- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.201
Olsun canim oda allahtan geliyor yapacak bisey yok duani et ins bizleride unutmaKızlar iyi aksamlar oglan anca uyudu bende smdi bi dua edeym alintilarla donucem sonrasinda uyurm insallah. Adet olunca namaz kuran kaldı malesef cok uzgunum
Diyalize göre Çok daha iyi şükür canımayy allahim korumus. Cok gecmis olsun rabbim sifa versin. Nakilden sonra nasil iyimi simdi
Farklı şehirlerde farklı proflara muayene oldum canım, cevap hep aynı.sizin orda iyi bir hastane yok mu ? bi profesöre filan mı muayene olsan Erzurumun sevdiğim bi yanı üniversite hastanesi var çok iyi profesörler var ücretleri de çok uçuk değil özel hastanedeki normal uzmanlarla aynı fiyat keşke öyle bi doktora muayene olsan bir şey olacağından değil en azından içini kurt kemirmez rahatlarsın
Kızlar böbrek ağrım sadece halı yıkama kaynaklı değilmiş meğer.
Üstü açık yatmakdan kaynaklanıyormuş
Dün gece saat 1 de yattım, 3 'te sahura kalktığımda böbreklerimin ağrısı tüm vücuduma vurmuştu.
Korsemi takıp çorabı giydim ama hala ağrım var.
İşin kötüsü doktora gittiğimde tahliller temiz çıkıyor.
Az önce Aidin Salihin kitabını okudum, orda da "böbrekler iflas edince ancak tahlillerle belirti verir" diyor.
Bende yıllarca bunu anlayamamıştım
Kendimi bildim bileli çocuk yaşlarda bile böbrek ağrım için doktora gittim, hep birşey yok diyip gönderdiler.
Aidin Salih "böbrekleri hasta olanların kilo problemi olur" diyor birde..
Ben de öyle diyordum eşim hakkında ama eşim troidine baktırdı.. çok yüksek çıktı maalesef.. yarın da film çektircek modül var mı diye baktırcak. inş bir şey çıkmaz dua eder misiniz bu gece eşim için.
İyotlu tuz mu kullanıyorsun
selam kızlar vucudumdakı morluklar yıne cogalmaya basladı bı yere carptıgımı hatırlmıyorum bırde kumeler halınde oluyor max haftada kayboluyor ıyıce korkmaya basladım su vırus derdı olmasa coktan doktora gıtmıstım bayadır yoktu 2-3 gundur yıne cogalmaya basladı
bu kez daha umutsuzum aslında dikkat etmeme ragmen genel anlamda tartıya yansıyan bırsey yok ramazan sonrası asılacaö artık spor diyet ne varsa
bende bugun itibariyle yazmaya baslarım ınsallah.
seninde kadir gecen mubarek olsjn canım ❤
bu ara nerdeyse boyleyım canjm buyuk kızım da gece kalkıyor aglıyor benimle uyumak ıcın sonra da yanımdan gitme diye aglıyor degısık durumlar yasıyoruz
Insallah onemli bırsey yoktur canım sıkıntı etme. Benimde heryerım mordur bırı kolumu tutsa morarıt gele bir yere carpayım curumus gıbı olur
Hiç keyfim yok kızlar.
Bugün pek gelemedim
Gerçi geldiğimde de kimse yoktu.
Yatıp dinleneyim, belki yarın daha iyi olurum
Olsun canim oda allahtan geliyor yapacak bisey yok duani et ins bizleride unutma
İyi gecelerIyi geclr kizlar ben yatiyorm
Ben geldim iyi geceler canim buyuk kizin suslenesi tuttu bandana ile saclarini dolayarak kivircik dalgali yaptik sabah nasil olacak bakalim.Tekrardan iyi geceler son bi bakayım dedim yine ses Seda yok
Çocuk yeni uyudu canlar iyi geceler herkese sabah bakarım durumlara gözümü açamıyorum
Bungalov canım yok biz ilk villa baktık sonra otellere baktık ama çok kararsızız villalar çok pahalanmışİnşallah bi sıkıntı yoktur canım sıkma canını iyotsuz tuz kullanmaya dikkat
kuzum çok hızlı hareket ediyorsundur benim ağrı eşiğim yüksektir ama etim çok çabuk morarır bi gün bacağımı bi açtım belki on yerde morluk var ama hiç birini çarptığımı ettiğimi hatırlamıyorum o kadar yoğunmuşum ki bi orama burama bakmamışım yemek yetişsin işe geç kalmayayım derken hızlı hareket etmişim hep çarpıp edip o anki aceleyle önemsemeyip sonra unutmuşum
3 yıl diyalizden sonra 6 ay önce nakil oldu canım Allah razı olsun
Maalesef baba tarafımda genetik böbrek hastalığı babaannemin üç böbreği varmış Amcam diyaliz hastası halalarımın hepsi tansiyon hastası
Çok mu ayakta kalıyorsun kuzum
Ya şu minik evler var ya ismini bilemedim o tarz bir şey mi baktınız canım Karadeniz’de bir yerde vardı öyle ahşaptan minik evler çok hoşuma gitmişti
Benim de tahminim en geç Haziran başı bizi de çağırırlar artıkBilmiyorum belki orda da vardır göremediğim için
Eşim muhtemelen bayramdan sonra işe gideriz diyor kızlardeşim de burda okuyor üniversite onların da dersler olmayacakmış ne olur biz de bilmiyoruz
Canım babamdan dolayı biliyorum gerçekten böbrek rahatsızlıkları çok sinsi ilerliyor organ bitmek üzereyken fark ediliyor
Sabahtır düşünüyorum bu sözün doğrusu nasıldı diye
amin canım inştunaydin kizlar
kadir geceniz mubarek olsun
Allah maddi manevi sikintilarinizi gidersin
dualariniz kabul olsun
Aminn
bazen tam yazarken sayfa kendi kendini yeniliyor öyle kayboluyor, şansın varsa kendin tekrar yenilersen çıkıyor ama yoksa çıkmıyorsimdi alintiladigim mesajlar gitti
niye boyle oldu anlamadim
inşallah birşey çakmaz canımBen de öyle diyordum eşim hakkında ama eşim troidine baktırdı.. çok yüksek çıktı maalesef.. yarın da film çektircek modül var mı diye baktırcak. inş bir şey çıkmaz dua eder misiniz bu gece eşim için.
a.selam canım, korkutma beni benimde bu ara bacaklarımda oluştu sakarımdır ama bende hatırlamıyorumselam kızlar vucudumdakı morluklar yıne cogalmaya basladı bı yere carptıgımı hatırlmıyorum bırde kumeler halınde oluyor max haftada kayboluyor ıyıce korkmaya basladım su vırus derdı olmasa coktan doktora gıtmıstım bayadır yoktu 2-3 gundur yıne cogalmaya basladı
Amin inş canimRabbim su mübarek günde ne dileğimiz var ise kabul etsin, ilk başta da şu virusu başımızdan defetsin inşallah herkesin kadir gecesi mübarek olsun❤
agri yapmiyor yazmissin canim, sen yinede Dr a git cogalmasindun farkettim dizimin arkasinda varis cikmaya baslamis.onceden vardi ama cok ince kil kadar felandi
simdi baya bi cogalmis ve buyumus.
kadir gecesinden dolayidir Diye düsünüyorum canimhakikaten kızlar neredesiniz ? bugün ben de çok giremedim çok sayfa birikmiştir diye düşünmüştüm bizim takımda sessizlik pek hayra alamet olmuyor
amin ins canimİyi geceler kizlar kandil gecemiz mubarek olsun.
Yapilan dualariniz kabul edilenlerden olsun ins
Rabbim bu aylara ,bu gecelere ulastirsin ins
ya bu kizlar Cok süslü oluyor Benim ufak kiz süslü PakizeBen geldim iyi geceler canim buyuk kizin suslenesi tuttu bandana ile saclarini dolayarak kivircik dalgali yaptik sabah nasil olacak bakalim.
Yarin babannesigile gidecekya 2 aydab sonra evden cikacak olunca cocukta sasirdi
Sen neden uyumadin
Günaydin canimGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?