- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.061
OkAletli plates canım
Ne guzel canım ben derin bir uykuya cok zor dalıyorum uyusam bile bazen beynim uyanık gıbı geliyorYattım yatağa bugünlerde hemen uykuya dalıyorum
Kemikleri sıkılaştıran pilates, beden küçülmesi oluyor yaniReformer ney?
Durua bozuklugu ıcın istiyorum en cok dik duramıyorum
Neden dik duramıyorsun canımDurua bozuklugu ıcın istiyorum en cok dik duramıyorum
Normalde bende zor dalarım çok şükür bi kaç gündür hemen dalıyorum iyi geliyorNe guzel canım ben derin bir uykuya cok zor dalıyorum uyusam bile bazen beynim uyanık gıbı geliyor
şimdi tam anladım iyimişKemikleri sıkılaştıran pilates, beden küçülmesi oluyor yani
Bu sanırım çoğu insanın problemiDurua bozuklugu ıcın istiyorum en cok dik duramıyorum
Çok güzel canımKızlar hayırlı geceler geç oldu 5 gibi tartıldım yazayım ben de.
Cuma 59.6
Pzts:59.1
Sağ olasın canım akşamki tatlıları kestim ve porsiyonlar küçüldüÇok güzel canım
Benim dememe pek gerek kalmadı ben verince eşimde diyete başladı 10kilo verdi vicdansız benden önce halletti kilo işiniDikkat etsin kendine diye hususi diyorum canım
Kilo ile sorunu yok bizimkinin, zayıf hatta.Benim dememe pek gerek kalmadı ben verince eşimde diyete başladı 10kilo verdi vicdansız benden önce halletti kilo işini
sırt kaslarım zayıf muhtemelen canimNeden dik duramıyorsun canım
masallah canım hep boyle devam eder InsallahNormalde bende zor dalarım çok şükür bi kaç gündür hemen dalıyorum iyi geliyor
masallah canımKızlar hayırlı geceler geç oldu 5 gibi tartıldım yazayım ben de.
Cuma 59.6
Ayy zor böyle durumlar hele baya farklı karakterler olunca Allah yardımcınız olsun inşallah düzelir diycem ama kaç yaşına gelmiş adam değişmez herhaldeKilo ile sorunu yok bizimkinin, zayıf hatta.
Saçlarını herşeye kafayı taka taka beyazlattı.
Kafasını rahatlatsın, herşeyi umursamasın istiyorum, onun bu kafası en çokta beni yoruyor maalesef
Bende "dünya yansa bir parça bezim yok" diyen cinslerdenim
Sağolasın canım benimsırt kaslarım zayıf muhtemelen canim
masallah canım hep boyle devam eder Insallah
masallah canım
Olsun canım kilo üstüne kilo koymamışsın en azından annem de 100 kilo olmuştu 9 Aydır sporsuz bi ileri bi geri 82 kiloya düşmüş çok mutluBende bundan korkuyorum
Benden önce mezun olursanız kendi adıma çok üzülürüm.
1 yıldan fazladır takımdayım.
85 kilodan 69 'a ancak düşebildim
Aslında beslenme alışkanlığımızı düzeltmek ve formumuzu korumak için uzun bi süre koruma yapmalıyız maalesef hedef kilomuza ulaşınca sanki sonsuza dek kilo almayacakmışız gibi ölümüne yiyor ve başa sarıyoruz2013 den beri 9 takımda yim canım henuz mezun olamadım 64de kadar inmislıgımde var ama hızla geri aldım
Tamam her iki durumun da dezavantajları varmış kabul ediyorumAyyy ilerki yaşta evet ama bu yaşta pek değil bide kocam bey kel olduğu için herkes daha yaşlı sanıyorbu sefer kıskançlıklar allahhh
Bittiniz sizBu hafta ki hedefim Pınar ve Haticeyi geçip 8 numaralı koltuğa geçmek.
Size Pınarı bırakıyorum
Sonra da Haticeyi
Bende de var hamilelikten değil maalesef hızlı kilo alıp vermekten hatta göbek kısmım toparlanmadan hamile kaldığım için ekstra çatlağım olmadı bu süreçte sizin bi karında benim yanlar karın basen kolda diz kapağımın arka tarafındaAyyy inşallah övünmek gibi olmasın çokta hoş fiziğim varkum saati lakin tek derdim çatlaklarım
Aynen aileden gelen beslenme bozukluğu annem sofrayı kurmaya başlayınca çayın altını yakar yemekten hemen sonra babamla çay içerlerdiÇok şanslısın o zaman canım.
Bence eşine uy
Çünkü sadece sıvı alım kuralına uymak bile kilo kontrolü için yeterli.
Bizde de ben bekleyelim 2 saat derim, eşim yemeğe oturmadan çayı demler, içmek istemem, bu defa da iç diye zorlar
Ben de öyle sebze yemeklerini de etsiz severim eşim de sebze sevmez sırf o yesin diye sebzeleri de etli pişirdim baktım yine istemeye istemeye yiyor kendime sevdiğim gibi yapıyorum ona da etli bir şey tamamdırSebze yemeklerine et karıştırmam ama et girmesi gereken yemeği de etsiz yapamam.
Yemeğe verdiğim emeğe acırım.
Burada sarma dolmayı etsiz yapanlar var, bana pilav gibi geliyor, kızları bile alıştırmışım.
Geçen yıllarda hizmeti içine gidecektim, eşimde seçimde görevliydi, çocukları arkadaşıma bıraktım, kadıncağız da anneleri gitti, üzülmesinler diye sarma sarmış bizimkilere, kızlar bi ısırıktan sonra yememişler, "et koymamışsın, biz böyle yiyemeyiz" demişler birde
Seviyom kız seniReformer ney?
Aha bir gidici dahaKızlar hayırlı geceler geç oldu 5 gibi tartıldım yazayım ben de.
Cuma 59.6
Eşim de öyle saçlar gri resmen ve duygularını belli etmez içine atar üzüntüsünü en çokKilo ile sorunu yok bizimkinin, zayıf hatta.
Saçlarını herşeye kafayı taka taka beyazlattı.
Kafasını rahatlatsın, herşeyi umursamasın istiyorum, onun bu kafası en çokta beni yoruyor maalesef
Bende "dünya yansa bir parça bezim yok" diyen cinslerdenim
Kesinlikle canım yeme duzenını duzeltmeyınce hersey basa sarıyorAslında beslenme alışkanlığımızı düzeltmek ve formumuzu korumak için uzun bi süre koruma yapmalıyız maalesef hedef kilomuza ulaşınca sanki sonsuza dek kilo almayacakmışız gibi ölümüne yiyor ve başa sarıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?