Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet ayakta cok duruyorum malesef
Aidin Salihin kitabında okuduklarımdan sonra moralim bozuldu, belirtileri taşıyorum maalesef.
Halsizlik var birde üzerimde, gün boyu yattım, yemeği bile eşime bıraktım.
Enerjim yok maalesef
simdi.nasilsin abla
Aha geldim ama sinirliyim tv kanalları olmuyor
antenmi cekmiyo diycektim
bu ara bura ruzgarli bizim anten pek cekmiyo

Aidin Salihin kitabında okuduklarımdan sonra moralim bozuldu, belirtileri taşıyorum maalesef.
Halsizlik var birde üzerimde, gün boyu yattım, yemeği bile eşime bıraktım.
Enerjim yok maalesef
Kuzum geçmiş olsun
Hastaneye git diyeceğim ama gitmişsin ama nasıl olur da iyice incelemeden baştan savar gibi davranırlar anlamadım bişe yok deyip
Özele mi gitsen acaba gittin mi bilmiyorum ama

napim canım doymuyom ya

evet oluyo ozelliklede aksamlari cok agriyo bazen sabaha kadar uyutmuyo
ama ben romatizmadan supeleniyorum
hep gidiyim dr a diyorum ama agrisi hecince hic aklima gelmiyo

agri yapacak kadar varis yok yani bence varisden agrimiyo
gecmıs olsun canjm bende de ramazanda ozellıkle her gun agrıyan bacak agrısı beni cok yıprattı bende huzursuz ayak sendromu var asla agrıdan uyuyamazsın ılac da kar etmez
Hiç keyfim yok kızlar.
Bugün pek gelemedim
Gerçi geldiğimde de kimse yoktu.
Yatıp dinleneyim, belki yarın daha iyi olurum
gece cevap yazamadım benım kızlsr gece gunduz kavramını karıstır dı uyanıklardı. Sende ınsallah iyisindir canım moralini bozma kotu dusunme kotu olmasın. Ankaraya falan mı gelsen dr ıcın

Selam kızlar gece uyumadık yine sonra tam sahur vakti buyuk kızım kalktı tekrar yatır kalk derken oksuruk de var dondurma olayı etkiledi sanırım o yuzden de uyuyamadı. Maalesef pek sahur yapamadım sabah da kucuk kızım erkencıydı saolsun bugun pek keyfim yok o yuzden Allah tan kardesım yanımda ramazan rehaveti var sanırım herkeste grup sakın ramazan sonrası tam gaz devam

Gunaydin kizlar bugun cocuklara izin varmis gene esimle oglana yazlik alisverisine gidicez sicaklar geldi giydiricek bisi bulamaz oldum. Sonrada yakindaki sahile giderz belki biraz dedk bakalim hayirlisi
bız bugun cıkarmadık cocuklwrı dısarı si yanıyor iftara yakın sitenin bahcesjne iner cıkarız artık. bende kendim cıktım alisverıs gecen hafta kimse de yoktu kızlara yazlık aldım ıyı de oldu valla. Sıra esimde o da kendine bı kac sey alsa yeter avm olayı beni geriyor
Suraya pestılı cıkmıs bir Merve bırakıp gidiyorum kızlar
Hayırdır canım temizlik mi vardı Buguun

alllah sifa versin insalalh temiz cikar sonuclar

alalh allah niye oluyosa
bilmiyorum canım bisey tetikliyor ama cozemedım
dun farkettim dizimin arkasinda varis cikmaya baslamis.onceden vardi ama cok ince kil kadar felandi
simdi baya bi cogalmis ve buyumus.
varıste baya zor oluyor canim aman dikkat et
Insallah onemli bırsey yoktur canım sıkıntı etme. Benimde heryerım mordur bırı kolumu tutsa morarıt gele bir yere carpayım curumus gıbı olur
normalde bende cabuk morarım canımda bu daha farklı gıbı geliyor bana beyaz tenli olunca cabuk morarıyorum
carptıklarımı bende hatırlamıyorum canım kılo vermeye baslayınca cogalmaya basladi ilk spora bagliyordum ama bilmiyorum
3 yıl diyalizden sonra 6 ay önce nakil oldu canım Allah razı olsun
Sukur canım
vurup hatirlamiyorsun bence canim. Yoktur bisey ins
insallah canım
Alla halla nasil biseymis sasirdm umarim ciddi bisey degildir cnm
Insallah degıldır canım bayram sonrası doktora gıderım muhtemelen
Ben geldim iyi geceler canim buyuk kizin suslenesi tuttu bandana ile saclarini dolayarak kivircik dalgali yaptik sabah nasil olacak bakalim.
Yarin babannesigile gidecekya 2 aydab sonra evden cikacak olunca cocukta sasirdi
Sen neden uyumadin
guzel kuzum cocuklar evde baya sıkıldı Insallah babaannesinde guzel vakit gecirir
Kimseler yok herkes uyumus heralde sahura az kaldi yatmaya degmez diye oturuyorum bende.
bi yandan da nasil uykum varrrrrr.
bende oyleydım uyumus kalmısım gece
Gunaydin kizlar bugun cocuklara izin varmis gene esimle oglana yazlik alisverisine gidicez sicaklar geldi giydiricek bisi bulamaz oldum. Sonrada yakindaki sahile giderz belki biraz dedk bakalim hayirlisi
dükkanlar kalabalık olmazmı canım İnternetten alsaydın keske
Günaydın canlar dün akşam gelemedim çok yorgundum, sayfada birikmemiş sevindim
bende girdim ama yazamadım
a.selam canım, korkutma beni benimde bu ara bacaklarımda oluştu sakarımdır ama bende hatırlamıyorum kısa zamanda hemen dr a git bu corona bitmez zaten, bununla yaşamaya alışmamız lazım
canım benim kiler kucuk kucuk siyah siyah noktalı morluklar oluyor
ne kadarlık canım emme reddi genelde 3.4 aylıkken olur
Ayy bende çoğu zaman öyle. Ama benmki fibromiyalji den kaynakli.
uykuya dalamamak çok kotu ya
Bende de oldu ya aşırı korktum. Bacak ve kasiklarda baya bi geniş ti hemde. Bende vurmadigima eminim. Simdilik geçti ama yine olacak doye korkmuyor degilim
Insallah olmaz canım ne guzel gecmıstı yine tekrarladı birde bacaklarım baya agrıyor
Hayırdır canım temizlik mi vardı Buguun
Hayirdir ne yaptin spor mu yaptin yoksa
yok canlar 2 saat cocukları dısarı cıkardık ordan pazar ve market yaptım geldim evi topla supur yemek derken bugun cok susudam ve pertım cıktı
kotu olmus abla

Bacaklarinda ağrı varsa git mutlaka ihmal etme. Benim tekrarlarsa bende giderim. 5.5 aylık canim. Dişler den dolayı galiba. Benimkiler erken çıkarıyor. Ama bitirdi beni. Bizde aynı şekilde market iki parça da manav yptik. Köy urunlerinden süt aldık, yoğurt yokmuş sipariş verdik. O kadar yorgunum ki anlatamam.3 saatlik uykuyla duruyorum. Ve sürekli kucakta krize giren bir bebek

Suraya pestılı cıkmıs bir Merve bırakıp gidiyorum kızlar
niye diycektim sonra gordum okudum sebebini
sanada gecmis olsun canim bayramdan sonra dr dan randevu alip gidecem insalalh
tuh kotu olmus abla okadar yoruldugun bosa gitti
Bu arada tartıda guzel bir eksi gordum yazmaya korkuyorum gerci hemen kacıverıyor geri eksı
bence soyleme:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…