Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben buralardayım kuzum gelip gidiyorum kimse de yok ortalıkta dediğin gibi en çok Niran’ı merak ediyorum onun gelmemesi hiç normal değil

Aynen bende merak ettim inşallah bugun gelir ya

Allah şifa versin canim zor gercktn ya
Nezaman donuceksniz eve belli mi

Aynen sevdi salincagi esim bile diyor bilsem bukadar sevcegni daha onceden yapardm.

Ayni durumdayiz cnm ust disimiz patladi patliycak sicaklarinda etkisiyle kuzum iyice huysuz. Dunden beri salincak oyaliyor.
Bende magzadan aldim cnm ama avm degl normal magza ve gayet buldm istediklermi sende bullursun bence.
Internetten kiyafet alisverisi zor ya denkgelcekmi bilemiyorsn kumaşını goremiyorsun

Ben de mağazaya gitmeyi düşünüyorum ama işte kalmamissa yine sıkıntı ya
Bayramdan dolayı kalmamıştır bir şey canım bayramdan sonra git istersen
günaydın kızlar
bugün işyerine geldim, paniğim azıttı resmen
sanki her yer mikrop kaynıyor
işlerimi bir an önce halledip çıkmak istiyorum
Kolay gelsin canım ben de öyle dışarı çıktığımda tüm mikroplar üstüme yapışmış gibi hissediyorum

Bayramdan dolayı kalmamıştır bir şey canım bayramdan sonra git istersen

Kolay gelsin canım ben de öyle dışarı çıktığımda tüm mikroplar üstüme yapışmış gibi hissediyorum
Bugün kardeşi bir gönderecegm bakalım varsa alır hiç atleti yok olmuyor evdekiler çıtçıt vurulmuyor ne ara buyuduyse sıpa

Bizim de öyle kuzum 1 çocukla hem de aynı şeyleri günde 10 defa yerine koyuyorum belki
Çok iyi anlıyorum çok
Ben artık hiç bir şey yapmak istemiyorum

Süper o zaman. Baya rahatlamissindir

Aynen ama dis zorlayinca salincakta gormuyor gozu ki ogledn beri bi terleme bi aglamada gene

inşallah kuzum yaa geçsin gitsin normale dönelim bir an önce

Amin inşallah yaa

Aynen herkez bunaldı

havanın rüzgarlı ağır basık sıcak olmasından mı ne benim hiç mecalim yok saçımın kökü hep ıslak terden :)
eve akşamları sinekliden rahat geçen küçük uçan bişeyler var doluşuyorlar hep lambaların etrafında dolanıp sonrada ölüyorlar kenarlarda onları süpürücem mecbur:)

genelimiz aynı durumda gülüm bıktık usandık , havalarda ısınınca dayanılmaz oldu ,boyuna karantina var bir de 4 gün evden adım atamayıp 3 gün serbest cumadan sonra yine 4 gün karantina psikolojimiz bozuluyor ,hele de eşimin
kendimiz için bize ne iyi gelir diye düşünüp yapmamız lazım bu süreç uzarsa akıl sağlığın da sorun olmayan kimse kalmayacak

rabbim çektirmesin yar yardımcınız olsun gülüm gerçekten çok zor ,kendi gözünle görünce daha etkileniyor insan

her yer toz duman oldu alerjisi olmayan bile hapşuruktan duramazdı , bende de vardı gülüm bu sene çok şükür çok az oldu probiyotik kullandım uzun süre ondan bağışıklığım arttı diye düşünüyorum
amanınnn evin direği elektirikli süpürge bozuldu mu , bir iki gün çalıştırma motorunun önünde ki filitreleri çıkar yıka (büyük ihtimal toz torbasının olduğu yerin arka kısmındadır)süpürgenin borusunun makinaya bağlandığı yeri sök tıkayan bir şey var mı bak sonra inşallah çalışır

Ben de mağazaya gitmeyi düşünüyorum ama işte kalmamissa yine sıkıntı ya
okurken çok şaşırdım zsaracoglu da yazmış ya kız kardeşi mağazada bulamamış sen yazmışsın nette yok aaa ne oluyor yaav tüm tekstil firmaları maske mi yapıyor sadece çoluk çocuğa üst baş çamaşırda mı bulunmayacak ,
bence bayram sonrası stokları dolar senelerin getirdiği alışkanlık bayram öncesi alışverişine yüklenmiştir insanlar , az daha idare etmeye çalış gülüm bayram sonrası nette de mağazalarda da bulunur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…