- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.221
Kıyamam kuzuma yaBen geldim iyi geceler canim buyuk kizin suslenesi tuttu bandana ile saclarini dolayarak kivircik dalgali yaptik sabah nasil olacak bakalim.
Yarin babannesigile gidecekya 2 aydab sonra evden cikacak olunca cocukta sasirdi
Sen neden uyumadin
Oysa beni korkutuyor bu sessizlikGünaydın canlardün akşam gelemedim çok yorgundum, sayfada birikmemiş sevindim
Sabahtan yoktu zalım karılarkadir gecesinden dolayidir Diye düsünüyorum canim
Eksi olanlara da ceza belirlemiştik sözde oda olmadiO artılar gidecek kaptanartı ya da sabit olanlara ceza verecektik ona göre
Süper süperİki günde bir kilo muhteşem
Of of anlıyorum dostum sen iftarda ye ondan ye sonra da ben bayramda 70 olurum sen 75
ohhh bi temizlik msj i da burda mis gibi yapmissin.Kizlarrr merhabalar.
Sicak birgun tam temizlik yapmalik dedimdemez olaydim .susuzluktan oluyorum
Salonun camini ve koltuklarini sildim. Yettimi yetmedi diger odanin cami yerleri derken birde baktim mutfak camini siliyorum.cam silmeye basladimmi hepsini silmezsem geri kirlenecekler gibi geliyor . arada yatak odasininkinide sildim cam isi bitti sukur.
Bu arada iki makine camasir serdim kaldirdim.ama yemegim yok.kizlar borek istiyorlar borek saracagim simdi yanina corba salata tatlim da var .
Sizler neler yapiyorsunuz bakalim
1.7 cok fazlaaa 2 gün için dikkat ett canimİcler acisi kilo bildirimimi de yapiyim
Cuma 67.0
Pazartesi 68.7
Dun makarna yedim bayadir yemiyordum
Onceki gun pilav falan cok oldu ve hemen tartiya yansidi.
Ayyy o derece mi bakalim ben zayiflayinca da öyle olacak miKocalarımız zaten abi gibi duruyor yanımızda ayol.
Baban mı deden mi demesinler de
Bara barış muslu vari olmuşBilinç altına yanlış kodlama yapma canım.
Kiz gitti misafirlerim. Geçen çarşamba evlerine geçtiler.Kız ben hasedimden öyle diyorum
Bak işte kimse beni olduğumdan küçük görmüyor hatta büyük görüyorlarbu duyguyu tatmak isterdim
Bayramda da yasak var 15 ilin seyahat yasağı 15 gün daha uzatıldı gitmez onun misafirler
İnanıyırum olacak Cuma’ya olur olmaZsa pazar günü (bayramda) muhakkak olacak
Bi etçil dahaseninle de yemek zevklerimizi çok benzetiyorum.
Yok canım benim adam yemeğin üstünden bi iki saat geçmedikçe yiyip içmez hayat tarzıdır onun çok yormaz midesini bense tep tep tep
Kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş ya benimki de o hesap
Ayy bencedeeeeAğır sanayi makinası diyorum ben onlara
Yedikleri kilo yapmadığı gibi kokuları da ağır oluyor
Oo baya iddia li geliyor kaptan çekilin yol verinBu hafta ki hedefim Pınar ve Haticeyi geçip 8 numaralı koltuğa geçmek.
Size Pınarı bırakıyorum
Sonra da Haticeyi
Benim de öyle yaa.Benim aşırı var ya parmak parmak kalınlıkta
Aslinda kayinvalidem, biz burdayken yap bitir temizliğini dedi de ben biri varken yapamiyorum. Çarşamba gittiler onlar ama yine yapamadim. Kizim izin vermiyor 5 dk birakmaya gelmiyor.Ela geniş gönüllü, dert etmez ki.
Aslında fırsat bu firsat diyip kv ve görümceyle yaz temizliği yapsa süper olurdu
Sebze yemeklerine et karıştırmam ama et girmesi gereken yemeği de etsiz yapamam.
Yemeğe verdiğim emeğe acırım.
Burada sarma dolmayı etsiz yapanlar var, bana pilav gibi geliyor, kızları bile alıştırmışım.
Geçen yıllarda hizmeti içine gidecektim, eşimde seçimde görevliydi, çocukları arkadaşıma bıraktım, kadıncağız da anneleri gitti, üzülmesinler diye sarma sarmış bizimkilere, kızlar bi ısırıktan sonra yememişler, "et koymamışsın, biz böyle yiyemeyiz" demişler birde
Çok şanslısın o zaman canım.
Bence eşine uy
Çünkü sadece sıvı alım kuralına uymak bile kilo kontrolü için yeterli.
Bizde de ben bekleyelim 2 saat derim, eşim yemeğe oturmadan çayı demler, içmek istemem, bu defa da iç diye zorlar
Bende takmiyorum. Senin gibi düşünüyorum.Benimde var canim 3 cocuktan sonra takmiyorum pek artik. Kizlarin hediyesi bana.
Sende oyle dusun
Adam zaten öyle görünüyorum diye bunalıma girmiş, sende öldürmüşünBenimkinin de saçları beyazladı.
"Baban gibi duruyorum yanında" diyor.
"Hayır, babam gibi de durmuyorsun, babamın saçları hala siyah" dedim.
Adamın psikolojisine oynuyorum
Ayy bende çoğu zaman öyle. Ama benmki fibromiyalji den kaynakli.Ne guzel canım ben derin bir uykuya cok zor dalıyorum uyusam bile bazen beynim uyanık gıbı geliyor
Maalesef gitmiyor yorumlamayi birak menümü bile yazamiyorum
bazen bende de oluyor oCanım sağ olasın o zaman gideyim ama listede yokum ki benfree takılıyorum sizleri okumak çok hoşuma gidiyor yazmak da istiyorum ama be yazayım bilmiyorum
iyigüzel menüleri var hanımların bence. Herkes ne yiyeceğini iyi biliyor. Sporlar az ama o da oruç olduğu içindir.
Bende de oldu ya aşırı korktum. Bacak ve kasiklarda baya bi geniş ti hemde. Bende vurmadigima eminim. Simdilik geçti ama yine olacak doye korkmuyor degilim.selam kızlar vucudumdakı morluklar yıne cogalmaya basladı bı yere carptıgımı hatırlmıyorum bırde kumeler halınde oluyor max haftada kayboluyor ıyıce korkmaya basladım su vırus derdı olmasa coktan doktora gıtmıstım bayadır yoktu 2-3 gundur yıne cogalmaya basladı
Canım iyi düşün iyi olsun üzme kendini rabbim şifa versin inşallah belki de öyle usuttun hemen kötü şeyler düşünmeAidin Salihin kitabında okuduklarımdan sonra moralim bozuldu, belirtileri taşıyorum maalesef.
Halsizlik var birde üzerimde, gün boyu yattım, yemeği bile eşime bıraktım.
Enerjim yok maalesef
İyi olmuş kuzum ne kadar yakın da olsa insan rahat edemiyor evde biri oldu muKiz gitti misafirlerim. Geçen çarşamba evlerine geçtiler.
az Ama güzel canim18.05
20:30
1 koca kase tonbalıklı salata
1 erıik
Toplam sıvı 2 lt
Spor yok
iftar kalabalik gözüküyor, ama ekmek disinda iyi 1 tane ekmek olsaydi daha iyi olurdu18 Mayıs pazartesi
Sahur
1 bardak süt
1 avuç erik
5 6 adet Malta erigi
İftar 19.45
10 12 adet minik mantar fırında çok az kaşarlı
2 yumurtalı melemen (oğlumla ikimiz yedik)
2 dilim tam tahıllı siyezli ekmek
Yarım kemiksiz but ızgara tavuk
1 bardak ayran
3 adet Malta erigi
5 adet can erik
Su 2.5 en az
2 bardak bitki çayı
Spor yok
salam disinda güzel canim18mayıs
12.00
Türk kahvesi
15.00
100 gr salam
100 gr pul piperli kekikli yoğurt
19.30
200 gr et
Yeşil salata
4 erik 1 muşmula
güzel olmus canim18 mayis pzrtsi
12.00
1 avuc findik
Sutlu kahve
15.00
1 dlm.karpus
2 cilek
21.20
3 kanat
5 6 catal firinda patates
salata
3 catal karpuz
su 2 lt
spir yok
güzel olmus canim, sivi tüketimi az olmus17.05.2020
20.30
2 kase yoğurt çorbası
1 avuç fıstık
1 avuç badem
2 tane kivi
Su: 1 lt
Spor: 15 dk Leslie 45 puan U UcanSupurge
cok güzel18.05.2020
11.00
Sucuklu yumurta 1,5 yumurta ile
7 zeytin
1 dilim peynir
3 tane ceviz
16.00
1,5 şinitzel
Su: 2,5 lt
Spor: 30 dk Leslie 90 puan U UcanSupurge
patates var ama 3 kasikmis, güzel menü17 Mayıs Pazar
19:30=== 3 yk patatesli yumurta
3 yk biber kavurma
2 kase cacık
1 kase salata
1 fincan elma sirkesi
Su=== 2 lt
Spor=== yok
güzel olmus19 Mayıs Salı
04:00=== 5-6 adet salatalık
19:30=== 6 yk kabak yemeği
3 yk biber kavurması
1 kase cacık
1 fincan elma sirkesi
Su=== 2 lt
Spor=== yok
güzel olmus canim, tek Su kirmizi pirinc nedir? Hic duymadim18 Mayıs Pazartesi
19:30=== 6 yk kabak yemeği
3 yk pirinç pilavı (kırmızı pirinç)
2 kase cacık
1 fincan elma sirkesi
Su=== 2 lt
Spor=== yok
ekmek disinda Cok güzel Canim, 1 dilim ekmek yeterli olurdu19 Mayıs salı
Sahur
1 kase müsli
İftar 19.45
1 tabak tavuk sote
2 dilim tam tahıllı ekmek
1.5 kase cacık
4 Can erik
4 Malta erigi
Su 2.5 l
Spor yok malesef
gayet güzel18 Mayıs Pazartesi
sahur yok
iftar 19:32
1 tabak kabak türlü
4 kaşık bulgur pilavı
2 tavuk pirzola (fırın)
23:00
tarçınlı Türk kahvesi
1 Medine hurması
su: 2 litre
Spor: 500 ip atlama 100 puan U UcanSupurge
güzel olmus19 Mayıs Salı
sahur yok
iftar 19:34
1 tabak kabak türlü
4-5 kaşık karnıyarık içine koyduğumuz kıyma kavurması
2 kepçe mercimek çorbası
23:00
tarçınlı Türk kahvesi
15 çiğ badem
Su:2 litre
Spor: 30 dakika Leslie 90 puan U UcanSupurge
allah yardimcin olsunGunaydinnn kizlarrr. Neden hepimiz birden kayboluyoruz ara ara girdim sayfalar çok birikmeden okuyayim diye ama yazamadim. Maalesef çok yoruluyorum. Emme reddi devam ediyor. Sınavlarım var henüz dersin ağzını bile acamadim. Iyice stres oldum. Kilo konusunda çok şükür artiyi atmış biraz da eksilmişim. Cumaya kadar gider daha. Mayis sonu 79 u görecegim insallahh
güzel olmuş canım18 mayis p tesi
Sabah 08.00
2 h.yumurta
3 dilim peynir
9 zeytin
Domates
Yesillik
Ara Tarçınlı türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
Akşam 19.35
Yogurtlu kabak
4 minik köfte
Biber
1 kepçe mercimekçorbası
Su 2 litre
Spor yok
Güzel olmuş canım19 Mayıs salı
Sabah 09 00
2 h.yumurta
Lor peynir
Salatalik
Portakal
Ara
Sütlü türk kahvesi
3 kuru kayisi
Aksam 19.35
7 8 kaşık et sote 1 kaşık bulgur
2 kase cacik
Su 2 litre
Spor yok
Aha geldim ama sinirliyim tv kanalları olmuyorSöylene söylene dilimde tüy bitti nerdeeeeesiiiniiizzz
Ne oldu kanallarına ben de ev süpüreceğim tabi yerimden kalkabilirsemAha geldim ama sinirliyim tv kanalları olmuyor
Bunlar inşallah gerçek değil kurgudur
Gitti kanallar yazdım aldığımız kişiye cevap yol henüzNe oldu kanallarına ben de ev süpüreceğim tabi yerimden kalkabilirsem
Bilmiyorum kuzumBunlar inşallah gerçek değil kurgudur
Namaz kılıp evi temizlicem cnm.Söylene söylene dilimde tüy bitti nerdeeeeesiiiniiizzz
Salata yiyebilirsin canım, tavuklu veya ton balıklıS.aleyküm hanımlar
Namaz kılıp evi temizlicem cnm.
Tartıya baktım kilo veremiyorum ne yapsam diye düşünüyorum. Akşam için ne yesem acaba
YaGerçekliğine inanamamkurgudur kurgu
tövbe estağfurullah
Daha neler görecem. Bencede kurgudurGerçekliğine inanamamkurgudur kurgu
Öyle yapıyım ben.Salata yiyebilirsin canım, tavuklu veya ton balıklı
kesinlikle öyle canım cok farkediyor.İyi olmuş kuzum ne kadar yakın da olsa insan rahat edemiyor evde biri oldu mu
Çarşamba olduğunu unutmuşuz. Hatirlayinca çocuklarla kimsenin olmadığı yesillik alana geldik.Söylene söylene dilimde tüy bitti nerdeeeeesiiiniiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?