- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.261
dr dan randevu alicam.ramazandan sonra canimvarıste baya zor oluyor canim aman dikkat et
Cumaya süpriz olsun cnm.Bu arada tartıda guzel bir eksi gordumyazmaya korkuyorum gerci hemen kacıverıyor geri eksı
Geçmiş olsun cnm. Sporla çok fazla yorma dizlerinidr dan randevu alicam.ramazandan sonra canim
Burası da olmaZsa sürekli tıkınırım ablaevde tıkılmaktan artık iyice hepimizin sabrı hayat sevinci sönmeye başladı o yüzden yapmamız gerekenleri bile içimizden gelerek değil zorla yapıyoruz değil mi kızlar o yüzden buraya gelmeye bile ne mecalimiz ne de isteğimiz olmuyor mu ne :))
iptv kullanıyoruz canım hal oldu çok şükürantenmi cekmiyo diycektim
bu ara bura ruzgarli bizim anten pek cekmiyo
a.selam canım erkenden inş uyuyabilirsinSelam kızlar gece uyumadık yine sonra tam sahur vakti buyuk kızım kalktı tekrar yatır kalk derken oksuruk de var dondurma olayı etkiledi sanırım o yuzden de uyuyamadı. Maalesef pek sahur yapamadım sabah da kucuk kızım erkencıydı saolsun bugun pek keyfim yok o yuzden Allah tan kardesım yanımda ramazan rehaveti var sanırım herkeste grup sakınramazan sonrası tam gaz devam
ben silip süpürmüş kadar üzüldüm, hapşurmada bonus olmuşevi bu gün bir güzel temizledim bir tek ana banyo kalmıştı az önce bir rüzgar çıktı tüm kapılar açılıp kapandı halılar bile havalandı yetişip her yeri kapatana kadar toza boğuldu her yer şimdi de hapşurup duruyorum :))
oh çok şükür güzel eksi gelir Cuma’yadünden beri belim ağrıyor ara ara bir kaç dakika da karnıma ağrı giriyordu meğer malum dönem başlıyormuş, gözüm aydın
gercekten öyle abla, mesela bugun hiç bişey yapmak gelmedi içimden, ama mecbursun işteevde tıkılmaktan artık iyice hepimizin sabrı hayat sevinci sönmeye başladı o yüzden yapmamız gerekenleri bile içimizden gelerek değil zorla yapıyoruz değil mi kızlar o yüzden buraya gelmeye bile ne mecalimiz ne de isteğimiz olmuyor mu ne :))
aksatma lütfen canım git dr a gözükcanım benim kiler kucuk kucuk siyah siyah noktalı morluklar oluyor
deme bence Eksi görünceBu arada tartıda guzel bir eksi gordumyazmaya korkuyorum gerci hemen kacıverıyor geri eksı
maşallah canım süpersinbugun 80 dk yuruyus yaptima ama keske yapmasaydim oluyorum yorgunluktan susuzluktan
İyi akşamlar canım, sallıncakmı açtı acaba uykusunuIyi aksamlar kizlar ogkani uyutcaktm. Basarisiz sonuclandi. Aslinda 4 de uyandi baya uykusu var ama uyumadi. Hatta sonunda salincagi kurduk onda bile gozleri gitti ekemesek uyurdu belki. Kurduktan sonra 1 bucuk saat inmek istemedi
Çok geçmiş olsun cnm.bilmiyorum canım bisey tetikliyor ama cozemedım
varıste baya zor oluyor canim aman dikkat et
normalde bende cabuk morarım canımda bu daha farklı gıbı geliyor bana beyaz tenli olunca cabuk morarıyorum
carptıklarımı bende hatırlamıyorum canım kılo vermeye baslayınca cogalmaya basladi ilk spora bagliyordum ama bilmiyorum
Sukur canım
insallah canım
Insallah degıldır canım bayram sonrası doktora gıderım muhtemelen
guzel kuzum cocuklar evde baya sıkıldı Insallah babaannesinde guzel vakit gecirir
bende oyleydım uyumus kalmısım gece
dükkanlar kalabalık olmazmı canım İnternetten alsaydın keske
bende girdim ama yazamadım
canım benim kiler kucuk kucuk siyah siyah noktalı morluklar oluyor
ne kadarlık canım emme reddi genelde 3.4 aylıkken olur
uykuya dalamamak çok kotu ya
Insallah olmaz canım ne guzel gecmıstı yine tekrarladı birde bacaklarım baya agrıyor
yok canlar 2 saat cocukları dısarı cıkardık ordan pazar ve market yaptım geldim evi topla supur yemek derken bugun cok susudam ve pertım cıktı
kotu olmus abla
Gayet güzel afiyet olsun18 Mayıs Pazartesi
sahur yok
iftar 19:32
1 tabak kabak türlü
4 kaşık bulgur pilavı
2 tavuk pirzola (fırın)
23:00
tarçınlı Türk kahvesi
1 Medine hurması
su: 2 litre
Spor: 500 ip atlama 100 puan U UcanSupurge
güzel cnm sporda iyi19 Mayıs Salı
sahur yok
iftar 19:34
1 tabak kabak türlü
4-5 kaşık karnıyarık içine koyduğumuz kıyma kavurması
2 kepçe mercimek çorbası
23:00
tarçınlı Türk kahvesi
15 çiğ badem
Su:2 litre
Spor: 30 dakika Leslie 90 puan U UcanSupurge
afiyet olsun cnm18 mayis p tesi
Sabah 08.00
2 h.yumurta
3 dilim peynir
9 zeytin
Domates
Yesillik
Ara Tarçınlı türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
Akşam 19.35
Yogurtlu kabak
4 minik köfte
Biber
1 kepçe mercimekçorbası
Su 2 litre
Spor yok
iyi cnm güzel19 Mayıs salı
Sabah 09 00
2 h.yumurta
Lor peynir
Salatalik
Portakal
Ara
Sütlü türk kahvesi
3 kuru kayisi
Aksam 19.35
7 8 kaşık et sote 1 kaşık bulgur
2 kase cacik
Su 2 litre
Spor yok
Az yemişsin cnm bari sahurda da yumurta yeseydin. Afiyet olsun.19 mayis sali
iftar
3 yk bulgur pilavi
3 yk tavuk sote
salata
su 2lt
Ekmeği yemeseymişsinde olurmuş afiyet olsun cnm20 Mayıs çarşamba
Sabah 08 00
2 h.yumurta
3 dilim peynir
2 dilim ekmek
7 zeytin
1 havuç
Ara
Tarçınlı türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
3 kuru kayısı
Akşam 19.30
2 kabak dolma bulgurlu
2 dilim peynir
Cacik
Ara 1 bardak kefir
Spor yok.
Su 2 litre
Gunaydinnn kizlarrr. Neden hepimiz birden kayboluyoruz ara ara girdim sayfalar çok birikmeden okuyayim diye ama yazamadim. Maalesef çok yoruluyorum. Emme reddi devam ediyor. Sınavlarım var henüz dersin ağzını bile acamadim. Iyice stres oldum. Kilo konusunda çok şükür artiyi atmış biraz da eksilmişim. Cumaya kadar gider daha. Mayis sonu 79 u görecegim insallahh
Noldu cnm temizlikmi yaptnSuraya pestılı cıkmıs bir Merve bırakıp gidiyorum kızlar
dünden beri belim ağrıyor ara ara bir kaç dakika da karnıma ağrı giriyordu meğer malum dönem başlıyormuş, gözüm aydın
bilmiyorum canım bisey tetikliyor ama cozemedım
varıste baya zor oluyor canim aman dikkat et
normalde bende cabuk morarım canımda bu daha farklı gıbı geliyor bana beyaz tenli olunca cabuk morarıyorum
carptıklarımı bende hatırlamıyorum canım kılo vermeye baslayınca cogalmaya basladi ilk spora bagliyordum ama bilmiyorum
Sukur canım
insallah canım
Insallah degıldır canım bayram sonrası doktora gıderım muhtemelen
guzel kuzum cocuklar evde baya sıkıldı Insallah babaannesinde guzel vakit gecirir
bende oyleydım uyumus kalmısım gece
dükkanlar kalabalık olmazmı canım İnternetten alsaydın keske
bende girdim ama yazamadım
canım benim kiler kucuk kucuk siyah siyah noktalı morluklar oluyor
ne kadarlık canım emme reddi genelde 3.4 aylıkken olur
uykuya dalamamak çok kotu ya
Insallah olmaz canım ne guzel gecmıstı yine tekrarladı birde bacaklarım baya agrıyor
yok canlar 2 saat cocukları dısarı cıkardık ordan pazar ve market yaptım geldim evi topla supur yemek derken bugun cok susudam ve pertım cıktı
kotu olmus abla
iptv kullanıyoruz canım hal oldu çok şükür
a.selam canım erkenden inş uyuyabilirsin
ben silip süpürmüş kadar üzüldüm, hapşurmada bonus olmuş
oh çok şükür güzel eksi gelir Cuma’ya
gercekten öyle abla, mesela bugun hiç bişey yapmak gelmedi içimden, ama mecbursun işte
aksatma lütfen canım git dr a gözük
deme bence Eksi görünce
maşallah canım süpersineksiyi görünce ağrı kalmaz
İyi akşamlar canım, sallıncakmı açtı acaba uykusunu
afiyet olsun güzel cnm17.05.2020
20.30
2 kase yoğurt çorbası
1 avuç fıstık
1 avuç badem
2 tane kivi
Su: 1 lt
Spor: 15 dk Leslie 45 puan U UcanSupurge
afiyet olsun iyi cnm18.05.2020
11.00
Sucuklu yumurta 1,5 yumurta ile
7 zeytin
1 dilim peynir
3 tane ceviz
16.00
1,5 şinitzel
Su: 2,5 lt
Spor: 30 dk Leslie 90 puan U UcanSupurge
17 Mayıs Pazar
19:30=== 3 yk patatesli yumurta
3 yk biber kavurma
2 kase cacık
1 kase salata
1 fincan elma sirkesi
Su=== 2 lt
Spor=== yok
19 Mayıs Salı
04:00=== 5-6 adet salatalık
19:30=== 6 yk kabak yemeği
3 yk biber kavurması
1 kase cacık
1 fincan elma sirkesi
Su=== 2 lt
Spor=== yok
gayet güzel cnm afiyet olsun18 Mayıs Pazartesi
19:30=== 6 yk kabak yemeği
3 yk pirinç pilavı (kırmızı pirinç)
2 kase cacık
1 fincan elma sirkesi
Su=== 2 lt
Spor=== yok
afiyet olsun güzel19 Mayıs salı
Sahur
1 kase müsli
İftar 19.45
1 tabak tavuk sote
2 dilim tam tahıllı ekmek
1.5 kase cacık
4 Can erik
4 Malta erigi
Su 2.5 l
Spor yok malesef
güzel olmuş canım, ama bulgur inş şişlik yapmaz tartıya yakın olmuş19 mayis sali
iftar
3 yk bulgur pilavi
3 yk tavuk sote
salata
su 2lt
sabah 1 dilim ekmek olabilirdi canım, bulgurda inş şişlik yapmaz20 Mayıs çarşamba
Sabah 08 00
2 h.yumurta
3 dilim peynir
2 dilim ekmek
7 zeytin
1 havuç
Ara
Tarçınlı türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
3 kuru kayısı
Akşam 19.30
2 kabak dolma bulgurlu
2 dilim peynir
Cacik
Ara 1 bardak kefir
Spor yok.
Su 2 litre
güzel olmuş canım19 mayıs salı
20:30-21:00
1 tabak taze fasulye.
1 kase yogurt
Domates, sivribiber
Yarım dilim ekmek
Su:2 lt
Spor: yok
güzel canım20.05
20:30-21:30
2 kepce mercimek çorbası
1 tabak et sote
3-4 çerş domates
1 kayısı
1 kucuk nektarı
Su:2.5lt
Spor yine yok
İyi geceler canımSanırım erken uyicam gözlerim kapanıyorşimdiden herkese iyi geceler
Ben buralardayım kuzum gelip gidiyorum kimse de yok ortalıkta dediğin gibi en çok Niran’ı merak ediyorum onun gelmemesi hiç normal değilNeden kimse gelmiyor gercekten cok sessiz buralar. Gelende bisi yazmadan gidiyor sanırım
Bizim de öyle kuzum 1 çocukla hem de aynı şeyleri günde 10 defa yerine koyuyorum belkiBenim düzenim inanılmaz dağıldı evde hep çocuklar ile eşim de evde ne uyku düzeni kaldı ne ev acayip bunaldı çocuklarda bende de bıkkınlık oluştu evi hiç temizlemek istemiyorum mesela iki gün önce dip köşe temizledim bu gün adım atacak yer yok evde mutfak sürekli dağınık yetemiypurm cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?