- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.161
yok onlara aldirmiyorum bu sefer kafama koydum oyle boyle ulasicam hedefime insaallahistedikten sonra olursun bence
ben de ilk defa yaptım daha önce komşumuz da ve eşimin teyzesinde yedim çok hoşuma gitti normalde bende nohutu pek sevmem ama bu tarifle çok hoşuma gitti
inşallah öyle yapacağım cumaya kadar bir de sahurda da yiyorum artık bakalım ne olacak
inşallah canım
oo masallah canım tebrik ederim beni solladı yerimi kaptırdım
ya gerçekten insan çok mutlu oluyor canım ama sen onları sakın aldırma çünkü bir süre sonra rehavete kapılıp kilo alabilirsin
geçmiş olsun kaptan gece uyurken en azından bel bolgene bir çarşaf ört ben çatır sıcak da olsa ince bir şey muhakkak orterim suyu da bol iç biraz
bi 3 4 kg daha gitsinde oyle:)bende iyi gitmedi
Tez vakit cikarir rahat eder ins yavru
masallah, Foto alabiliriz
Cok gecmis olsun Cok kötü bisey, bende kücükken böbrek iltihabi vardi yerimden kalkamiyordum
tmm abla :)Bırakırsak kötüye gidebilir takımın durumu canım
Yorumlamaya devam edelim
neden oldu bende anlamadim ama bugun yarisindan fazlasi gitmisabooooo bu neeee
nerdeyse kalp krizi gecirecektim aysenin artisiyla seninkinide görünce
Neyseki listede olmadigin aklima geldi
durduk yere kendine nazar ettin
bende gördüm onumidenin patladigini ilk defa duydum
sen 2 hafta guzel verdikten sonra yatmaya başladın
kiz onlarin yüzdeleri az bi eksiyle bile güzel oluyor :)) hemde daha cabuk mezun olduklari icin takimin mezun sayisi artiyor
gelip, gitmezmi oldu
Istemiyosaniz gideyim
tuğba masallah sende cok guzel veriyosun cnm keske daha fazla gelip, listeye girsende eksilerin boşa gitmese
Aaaa masallah annene ne guzel vermiş
bizde aynen oyleyiz :)
Hemen şımarma, artilarini düşün
Geçen seferde böyle böyle salmistin kendini
Ben yıllardır hissediyorum bir problem olduğunu ama her doktora gitmeme birşey yok denmesi, hatta pimpirik yapıyor gibi gözükmekten yoruldum.Canım babamdan dolayı biliyorum gerçekten böbrek rahatsızlıkları çok sinsi ilerliyor organ bitmek üzereyken fark ediliyor
Sabahtır düşünüyorum bu sözün doğrusu nasıldı diyegelip, gitmezmi oldu
Istemiyosaniz gideyim
Ben de öyle diyordum eşim hakkında ama eşim troidine baktırdı.. çok yüksek çıktı maalesef.. yarın da film çektircek modül var mı diye baktırcak. inş bir şey çıkmaz dua eder misiniz bu gece eşim için.Birsuru is yapmissiniz cnm kolay gelsin
Bi dur de cnm yoksa gerisi cok kolay gelir
Al bizdedede aynisindan var esim 71 kilo civariydi ki 75 olmak istiyordu ama suanda 69lara dustu ki gayet iyiy yiyordu simdiye kadr son 3 gundur biraz istahsiz. Keske bizde okadr kolay versek
Kolay gelsn cnm
Yakalayabillir bence ama baya azimli olmalı
Yok oyleee bende kararliyim vermiycem hadi bakalım
İyotlu tuz mu kullanıyorsunBen de öyle diyordum eşim hakkında ama eşim troidine baktırdı.. çok yüksek çıktı maalesef.. yarın da film çektircek modül var mı diye baktırcak. inş bir şey çıkmaz dua eder misiniz bu gece eşim için.
Maşallsh 5 li rskamlarda bile hızın kesilmiyor.. çok iyiKızlar hayırlı geceler geç oldu 5 gibi tartıldım yazayım ben de.
Cuma 59.6
Pzts:59.1
hatay da düşmez , sanmam da eskişehirin sağı solu belli olmaz 8 sene olacak neredeyse burada yaşayalı mayıs sonun da hatta haziran da akşamları kombiyi yaktığımız oldu burası serinlesin yaav :)O kadar düşmesin artık ya
Kışlıkları, battaniyeleri kaldırdık.
Yeniden iş çıkar valla
Yani özellikle dikkat etmiyorum. bazen iyotlu bwzen iyotsuzİyotlu tuz mu kullanıyorsun
Kilo vardı canım ama babamın hipertansiyon kaynaklı oldu tır şöförüydü babam ihmal etti kendini hep sürekli baş ağırsından şikayetçiydi sürekli yolda olup düzgün uyuyamasına bağlardı kusunca rahatlıyorum derdi mideme dokunuyor herhalde yediklerim derdi bi gün aşırı baş ağrısıyla doktora gittiğinde 20 üzeriydi tansiyonu doktor nasıl ayakta duruyorsun şu an felç geçirmen beyin kanaması geçirmen gerekirdi diye babam yıllarca öyle yaşamış demek 15-16 normal bi insan için fazla iken onun için çok normal bi seviyeBen yıllardır hissediyorum bir problem olduğunu ama her doktora gitmeme birşey yok denmesi, hatta pimpirik yapıyor gibi gözükmekten yoruldum.
En son 4-5 ay önce gittim yine aynı problem ile yine birşey yok dendi.
Var olduğu bariz belli her sabah ödem ile kalkarım, biraz ince giyinsem hemen ağrıyı hissederim
İşin kötüsü böbrek ağrısı halsizlik bitkinlik yapıyor, yataktan kalkıp etrafı toplayacak gücü bulamıyorum kendimde
Babanın da kilo, ödem ve böbrek ağrısı var mıydı canım
anladım canım ben sanırım devam edemem gıbı gelıyorKaldığım yerden devam edebilirim canım, grup ile devam edebilmek için
ınsallah canım sen benden once olursunBirlikte mezun oluruz o zaman
benımde yemekle camsırlar var asılcak makıne bıtırse onuda asıp uzanıcam azıcıkEv isini hallettim bi camasir kaldi asmam gereken, Sonra disarda islerim var havada güzel, arabada yokolumlu düsünürsem bana spor olur
amın canımKadir gecemiz mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah
amın canım senındetunaydin kizlar
kadir geceniz mubarek olsun
Allah maddi manevi sikintilarinizi gidersin
dualariniz kabul olsun
Aminn
hadı gozun aydın canımdunki artilarimin yarisindan fazlasi.gitmis cok sukur
gecmıs olsun zehracım rabbım sıfa versınKilo vardı canım ama babamın hipertansiyon kaynaklı oldu tır şöförüydü babam ihmal etti kendini hep sürekli baş ağırsından şikayetçiydi sürekli yolda olup düzgün uyuyamasına bağlardı kusunca rahatlıyorum derdi mideme dokunuyor herhalde yediklerim derdi bi gün aşırı baş ağrısıyla doktora gittiğinde 20 üzeriydi tansiyonu doktor nasıl ayakta duruyorsun şu an felç geçirmen beyin kanaması geçirmen gerekirdi diye babam yıllarca öyle yaşamış demek 15-16 normal bi insan için fazla iken onun için çok normal bi seviye
İyotsuz kullan o zaman canım, özellikle dikkat etYani özellikle dikkat etmiyorum. bazen iyotlu bwzen iyotsuz
Hipertansiyon da böbreklerin görevini yapamaması sonucunda ortaya çıkıyorKilo vardı canım ama babamın hipertansiyon kaynaklı oldu tır şöförüydü babam ihmal etti kendini hep sürekli baş ağırsından şikayetçiydi sürekli yolda olup düzgün uyuyamasına bağlardı kusunca rahatlıyorum derdi mideme dokunuyor herhalde yediklerim derdi bi gün aşırı baş ağrısıyla doktora gittiğinde 20 üzeriydi tansiyonu doktor nasıl ayakta duruyorsun şu an felç geçirmen beyin kanaması geçirmen gerekirdi diye babam yıllarca öyle yaşamış demek 15-16 normal bi insan için fazla iken onun için çok normal bi seviye
İhmal etmeyelim canım, motivasyonumuz yerlere düşüyor sonraBen pek konsantre olamadım maalesef.. bu hafta misafirlerim var.. fırsat bukdukça yapacağım inş
Aklına kötü birşey getirme canımselam kızlar vucudumdakı morluklar yıne cogalmaya basladı bı yere carptıgımı hatırlmıyorum bırde kumeler halınde oluyor max haftada kayboluyor ıyıce korkmaya basladım su vırus derdı olmasa coktan doktora gıtmıstım bayadır yoktu 2-3 gundur yıne cogalmaya basladı
Bahar havası olur burada en fazlahatay da düşmez , sanmam da eskişehirin sağı solu belli olmaz 8 sene olacak neredeyse burada yaşayalı mayıs sonun da hatta haziran da akşamları kombiyi yaktığımız oldu burası serinlesin yaav :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?