Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ağır sanayi makinası diyorum ben onlara
Yedikleri kilo yapmadığı gibi kokuları da ağır oluyor

Ayyy ilerki yaşta evet ama bu yaşta pek değil bide kocam bey kel olduğu için herkes daha yaşlı sanıyor bu sefer kıskançlıklar allahhh

Ayy inşallah şu ramazanı şerif bitince spor yapıp sıkılaşmak niyetim sadece

kız biz 10 numarayı paylasamıyorduk ıkımızede yar olmadı geri geldik seni nasıl gecelim gerci suan 10 sırada sen varsın dikkat et
Bu hafta ki hedefim Pınar ve Haticeyi geçip 8 numaralı koltuğa geçmek.
Size Pınarı bırakıyorum
Sonra da Haticeyi

en zor orucu atlattin hadi. Sicakliklar dusecek diyorlar hafta sonu biraz rahatlarsiniz. Gerci biz yeni isindik ama
Bu hafta bize hep zor olacak canım
Cumaya kadar 42 derece

hay yarabbim. Hala su ziyniyetler var. Everiyolar sonra ogullarini kizlarinda basini yakiyorlar madem everme demi. Nasil cirkin, degisik vir laf ya
İsteyerek evlendirmedi ki, ağlaya ağlaya evlendirdi
bende hemen yikamazsam sahurla birlikte toparliyorum yigilip kaliyorum.afiyet olsun cayiniz muhabbetli olsun
Hemen yapmazsam, sahurdan da ertesi güne kalır, mecburen yapıyorum

Hamilelik malesef
Onun cözümü yok galiba canım, iki hamilelikten sonra yok denecek kadar az bende ama hiç bişeyde yapmadım. Sadece bazen bebek yağı sürüyordum hamileliğimde ondan mı kaynaklı genetikmi bilmiyorum

Bayramda da yasak var 15 ilin seyahat yasağı 15 gün daha uzatıldı gitmez onun misafirler
Ela geniş gönüllü, dert etmez ki.
Aslında fırsat bu firsat diyip kv ve görümceyle yaz temizliği yapsa süper olurdu

Bi etçil daha seninle de yemek zevklerimizi çok benzetiyorum.
Sebze yemeklerine et karıştırmam ama et girmesi gereken yemeği de etsiz yapamam.
Yemeğe verdiğim emeğe acırım.
Burada sarma dolmayı etsiz yapanlar var, bana pilav gibi geliyor, kızları bile alıştırmışım.
Geçen yıllarda hizmeti içine gidecektim, eşimde seçimde görevliydi, çocukları arkadaşıma bıraktım, kadıncağız da anneleri gitti, üzülmesinler diye sarma sarmış bizimkilere, kızlar bi ısırıktan sonra yememişler, "et koymamışsın, biz böyle yiyemeyiz" demişler birde

Yok canım benim adam yemeğin üstünden bi iki saat geçmedikçe yiyip içmez hayat tarzıdır onun çok yormaz midesini bense tep tep tep
Çok şanslısın o zaman canım.
Bence eşine uy
Çünkü sadece sıvı alım kuralına uymak bile kilo kontrolü için yeterli.
Bizde de ben bekleyelim 2 saat derim, eşim yemeğe oturmadan çayı demler, içmek istemem, bu defa da iç diye zorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…