Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar iyi aksamlar oglan anca uyudu bende smdi bi dua edeym alintilarla donucem sonrasinda uyurm insallah. Adet olunca namaz kuran kaldı malesef cok uzgunum
Olsun canim oda allahtan geliyor yapacak bisey yok duani et ins bizleride unutma

Farklı şehirlerde farklı proflara muayene oldum canım, cevap hep aynı.
Birsey çıkmayınca egzersiz yap, böbrek çevresindeki kaslarını güçlendir dediler sadece

Gecmis olsun kaptanim insallah dusundugun kadar ciddi degildir sadece usutmussundur

Ederim cnm Allah kabul etsin seninde dualarni insallah. Korktum smdi soliym esimde baktirsn olmadi bu olaylardan sonra

İyotlu tuz mu kullanıyorsun

Iyotsuz mu kullanmak gerkiyor niran ben hic dikkat etmiyorm denkgelis aliyorum da

Alla halla nasil biseymis sasirdm umarim ciddi bisey degildir cnm

Ramazamda zor oluyor ya dedign gbi sonrasinda kendini iyice verirsin insallah cnm

Hiç keyfim yok kızlar.
Bugün pek gelemedim
Gerçi geldiğimde de kimse yoktu.
Yatıp dinleneyim, belki yarın daha iyi olurum

dinlen kaptanim insallah iyi olursun fazla kafana takmamaya calis cnm

Tekrardan iyi geceler son bi bakayım dedim yine ses Seda yok
Ben geldim iyi geceler canim buyuk kizin suslenesi tuttu bandana ile saclarini dolayarak kivircik dalgali yaptik sabah nasil olacak bakalim.
Yarin babannesigile gidecekya 2 aydab sonra evden cikacak olunca cocukta sasirdi
Sen neden uyumadin

Bungalov canım yok biz ilk villa baktık sonra otellere baktık ama çok kararsızız villalar çok pahalanmış

Benim de tahminim en geç Haziran başı bizi de çağırırlar artık
Bu dönem kapandı ama yaz okuluydu yeni dönem hazırlığıydı dönem kapanışıydı derken ancak eylüle yetişiriz

Sabahtır düşünüyorum bu sözün doğrusu nasıldı diye

Aslında doğru kullandın da ilk anda nedense Zuhal abla gibi algılandı
Ya da Mefkurem ablacım yüzünden benim de algım şaştı

tunaydin kizlar
kadir geceniz mubarek olsun
Allah maddi manevi sikintilarinizi gidersin
dualariniz kabul olsun
Aminn
amin canım inş
simdi alintiladigim mesajlar gitti
niye boyle oldu anlamadim
bazen tam yazarken sayfa kendi kendini yeniliyor öyle kayboluyor, şansın varsa kendin tekrar yenilersen çıkıyor ama yoksa çıkmıyor
inşallah birşey çakmaz canım
a.selam canım, korkutma beni benimde bu ara bacaklarımda oluştu sakarımdır ama bende hatırlamıyorum kısa zamanda hemen dr a git bu corona bitmez zaten, bununla yaşamaya alışmamız lazım
Rabbim su mübarek günde ne dileğimiz var ise kabul etsin, ilk başta da şu virusu başımızdan defetsin inşallah herkesin kadir gecesi mübarek olsun
Amin inş canim
dun farkettim dizimin arkasinda varis cikmaya baslamis.onceden vardi ama cok ince kil kadar felandi
simdi baya bi cogalmis ve buyumus.
agri yapmiyor yazmissin canim, sen yinede Dr a git cogalmasin
hakikaten kızlar neredesiniz ? bugün ben de çok giremedim çok sayfa birikmiştir diye düşünmüştüm bizim takımda sessizlik pek hayra alamet olmuyor
kadir gecesinden dolayidir Diye düsünüyorum canim
İyi geceler kizlar kandil gecemiz mubarek olsun.

Yapilan dualariniz kabul edilenlerden olsun ins
Rabbim bu aylara ,bu gecelere ulastirsin ins
amin ins canim
Ben geldim iyi geceler canim buyuk kizin suslenesi tuttu bandana ile saclarini dolayarak kivircik dalgali yaptik sabah nasil olacak bakalim.
Yarin babannesigile gidecekya 2 aydab sonra evden cikacak olunca cocukta sasirdi
Sen neden uyumadin
ya bu kizlar Cok süslü oluyor Benim ufak kiz süslü Pakize
Günaydın kızlar
Günaydin canim

Gunaydinnn kizlarrr. Neden hepimiz birden kayboluyoruz ara ara girdim sayfalar çok birikmeden okuyayim diye ama yazamadim. Maalesef çok yoruluyorum. Emme reddi devam ediyor. Sınavlarım var henüz dersin ağzını bile acamadim. Iyice stres oldum. Kilo konusunda çok şükür artiyi atmış biraz da eksilmişim. Cumaya kadar gider daha. Mayis sonu 79 u görecegim insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…