyorum.
İçine et girmeyen birşeye o kadar emek vermek istemezdim açıkçası, nohutu da pek sevmem, tepsi orucuna bile koymuyorum, orijinal tarifte olmasına rağmen
Yok canım benim adam yemeğin üstünden bi iki saat geçmedikçe yiyip içmez hayat tarzıdır onun çok yormaz midesini bense tep tep tepNiye bu kadar bekledin, sıvı alım kuralına dikkat etmeye devam mı ediyorsun
Kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş ya benimki de o hesapSende boy var canım
Ne yapacaksın 55 kiloyu
hazirana Zehranın onunde baslasam super olurBu hafta değil ama belki haftaya yakalayabilir
60 bile hayal geliyor canımBilinç altına yanlış kodlama yapma canım.
size keyıflıde ben yakalayamadıkca sınır oluyorum kendımeAynen haklisin kas onemli abarti olmadikca yakisir da ama zor is ya :)
Hadi bakalım tatlı bir rekabet oluyor izlemesi keyifli
Insallah canımbu kadar arti yarin bile gider canim sikma canini sen. Cumaya gelecek guzel eksiyi dusun
o zaman yavas yavas diyet moduna don canımevet bende bir sure makarna gormek istemiyorum. Gormuycem 7leri yok yok
birde o kadar yemege ne yiyorum ki dıyoraynen benim esimde vermis 3 kilo. Aksamlari neredeyse 1 pide,sahurda 1 tane yufka ekmek yiyerek hemdegelde sinir olma
2013 den beri 9 takımda yim canım henuz mezun olamadım 64de kadar inmislıgımde var ama hızla geri aldımBende bundan korkuyorum
Benden önce mezun olursanız kendi adıma çok üzülürüm.
1 yıldan fazladır takımdayım.
85 kilodan 69 'a ancak düşebildim
Haklısın abla eşim evde çocuklar birde işler bitmek bilmedi bugün anca şimdi yazabildimGüzel gitmişte, bildirimleri bu saatte mi yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?