Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kızlar bı geldım geri donemedim ya alıntılaırmı bile kac kez yarım kaldı kucuk bebıs kopek dıslerını cıkarıyor ustune ası olduk fenayız resmen depresıf cocuk bugun itibariyle kendime cekı duzen veriyorum buraya da duzenlı gelıcem mubarek ramazan da bitiyor gecemız gunduzumuz kaymıstı ailecek. Sporumu yaptığım buraya bu selam vereyim dedim

Hosgeldin canım spora hızlı bir gecıs yapmıssın ufaklık nasıl daha ıyı mı
Ben ayaktayım sporumu yapıp pancar gibi oldum ama onu yemeden once dusunseydın diyebilirsın canım ekmek gibi olmustum
ah ah ben 3 gundur spor yapamıyorum yarın bende geri baslıcam Insallah
Kaptan menuler yine dıger gruba mı yazılıyor
Evet canım diger sayfaya yazıyoruz

Canım sağ olasın o zaman gideyim ama listede yokum ki benfree takılıyorum sizleri okumak çok hoşuma gidiyor yazmak da istiyorum ama be yazayım bilmiyorum

Canım sağ olasın o zaman gideyim ama listede yokum ki benfree takılıyorum sizleri okumak çok hoşuma gidiyor yazmak da istiyorum ama be yazayım bilmiyorum
sohbetin ortasından dal gitsin canım
Kızlar bir türlü gelemedim yarın bakicam sayfa da birikmiş zaten menü yazıp yatacağım Allah'a emanet olun iyi geceler hayırlı sahurlar
İyi geceler canım

Herkes yattımı
Ben geldim ama yatmadan son bi bakmak için geldim gidiyorum
Aşk olsun benim gibi hain kıskanç domdom yüzünden gitmeyeceksin herhalde aynen Merve gibi düşünüyorum ben de dal bi yerden sohbete akışına bırak

Ben geldim ama yatmadan son bi bakmak için geldim gidiyorum

Aşk olsun benim gibi hain kıskanç domdom yüzünden gitmeyeceksin herhalde aynen Merve gibi düşünüyorum ben de dal bi yerden sohbete akışına bırak
Canım gitmem yok burası ve sizler harikasınız ayrıca boyun var maaşallah kilon da iyi çok güzel ilerliyorsun

Lazanyayi geçen izledim. Merak ediyorum tam benlik bi tarifti.
cok kolay.hamuru hazir satiliyo zaten
kiymasini kavuriyosun bide besamel sos yapiyosun
Herkese tünaydın
Havalar ne kadar güzelleşti içim aciliyo her sabah uyanınca ☀
Gün içindeki sıcaklar çok bunaltıcı ama klimasiz oturamiyoruz artik
simdiden klimayi kullaniyosaniz yazin hic dusunemiyorum
Bugünden itibaren menülerine dikkat eder, karbonhidrat tüketmezsen eksiye dönersin canım
bugunde diknat edemedim pek
bugunden itibaren edecem daha cok.sporuda hergun yapmaya calisacam
bitti sayilir carsamba basliycam oruca insallah
kardeslerim her sene 10 kilo veriyorlar
İftar sonrası mutfak ve evı toplayıp kahvemi alıp geleyim kızlar sizde gelmıs olursunuz belki sohbet ederiz konumuz Merve Zehrayı yakalayabilir mı yakalayamaz mı
istese yakalar bence
Ayyy inşallah övünmek gibi olmasın çokta hoş fiziğim var kum saati lakin tek derdim çatlaklarım
bendede var dizimin arkasinda bide popoda sadece
Kv min tabiri ile "biricik"
abla kv okumus meslegi olan birimi
yoksa koyde yasayan birimi
yanlis anlama kucumsemek felan degil
ama koylerde yasayanlar daha cok boyle yapiyolar sanki.
sayende bende ogrendim ne oldugunu:))
yapamiyorum.hic abla
bende cok gec yaziyorum menulerimi ama.ramazandan sonra duzene girecek insallah

18.05
20:30

1 koca kase tonbalıklı salata
1 erıik

Toplam sıvı 2 lt
Spor yok
süper ama çok az değilmi cnm ya
güzel afiyet olsun
18mayıs
12.00
Türk kahvesi
15.00
100 gr salam
100 gr pul piperli kekikli yoğurt
19.30
200 gr et
Yeşil salata
4 erik 1 muşmula
Güzel Afiyet olsun salam yerine daha sağlıklı bişeyler olabilirdi

Hosgeldin canım spora hızlı bir gecıs yapmıssın ufaklık nasıl daha ıyı mı
ah ah ben 3 gundur spor yapamıyorum yarın bende geri baslıcam Insallah

Evet canım diger sayfaya yazıyoruz
Hosbuldum canım ufaklık aynı dısımız patlamak uzere ıstah sıfır mama da ıcmıyor mama mama diye geziyor ama kucuk hanim yemek begenmıyo ben spora hergun ıcın nıyet ettim canım bı kac gun sadece fire verırım o kadar

spor yapiyorum ama adim olarak hesapliyorum.puanlama yapmiyorum:)
rammazandan sonra hem puanli spor hemde adim daha cok olcak insallah
inşallah cnm. hepimiz aynı şekil Ramazandan dolayı.
Bende bi kaç gündür çocuklarla tepiniyorum. Kızı kucağıma alıp halay çekiyorum bölgesel hareket ve ip atlamaya çalışıyorum

inşallah cnm. hepimiz aynı şekil Ramazandan dolayı.
Bende bi kaç gündür çocuklarla tepiniyorum. Kızı kucağıma alıp halay çekiyorum bölgesel hareket ve ip atlamaya çalışıyorum
bi kacgundur bende bolgesel yapmaya calisiyorum.ne kadarda zayiflasam gobek gitmiyo bide ic bacaklar
ikisi icin yapiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…