- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.101
Kardesın seni kıskanmış canimbugun kardesim bayadir gormuyodu beni
kurumussun sen nolmussun boyle dedi
en az 5 kg felan alman lazim oskelet olmussun felan dedi
ayy cok mutlu olduum
bende evet bi 5 kg vermem lazim dedim
cok az geldi bana18.05
20:30
1 koca kase tonbalıklı salata
1 erıik
Toplam sıvı 2 lt
Spor yok
guzel olmus bence18 Mayıs pazartesi
Sahur
1 bardak süt
1 avuç erik
5 6 adet Malta erigi
İftar 19.45
10 12 adet minik mantar fırında çok az kaşarlı
2 yumurtalı melemen (oğlumla ikimiz yedik)
2 dilim tam tahıllı siyezli ekmek
Yarım kemiksiz but ızgara tavuk
1 bardak ayran
3 adet Malta erigi
5 adet can erik
Su 2.5 en az
2 bardak bitki çayı
Spor yok
salam yerine kuruyemis felan yesen daha guzel olur canim18mayıs
12.00
Türk kahvesi
15.00
100 gr salam
100 gr pul piperli kekikli yoğurt
19.30
200 gr et
Yeşil salata
4 erik 1 muşmula
en son hangi kiloda gordulerdi seni:)Kardesın seni kıskanmış canimemek emek verdıgın kiloları geri aldıracak sana senin adına cok mutlu oldum ben bizimkilere soylemeıdm kılo vermeye calıstıgımı goruntulu konıstıgumız dada genelde cocukları gosterıyor im yada teli yakın tutuyorum yanlarına gittigimde sasırtmak istiyorum
anladım canım belki oda sıslık yapmıstın canimbitti sayilir carsamba basliycam oruca insallah
onu nasıl yapıyorlarkardeslerim her sene 10 kilo veriyorlar
en buyuk hedefim oistese yakalar bence
koca bir legen yedım canımsüper ama çok az değilmi cnm
2 gundur benım ufaklıga da yediremiyorum sevdıgı seylerın bile suratına bakmıyor spor benimde iyi gidiyordu ev islerine daldım sogukluk gırdı yarın start veririm InsallahHosbuldum canımufaklık aynı dısımız patlamak uzere ıstah sıfır mama da ıcmıyor mama mama diye geziyor ama kucuk hanim yemek begenmıyo ben spora hergun ıcın nıyet ettim canım bı kac gun sadece fire verırım o kadar
93 kılodaydımen son hangi kiloda gordulerdi seni:)
insaat isinde calisiyorlar sicagin altinda cok yoruluyorlaranladım canım belki oda sıslık yapmıstın canim
onu nasıl yapıyorlar
en buyuk hedefim oyakalamazsam gozlerım acık gıdecek
koca bir legen yedım canımtıkadı bile
2 gundur benım ufaklıga da yediremiyorum sevdıgı seylerın bile suratına bakmıyor spor benimde iyi gidiyordu ev islerine daldım sogukluk gırdı yarın start veririm Insallah
20 kg gitmis sok olacaklar kesin93 kılodaydım
Ayy bende öyle şu göbek ve iç bacak sıkılaşsa yeterli banabi kacgundur bende bolgesel yapmaya calisiyorum.ne kadarda zayiflasam gobek gitmiyo bide ic bacaklar
ikisi icin yapiyorum:)
etrafımızdakılerın dediklerinden cok kendi istediklerimiz onemli nasıl mutlu olacaksan o yolda devam et canım kulak asma kımseyeartik cok kiziyor etrafimdakiler
yeter artik diye
yuzun icine coktu diye ama ben tok karna bile tartildigimda 5li rakamlari gormek istiyorum:)
esinın ısı Oldukca yorucu canım benimki masa basında hareketsizinsaat isinde calisiyorlar sicagin altinda cok yoruluyorlar
20 kg gitmis sok olacaklar kesin
abooooo bu neeeecuma 59.7
pazartesi 61
niye boyle oldu anlamadim.
dun ve evelsi gun ust uste spor yaptim 90.dk lik
45 50 dklarini kosu yaptim oyuzdenmi acaba
dun sarma yedim evelsi gunde manti
bunlar yuzundende olabilir heralde ama fazlada kacirmadim
nerdeyse kalp krizi gecirecektim aysenin artisiyla seninkinide görünceİcler acisi kilo bildirimimi de yapiyim
Cuma 67.0
Pazartesi 68.7
Dun makarna yedim bayadir yemiyordum
Onceki gun pilav falan cok oldu ve hemen tartiya yansidi.
durduk yere kendine nazar ettinOyyy ben gidiyorum hemen kendime acil bir plan yapmam lazım tartı fena bozdu beni
bende gördüm onuHala iftar mı yapıyorsunuz bacılar geçen tlc de bi program var ölümün bin türlü hali diye orda bi manken kız yemiş yemiş sonrasında kusup çıkaracak sözde banyoya varıp kusmadan midesi patlayıp ölmüş yani demem o ki çok yemeyin patlarsınız gelin sohbet edelim kahveler benden Merve’nin beni yakalayamamasını kutluyoruz
sen 2 hafta guzel verdikten sonra yatmaya başladınO değilde ikiniz birbirinizle yarışırken beni geçeceksiniz diye korkuyorum
kiz onlarin yüzdeleri az bi eksiyle bile güzel oluyor :)) hemde daha cabuk mezun olduklari icin takimin mezun sayisi artiyor
gelip, gitmezmi oldu
tuğba masallah sende cok guzel veriyosun cnm keske daha fazla gelip, listeye girsende eksilerin boşa gitmeseKızlar hayırlı geceler geç oldu 5 gibi tartıldım yazayım ben de.
Cuma 59.6
Pzts:59.1
Aaaa masallah annene ne guzel vermişOlsun canım kilo üstüne kilo koymamışsın en azından annem de 100 kilo olmuştu 9 Aydır sporsuz bi ileri bi geri 82 kiloya düşmüş çok mutlu
bizde aynen oyleyiz :)aileden gelen beslenme bozukluğu annem sofrayı kurmaya başlayınca çayın altını yakar yemekten hemen sonra babamla çay içerlerdi
Hemen şımarma, artilarini düşünbugun kardesim bayadir gormuyodu beni
kurumussun sen nolmussun boyle dedi
en az 5 kg felan alman lazim oskelet olmussun felan dedi
ayy cok mutlu olduum
bende evet bi 5 kg vermem lazim dedim
hıc sorma abla ya daha bir daha eksımı soylemem tırstımdurduk yere kendine nazar ettin
kosturuyor beni arkasından ZehraKahvemi aldim
Merve zehra duellosunu izliyorum
Canım sık gelmek istiyorum ama telefonu elime alınca rahat koymuyor büyük oğlum istemesin diye bırakıyorum ama okuyorum sonradanabooooo bu neeee
nerdeyse kalp krizi gecirecektim aysenin artisiyla seninkinide görünce
Neyseki listede olmadigin aklima geldi
durduk yere kendine nazar ettin
bende gördüm onumidenin patladigini ilk defa duydum
sen 2 hafta guzel verdikten sonra yatmaya başladın
kiz onlarin yüzdeleri az bi eksiyle bile güzel oluyor :)) hemde daha cabuk mezun olduklari icin takimin mezun sayisi artiyor
gelip, gitmezmi oldu
Istemiyosaniz gideyim
tuğba masallah sende cok guzel veriyosun cnm keske daha fazla gelip, listeye girsende eksilerin boşa gitmese
Aaaa masallah annene ne guzel vermiş
bizde aynen oyleyiz :)
Hemen şımarma, artilarini düşün
Geçen seferde böyle böyle salmistin kendini
demekki bunyesi iyi canimkız seninki yoruluyor hadi benimki 2 aydır evde pc basında oturup duruyor
yapilacak en iyi seyMenü yazmaya başla canım
benim he ctladi hamileyken bayada var.9. Takımla ayrı bir gonul bagım var canım gıtsem de sureklı geliyorum
ben hamılelıklerım boyunca catlagım yok diye dolanıyordum takı gecenlerde belimin yanlarında catlakları gorene kadar hamılelıklıklerımde yoktu aslında gorunce baya sok etkisi yarattı bende
Gayet iyi canimKızlar hayırlı geceler geç oldu 5 gibi tartıldım yazayım ben de.
Cuma 59.6
Pzts:59.1
Dileyyyyyy seninkiler artı koltukaltım bile çatlak vücudumda çatlamamış bı sırtım varOlsun canım kilo üstüne kilo koymamışsın en azından annem de 100 kilo olmuştu 9 Aydır sporsuz bi ileri bi geri 82 kiloya düşmüş çok mutlu
Aslında beslenme alışkanlığımızı düzeltmek ve formumuzu korumak için uzun bi süre koruma yapmalıyız maalesef hedef kilomuza ulaşınca sanki sonsuza dek kilo almayacakmışız gibi ölümüne yiyor ve başa sarıyoruz
Tamam her iki durumun da dezavantajları varmış kabul ediyorum
Bittiniz siz
Bende de var hamilelikten değil maalesef hızlı kilo alıp vermekten hatta göbek kısmım toparlanmadan hamile kaldığım için ekstra çatlağım olmadı bu süreçte sizin bi karında benim yanlar karın basen kolda diz kapağımın arka tarafında
Aynen aileden gelen beslenme bozukluğu annem sofrayı kurmaya başlayınca çayın altını yakar yemekten hemen sonra babamla çay içerlerdi
Ben de öyle sebze yemeklerini de etsiz severim eşim de sebze sevmez sırf o yesin diye sebzeleri de etli pişirdim baktım yine istemeye istemeye yiyor kendime sevdiğim gibi yapıyorum ona da etli bir şey tamamdır
Seviyom kız seni
Aha bir gidici dahaHandandandan şimdi Tuğba muhabbeti kaçırdıysa ne diyor bunlar diyecek
Sonucun harika canım sadece ben 59.9 u görenler gitsin dedim hasedimden
Eşim de öyle saçlar gri resmen ve duygularını belli etmez içine atar üzüntüsünü en çok
En buyuk yaptigim yanlisi farkettim bu izinde abla. Listedeyken cogu seyi yemiyorum. Listeden cikinca kendimi kaybediyorum ve kilolar hizli geliyor. Listeye girince artik az da ols nefsimi korleyecegim.nerdeyse kalp krizi gecirecektim aysenin artisiyla seninkinide görünce
Neyseki listede olmadigin aklima geldi
Benım minik kahvaltı etmeye bayılırdı ama Agzına hıc bırsey sokmuyoranladım canım belki oda sıslık yapmıstın canim
onu nasıl yapıyorlar
en buyuk hedefim oyakalamazsam gozlerım acık gıdecek
koca bir legen yedım canımtıkadı bile
2 gundur benım ufaklıga da yediremiyorum sevdıgı seylerın bile suratına bakmıyor spor benimde iyi gidiyordu ev islerine daldım sogukluk gırdı yarın start veririm Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?