- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.041
Yapma lütfen60 bile hayal geliyor canım
Bu defa olacak canım, mezun olmadan gitmek yok.2013 den beri 9 takımda yim canım henuz mezun olamadım 64de kadar inmislıgımde var ama hızla geri aldım
Benimde var canim 3 cocuktan sonra takmiyorum pek artik. Kizlarin hediyesi bana.Benim aşırı var ya parmak parmak kalınlıkta
Ben neler yaptım neler sürmediğim şey kalmadı 6.ayıma kadar 5kilo vemiştim6.ayda anneme gittim yedirdi de yedirdi birden bi çatladım çatlaymış o çatlayışOnun cözümü yok galiba canım, iki hamilelikten sonra yok denecek kadar az bende ama hiç bişeyde yapmadım. Sadece bazen bebek yağı sürüyordum hamileliğimde ondan mı kaynaklı genetikmi bilmiyorum
Bende öyle diyorum artık doğum işini bitirip ışınla düzelttirmek istiyorumOlsun canım oda yavrunun hatırası
Ağır sanayi makinası diyorum ben onlara
Yedikleri kilo yapmadığı gibi kokuları da ağır oluyor
10 numaraya Zehranın onunde geceyımde gerisinin onemı yokBu hafta ki hedefim Pınar ve Haticeyi geçip 8 numaralı koltuğa geçmek.
Size Pınarı bırakıyorum
Sonra da Haticeyi
kız seninki yoruluyor hadi benimki 2 aydır evde pc basında oturup duruyorBenimkinun tatlisiz iftar sofrasi yoktur. Demekki iste cok yoruluyor yakiyor
baya baya ovdun canım catladık hasedımızdenAyyy inşallah övünmek gibi olmasın çokta hoş fiziğim varkum saati lakin tek derdim çatlaklarım
olmaz az da o beni kovalasınKızcağızın motivasyonunu bozma, 100 Gr geriden takip et
Ayy ben de öyle diyorum ama artık pekte aynaya bakamıyorum birşeyler yaptırıncam insallahBenimde var canim 3 cocuktan sonra takmiyorum pek artik. Kizlarin hediyesi bana.
Sende oyle dusun
Benimkinin de saçları beyazladı.Ayyy ilerki yaşta evet ama bu yaşta pek değil bide kocam bey kel olduğu için herkes daha yaşlı sanıyorbu sefer kıskançlıklar allahhh
Menü yazmaya başla canımYa geriledikce geriliyorum zaten. Olmaz benim hu artiyi cevirmem lazim napsam acaba
Benimkinin de saçları beyazladı.
"Baban gibi duruyorum yanında" diyor.
"Hayır, babam gibi de durmuyorsun, babamın saçları hala siyah" dedim.
Adamın psikolojisine oynuyorum
Kv min tabiri ile "biricik"esin tek cocukmu canim.
Her anne duskundur oglynada sizinki bir baska
9. Takımla ayrı bir gonul bagım var canım gıtsem de sureklı geliyorumBu defa olacak canım, mezun olmadan gitmek yok.
Mezun olunca zaten gitmek yok
ben hamılelıklerım boyunca catlagım yok diye dolanıyordum takı gecenlerde belimin yanlarında catlakları gorene kadar hamılelıklıklerımde yoktu aslında gorunce baya sok etkisi yarattı bendeBenimde var canim 3 cocuktan sonra takmiyorum pek artik. Kizlarin hediyesi bana.
Sende oyle dusun
Dikkat etsin kendine diye hususi diyorum canımben öyle desem adam beni evden dışarı çıkartmaz herhalde
Reformer ney?baya baya ovdun canım catladık hasedımızdenbenım vucudum suan cok sekılsız kılo veedıkce spor yapmama ragmen duzelmiyor reformere gitmeyi planlıyoum hedefe ulasınca
Hahaha adamın moralini fena bozmussun canımBenimkinin de saçları beyazladı.
"Baban gibi duruyorum yanında" diyor.
"Hayır, babam gibi de durmuyorsun, babamın saçları hala siyah" dedim.
Adamın psikolojisine oynuyorum
Bende de hiç yoktu yada farketmemiştim, kilo verince belirmeye başladılar sankiben hamılelıklerım boyunca catlagım yok diye dolanıyordum takı gecenlerde belimin yanlarında catlakları gorene kadar hamılelıklıklerımde yoktu aslında gorunce baya sok etkisi yarattı bende
Aletli plates canımReformer ney?
Benimde oyle oldu canım bırden farkettım daha once olupta gitmemem ımkansızBende de hiç yoktu yada farketmemiştim, kilo verince belirmeye başladılar sanki
Kendisinin ve sülalesinin yaptıklarına saysınHahaha adamın moralini fena bozmussun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?