- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.121
gunaydın canım. Bende erkenciyım ustelık sahura kadar uyumamıstım ıkı saat uyku yeter zaten benim neyimeGünaydın Kızlar
Gün başladı çoktaaannn ufaklığımla
Benim için
Ve en rahat saatlerim
Büyükle eşim uyanınca Totom yer görmez oluyor
Bir de 3 gündür büyükle futbol oynayıp duruyoruz üst bacaklarımın üstü nasıl ağrıyor demek hiç çalışmayan bi kas var orada, orası çalışıyor
Okullar eylülde açılacakmış bu sene bitmiş, okullar ilk kapandığında böyle olacağını tahmin etmiştim ama üniversiteler ne alemde acaba onlar da Eylül de mi açılacak acaba?
Gunaydın canım.Gunaydınlar
Artıları atmışım şimdi eksi gelme zamanı
İsveç diyeti yapıyorum salamı diyet söylemiş olduğu İçin yedim yoksa sağlıklı şeyleri tercih etmeliyiz.Gerçekten çok sağlıksız bir ürün haklısınızsüper ama çok az değilmi cnm ya
güzel afiyet olsun
Güzel Afiyet olsun salam yerine daha sağlıklı bişeyler olabilirdi
artik ne onlar nede esim isin o boyutunu dusunmuyor canim. Esim nasipte ne varsa dedi dun. Amenna benimde inancim tam allahtan geliyor ne gelirse ama tedbir tedbir iste. Kaliriz artik canim rabbim korusun ins sonrasinda keske olmasin benim icinde de onun icinde ne diyim
cumaya halledersin canim
yok icten ice de dusunmez her lafin arasinda soylenir artik. İns bisey olmaz canim bakalim rabbim buyuk
yazik yaa. Ortamlarda cok cirkin oluyor oyle .
en zor orucu atlattin hadi. Sicakliklar dusecek diyorlar hafta sonu biraz rahatlarsiniz. Gerci biz yeni isindik ama
kolay gelsin yazacaktim ama. Artik afiyet olsun diyim
sabit olman gayet iyi cabim
bende severim disarda falan gorunce aslinda ama evde bakma fikri pek sicak gelmiyor. Bi ara akvaryum istemistim esim bakimi zor diye almadi. Ama diger turlu kedi kopek falan bakamam evde . ama disardan cok sevimliler
Ev isine gelince kendimi kaptirdimmi allah versin ayarim yok. Biyandan da camlari silerken kol kasi yaptim baya bi simdi iyi agriyorlar
hay yarabbim. Hala su ziyniyetler var. Everiyolar sonra ogullarini kizlarinda basini yakiyorlar madem everme demi. Nasil cirkin, degisik vir laf ya
haklisin abla her ne kadar su anda beklesede dusununce zor geliyirdur bana bule oyle cunku. İyisiyle kotusuyle kac senemiz gecti.
Gidecegim abla bisey demedim zaten esimede
hay masallah
gecici odemdir o zaman canim cok yemediysen
tebrikler canim ekside olman guzel
bu kadar arti yarin bile gider canim sikma canini sen. Cumaya gelecek guzel eksiyi dusun
sagol canim. Sanki nolacaksa bayram da ortada
evet bende bir sure makarna gormek istemiyorum. Gormuycem 7leri yok yok
ay evet dovun beni zopaligim tam
sagol canim sanada kolay gelsin.
Yaparsin daha bayrama var gerci zaten yasak aciklandi herkes evlerde olacak.
Penvereleri de azar azar sil canim benim kollarim agriyor su anda
artidan bile sayilmaz bence cumaya guzel eksi gelir canim
aynen benim esimde vermis 3 kilo. Aksamlari neredeyse 1 pide,sahurda 1 tane yufka ekmek yiyerek hemdegelde sinir olma
sagol canim.
Oh iyi olmus cocuklarada bende yarin cikartirim birazcik bahceye
ins eksiden gectimde artilar giderse sahane olur
bende hemen yikamazsam sahurla birlikte toparliyorum yigilip kaliyorum.afiyet olsun cayiniz muhabbetli olsun
tebrikler canim. Gayet iyi
evet evlere kapanan kapanacak yasaklari cigneyenler gezecek.
Gecmedimi canim hala.
Benimde kollarim agriyor su anda ve kalcalarimdan cektiriyor bacakalrim sabaha gecer ins
makarnayi gormemis gibi yersem bu arti az bile bana. 2 merdane az olur bana bence
sagol canim.
Demi frenlemem gerek artik
Bu ara kotu zaman bulamiyorm ama dikkat edicem gene
gunaydın canım. Bende erkenciyım ustelık sahura kadar uyumamıstım ıkı saat uyku yeter zaten benim neyime
Gunaydın canım.
Darısı bana diyelim atılacak cok artım var
Bizimkinin bir derdi olduğundan değil, herşeyi soruna çevirdiğinden öyle.Ayy zor böyle durumlar hele baya farklı karakterler olunca Allah yardımcınız olsun inşallah düzelir diycem ama kaç yaşına gelmiş adam değişmez herhalde
Benim kocamda öyle babasız büyümüş 5kardeşine baba olmuş annesine yoldaş oda çok takıyor hatta midesi patlamış evlenmeden önce sıkıntı stresten şimdi çok çok daha iyi şükür
Annende çok iyi vermiş canımOlsun canım kilo üstüne kilo koymamışsın en azından annem de 100 kilo olmuştu 9 Aydır sporsuz bi ileri bi geri 82 kiloya düşmüş çok mutlu
Keşke içine atıp tek kendini yıpratsa, konuşa konuşa beni yıpratıyorEşim de öyle saçlar gri resmen ve duygularını belli etmez içine atar üzüntüsünü en çok
Evet canım, diğer gruba yazılıyorKaptan menuler yine dıger gruba mı yazılıyor
Olsun canım, yine yorumlamaya devam.iyigüzel menüleri var hanımların bence. Herkes ne yiyeceğini iyi biliyor. Sporlar az ama o da oruç olduğu içindir.
Gunaydin canımGünaydın Kızlar
Gün başladı çoktaaannn ufaklığımla
Benim için
Ve en rahat saatlerim
Büyükle eşim uyanınca Totom yer görmez oluyor
Bir de 3 gündür büyükle futbol oynayıp duruyoruz üst bacaklarımın üstü nasıl ağrıyor demek hiç çalışmayan bi kas var orada, orası çalışıyor
Okullar eylülde açılacakmış bu sene bitmiş, okullar ilk kapandığında böyle olacağını tahmin etmiştim ama üniversiteler ne alemde acaba onlar da Eylül de mi açılacak acaba?
Bırakırsak kötüye gidebilir takımın durumu canımyapamiyorum.hic abla
bende cok gec yaziyorum menulerimi ama.ramazandan sonra duzene girecek insallah
BendensinKardesın seni kıskanmış canimemek emek verdıgın kiloları geri aldıracak sana senin adına cok mutlu oldum ben bizimkilere soylemeıdm kılo vermeye calıstıgımı goruntulu konıstıgumız dada genelde cocukları gosterıyor im yada teli yakın tutuyorum yanlarına gittigimde sasırtmak istiyorum
3 hafta da %11 verince vücudum error verdi ama ben ne yapayımsen 2 hafta guzel verdikten sonra yatmaya başladın
"Gelmez gitmez mi oldu" olacaktı kigelip, gitmezmi oldu
Istemiyosaniz gideyim
olabilir canım hava sıcaklasınca ıstahı azaldıBenım minik kahvaltı etmeye bayılırdı ama Agzına hıc bırsey sokmuyorkucagına al diye geziyor sadece tez zamanda biter ınsallah. Senın mınıgın ki mevsimsel olabilir canı istemiyordur ☺
Gunaydin super cnaımGunaydınlar
Artıları atmışım şimdi eksi gelme zamanı
gecmıs olsun canim napmak gerekiyor pekıKızlar böbrek ağrım sadece halı yıkama kaynaklı değilmiş meğer.
Üstü açık yatmadan kaynaklanıyormuş
Dün gece saat 1 de yattım, 3 'te sahura kalktığımda böbreklerimin ağrısı tüm vücuduma vurmuştu.
Korsemi takıp çorabı giydim ama hala ağrım var.
İşin kötüsü doktora gittiğimde tahliller temiz çıkıyor.
Az önce Aidin Salihin kitabını okudum, orda da "böbrekler iflas edince ancak tahlillerle belirti verir" diyor.
Bende yıllarca bunu anlayamamıştım
Kendimi bildim bileli çocuk yaşlarda bile böbrek ağrım için doktora gittim, hep birşey yok diyip gönderdiler.
Aidin Salih "böbrekleri hasta olanların kilo problemi olur" diyor birde..
gunaydın canımGünaydın kızlar alıntı yaptım da oğlan durmuyor karnını doyurup geleyim
muhtemelen hedefe yakınlastıgımda gorusuruz bizdeBendensin
Bayrama bile gitmeme kararı aldım.
65 'e inmeden görsünler istemiyorum
Takımın selameti için devam edelim canımBu ara kotu zaman bulamiyorm ama dikkat edicem gene
Doktorlar birşey yok diyip gönderdiği için onlardan gelen bir çözüm yok maalesef.gecmıs olsun canim napmak gerekiyor pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?