Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Söylene söylene dilimde tüy bitti nerdeeeeesiiiniiizzz
sabah minigimi asiya giturdum saglik ocagina. Eve geldim ablalarina koydum onu markete gidip alisveris yaptim . dondum ev isi kv gile gelecektiya yemek yaptim birlikte yiyelim diye. Ve ancak simdi teli elime alabilitorum burdada
gecmis olsun canim hafif okdurik bizdede car dondurma kaynakli
gecmis olsun ins hemen gecer hapsuruk abla. Allerji sendede vardi bildigim kadariyla
gercekten abla temizle temizle nereye kadar.
O degil bu gun benim elektrik supurgesi istifa etti ne bu hergun hergun diye heralde. Bozulacaj zamani buldu namissiz
guzel kuzum cocuklar evde baya sıkıldı Insallah babaannesinde guzel vakit gecirir
ins ama kuzenleri istiyorlar hep toplasirdik burd biz. Kendileri sikiliyorlar biraz
Bu arada tartıda guzel bir eksi gordum yazmaya korkuyorum gerci hemen kacıverıyor geri eksı
yazma siurpriz olsun. Dahada artsin ins
ins cabuk atlasirsiniz bu donemi canim
Iyi aksamlar kizlar ogkani uyutcaktm. Basarisiz sonuclandi. Aslinda 4 de uyandi baya uykusu var ama uyumadi. Hatta sonunda salincagi kurduk onda bile gozleri gitti ekemesek uyurdu belki. Kurduktan sonra 1 bucuk saat inmek istemedi
ne guzel oyalanmis salincakta canim
bende biktim bulasiktan. Bardaklar yikana yikana eskidi iyicegercekten toplu durmuyir oruc olmamiza ragmen

Allah şifasını versin inşallah kuzum ben de öğleden sonra pek giremedim ev temizliği pazara gittim çilek için kilosu 7 buçuk lira ve armut büyüklüğündeydiler beğenmedim almadım yaprak bakayım dedim hiç görmedim ya buralara daha gelmedi ya da geldi de bitti bi bezelye buldum onları ayıkladım dondurucuya koydum çok sayfa birikmiştir diye düşünmüştüm ama dediğin gibi garip bi sessizlik var iki gündür

n neler yapiyorsun abla bittimi
yok cnm bitmedi, baya var daha
Sabahtır düşünüyorum bu sözün doğrusu nasıldı diye
öyle soylenir de ben tiye aldim
bi kan testi yaptir cnm belki vucudunda iltihap orani yukselmistir
Farklı şehirlerde farklı proflara muayene oldum canım, cevap hep aynı.
Birsey çıkmayınca egzersiz yap, böbrek çevresindeki kaslarını güçlendir dediler sadece
cnm bence son zaman halilardan cok üşüttün kendini
Allah sifasini versin insallah cnm
Hersey biz insanlar için

Hayırlı geceler hayırlı sahurlar arkadaşlar ben bugün girdim çıktım çocuğa video açıp izlettim sürekli huzursuz diş patlatiyor hava da sıcak bir de üstüne klima hata verdi neyseki servis geldi de yarın bakıma gelecekler akşama kadar çocukla uğraştım yemekti bulasikti derken çocuğu uyuttum kocayla konuştum bu saate kadar bir de çocuğumun hiç iç dış giyim kıyafeti yok ne atlet ne tsort internete nerdeyse bilindik bütün av sitelerine baktım ya tükenmiş ya hata veriyor siparişte napacagimi şaşırdım bana bir akıl verin onerdiginiz bir sayfa filan da olur instada

Kızkardeşim de öyle senin gibi kuzum bulamadı Kızı için netten en son kalkıp mağazaya gitti sanki talan etmişler doğru düzgün hiç bir şey bulamadım dedi

Kızkardeşim de öyle senin gibi kuzum bulamadı Kızı için netten en son kalkıp mağazaya gitti sanki talan etmişler doğru düzgün hiç bir şey bulamadım dedi
Ben de mağazaya gitmeyi düşünüyorum ama işte kalmamissa yine sıkıntı ya

Ne gelen var ne giden noldu bize ya Bayram telaşı desem o da evlerdeyiz zaten sicaklardan herhalde herkes dinlenmeye çekildi sanırım
İns hayra alamet olur canim. Herkes spor yapmaktan firsat bulup gelemiyordur ins
Kv ev daha bi sicak insani bunaltiyor. Sicaktan da insab mayisiyor gercekten

Kolay gelsin iyi olmus canim bezelyeyi bende severim. Yaprak burdada tam cikmadi daha gecen hafta 1 yerde vardi yeni yeni gelir artik. Sehirden sehire farkli oluyor yaprak isi demek.
İns bu sessizlik firtina oncesi sessizliktircumaya esip kavururuz buralari

günaydın kızlar
bugün işyerine geldim, paniğim azıttı resmen
sanki her yer mikrop kaynıyor
işlerimi bir an önce halledip çıkmak istiyorum
ayy boyle pimpirikli olacagiz hepimiz . canim tedbirlerini aldiysan korkma ijs bisey olmaz
Gunaydin kizlar. Bu salincagi mutfaga kurdurdm. Isimi yaparken sallanir diye ama yakinda mutfakda yasamaya basliyabillirim
iyi masallah sevdi kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…