- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.241
evet ayakta cok duruyorum malesefİnşallah bi sıkıntı yoktur canım sıkma canını iyotsuz tuz kullanmaya dikkat
kuzum çok hızlı hareket ediyorsundur benim ağrı eşiğim yüksektir ama etim çok çabuk morarır bi gün bacağımı bi açtım belki on yerde morluk var ama hiç birini çarptığımı ettiğimi hatırlamıyorum o kadar yoğunmuşum ki bi orama burama bakmamışım yemek yetişsin işe geç kalmayayım derken hızlı hareket etmişim hep çarpıp edip o anki aceleyle önemsemeyip sonra unutmuşum
3 yıl diyalizden sonra 6 ay önce nakil oldu canım Allah razı olsun
Maalesef baba tarafımda genetik böbrek hastalığı babaannemin üç böbreği varmış Amcam diyaliz hastası halalarımın hepsi tansiyon hastası
Çok mu ayakta kalıyorsun kuzum
Ya şu minik evler var ya ismini bilemedim o tarz bir şey mi baktınız canım Karadeniz’de bir yerde vardı öyle ahşaptan minik evler çok hoşuma gitmişti
simdi.nasilsin ablaAidin Salihin kitabında okuduklarımdan sonra moralim bozuldu, belirtileri taşıyorum maalesef.
Halsizlik var birde üzerimde, gün boyu yattım, yemeği bile eşime bıraktım.
Enerjim yok maalesef
antenmi cekmiyo diycektimAha geldim ama sinirliyim tv kanalları olmuyor
Kuzum geçmiş olsunAidin Salihin kitabında okuduklarımdan sonra moralim bozuldu, belirtileri taşıyorum maalesef.
Halsizlik var birde üzerimde, gün boyu yattım, yemeği bile eşime bıraktım.
Enerjim yok maalesef
napim canım doymuyom yaaz Ama güzel canim
iftar kalabalik gözüküyor, ama ekmek disinda iyi 1 tane ekmek olsaydi daha iyi olurdubu kadar erige wc cikilir
salam disinda güzel canim
güzel olmus canim
güzel olmus canim, sivi tüketimi az olmus
cok güzelBirde salata olsaymis Schnitzel yanina nefis
patates var ama 3 kasikmis, güzel menü
güzel olmus
güzel olmus canim, tek Su kirmizi pirinc nedir? Hic duymadim
ekmek disinda Cok güzel Canim, 1 dilim ekmek yeterli olurdu
gayet güzel
güzel olmus
allah yardimcin olsungüzel olmuş canım
Güzel olmuş canım
gecmıs olsun canjm bende de ramazanda ozellıkle her gun agrıyan bacak agrısı beni cok yıprattı bende huzursuz ayak sendromu varevet oluyo ozelliklede aksamlari cok agriyo bazen sabaha kadar uyutmuyo
ama ben romatizmadan supeleniyorum
hep gidiyim dr a diyorum ama agrisi hecince hic aklima gelmiyo
agri yapacak kadar varis yok yani bence varisden agrimiyo
gece cevap yazamadım benım kızlsr gece gunduz kavramını karıstır dı uyanıklardı. Sende ınsallah iyisindir canım moralini bozma kotu dusunme kotu olmasın. Ankaraya falan mı gelsen dr ıcınHiç keyfim yok kızlar.
Bugün pek gelemedim
Gerçi geldiğimde de kimse yoktu.
Yatıp dinleneyim, belki yarın daha iyi olurum
bız bugun cıkarmadık cocuklwrı dısarı si yanıyor iftara yakın sitenin bahcesjne iner cıkarız artık. bende kendim cıktım alisverıs gecen hafta kimse de yoktu kızlara yazlık aldım ıyı de oldu valla. Sıra esimde o da kendine bı kac sey alsa yeter avm olayı beni geriyorGunaydin kizlar bugun cocuklara izin varmis gene esimle oglana yazlik alisverisine gidicez sicaklar geldi giydiricek bisi bulamaz oldum. Sonrada yakindaki sahile giderz belki biraz dedk bakalim hayirlisi
Hayırdır canım temizlik mi vardı BuguunSuraya pestılı cıkmıs bir Merve bırakıp gidiyorum kızlar
Hayirdir ne yaptin spor mu yaptin yoksaSuraya pestılı cıkmıs bir Merve bırakıp gidiyorum kızlar
saklambaç oynuyoruz ama arayan yoookkSöylene söylene dilimde tüy bitti nerdeeeeesiiiniiizzz
bilmiyorum canım bisey tetikliyor ama cozemedımalllah sifa versin insalalh temiz cikar sonuclar
alalh allah niye oluyosa
varıste baya zor oluyor canim aman dikkat etdun farkettim dizimin arkasinda varis cikmaya baslamis.onceden vardi ama cok ince kil kadar felandi
simdi baya bi cogalmis ve buyumus.
normalde bende cabuk morarım canımda bu daha farklı gıbı geliyor bana beyaz tenli olunca cabuk morarıyorumInsallah onemli bırsey yoktur canım sıkıntı etme. Benimde heryerım mordur bırı kolumu tutsa morarıt gele bir yere carpayım curumus gıbı olur
carptıklarımı bende hatırlamıyorum canım kılo vermeye baslayınca cogalmaya basladi ilk spora bagliyordum ama bilmiyorumkuzum çok hızlı hareket ediyorsundur benim ağrı eşiğim yüksektir ama etim çok çabuk morarır bi gün bacağımı bi açtım belki on yerde morluk var ama hiç birini çarptığımı ettiğimi hatırlamıyorum o kadar yoğunmuşum ki bi orama burama bakmamışım yemek yetişsin işe geç kalmayayım derken hızlı hareket etmişim hep çarpıp edip o anki aceleyle önemsemeyip sonra unutmuşum
Sukur canım3 yıl diyalizden sonra 6 ay önce nakil oldu canım Allah razı olsun
insallah canımvurup hatirlamiyorsun bence canim. Yoktur bisey ins
Insallah degıldır canım bayram sonrası doktora gıderım muhtemelenAlla halla nasil biseymis sasirdm umarim ciddi bisey degildir cnm
guzel kuzum cocuklar evde baya sıkıldı Insallah babaannesinde guzel vakit gecirirBen geldim iyi geceler canim buyuk kizin suslenesi tuttu bandana ile saclarini dolayarak kivircik dalgali yaptik sabah nasil olacak bakalim.
Yarin babannesigile gidecekya 2 aydab sonra evden cikacak olunca cocukta sasirdi
Sen neden uyumadin
bende oyleydım uyumus kalmısım geceKimseler yok herkes uyumus heralde sahura az kaldi yatmaya degmez diye oturuyorum bende.
bi yandan da nasil uykum varrrrrr.
dükkanlar kalabalık olmazmı canım İnternetten alsaydın keskeGunaydin kizlar bugun cocuklara izin varmis gene esimle oglana yazlik alisverisine gidicez sicaklar geldi giydiricek bisi bulamaz oldum. Sonrada yakindaki sahile giderz belki biraz dedk bakalim hayirlisi
bende girdim ama yazamadımGünaydın canlardün akşam gelemedim çok yorgundum, sayfada birikmemiş sevindim
canım benim kiler kucuk kucuk siyah siyah noktalı morluklar oluyora.selam canım, korkutma beni benimde bu ara bacaklarımda oluştu sakarımdır ama bende hatırlamıyorumkısa zamanda hemen dr a git bu corona bitmez zaten, bununla yaşamaya alışmamız lazım
ne kadarlık canım emme reddi genelde 3.4 aylıkken olurGunaydinnn kizlarrr. Neden hepimiz birden kayboluyoruz ara ara girdim sayfalar çok birikmeden okuyayim diye ama yazamadim. Maalesef çok yoruluyorum. Emme reddi devam ediyor. Sınavlarım var henüz dersin ağzını bile acamadim. Iyice stres oldum. Kilo konusunda çok şükür artiyi atmış biraz da eksilmişim. Cumaya kadar gider daha. Mayis sonu 79 u görecegim insallahh
uykuya dalamamak çok kotu yaAyy bende çoğu zaman öyle. Ama benmki fibromiyalji den kaynakli.
Insallah olmaz canım ne guzel gecmıstı yine tekrarladı birde bacaklarım baya agrıyorBende de oldu ya aşırı korktum. Bacak ve kasiklarda baya bi geniş ti hemde. Bende vurmadigima eminim. Simdilik geçti ama yine olacak doye korkmuyor degilim
Hayırdır canım temizlik mi vardı Buguun
yok canlar 2 saat cocukları dısarı cıkardık ordan pazar ve market yaptım geldim evi topla supur yemek derken bugun cok susudam ve pertım cıktıHayirdir ne yaptin spor mu yaptin yoksa
kotu olmus ablaevi bu gün bir güzel temizledim bir tek ana banyo kalmıştı az önce bir rüzgar çıktı tüm kapılar açılıp kapandı halılar bile havalandı yetişip her yeri kapatana kadar toza boğuldu her yer şimdi de hapşurup duruyorum :))
Bacaklarinda ağrı varsa git mutlaka ihmal etme. Benim tekrarlarsa bende giderim. 5.5 aylık canim. Dişler den dolayı galiba. Benimkiler erken çıkarıyor. Ama bitirdi beni. Bizde aynı şekilde market iki parça da manav yptik. Köy urunlerinden süt aldık, yoğurt yokmuş sipariş verdik. O kadar yorgunum ki anlatamam.3 saatlik uykuyla duruyorum. Ve sürekli kucakta krize giren bir bebekbilmiyorum canım bisey tetikliyor ama cozemedım
varıste baya zor oluyor canim aman dikkat et
normalde bende cabuk morarım canımda bu daha farklı gıbı geliyor bana beyaz tenli olunca cabuk morarıyorum
carptıklarımı bende hatırlamıyorum canım kılo vermeye baslayınca cogalmaya basladi ilk spora bagliyordum ama bilmiyorum
Sukur canım
insallah canım
Insallah degıldır canım bayram sonrası doktora gıderım muhtemelen
guzel kuzum cocuklar evde baya sıkıldı Insallah babaannesinde guzel vakit gecirir
bende oyleydım uyumus kalmısım gece
dükkanlar kalabalık olmazmı canım İnternetten alsaydın keske
bende girdim ama yazamadım
canım benim kiler kucuk kucuk siyah siyah noktalı morluklar oluyor
ne kadarlık canım emme reddi genelde 3.4 aylıkken olur
uykuya dalamamak çok kotu ya
Insallah olmaz canım ne guzel gecmıstı yine tekrarladı birde bacaklarım baya agrıyor
yok canlar 2 saat cocukları dısarı cıkardık ordan pazar ve market yaptım geldim evi topla supur yemek derken bugun cok susudam ve pertım cıktı
kotu olmus abla
Yaaa supersinnn. Kaç oldun acabaBu arada tartıda guzel bir eksi gordumyazmaya korkuyorum gerci hemen kacıverıyor geri eksı
niye diycektim sonra gordum okudum sebebiniSuraya pestılı cıkmıs bir Merve bırakıp gidiyorum kızlar
sanada gecmis olsun canim bayramdan sonra dr dan randevu alip gidecem insalalhgecmıs olsun canjm bende de ramazanda ozellıkle her gun agrıyan bacak agrısı beni cok yıprattı bende huzursuz ayak sendromu varasla agrıdan uyuyamazsın ılac da kar etmez
gece cevap yazamadım benım kızlsr gece gunduz kavramını karıstır dı uyanıklardı. Sende ınsallah iyisindir canım moralini bozma kotu dusunme kotu olmasın. Ankaraya falan mı gelsen dr ıcın
tuh kotu olmus abla okadar yoruldugun bosa gittievi bu gün bir güzel temizledim bir tek ana banyo kalmıştı az önce bir rüzgar çıktı tüm kapılar açılıp kapandı halılar bile havalandı yetişip her yeri kapatana kadar toza boğuldu her yer şimdi de hapşurup duruyorum :))
bence soyleme:))Bu arada tartıda guzel bir eksi gordumyazmaya korkuyorum gerci hemen kacıverıyor geri eksı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?