- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.141
Hedefin kaçtı canımmuhtemelen hedefe yakınlastıgımda gorusuruz bizde
bende iyi gitmedi
Tez vakit cikarir rahat eder ins yavruSelam kızlar bı geldım geri donemedim ya alıntılaırmı bile kac kez yarım kaldıkucuk bebıs kopek dıslerını cıkarıyor ustune ası olduk fenayız resmen depresıf cocuk bugun itibariyle kendime cekı duzen veriyorum buraya da duzenlı gelıcem mubarek ramazan da bitiyor gecemız gunduzumuz kaymıstı ailecek. Sporumu yaptığım buraya bu selam vereyim dedim
masallah, Foto alabilirizbugun kardesim bayadir gormuyodu beni
kurumussun sen nolmussun boyle dedi
en az 5 kg felan alman lazim oskelet olmussun felan dedi
ayy cok mutlu olduum
bende evet bi 5 kg vermem lazim dedim
Cok gecmis olsun Cok kötü bisey, bende kücükken böbrek iltihabi vardi yerimden kalkamiyordumKızlar böbrek ağrım sadece halı yıkama kaynaklı değilmiş meğer.
Üstü açık yatmakdan kaynaklanıyormuş
Dün gece saat 1 de yattım, 3 'te sahura kalktığımda böbreklerimin ağrısı tüm vücuduma vurmuştu.
Korsemi takıp çorabı giydim ama hala ağrım var.
İşin kötüsü doktora gittiğimde tahliller temiz çıkıyor.
Az önce Aidin Salihin kitabını okudum, orda da "böbrekler iflas edince ancak tahlillerle belirti verir" diyor.
Bende yıllarca bunu anlayamamıştım
Kendimi bildim bileli çocuk yaşlarda bile böbrek ağrım için doktora gittim, hep birşey yok diyip gönderdiler.
Aidin Salih "böbrekleri hasta olanların kilo problemi olur" diyor birde..
Oyyyy çok az uyumuşsungunaydın canım. Bende erkenciyım ustelık sahura kadar uyumamıstım ıkı saat uyku yeter zaten benim neyime
Gunaydın canım.
Darısı bana diyelim atılacak cok artım var
Çok geçmiş olsun kuzumKızlar böbrek ağrım sadece halı yıkama kaynaklı değilmiş meğer.
Dün gece saat 1 de yattım, 3 'te sahura kalktığımda böbreklerimin ağrısı tüm vücuduma vurmuştu.
Az önce Aidin Salihin kitabını okudum, orda da "böbrekler iflas edince ancak tahlillerle belirti verir" diyor.
Kendimi bildim bileli çocuk yaşlarda bile böbrek ağrım için doktora gittim, hep birşey yok diyip gönderdiler.
seviyeler bastan baslaman gerekmiyor mu bozuncaDoktorlar birşey yok diyip gönderdiği için onlardan gelen bir çözüm yok maalesef.
Bugün Aidin Salihin kitaplarını okuyup ne yapmam gerektiğine karar vereceğim.
Muhtemelen böbrek temizliği yapmam gerekecek.
Ahmet APA'nın seviyelerine kaldığım yerden devam edip tamamlayabilirim.
60 canım hedefımHedefin kaçtı canım
istedikten sonra olursun benceAynen zaten 1. Olmak filan öyle bi hayalim yok bari 10. Olayım zalım sıskalar 55 kilolar aşıyor beni yani biDream00 bir huban1234 bir TemelinSafinazi olamayacağım
ben de ilk defa yaptım daha önce komşumuz da ve eşimin teyzesinde yedim çok hoşuma gitti normalde bende nohutu pek sevmem ama bu tarifle çok hoşuma gittiSenin yaptığın şekilde yapamam canım ben
Daha önce hiç yapmadım, tepsi oruğu şeklinde yapıyorum, diğerini yapanlardan alıyorum.
İçine et girmeyen birşeye o kadar emek vermek istemezdim açıkçası, nohutu da pek sevmem, tepsi orucuna bile koymuyorum, orijinal tarifte olmasına rağmen
inşallah öyle yapacağım cumaya kadar bir de sahurda da yiyorum artık bakalım ne olacakNohutlu içli köftenin artısıdır bu.
Bu günden itibaren karbonhidrat tüketmemeye dikkat edersen Cuma günü eksi gelirsin canım
inşallah canımartik ne onlar nede esim isin o boyutunu dusunmuyor canim. Esim nasipte ne varsa dedi dun. Amenna benimde inancim tam allahtan geliyor ne gelirse ama tedbir tedbir iste. Kaliriz artik canim rabbim korusun ins sonrasinda keske olmasin benim icinde de onun icinde ne diyim
cumaya halledersin canim
yok icten ice de dusunmez her lafin arasinda soylenir artik. İns bisey olmaz canim bakalim rabbim buyuk
yazik yaa. Ortamlarda cok cirkin oluyor oyle .
en zor orucu atlattin hadi. Sicakliklar dusecek diyorlar hafta sonu biraz rahatlarsiniz. Gerci biz yeni isindik ama
kolay gelsin yazacaktim ama. Artik afiyet olsun diyim
sabit olman gayet iyi cabim
bende severim disarda falan gorunce aslinda ama evde bakma fikri pek sicak gelmiyor. Bi ara akvaryum istemistim esim bakimi zor diye almadi. Ama diger turlu kedi kopek falan bakamam evde . ama disardan cok sevimliler
Ev isine gelince kendimi kaptirdimmi allah versin ayarim yok. Biyandan da camlari silerken kol kasi yaptim baya bi simdi iyi agriyorlar
hay yarabbim. Hala su ziyniyetler var. Everiyolar sonra ogullarini kizlarinda basini yakiyorlar madem everme demi. Nasil cirkin, degisik vir laf ya
haklisin abla her ne kadar su anda beklesede dusununce zor geliyirdur bana bule oyle cunku. İyisiyle kotusuyle kac senemiz gecti.
Gidecegim abla bisey demedim zaten esimede
hay masallah
gecici odemdir o zaman canim cok yemediysen
tebrikler canim ekside olman guzel
bu kadar arti yarin bile gider canim sikma canini sen. Cumaya gelecek guzel eksiyi dusun
sagol canim. Sanki nolacaksa bayram da ortada
evet bende bir sure makarna gormek istemiyorum. Gormuycem 7leri yok yok
ay evet dovun beni zopaligim tam
sagol canim sanada kolay gelsin.
Yaparsin daha bayrama var gerci zaten yasak aciklandi herkes evlerde olacak.
Penvereleri de azar azar sil canim benim kollarim agriyor su anda
artidan bile sayilmaz bence cumaya guzel eksi gelir canim
aynen benim esimde vermis 3 kilo. Aksamlari neredeyse 1 pide,sahurda 1 tane yufka ekmek yiyerek hemdegelde sinir olma
sagol canim.
Oh iyi olmus cocuklarada bende yarin cikartirim birazcik bahceye
ins eksiden gectimde artilar giderse sahane olur
bende hemen yikamazsam sahurla birlikte toparliyorum yigilip kaliyorum.afiyet olsun cayiniz muhabbetli olsun
tebrikler canim. Gayet iyi
evet evlere kapanan kapanacak yasaklari cigneyenler gezecek.
Gecmedimi canim hala.
Benimde kollarim agriyor su anda ve kalcalarimdan cektiriyor bacakalrim sabaha gecer ins
makarnayi gormemis gibi yersem bu arti az bile bana. 2 merdane az olur bana bence
sagol canim.
Demi frenlemem gerek artik
oo masallah canım tebrik ederim beni solladı yerimi kaptırdımKızlar hayırlı geceler geç oldu 5 gibi tartıldım yazayım ben de.
Cuma 59.6
Pzts:59.1
ya gerçekten insan çok mutlu oluyor canım ama sen onları sakın aldırma çünkü bir süre sonra rehavete kapılıp kilo alabilirsinbugun kardesim bayadir gormuyodu beni
kurumussun sen nolmussun boyle dedi
en az 5 kg felan alman lazim oskelet olmussun felan dedi
ayy cok mutlu olduum
bende evet bi 5 kg vermem lazim dedim
geçmiş olsun kaptan gece uyurken en azından bel bolgene bir çarşaf ört ben çatır sıcak da olsa ince bir şey muhakkak orterim suyu da bol iç birazKızlar böbrek ağrım sadece halı yıkama kaynaklı değilmiş meğer.
Gunaydin canım hayırlı kandillerGünaydın canlar
Hayirli kandiller, edilen dualariniz kabul olsun ins
Kaldığım yerden devam edebilirim canım, grup ile devam edebilmek içinseviyeler bastan baslaman gerekmiyor mu bozunca
Neden canımbende iyi gitmedi
Birlikte mezun oluruz o zaman60 canım hedefım
unutuyorum öyle kaliyorNeden canım
Çok pimpirikli ooo Allah yardımcın olsun hiç benlik değilBizimkinin bir derdi olduğundan değil, herşeyi soruna çevirdiğinden öyle.
Dün çöpü dışarı bırakırken kapının önünü görevlinin dünden bu yana silmediğini görmüş, bana seslendi "Niran gel bak şuranın haline" diye...
Bu örnek artırılabilir maalesef, bu kadar basit şeyler bile çok büyük problem onun için, beni de olumsuz etkiliyor maalesef bu durum
Buna dikkat edeceğim artık, suyu da ancak Ramazandan sonra artırabilirimgeçmiş olsun kaptan gece uyurken en azından bel bolgene bir çarşaf ört ben çatır sıcak da olsa ince bir şey muhakkak orterim suyu da bol iç biraz
Amin canim ins. SenindeKadir gecemiz mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah
Bilmiyorum belki orda da vardır göremediğim içinDileyyyyyy seninkiler artı koltukaltım bile çatlak vücudumda çatlamamış bı sırtım var
Eşim muhtemelen bayramdan sonra işe gideriz diyor kızlardeşim de burda okuyor üniversite onların da dersler olmayacakmış ne olur biz de bilmiyoruzGünaydın Kızlar
Gün başladı çoktaaannn ufaklığımla
Benim için
Ve en rahat saatlerim
Büyükle eşim uyanınca Totom yer görmez oluyor
Bir de 3 gündür büyükle futbol oynayıp duruyoruz üst bacaklarımın üstü nasıl ağrıyor demek hiç çalışmayan bi kas var orada, orası çalışıyor
Okullar eylülde açılacakmış bu sene bitmiş, okullar ilk kapandığında böyle olacağını tahmin etmiştim ama üniversiteler ne alemde acaba onlar da Eylül de mi açılacak acaba?
Canım babamdan dolayı biliyorum gerçekten böbrek rahatsızlıkları çok sinsi ilerliyor organ bitmek üzereyken fark ediliyorKızlar böbrek ağrım sadece halı yıkama kaynaklı değilmiş meğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?