Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oy oy oyyyyyyyyyyy..be ne bööleee..vallahi bu kadar beklemiyordum bebişş..herneyse..iyi oldu..güzel oldu..ne demiş değerli bir türk:durmak yok , yola devammm.

Wallahı dıger takımların kavırı oldu bu herkesten bıseyler rakladım hopıs bız kendımızı bole sıkmadıkca 2 ılerı bı gerı hadı bakalım vıra bısmıllahhh

Degerlı bır turrkk hhhııımmm (Tek kas kalkık)

hahahaaaaaaaaa..anlamışsın:13:

..nagiş bebişim havan batsın kız senin..ne o ölee "kaptanınız yakinimdir " falan...vallahi sevdim ben bu kardeş takım olayını..burda kimse olmazsa bende oraya takılırım artık..

..nagiş bebişim havan batsın kız senin..ne o ölee "kaptanınız yakinimdir " falan...vallahi sevdim ben bu kardeş takım olayını..burda kimse olmazsa bende oraya takılırım artık..

cnm şeker kızla kk aracılığı ile tanıştım çocuklarımızla falan grşüyoruz :) çok hava yapmışım dimi hahahaha bende sevdim ya burda kimse olmazsa orda buluşuruz

yalnız murçum sencede takıma bir-iki kişi alsak iyi olmamı???sanki biraz azaldık gibi..:44:

hopişim yeni kuarllara göre görüşüp çıkacak kişiler olabilir önce bir murccum yeni liste yayınlasın bu cumaya kadar kuralların oturması için zaman verelim sonra tekrar grşelim
bide murc haftasonuda msj sayımı olacak mı en azından pazar olmasa eşlerimiz evde oluyo ve çoğumuz dışarda oluyoruz :44:

süpersiniz kızlar, bende size gelmiştim kimse yokmu
hiç gülceğim yoktu bugün :))
Allah güldürsün hepinizi

bacım sen her daim gel buraya..hatta temellide gelebilirsin bak..biz böyle eğlenceli, kakara kikirili , cool bir takımızdır ...birbirimize çok bağlıyızdır..aynı gün regl olup aynı gün belleri sakatlarız..o derece yani..bilmem anlatabildim mi??

yalnız murçum sencede takıma bir-iki kişi alsak iyi olmamı???sanki biraz azaldık gibi..:44:

alıcaz cnmm benımde aklımda azaldık hemde nasıl azaldık...

Edda sıyamum ve lıonesseyı bu hafta gerı donmek uzere ayrıldı yazıcam kendılerını toparladıklarında gelsınler o zmaan zarfındada yenı uyeler olıcaz.Şu cumayı bı gecırelımde...

ay çok güldümmm sesli güldümmm
şunu eklemeyi unutmuşsun hopiş diyet topiğindeyiz ama ne hikmetse hep yeriz dilimiz diyette icratta sınıfta kalıyoruz

aynen nagıscım bende senın gıbı dusunuyorummm ...Cumrtesı yarım pazar gunu komple ızınlıyız kızlar malum hafta sonu herkesın ona gore ıslerı oluyor ama genel olarak hafta ıcı ertesı gun msj sayacı yapıcam

uyumunuza hayran kaldım :)
biz pazarları mesaj saymıyoruz bu arada
biz bu genel kuralların haricinde hergün yeşil çay, hergün yarım saat spor, en az ikibuçuk litre su kuralı koymuştuk ama takibi zor oluyor, mesela çalışanlar herzaman spor yapamıyor, yada yeşil çay içemeyen var mesela şulemiz
birde kaçamak hakkı bizde haftada bir gün o gün fazla kaçıran bir haftadan önce cıs bişey yerse ceza alıyor
bununda takibi biraz zor uğraşıyoruz işte
karışmak gibi olmasın naçizane fikrimi söyledim bu arada

yok cnm bızde yenı bı yapılanma ıcındeyız 1 yıldan fazladır burdayım gormedıgım kurallar koyduk bakalım hayırlısı taze kana ve cın fıkırlere ıhtıyacımız o yuzden yonlendırmenız gayet yerınde oldu.Ama dedıgın gıbı ole yesılcay spor kacamak felan takıp etmek cok zor hele bızımkıler gıbı uyelerın varsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…