Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok onlara aldirmiyorum bu sefer kafama koydum oyle boyle ulasicam hedefime insaallah

neden oldu bende anlamadim ama bugun yarisindan fazlasi gitmis

Canım babamdan dolayı biliyorum gerçekten böbrek rahatsızlıkları çok sinsi ilerliyor organ bitmek üzereyken fark ediliyor
Ben yıllardır hissediyorum bir problem olduğunu ama her doktora gitmeme birşey yok denmesi, hatta pimpirik yapıyor gibi gözükmekten yoruldum.
En son 4-5 ay önce gittim yine aynı problem ile yine birşey yok dendi.
Var olduğu bariz belli her sabah ödem ile kalkarım, biraz ince giyinsem hemen ağrıyı hissederim
İşin kötüsü böbrek ağrısı halsizlik bitkinlik yapıyor, yataktan kalkıp etrafı toplayacak gücü bulamıyorum kendimde

Babanın da kilo, ödem ve böbrek ağrısı var mıydı canım

Ben de öyle diyordum eşim hakkında ama eşim troidine baktırdı.. çok yüksek çıktı maalesef.. yarın da film çektircek modül var mı diye baktırcak. inş bir şey çıkmaz dua eder misiniz bu gece eşim için.

İyotlu tuz mu kullanıyorsun

O kadar düşmesin artık ya
Kışlıkları, battaniyeleri kaldırdık.
Yeniden iş çıkar valla
hatay da düşmez , sanmam da eskişehirin sağı solu belli olmaz 8 sene olacak neredeyse burada yaşayalı mayıs sonun da hatta haziran da akşamları kombiyi yaktığımız oldu burası serinlesin yaav :)

Kilo vardı canım ama babamın hipertansiyon kaynaklı oldu tır şöförüydü babam ihmal etti kendini hep sürekli baş ağırsından şikayetçiydi sürekli yolda olup düzgün uyuyamasına bağlardı kusunca rahatlıyorum derdi mideme dokunuyor herhalde yediklerim derdi bi gün aşırı baş ağrısıyla doktora gittiğinde 20 üzeriydi tansiyonu doktor nasıl ayakta duruyorsun şu an felç geçirmen beyin kanaması geçirmen gerekirdi diye babam yıllarca öyle yaşamış demek 15-16 normal bi insan için fazla iken onun için çok normal bi seviye

Kaldığım yerden devam edebilirim canım, grup ile devam edebilmek için
anladım canım ben sanırım devam edemem gıbı gelıyor
Birlikte mezun oluruz o zaman
ınsallah canım sen benden once olursun
Ev isini hallettim bi camasir kaldi asmam gereken, Sonra disarda islerim var havada güzel, arabada yok olumlu düsünürsem bana spor olur
benımde yemekle camsırlar var asılcak makıne bıtırse onuda asıp uzanıcam azıcık
Kadir gecemiz mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah
amın canım
tunaydin kizlar
kadir geceniz mubarek olsun
Allah maddi manevi sikintilarinizi gidersin
dualariniz kabul olsun
Aminn
amın canım senınde
dunki artilarimin yarisindan fazlasi.gitmis cok sukur
hadı gozun aydın canım
gecmıs olsun zehracım rabbım sıfa versın

Hipertansiyon da böbreklerin görevini yapamaması sonucunda ortaya çıkıyor

Aklına kötü birşey getirme canım
İnşaallah birşeyin yoktur

hatay da düşmez , sanmam da eskişehirin sağı solu belli olmaz 8 sene olacak neredeyse burada yaşayalı mayıs sonun da hatta haziran da akşamları kombiyi yaktığımız oldu burası serinlesin yaav :)
Bahar havası olur burada en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…