- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.801
oy oy oyyyyyyyyyyy..be ne bööleee..vallahi bu kadar beklemiyordum bebişş ..herneyse..iyi oldu..güzel oldu..ne demiş değerli bir türk:durmak yok , yola devammm.
hahahaaaaaaaaaWallahı dıger takımların kavırı oldu bu herkesten bıseyler rakladım hopıs bız kendımızı bole sıkmadıkca 2 ılerı bı gerı hadı bakalım vıra bısmıllahhh
Degerlı bır turrkk hhhııımmm (Tek kas kalkık)
..nagiş bebişim havan batsın kız senin..ne o ölee "kaptanınız yakinimdir " falan...vallahi sevdim ben bu kardeş takım olayını..burda kimse olmazsa bende oraya takılırım artık..
hahahaaaaaaaaa..anlamışsın:13:
..nagiş bebişim havan batsın kız senin..ne o ölee "kaptanınız yakinimdir " falan...vallahi sevdim ben bu kardeş takım olayını..burda kimse olmazsa bende oraya takılırım artık..
Kaçarmı kızıımmmm
aynen kızlar burda kımse yoksa atlayın kardes takıma...
yalnız murçum sencede takıma bir-iki kişi alsak iyi olmamı???sanki biraz azaldık gibi..:44:
süpersiniz kızlar, bende size gelmiştim kimse yokmu
hiç gülceğim yoktu bugün :))
Allah güldürsün hepinizi
yalnız murçum sencede takıma bir-iki kişi alsak iyi olmamı???sanki biraz azaldık gibi..:44:
bacım sen her daim gel buraya..hatta temellide gelebilirsin bak..biz böyle eğlenceli, kakara kikirili , cool bir takımızdır ...birbirimize çok bağlıyızdır..aynı gün regl olup aynı gün belleri sakatlarız..o derece yani..bilmem anlatabildim mi??
hopişim yeni kuarllara göre görüşüp çıkacak kişiler olabilir önce bir murccum yeni liste yayınlasın bu cumaya kadar kuralların oturması için zaman verelim sonra tekrar grşelim
bide murc haftasonuda msj sayımı olacak mı en azından pazar olmasa eşlerimiz evde oluyo ve çoğumuz dışarda oluyoruz :44:
uyumunuza hayran kaldım :)
biz pazarları mesaj saymıyoruz bu arada
biz bu genel kuralların haricinde hergün yeşil çay, hergün yarım saat spor, en az ikibuçuk litre su kuralı koymuştuk ama takibi zor oluyor, mesela çalışanlar herzaman spor yapamıyor, yada yeşil çay içemeyen var mesela şulemiz
birde kaçamak hakkı bizde haftada bir gün o gün fazla kaçıran bir haftadan önce cıs bişey yerse ceza alıyor
bununda takibi biraz zor uğraşıyoruz işte
karışmak gibi olmasın naçizane fikrimi söyledim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?