- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.281
sabah minigimi asiya giturdum saglik ocagina. Eve geldim ablalarina koydum onu markete gidip alisveris yaptim . dondum ev isi kv gile gelecektiya yemek yaptim birlikte yiyelim diye. Ve ancak simdi teli elime alabilitorum burdadaSöylene söylene dilimde tüy bitti nerdeeeeesiiiniiizzz
gecmis olsun canim hafif okdurik bizdede car dondurma kaynakliSelam kızlar gece uyumadık yine sonra tam sahur vakti buyuk kızım kalktı tekrar yatır kalk derken oksuruk de var dondurma olayı etkiledi sanırım o yuzden de uyuyamadı. Maalesef pek sahur yapamadım sabah da kucuk kızım erkencıydı saolsun bugun pek keyfim yok o yuzden Allah tan kardesım yanımda ramazan rehaveti var sanırım herkeste grup sakınramazan sonrası tam gaz devam
gecmis olsun ins hemen gecer hapsuruk abla. Allerji sendede vardi bildigim kadariylaevi bu gün bir güzel temizledim bir tek ana banyo kalmıştı az önce bir rüzgar çıktı tüm kapılar açılıp kapandı halılar bile havalandı yetişip her yeri kapatana kadar toza boğuldu her yer şimdi de hapşurup duruyorum :))
gercekten abla temizle temizle nereye kadar.evde tıkılmaktan artık iyice hepimizin sabrı hayat sevinci sönmeye başladı o yüzden yapmamız gerekenleri bile içimizden gelerek değil zorla yapıyoruz değil mi kızlar o yüzden buraya gelmeye bile ne mecalimiz ne de isteğimiz olmuyor mu ne :))
O degil bu gun benim elektrik supurgesi istifa etti ne bu hergun hergun diye heralde. Bozulacaj zamani buldu namissiz
ins ama kuzenleri istiyorlar hep toplasirdik burd biz. Kendileri sikiliyorlar birazguzel kuzum cocuklar evde baya sıkıldı Insallah babaannesinde guzel vakit gecirir
yazma siurpriz olsun. Dahada artsin insBu arada tartıda guzel bir eksi gordumyazmaya korkuyorum gerci hemen kacıverıyor geri eksı
ins cabuk atlasirsiniz bu donemi canimBacaklarinda ağrı varsa git mutlaka ihmal etme. Benim tekrarlarsa bende giderim. 5.5 aylık canim. Dişler den dolayı galiba. Benimkiler erken çıkarıyor. Ama bitirdi beni. Bizde aynı şekilde market iki parça da manav yptik. Köy urunlerinden süt aldık, yoğurt yokmuş sipariş verdik. O kadar yorgunum ki anlatamam.3 saatlik uykuyla duruyorum. Ve sürekli kucakta krize giren bir bebek
ne guzel oyalanmis salincakta canimIyi aksamlar kizlar ogkani uyutcaktm. Basarisiz sonuclandi. Aslinda 4 de uyandi baya uykusu var ama uyumadi. Hatta sonunda salincagi kurduk onda bile gozleri gitti ekemesek uyurdu belki. Kurduktan sonra 1 bucuk saat inmek istemedi
bende biktim bulasiktan. Bardaklar yikana yikana eskidi iyiceBenim düzenim inanılmaz dağıldı evde hep çocuklar ile eşim de evde ne uyku düzeni kaldı ne ev acayip bunaldı çocuklarda bende de bıkkınlık oluştu evi hiç temizlemek istemiyorum mesela iki gün önce dip köşe temizledim bu gün adım atacak yer yok evde mutfak sürekli dağınık yetemiypurm cidden