- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.181
inşallah canımyok onlara aldirmiyorum bu sefer kafama koydum oyle boyle ulasicam hedefime insaallah
Kötü şeyler düşünme canım belki de kasiyorsun uyurken filan ondan da olabilir geçer inşallahselam kızlar vucudumdakı morluklar yıne cogalmaya basladı bı yere carptıgımı hatırlmıyorum bırde kumeler halınde oluyor max haftada kayboluyor ıyıce korkmaya basladım su vırus derdı olmasa coktan doktora gıtmıstım bayadır yoktu 2-3 gundur yıne cogalmaya basladı
alllah sifa versin insalalh temiz cikar sonuclarBen de öyle diyordum eşim hakkında ama eşim troidine baktırdı.. çok yüksek çıktı maalesef.. yarın da film çektircek modül var mı diye baktırcak. inş bir şey çıkmaz dua eder misiniz bu gece eşim için.
alalh allah niye oluyosaselam kızlar vucudumdakı morluklar yıne cogalmaya basladı bı yere carptıgımı hatırlmıyorum bırde kumeler halınde oluyor max haftada kayboluyor ıyıce korkmaya basladım su vırus derdı olmasa coktan doktora gıtmıstım bayadır yoktu 2-3 gundur yıne cogalmaya basladı
bu kez daha umutsuzum aslında dikkat etmeme ragmen genel anlamda tartıya yansıyan bırsey yok ramazan sonrası asılacaö artık spor diyet ne varsaAynen cnm cok hizli geliyor artilar dikkat etmeyince
Bu ara kotu zaman bulamiyorm ama dikkat edicem gene
Insallah cnm sen halledersn daha yeni basladin hem
bende bugun itibariyle yazmaya baslarım ınsallah.Evet canım, diğer gruba yazılıyor
seninde kadir gecen mubarek olsjn canımGünaydın canlar
Hayirli kandiller, edilen dualariniz kabul olsun ins
bu ara nerdeyse boyleyım canjm buyuk kızım da gece kalkıyor aglıyor benimle uyumak ıcın sonra da yanımdan gitme diye aglıyor degısık durumlar yasıyoruzOyyyy çok az uyumuşsun
Çok geçmiş olsun kuzum
Insallah onemli bırsey yoktur canım sıkıntı etme. Benimde heryerım mordur bırı kolumu tutsa morarıt gele bir yere carpayım curumus gıbı olurselam kızlar vucudumdakı morluklar yıne cogalmaya basladı bı yere carptıgımı hatırlmıyorum bırde kumeler halınde oluyor max haftada kayboluyor ıyıce korkmaya basladım su vırus derdı olmasa coktan doktora gıtmıstım bayadır yoktu 2-3 gundur yıne cogalmaya basladı
Bacaklarında agrı oluyor mu peki. Varis cok agrı lar sonrası kendını gısterıyor canım. Ayakta cok kalkmak da birinci etken sanırımdun farkettim dizimin arkasinda varis cikmaya baslamis.onceden vardi ama cok ince kil kadar felandi
simdi baya bi cogalmis ve buyumus.
evet oluyo ozelliklede aksamlari cok agriyo bazen sabaha kadar uyutmuyoBacaklarında agrı oluyor mu peki. Varis cok agrı lar sonrası kendını gısterıyor canım. Ayakta cok kalkmak da birinci etken sanırım
Ay inşallah sonuna kadar giderimGulbe masallah bir sen kaldın devam eden helal olsun sana
Sonuna kadar giderim inşallah Ramazan da serbestson mohikan (film vardı savaşçı kızıl derili) bir sen kaldın seviyelere devam eden maşallah
İnşallah bi sıkıntı yoktur canım sıkma canını iyotsuz tuz kullanmaya dikkatBen de öyle diyordum eşim hakkında ama eşim troidine baktırdı.. çok yüksek çıktı maalesef.. yarın da film çektircek modül var mı diye baktırcak. inş bir şey çıkmaz dua eder misiniz bu gece eşim için.
kuzum çok hızlı hareket ediyorsundur benim ağrı eşiğim yüksektir ama etim çok çabuk morarır bi gün bacağımı bi açtım belki on yerde morluk var ama hiç birini çarptığımı ettiğimi hatırlamıyorum o kadar yoğunmuşum ki bi orama burama bakmamışım yemek yetişsin işe geç kalmayayım derken hızlı hareket etmişim hep çarpıp edip o anki aceleyle önemsemeyip sonra unutmuşumselam kızlar vucudumdakı morluklar yıne cogalmaya basladı bı yere carptıgımı hatırlmıyorum bırde kumeler halınde oluyor max haftada kayboluyor ıyıce korkmaya basladım su vırus derdı olmasa coktan doktora gıtmıstım bayadır yoktu 2-3 gundur yıne cogalmaya basladı
3 yıl diyalizden sonra 6 ay önce nakil oldu canım Allah razı olsungecmıs olsun zehracım rabbım sıfa versın
Maalesef baba tarafımda genetik böbrek hastalığı babaannemin üç böbreği varmış Amcam diyaliz hastası halalarımın hepsi tansiyon hastasıHipertansiyon da böbreklerin görevini yapamaması sonucunda ortaya çıkıyor
Çok mu ayakta kalıyorsun kuzumdun farkettim dizimin arkasinda varis cikmaya baslamis.onceden vardi ama cok ince kil kadar felandi
Ya şu minik evler var ya ismini bilemedim o tarz bir şey mi baktınız canım Karadeniz’de bir yerde vardı öyle ahşaptan minik evler çok hoşuma gitmiştiKandilimiz mübarek olsun kızlar bugün çok yoğunum giremedim hem temizlik yaptık bide tatil için otel bakıyorduk pek giremedim
Böbreğinden dolayı mı canın sıkıldı ?Hiç keyfim yok kızlar.
Bugün pek gelemedim
Gerçi geldiğimde de kimse yoktu.
Yatıp dinleneyim, belki yarın daha iyi olurum
Aidin Salihin kitabında okuduklarımdan sonra moralim bozuldu, belirtileri taşıyorum maalesef.Böbreğinden dolayı mı canın sıkıldı ?
sizin orda iyi bir hastane yok mu ? bi profesöre filan mı muayene olsan Erzurumun sevdiğim bi yanı üniversite hastanesi var çok iyi profesörler var ücretleri de çok uçuk değil özel hastanedeki normal uzmanlarla aynı fiyat keşke öyle bi doktora muayene olsan bir şey olacağından değil en azından içini kurt kemirmez rahatlarsınAidin Salihin kitabında okuduklarımdan sonra moralim bozuldu, belirtileri taşıyorum maalesef.
Halsizlik var birde üzerimde, gün boyu yattım, yemeği bile eşime bıraktım.
Enerjim yok maalesef
belliydi dedigin gibi canim okullarin eylul ayina kalacagi. Bu ortamda acilsa bile ben gondermezdim zaten. Universiteleri aciklamadilarmi tam izlemedim bendeGünaydın Kızlar
Gün başladı çoktaaannn ufaklığımla
Benim için
Ve en rahat saatlerim
Büyükle eşim uyanınca Totom yer görmez oluyor
Bir de 3 gündür büyükle futbol oynayıp duruyoruz üst bacaklarımın üstü nasıl ağrıyor demek hiç çalışmayan bi kas var orada, orası çalışıyor
Okullar eylülde açılacakmış bu sene bitmiş, okullar ilk kapandığında böyle olacağını tahmin etmiştim ama üniversiteler ne alemde acaba onlar da Eylül de mi açılacak acaba?
yoktur bisey ins canim aklina oyle getirme. Ama incede olsa bisey ortmekte fayda var demekki. Buyukler uyuyanin ustune kar yagar derler haklilar demek.Kızlar böbrek ağrım sadece halı yıkama kaynaklı değilmiş meğer.
Üstü açık yatmakdan kaynaklanıyormuş
Dün gece saat 1 de yattım, 3 'te sahura kalktığımda böbreklerimin ağrısı tüm vücuduma vurmuştu.
Korsemi takıp çorabı giydim ama hala ağrım var.
İşin kötüsü doktora gittiğimde tahliller temiz çıkıyor.
Az önce Aidin Salihin kitabını okudum, orda da "böbrekler iflas edince ancak tahlillerle belirti verir" diyor.
Bende yıllarca bunu anlayamamıştım
Kendimi bildim bileli çocuk yaşlarda bile böbrek ağrım için doktora gittim, hep birşey yok diyip gönderdiler.
Aidin Salih "böbrekleri hasta olanların kilo problemi olur" diyor birde..
ins yapar ve tamamlarsin. Sifa gorecegini dusunuyorum canimDoktorlar birşey yok diyip gönderdiği için onlardan gelen bir çözüm yok maalesef.
Bugün Aidin Salihin kitaplarını okuyup ne yapmam gerektiğine karar vereceğim.
Muhtemelen böbrek temizliği yapmam gerekecek.
Ahmet APA'nın seviyelerine kaldığım yerden devam edip tamamlayabilirim.
amin canim ins senindeGünaydın canlar
Hayirli kandiller, edilen dualariniz kabul olsun ins
ins canim senindeKadir gecemiz mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah
amin canim ins hepimizintunaydin kizlar
kadir geceniz mubarek olsun
Allah maddi manevi sikintilarinizi gidersin
dualariniz kabul olsun
Aminn
rabbim sifa versin canim yoktur bisey ins . allah korusunBen de öyle diyordum eşim hakkında ama eşim troidine baktırdı.. çok yüksek çıktı maalesef.. yarın da film çektircek modül var mı diye baktırcak. inş bir şey çıkmaz dua eder misiniz bu gece eşim için.
ayy allahim korumus. Cok gecmis olsun rabbim sifa versin. Nakilden sonra nasil iyimi simdiKilo vardı canım ama babamın hipertansiyon kaynaklı oldu tır şöförüydü babam ihmal etti kendini hep sürekli baş ağırsından şikayetçiydi sürekli yolda olup düzgün uyuyamasına bağlardı kusunca rahatlıyorum derdi mideme dokunuyor herhalde yediklerim derdi bi gün aşırı baş ağrısıyla doktora gittiğinde 20 üzeriydi tansiyonu doktor nasıl ayakta duruyorsun şu an felç geçirmen beyin kanaması geçirmen gerekirdi diye babam yıllarca öyle yaşamış demek 15-16 normal bi insan için fazla iken onun için çok normal bi seviye
vurup hatirlamiyorsun bence canim. Yoktur bisey insselam kızlar vucudumdakı morluklar yıne cogalmaya basladı bı yere carptıgımı hatırlmıyorum bırde kumeler halınde oluyor max haftada kayboluyor ıyıce korkmaya basladım su vırus derdı olmasa coktan doktora gıtmıstım bayadır yoktu 2-3 gundur yıne cogalmaya basladı
gecmis olsun canim ilerlemez ins.dun farkettim dizimin arkasinda varis cikmaya baslamis.onceden vardi ama cok ince kil kadar felandi
seninde mubarek olsun canimKandilimiz mübarek olsun kızlar bugün çok yoğunum giremedim hem temizlik yaptık bide tatil için otel bakıyorduk pek giremedim
allah kolaylik versin canimBu canlı dersler bitirdi beni, bu saat oldu hala dersteydim
yaa ins yarina guzel uyanirsin canim.Hiç keyfim yok kızlar.
Bugün pek gelemedim
Gerçi geldiğimde de kimse yoktu.
Yatıp dinleneyim, belki yarın daha iyi olurum
Bence hemen kotuye yorma.Aidin Salihin kitabında okuduklarımdan sonra moralim bozuldu, belirtileri taşıyorum maalesef.
Halsizlik var birde üzerimde, gün boyu yattım, yemeği bile eşime bıraktım.
Enerjim yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?