Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende iyi gitmedi
Tez vakit cikarir rahat eder ins yavru
bugun kardesim bayadir gormuyodu beni
kurumussun sen nolmussun boyle dedi
en az 5 kg felan alman lazim oskelet olmussun felan dedi
ayy cok mutlu olduum
bende evet bi 5 kg vermem lazim dedim
masallah, Foto alabiliriz
Cok gecmis olsun Cok kötü bisey, bende kücükken böbrek iltihabi vardi yerimden kalkamiyordum

gunaydın canım. Bende erkenciyım ustelık sahura kadar uyumamıstım ıkı saat uyku yeter zaten benim neyime

Gunaydın canım.
Darısı bana diyelim atılacak cok artım var
Oyyyy çok az uyumuşsun

Çok geçmiş olsun kuzum

seviyeler bastan baslaman gerekmiyor mu bozunca
Hedefin kaçtı canım
60 canım hedefım

Aynen zaten 1. Olmak filan öyle bi hayalim yok bari 10. Olayım zalım sıskalar 55 kilolar aşıyor beni yani bi Dream00 bir huban1234 bir TemelinSafinazi olamayacağım
istedikten sonra olursun bence
ben de ilk defa yaptım daha önce komşumuz da ve eşimin teyzesinde yedim çok hoşuma gitti normalde bende nohutu pek sevmem ama bu tarifle çok hoşuma gitti
Nohutlu içli köftenin artısıdır bu.
Bu günden itibaren karbonhidrat tüketmemeye dikkat edersen Cuma günü eksi gelirsin canım
inşallah öyle yapacağım cumaya kadar bir de sahurda da yiyorum artık bakalım ne olacak
inşallah canım
Kızlar hayırlı geceler geç oldu 5 gibi tartıldım yazayım ben de.
Cuma 59.6
Pzts:59.1
oo masallah canım tebrik ederim beni solladı yerimi kaptırdım
bugun kardesim bayadir gormuyodu beni
kurumussun sen nolmussun boyle dedi
en az 5 kg felan alman lazim oskelet olmussun felan dedi
ayy cok mutlu olduum
bende evet bi 5 kg vermem lazim dedim
ya gerçekten insan çok mutlu oluyor canım ama sen onları sakın aldırma çünkü bir süre sonra rehavete kapılıp kilo alabilirsin
geçmiş olsun kaptan gece uyurken en azından bel bolgene bir çarşaf ört ben çatır sıcak da olsa ince bir şey muhakkak orterim suyu da bol iç biraz

Çok pimpirikli ooo Allah yardımcın olsun hiç benlik değil

geçmiş olsun kaptan gece uyurken en azından bel bolgene bir çarşaf ört ben çatır sıcak da olsa ince bir şey muhakkak orterim suyu da bol iç biraz
Buna dikkat edeceğim artık, suyu da ancak Ramazandan sonra artırabilirim

Dileyyyyyy seninkiler artı koltukaltım bile çatlak vücudumda çatlamamış bı sırtım var
Bilmiyorum belki orda da vardır göremediğim için
Eşim muhtemelen bayramdan sonra işe gideriz diyor kızlardeşim de burda okuyor üniversite onların da dersler olmayacakmış ne olur biz de bilmiyoruz
Canım babamdan dolayı biliyorum gerçekten böbrek rahatsızlıkları çok sinsi ilerliyor organ bitmek üzereyken fark ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…