- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.081
Ben ayaktayım sporumu yapıp pancar gibi oldumHerkes yattımı
Hosgeldin canım spora hızlı bir gecıs yapmıssınSelam kızlar bı geldım geri donemedim ya alıntılaırmı bile kac kez yarım kaldıkucuk bebıs kopek dıslerını cıkarıyor ustune ası olduk fenayız resmen depresıf cocuk bugun itibariyle kendime cekı duzen veriyorum buraya da duzenlı gelıcem mubarek ramazan da bitiyor gecemız gunduzumuz kaymıstı ailecek. Sporumu yaptığım buraya bu selam vereyim dedim
ah ah ben 3 gundur spor yapamıyorum yarın bende geri baslıcam InsallahBen ayaktayım sporumu yapıp pancar gibi oldumama onu yemeden once dusunseydın diyebilirsın canım ekmek gibi olmustum
Evet canım diger sayfaya yazıyoruzKaptan menuler yine dıger gruba mı yazılıyor
Canım sağ olasın o zaman gideyim ama listede yokum ki benOlsun canım kilo üstüne kilo koymamışsın en azından annem de 100 kilo olmuştu 9 Aydır sporsuz bi ileri bi geri 82 kiloya düşmüş çok mutlu
Aslında beslenme alışkanlığımızı düzeltmek ve formumuzu korumak için uzun bi süre koruma yapmalıyız maalesef hedef kilomuza ulaşınca sanki sonsuza dek kilo almayacakmışız gibi ölümüne yiyor ve başa sarıyoruz
Tamam her iki durumun da dezavantajları varmış kabul ediyorum
Bittiniz siz
Bende de var hamilelikten değil maalesef hızlı kilo alıp vermekten hatta göbek kısmım toparlanmadan hamile kaldığım için ekstra çatlağım olmadı bu süreçte sizin bi karında benim yanlar karın basen kolda diz kapağımın arka tarafında
Aynen aileden gelen beslenme bozukluğu annem sofrayı kurmaya başlayınca çayın altını yakar yemekten hemen sonra babamla çay içerlerdi
Ben de öyle sebze yemeklerini de etsiz severim eşim de sebze sevmez sırf o yesin diye sebzeleri de etli pişirdim baktım yine istemeye istemeye yiyor kendime sevdiğim gibi yapıyorum ona da etli bir şey tamamdır
Seviyom kız seni
Aha bir gidici dahaHandandandan şimdi Tuğba muhabbeti kaçırdıysa ne diyor bunlar diyecek
Sonucun harika canım sadece ben 59.9 u görenler gitsin dedim hasedimden
Eşim de öyle saçlar gri resmen ve duygularını belli etmez içine atar üzüntüsünü en çok
sohbetin ortasından dal gitsin canımCanım sağ olasın o zaman gideyim ama listede yokum ki benfree takılıyorum sizleri okumak çok hoşuma gidiyor yazmak da istiyorum ama be yazayım bilmiyorum
İyi geceler canımKızlar bir türlü gelemedim yarın bakicam sayfa da birikmiş zaten menü yazıp yatacağım Allah'a emanet olun iyi geceler hayırlı sahurlar
Ben geldim ama yatmadan son bi bakmak için geldim gidiyorumHerkes yattımı
Aşk olsun benim gibi hain kıskanç domdom yüzünden gitmeyeceksin herhaldeCanım sağ olasın o zaman gideyim ama listede yokum ki benfree takılıyorum sizleri okumak çok hoşuma gidiyor yazmak da istiyorum ama be yazayım bilmiyorum
Orta yerimden catlarım hemdeGenellikle beni beğeniyorlarMerve duymasın hasedinden çatlar
Bende sahuru bekliyorum ama baya uykum geldıBen geldim ama
Tamamdır canımsohbetin ortasından dal gitsin canım
İyi geceler canım
Canım gitmem yok burası ve sizler harikasınız ayrıca boyun var maaşallah kilon da iyi çok güzel ilerliyorsunBen geldim ama yatmadan son bi bakmak için geldim gidiyorum
Aşk olsun benim gibi hain kıskanç domdom yüzünden gitmeyeceksin herhaldeaynen Merve gibi düşünüyorum ben de dal bi yerden sohbete akışına bırak
cok kolay.hamuru hazir satiliyo zatenLazanyayi geçen izledim. Merak ediyorum tam benlik bi tarifti.
simdiden klimayi kullaniyosaniz yazin hic dusunemiyorumHerkese tünaydın
Havalar ne kadar güzelleşti içim aciliyo her sabah uyanınca ☀
Gün içindeki sıcaklar çok bunaltıcı ama klimasiz oturamiyoruz artik
bugunde diknat edemedim pekBugünden itibaren menülerine dikkat eder, karbonhidrat tüketmezsen eksiye dönersin canım
bitti sayilir carsamba basliycam oruca insallahyası ilerledikçe kendi kendine oyalanıyorlar canım senin pasada oyle olacak Insallah
Aboww senin artıda baya fazlaymos Insallah cumaya iner canim regl bitti mi
kolay gelsin canım
sende buranın bir parcasisin canım
yarısalim kuzu yarısalim ikimizde artıdayız
koku alsada bir koca pizzayı ıkı kardes indirdiler mideye
tartı beni benden aldı
bak ya sana bu zevki asla tattırmam
senin onune gecmeyen ne olsun Zehra gorursun sen
tabıkı de 70 hatta 6 lara zorlucamm
catladım valla orta yerimden elimden gelse utanmasam tepınecem yerimde sinirden
oyyy oyyy kalbim uzaklaşma benden izin vermem
kardeslerim her sene 10 kilo veriyorlarBu erkekler ne kadar kolay kilo veriyor esim aksamları tabak tabak yemek yiyor yemek sonrası cay cıkolata tatlı vs de yiyor ramazan basında72 kılodaydı bugun 68. Kıloişin kotu tarafi kılo vermek ıcın bir cabası yok sureklı tikıma derdınde
istese yakalar benceİftar sonrası mutfak ve evı toplayıp kahvemi alıp geleyim kızlar sizde gelmıs olursunuz belki sohbet ederiz konumuz Merve Zehrayı yakalayabilir mı yakalayamaz mı
bendede var dizimin arkasinda bide popoda sadeceAyyy inşallah övünmek gibi olmasın çokta hoş fiziğim varkum saati lakin tek derdim çatlaklarım
abla kv okumus meslegi olan birimiKv min tabiri ile "biricik"
sayende bende ogrendim ne oldugunu:))
yapamiyorum.hic abla
spor yapiyorum ama adim olarak hesapliyorum.puanlama yapmiyorum:)iyigüzel menüleri var hanımların bence. Herkes ne yiyeceğini iyi biliyor. Sporlar az ama o da oruç olduğu içindir.
süper ama çok az değilmi cnm ya18.05
20:30
1 koca kase tonbalıklı salata
1 erıik
Toplam sıvı 2 lt
Spor yok
güzel afiyet olsun18 Mayıs pazartesi
Sahur
1 bardak süt
1 avuç erik
5 6 adet Malta erigi
İftar 19.45
10 12 adet minik mantar fırında çok az kaşarlı
2 yumurtalı melemen (oğlumla ikimiz yedik)
2 dilim tam tahıllı siyezli ekmek
Yarım kemiksiz but ızgara tavuk
1 bardak ayran
3 adet Malta erigi
5 adet can erik
Su 2.5 en az
2 bardak bitki çayı
Spor yok
Güzel Afiyet olsun salam yerine daha sağlıklı bişeyler olabilirdi18mayıs
12.00
Türk kahvesi
15.00
100 gr salam
100 gr pul piperli kekikli yoğurt
19.30
200 gr et
Yeşil salata
4 erik 1 muşmula
Hosbuldum canımHosgeldin canım spora hızlı bir gecıs yapmıssınufaklık nasıl daha ıyı mı
ah ah ben 3 gundur spor yapamıyorum yarın bende geri baslıcam Insallah
Evet canım diger sayfaya yazıyoruz
inşallah cnm. hepimiz aynı şekil Ramazandan dolayı.spor yapiyorum ama adim olarak hesapliyorum.puanlama yapmiyorum:)
rammazandan sonra hem puanli spor hemde adim daha cok olcak insallah
bi kacgundur bende bolgesel yapmaya calisiyorum.ne kadarda zayiflasam gobek gitmiyo bide ic bacaklarinşallah cnm. hepimiz aynı şekil Ramazandan dolayı.
Bende bi kaç gündür çocuklarla tepiniyorum. Kızı kucağıma alıp halay çekiyorumbölgesel hareket ve ip atlamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?