- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.021
Ağır sanayi makinası diyorum ben onlaraBu erkekler ne kadar kolay kilo veriyor esim aksamları tabak tabak yemek yiyor yemek sonrası cay cıkolata tatlı vs de yiyor ramazan basında72 kılodaydı bugun 68. Kıloişin kotu tarafi kılo vermek ıcın bir cabası yok sureklı tikıma derdınde
Ayyy ilerki yaşta evet ama bu yaşta pek değil bide kocam bey kel olduğu için herkes daha yaşlı sanıyorKız ben hasedimden öyle diyorum
Bak işte kimse beni olduğumdan küçük görmüyor hatta büyük görüyorlarbu duyguyu tatmak isterdim
Bayramda da yasak var 15 ilin seyahat yasağı 15 gün daha uzatıldı gitmez onun misafirler
İnanıyırum olacak Cuma’ya olur olmaZsa pazar günü (bayramda) muhakkak olacak
Bi etçil dahaseninle de yemek zevklerimizi çok benzetiyorum.
Yok canım benim adam yemeğin üstünden bi iki saat geçmedikçe yiyip içmez hayat tarzıdır onun çok yormaz midesini bense tep tep tep
Kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş ya benimki de o hesap
Ayy inşallah şu ramazanı şerif bitince spor yapıp sıkılaşmak niyetim sadecebizde geç oluyor canım ancak toparladım
İlk kez duydum böyle bişey
ben dedim size 1. Olanı kovalım
yüzüm tutmadı yazmaya kaptanımgerçi nedeni belli ama olsun
Geçen cuma : 55.2 kg
Ara tartı : 55.8 kg
SüpersinCuma’ya 54 küsür görürsün
Aha bak 1.Handandandan
9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Dream00 (55.2) - )
huban1234 (55.7) - ) @Zeycan123 (59.3)
- ) @tugbap (59.6)
- ) @medine66(59.7)
- ) @Jasminium84 (60.9)
- ) @Muzmus (63.8)
- )
Ucmelekannesi (67.0) - ) @Pnrrr-20 (69.4)
- )
Handandandan (69.5) - ) @Furha63 (69.8)
- ) @zsaracoglu (71.3)
- ) @askrhpozitif (72.5)
- ) @ela_naz2019 (81.9)
- ) @ekim2009 (87.3)
- ) @Gulbe seker (99.2)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
Bu hafta ki hedefim Pınar ve Haticeyi geçip 8 numaralı koltuğa geçmek.kız biz 10 numarayı paylasamıyorduk ıkımızede yar olmadı geri geldik seni nasıl gecelim gerci suan 10 sırada sen varsın dikkat et
Kocalarımız zaten abi gibi duruyor yanımızda ayol.
Baban mı deden mi demesinler de
Ins canim sıkılaşmak daha önemliAyy inşallah şu ramazanı şerif bitince spor yapıp sıkılaşmak niyetim sadece
bende demlemistun sindi aldim elime yesil cayimi geldim. Afiyet olsun canimYesil cayimi ictim, simdi suyumu aldim bitircem ins. Hedefledigim gibi ins daha bisey yemem
Benimkinun tatlisiz iftar sofrasi yoktur. Demekki iste cok yoruluyor yakiyorbirde o kadar yemege ne yiyorum ki dıyor
Sağol canım sanada afiyet olsunbende demlemistun sindi aldim elime yesil cayimi geldim. Afiyet olsun canim
Ya geriledikce geriliyorum zaten. Olmaz benim hu artiyi cevirmem lazim napsam acabaBu hafta ki hedefim Pınar ve Haticeyi geçip 8 numaralı koltuğa geçmek.
Size Pınarı bırakıyorum
Sonra da Haticeyi
Ayyy inşallah övünmek gibi olmasın çokta hoş fiziğim varIns canim sıkılaşmak daha önemlibende Ramazan bitince spora ağırlık vericem inş
Neyden kaynaklı catlakların?Ayyy inşallah övünmek gibi olmasın çokta hoş fiziğim varkum saati lakin tek derdim çatlaklarım
Bu hafta bize hep zor olacak canımen zor orucu atlattin hadi. Sicakliklar dusecek diyorlar hafta sonu biraz rahatlarsiniz. Gerci biz yeni isindik ama
İsteyerek evlendirmedi ki, ağlaya ağlaya evlendirdihay yarabbim. Hala su ziyniyetler var. Everiyolar sonra ogullarini kizlarinda basini yakiyorlar madem everme demi. Nasil cirkin, degisik vir laf ya
Hemen yapmazsam, sahurdan da ertesi güne kalır, mecburen yapıyorumbende hemen yikamazsam sahurla birlikte toparliyorum yigilip kaliyorum.afiyet olsun cayiniz muhabbetli olsun
hamilelikten kaynaklimi catlaklar. Benimde var onlarAyyy inşallah övünmek gibi olmasın çokta hoş fiziğim varkum saati lakin tek derdim çatlaklarım
esin tek cocukmu canim.İsteyerek evlendirmedi ki, ağlaya ağlaya evlendirdi
Hamilelik malesefNeyden kaynaklı catlakların?
Benim aşırı var ya parmak parmak kalınlıktahamilelikten kaynaklimi catlaklar. Benimde var onlar
esin tek cocukmu canim.
Her anne duskundur oglynada sizinki bir baska
Onun cözümü yok galiba canım, iki hamilelikten sonra yok denecek kadar az bende ama hiç bişeyde yapmadım. Sadece bazen bebek yağı sürüyordum hamileliğimde ondan mı kaynaklı genetikmi bilmiyorumHamilelik malesef
Olsun canım oda yavrunun hatırasıBenim aşırı var ya parmak parmak kalınlıkta
Ela geniş gönüllü, dert etmez ki.Bayramda da yasak var 15 ilin seyahat yasağı 15 gün daha uzatıldı gitmez onun misafirler
Sebze yemeklerine et karıştırmam ama et girmesi gereken yemeği de etsiz yapamam.Bi etçil dahaseninle de yemek zevklerimizi çok benzetiyorum.
Çok şanslısın o zaman canım.Yok canım benim adam yemeğin üstünden bi iki saat geçmedikçe yiyip içmez hayat tarzıdır onun çok yormaz midesini bense tep tep tep
Kızcağızın motivasyonunu bozma, 100 Gr geriden takip ethazirana Zehranın onunde baslasam super olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?