- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.301
Ben buralardayım kuzum gelip gidiyorum kimse de yok ortalıkta dediğin gibi en çok Niran’ı merak ediyorum onun gelmemesi hiç normal değil
İyi geceler kizlarr
Neler yapiyorsunuz dun geceden beri giremedim ve onlarca sayfa olur demistim ama birikmemis
Biz kv dedeyiz. Elime ancak telefon alabildim yemegiydi cayiydi derken.kp en son ayakta yiyip icerkenki halini gormustum.
Cook kotulemis. Rabbim cektirmesin gercekten tuhaf oldum geldigimden beri. Biliyordum ama gormek baska oldu ya.
Dermansiz dert kimseye vermesin rabbim .
Kizlar yatti ,bende yenice yataga girdim uykum var heran sizabilirim alintilari cevaplarsam ins
sabah minigimi asiya giturdum saglik ocagina. Eve geldim ablalarina koydum onu markete gidip alisveris yaptim . dondum ev isi kv gile gelecektiya yemek yaptim birlikte yiyelim diye. Ve ancak simdi teli elime alabilitorum burdada
gecmis olsun canim hafif okdurik bizdede car dondurma kaynakli
gecmis olsun ins hemen gecer hapsuruk abla. Allerji sendede vardi bildigim kadariyla
gercekten abla temizle temizle nereye kadar.
O degil bu gun benim elektrik supurgesi istifa etti ne bu hergun hergun diye heralde. Bozulacaj zamani buldu namissiz
ins ama kuzenleri istiyorlar hep toplasirdik burd biz. Kendileri sikiliyorlar biraz
yazma siurpriz olsun. Dahada artsin ins
ins cabuk atlasirsiniz bu donemi canim
ne guzel oyalanmis salincakta canim
bende biktim bulasiktan. Bardaklar yikana yikana eskidi iyicegercekten toplu durmuyir oruc olmamiza ragmen
Hayırlı geceler hayırlı sahurlar arkadaşlarben bugün girdim çıktım çocuğa video açıp izlettim sürekli huzursuz diş patlatiyor hava da sıcak bir de üstüne klima hata verdi neyseki servis geldi de yarın bakıma gelecekler akşama kadar çocukla uğraştım yemekti bulasikti derken çocuğu uyuttum kocayla konuştum bu saate kadar bir de çocuğumun hiç iç dış giyim kıyafeti yok ne atlet ne tsort internete nerdeyse bilindik bütün av sitelerine baktım ya tükenmiş ya hata veriyor siparişte napacagimi şaşırdım bana bir akıl verin onerdiginiz bir sayfa filan da olur instada
inşallah kuzum yaa geçsin gitsin normale dönelim bir an önceayy boyle pimpirikli olacagiz hepimiz . canim tedbirlerini aldiysan korkma ijs bisey olmaz
iyi masallah sevdi kuzu
Bayramdan dolayı kalmamıştır bir şey canım bayramdan sonra git istersenBen de mağazaya gitmeyi düşünüyorum ama işte kalmamissa yine sıkıntı ya
Kolay gelsin canım ben de öyle dışarı çıktığımda tüm mikroplar üstüme yapışmış gibi hissediyorumgünaydın kızlar
bugün işyerine geldim, paniğim azıttı resmen
sanki her yer mikrop kaynıyor
işlerimi bir an önce halledip çıkmak istiyorum
Kötü bir yoktur insAllah bende merak ettimGünaydın KızlarHandandandan bu saat olmuş hala yok kesin telefonuna bir şey oldu diyecem bizi merakta bırakmazdı eşinden filan yazardı durumunu Hayrolsun inşallah
Bugün kardeşi bir gönderecegm bakalım varsa alır hiç atleti yok olmuyor evdekiler çıtçıt vurulmuyor ne ara buyuduyse sıpaBayramdan dolayı kalmamıştır bir şey canım bayramdan sonra git istersen
Kolay gelsin canım ben de öyle dışarı çıktığımda tüm mikroplar üstüme yapışmış gibi hissediyorum
Çok iyi anlıyorum çokBizim de öyle kuzum 1 çocukla hem de aynı şeyleri günde 10 defa yerine koyuyorum belki
Ben artık hiç bir şey yapmak istemiyorumsabah minigimi asiya giturdum saglik ocagina. Eve geldim ablalarina koydum onu markete gidip alisveris yaptim . dondum ev isi kv gile gelecektiya yemek yaptim birlikte yiyelim diye. Ve ancak simdi teli elime alabilitorum burdada
gecmis olsun ins hemen gecer hapsuruk abla. Allerji sendede vardi bildigim kadariyla
O degil bu gun benim elektrik supurgesi istifa etti ne bu hergun hergun diye heralde. Bozulacaj zamani buldu namissiz
ins ama kuzenleri istiyorlar hep toplasirdik burd biz. Kendileri sikiliyorlar biraz
bende biktim bulasiktan. Bardaklar yikana yikana eskidi iyicegercekten toplu durmuyir oruc olmamiza ragmen
ben de ondan şüphelendimHandandandan canım hastalandın mı ağrısı vardı ya acaba ondan mı gelmedi
Süper o zaman. Baya rahatlamissindir
inşallah kuzum yaa geçsin gitsin normale dönelim bir an önce
Slmlar kızlar herkesler kayıp sanırım bı bıkkınlık geldi şu sıra sanki herkese bende öyleyim bı yandan sıcaklar bı yandan evde tıkılmislik yıldik sanırım normalde dönsek topluca artık bı ara önde
havanın rüzgarlı ağır basık sıcak olmasından mı ne benim hiç mecalim yok saçımın kökü hep ıslak terden :)iptv kullanıyoruz canım hal oldu çok şükür
a.selam canım erkenden inş uyuyabilirsin
ben silip süpürmüş kadar üzüldüm, hapşurmada bonus olmuş
oh çok şükür güzel eksi gelir Cuma’ya
gercekten öyle abla, mesela bugun hiç bişey yapmak gelmedi içimden, ama mecbursun işte
aksatma lütfen canım git dr a gözük
deme bence Eksi görünce
maşallah canım süpersineksiyi görünce ağrı kalmaz
İyi akşamlar canım, sallıncakmı açtı acaba uykusunu
genelimiz aynı durumda gülüm bıktık usandık , havalarda ısınınca dayanılmaz oldu ,boyuna karantina var bir de 4 gün evden adım atamayıp 3 gün serbest cumadan sonra yine 4 gün karantina psikolojimiz bozuluyor ,hele de eşiminBenim düzenim inanılmaz dağıldı evde hep çocuklar ile eşim de evde ne uyku düzeni kaldı ne ev acayip bunaldı çocuklarda bende de bıkkınlık oluştu evi hiç temizlemek istemiyorum mesela iki gün önce dip köşe temizledim bu gün adım atacak yer yok evde mutfak sürekli dağınık yetemiypurm cidden
rabbim çektirmesin yar yardımcınız olsun gülüm gerçekten çok zor ,kendi gözünle görünce daha etkileniyor insanİyi geceler kizlarr
Neler yapiyorsunuz dun geceden beri giremedim ve onlarca sayfa olur demistim ama birikmemis
Biz kv dedeyiz. Elime ancak telefon alabildim yemegiydi cayiydi derken.kp en son ayakta yiyip icerkenki halini gormustum.
Cook kotulemis. Rabbim cektirmesin gercekten tuhaf oldum geldigimden beri. Biliyordum ama gormek baska oldu ya.
Dermansiz dert kimseye vermesin rabbim .
Kizlar yatti ,bende yenice yataga girdim uykum var heran sizabilirim alintilari cevaplarsam ins
her yer toz duman oldu alerjisi olmayan bile hapşuruktan duramazdı , bende de vardı gülüm bu sene çok şükür çok az oldu probiyotik kullandım uzun süre ondan bağışıklığım arttı diye düşünüyorumsabah minigimi asiya giturdum saglik ocagina. Eve geldim ablalarina koydum onu markete gidip alisveris yaptim . dondum ev isi kv gile gelecektiya yemek yaptim birlikte yiyelim diye. Ve ancak simdi teli elime alabilitorum burdada
okurken çok şaşırdım zsaracoglu da yazmış ya kız kardeşi mağazada bulamamış sen yazmışsın nette yok aaa ne oluyor yaav tüm tekstil firmaları maske mi yapıyor sadece çoluk çocuğa üst baş çamaşırda mı bulunmayacak ,Ben de mağazaya gitmeyi düşünüyorum ama işte kalmamissa yine sıkıntı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?