Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok onlara aldirmiyorum bu sefer kafama koydum oyle boyle ulasicam hedefime insaallah
inşallah canım
Kötü şeyler düşünme canım belki de kasiyorsun uyurken filan ondan da olabilir geçer inşallah

alllah sifa versin insalalh temiz cikar sonuclar
alalh allah niye oluyosa

Aynen cnm cok hizli geliyor artilar dikkat etmeyince

Bu ara kotu zaman bulamiyorm ama dikkat edicem gene

Insallah cnm sen halledersn daha yeni basladin hem
bu kez daha umutsuzum aslında dikkat etmeme ragmen genel anlamda tartıya yansıyan bırsey yok ramazan sonrası asılacaö artık spor diyet ne varsa
Evet canım, diğer gruba yazılıyor
bende bugun itibariyle yazmaya baslarım ınsallah.
Günaydın canlar
Hayirli kandiller, edilen dualariniz kabul olsun ins
seninde kadir gecen mubarek olsjn canım
Oyyyy çok az uyumuşsun

Çok geçmiş olsun kuzum
bu ara nerdeyse boyleyım canjm buyuk kızım da gece kalkıyor aglıyor benimle uyumak ıcın sonra da yanımdan gitme diye aglıyor degısık durumlar yasıyoruz
Insallah onemli bırsey yoktur canım sıkıntı etme. Benimde heryerım mordur bırı kolumu tutsa morarıt gele bir yere carpayım curumus gıbı olur

dun farkettim dizimin arkasinda varis cikmaya baslamis.onceden vardi ama cok ince kil kadar felandi
simdi baya bi cogalmis ve buyumus.
Bacaklarında agrı oluyor mu peki. Varis cok agrı lar sonrası kendını gısterıyor canım. Ayakta cok kalkmak da birinci etken sanırım

Bacaklarında agrı oluyor mu peki. Varis cok agrı lar sonrası kendını gısterıyor canım. Ayakta cok kalkmak da birinci etken sanırım
evet oluyo ozelliklede aksamlari cok agriyo bazen sabaha kadar uyutmuyo
ama ben romatizmadan supeleniyorum
hep gidiyim dr a diyorum ama agrisi hecince hic aklima gelmiyo

agri yapacak kadar varis yok yani bence varisden agrimiyo

İnşallah bi sıkıntı yoktur canım sıkma canını iyotsuz tuz kullanmaya dikkat
kuzum çok hızlı hareket ediyorsundur benim ağrı eşiğim yüksektir ama etim çok çabuk morarır bi gün bacağımı bi açtım belki on yerde morluk var ama hiç birini çarptığımı ettiğimi hatırlamıyorum o kadar yoğunmuşum ki bi orama burama bakmamışım yemek yetişsin işe geç kalmayayım derken hızlı hareket etmişim hep çarpıp edip o anki aceleyle önemsemeyip sonra unutmuşum
gecmıs olsun zehracım rabbım sıfa versın
3 yıl diyalizden sonra 6 ay önce nakil oldu canım Allah razı olsun
Hipertansiyon da böbreklerin görevini yapamaması sonucunda ortaya çıkıyor
Maalesef baba tarafımda genetik böbrek hastalığı babaannemin üç böbreği varmış Amcam diyaliz hastası halalarımın hepsi tansiyon hastası
dun farkettim dizimin arkasinda varis cikmaya baslamis.onceden vardi ama cok ince kil kadar felandi
Çok mu ayakta kalıyorsun kuzum
Kandilimiz mübarek olsun kızlar bugün çok yoğunum giremedim hem temizlik yaptık bide tatil için otel bakıyorduk pek giremedim
Ya şu minik evler var ya ismini bilemedim o tarz bir şey mi baktınız canım Karadeniz’de bir yerde vardı öyle ahşaptan minik evler çok hoşuma gitmişti

Böbreğinden dolayı mı canın sıkıldı ?
Aidin Salihin kitabında okuduklarımdan sonra moralim bozuldu, belirtileri taşıyorum maalesef.
Halsizlik var birde üzerimde, gün boyu yattım, yemeği bile eşime bıraktım.
Enerjim yok maalesef

Aidin Salihin kitabında okuduklarımdan sonra moralim bozuldu, belirtileri taşıyorum maalesef.
Enerjim yok maalesef
sizin orda iyi bir hastane yok mu ? bi profesöre filan mı muayene olsan Erzurumun sevdiğim bi yanı üniversite hastanesi var çok iyi profesörler var ücretleri de çok uçuk değil özel hastanedeki normal uzmanlarla aynı fiyat keşke öyle bi doktora muayene olsan bir şey olacağından değil en azından içini kurt kemirmez rahatlarsın

belliydi dedigin gibi canim okullarin eylul ayina kalacagi. Bu ortamda acilsa bile ben gondermezdim zaten. Universiteleri aciklamadilarmi tam izlemedim bende
yoktur bisey ins canim aklina oyle getirme. Ama incede olsa bisey ortmekte fayda var demekki. Buyukler uyuyanin ustune kar yagar derler haklilar demek.
ins yapar ve tamamlarsin. Sifa gorecegini dusunuyorum canim
Günaydın canlar
Hayirli kandiller, edilen dualariniz kabul olsun ins
amin canim ins seninde
Kadir gecemiz mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah
ins canim seninde
tunaydin kizlar
kadir geceniz mubarek olsun
Allah maddi manevi sikintilarinizi gidersin
dualariniz kabul olsun
Aminn
amin canim ins hepimizin
rabbim sifa versin canim yoktur bisey ins . allah korusun
ayy allahim korumus. Cok gecmis olsun rabbim sifa versin. Nakilden sonra nasil iyimi simdi
vurup hatirlamiyorsun bence canim. Yoktur bisey ins
gecmis olsun canim ilerlemez ins.
Kandilimiz mübarek olsun kızlar bugün çok yoğunum giremedim hem temizlik yaptık bide tatil için otel bakıyorduk pek giremedim
seninde mubarek olsun canim
Bu canlı dersler bitirdi beni, bu saat oldu hala dersteydim
allah kolaylik versin canim
Hiç keyfim yok kızlar.
Bugün pek gelemedim
Gerçi geldiğimde de kimse yoktu.
Yatıp dinleneyim, belki yarın daha iyi olurum
yaa ins yarina guzel uyanirsin canim.
Enerjim yok maalesef
Bence hemen kotuye yorma.
Su ara cok yoruldun ve usutmus olma ihtimalin daha yuksek bence. Bisey yoktur sikma bosuna canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…