- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.321
dün ben bir ara girdim kk ye niranım öldüm bu saatte hala ders var yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam yazdığı saat de akşamın 10 nunu geçiyordu perti çıkmıştır kadınınHandandandan nerdesin canim gercekten hic ugramamissin bugun. Hepimizi merakta koydun.
şu işi sağlıkla atlatsak bile (inşallah yani) akıl sağlığımız epey bozulacakgenelimiz aynı durumda gülüm bıktık usandık , havalarda ısınınca dayanılmaz oldu ,boyuna karantina var bir de 4 gün evden adım atamayıp 3 gün serbest cumadan sonra yine 4 gün karantina psikolojimiz bozuluyor ,hele de eşimin
kendimiz için bize ne iyi gelir diye düşünüp yapmamız lazım bu süreç uzarsa akıl sağlığın da sorun olmayan kimse kalmayacak
rabbim esirgesin gülüm sağ selamet hallet işleri de evine gitip aklan paklan artık herkes de her dışarı çıkıp geldiğin de acaba virüs mü kaptım diye endişe oluyorgünaydın kızlar
bugün işyerine geldim, paniğim azıttı resmen
sanki her yer mikrop kaynıyor
işlerimi bir an önce halledip çıkmak istiyorum
aynen öyle kuzum kiminle konuşsam herkes panik vaziyette, olmayan bile panik atak hastası olacak bu gidişlerabbim esirgesin gülüm sağ selamet hallet işleri de evine gitip aklan paklan artık herkes de her dışarı çıkıp geldiğin de acaba virüs mü kaptım diye endişe oluyor
sağlam akıl sağlığı olanlar parmakla gösterilecek bence de , gülüm 2 gün önce eşimin sinirleri bozuldu dakikalarca bağırdı çığırdı resmen oğlanla ikimiz sus pus olduk bakındık sadece :))şu işi sağlıkla atlatsak bile (inşallah yani) akıl sağlığımız epey bozulacak
çoluk çocuğun bile artık sinirleri harap vaziyette ki yetişkinleri söylememe gerek bile yok
bence bazı şeyleri abartıyorlar yada adaletsiz yapıyorlar eskişehirde 500 hasta varmış , Antalya da erkek kardeşimin dibinde ki siteden başlayarak mahalle karantina altın da vaka sayısı fazlaymış orada ama turistik gelir için antalyada şehirler arası yasak yok eskişehirde varaynen öyle kuzum kiminle konuşsam herkes panik vaziyette, olmayan bile panik atak hastası olacak bu gidişle
Allahım sağlıkla atlatalım şu süreci şu anda başka bi isteğim yok, sağlık sağlık sağlık
erkekler daha çok zorlanıyor sanırım bu karantinadasağlam akıl sağlığı olanlar parmakla gösterilecek bence de , gülüm 2 gün önce eşimin sinirleri bozuldu dakikalarca bağırdı çığırdı resmen oğlanla ikimiz sus pus olduk bakındık sadece :))
küçük çocuklar ne yapsın
ben yasak konusunda hemfikirdim başka türlü insanları eve sokamayacağız diye düşünüyordum ama bakıyorum kendimde dahil olmak üzere yasak sonrası zincirlerimizden boşalmış gibi dışarı atıyoruz kendimizi mesafe falan hak getirebence bazı şeyleri abartıyorlar yada adaletsiz yapıyorlar eskişehirde 500 hasta varmış , Antalya da erkek kardeşimin dibinde ki siteden başlayarak mahalle karantina altın da vaka sayısı fazlaymış orada ama turistik gelir için antalyada şehirler arası yasak yok eskişehirde varbunun açıklaması bile yok
neye göre kime göre 15 şehirde her haftanın 4 günü karantina yapıyorlar İstanbul da vaka sayısı çok tamam geri kalan şehirlerde durum aynı değil ki
aynen gülüm işte benimkilerin de sinirden delirdiği nokta bu yasak var sonra kısa süreli serbest ama çoğu insan dikkat etmiyor neye yaradı o zaman bizim eve tıkılmamız bu virüs senelerce bitmeyebiliyor diyorlarerkekler daha çok zorlanıyor sanırım bu karantinada
genelde duyduğum erkeklerde patlama oluyor hep
kadınlar olarak biz daha güçlüyüz ya da o yüzden
bizde de eşim çok panik ve tahammülsüz korkuyor o yüzden bişe diyemiyorum haklı ben sadece etrafı kırıp dökmemek adına susmaya çalışıyorum yoksa dışa vursam sinir krizi boyutuna varır iş
Allah yardımcımız olsun, bir mucize olsun da bitsin gitsin bi an önce şu virüs
ben yasak konusunda hemfikirdim başka türlü insanları eve sokamayacağız diye düşünüyordum ama bakıyorum kendimde dahil olmak üzere yasak sonrası zincirlerimizden boşalmış gibi dışarı atıyoruz kendimizi mesafe falan hak getire
neye göre kime göre faydalı oluyor bu yasak o yüzden bilemiyorum ben de artık
Allah korusun, umarım o kadar uzamazaynen gülüm işte benimkilerin de sinirden delirdiği nokta bu yasak var sonra kısa süreli serbest ama çoğu insan dikkat etmiyor neye yaradı o zaman bizim eve tıkılmamız bu virüs senelerce bitmeyebiliyor diyorlar
erkeklerin bizim kadar sabrı yok çok haklısın o yüzden daha çok etkileniyorlar
inşallah canım çocuğun hiç atleti filan kalmadı yaza hazırlıksız yakalandıkokurken çok şaşırdım zsaracoglu da yazmış ya kız kardeşi mağazada bulamamış sen yazmışsın nette yok aaa ne oluyor yaav tüm tekstil firmaları maske mi yapıyor sadece çoluk çocuğa üst baş çamaşırda mı bulunmayacak ,
bence bayram sonrası stokları dolar senelerin getirdiği alışkanlık bayram öncesi alışverişine yüklenmiştir insanlar , az daha idare etmeye çalış gülüm bayram sonrası nette de mağazalarda da bulunur inşallah
amin canim cok cektirmesin ne biliyim iyilesmesi zor artik gibi. Cuma dinecegiz canimAllah şifa versin canim zor gercktn ya
Nezaman donuceksniz eve belli mi
bende ama bugun kv nin evini altina ustune getirip temizledim cam pencere kapi derken yenice kizi uyuttum yanina uzandimÇok iyi anlıyorum çok
Ben artık hiç bir şey yapmak istemiyorum
evet abla gormek ve bilmek farkliymis. Agri sanci girdimi cok fena oluyor ve sen karsisindasin bisey yapamiyorsun rabbim cektirmesin hayirli olum versin yatirmasin kimselerirabbim çektirmesin yar yardımcınız olsun gülüm gerçekten çok zor ,kendi gözünle görünce daha etkileniyor insan
iyi abla faydasi olduysa devam et aman.her yer toz duman oldu alerjisi olmayan bile hapşuruktan duramazdı , bende de vardı gülüm bu sene çok şükür çok az oldu probiyotik kullandım uzun süre ondan bağışıklığım arttı diye düşünüyorum
amanınnn evin direği elektirikli süpürge bozuldu mu , bir iki gün çalıştırma motorunun önünde ki filitreleri çıkar yıka (büyük ihtimal toz torbasının olduğu yerin arka kısmındadır)süpürgenin borusunun makinaya bağlandığı yeri sök tıkayan bir şey var mı bak sonra inşallah çalışır
sanki ben onceki gun diye hatirliyorum bunu abla dun hic gormedim okurkendün ben bir ara girdim kk ye niranım öldüm bu saatte hala ders var yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam yazdığı saat de akşamın 10 nunu geçiyordu perti çıkmıştır kadının
degisik seyler var abla bizim aklimizin almadigi. Ne diyum bi an once biter insbence bazı şeyleri abartıyorlar yada adaletsiz yapıyorlar eskişehirde 500 hasta varmış , Antalya da erkek kardeşimin dibinde ki siteden başlayarak mahalle karantina altın da vaka sayısı fazlaymış orada ama turistik gelir için antalyada şehirler arası yasak yok eskişehirde varbunun açıklaması bile yok
neye göre kime göre 15 şehirde her haftanın 4 günü karantina yapıyorlar İstanbul da vaka sayısı çok tamam geri kalan şehirlerde durum aynı değil ki
Ay niye uğraşıyorsun zaten iyiamin canim cok cektirmesin ne biliyim iyilesmesi zor artik gibi. Cuma dinecegiz canim
bende ama bugun kv nin evini altina ustune getirip temizledim cam pencere kapi derken yenice kizi uyuttum yanina uzandim
evet abla gormek ve bilmek farkliymis. Agri sanci girdimi cok fena oluyor ve sen karsisindasin bisey yapamiyorsun rabbim cektirmesin hayirli olum versin yatirmasin kimseleri
iyi abla faydasi olduysa devam et aman.
Bence kabloda temassizlik oldu tam supurgeye bagli yerinden kucuk kizim asildi ve makine iptal. Yaptirilacak artik
sanki ben onceki gun diye hatirliyorum bunu abla dun hic gormedim okurken
degisik seyler var abla bizim aklimizin almadigi. Ne diyum bi an once biter ins
İnşallah bulunur canımBugün kardeşi bir gönderecegm bakalım varsa alır hiç atleti yok olmuyor evdekiler çıtçıt vurulmuyor ne ara buyuduyse sıpa
İnşallah abla ama bizi habersiz bırakmazdıdün ben bir ara girdim kk ye niranım öldüm bu saatte hala ders var yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam yazdığı saat de akşamın 10 nunu geçiyordu perti çıkmıştır kadının
olmadı eski usul yapılacak kuzenlerinden büyüyenlerin kıyafetleri duruyorsa onlardan istenecek :))inşallah canım çocuğun hiç atleti filan kalmadı yaza hazırlıksız yakalandık
aynısını seneler önce ananemi vefatından bir süre önce gördüğüm de yaşamıştım acı çekiyor elimizden bir şey gelmiyor çaresiz kalıyoruz , o zaman ilk defa rabbim şifa versin yerine rabbim çektirmesin emanetini alsın , ölüm de ne büyük nimetmiş demiştim ..amin canim cok cektirmesin ne biliyim iyilesmesi zor artik gibi. Cuma dinecegiz canim
bende ama bugun kv nin evini altina ustune getirip temizledim cam pencere kapi derken yenice kizi uyuttum yanina uzandim
evet abla gormek ve bilmek farkliymis. Agri sanci girdimi cok fena oluyor ve sen karsisindasin bisey yapamiyorsun rabbim cektirmesin hayirli olum versin yatirmasin kimseleri
iyi abla faydasi olduysa devam et aman.
Bence kabloda temassizlik oldu tam supurgeye bagli yerinden kucuk kizim asildi ve makine iptal. Yaptirilacak artik
sanki ben onceki gun diye hatirliyorum bunu abla dun hic gormedim okurken
degisik seyler var abla bizim aklimizin almadigi. Ne diyum bi an once biter ins
ahaaa niranımmGeldim Kızlar
Dün doktora gittim ağrım çok fazla olduğu için.
Doktor ödemimi de görünce 2 gün yatış verdi, bu ağrı kesici ile geçmez dedi.
Ağrım epey hafifledi, ödemim de azaldı gibi.
Telefonunda şarjı yoktu diye telefonu şarja takıp gitmiştim.
Sizleri de merakta bıraktım , kusura bakmayın.
Eve gireli de 1 saat olmadı, iftar yemeği hazırlığına bakayım, iftardan sonra gelirim inşaallah
aynen hastanedeymiş kızcağız baksana yazmışİnşallah bulunur canım
İnşallah abla ama bizi habersiz bırakmazdı
Ah canım ya yorma kendini kahvaltılık filan koy bariGeldim Kızlar
Dün doktora gittim ağrım çok fazla olduğu için.
Doktor ödemimi de görünce 2 gün yatış verdi, bu ağrı kesici ile geçmez dedi.
Ağrım epey hafifledi, ödemim de azaldı gibi.
Telefonunda şarjı yoktu diye telefonu şarja takıp gitmiştim.
Sizleri de merakta bıraktım , kusura bakmayın.
Eve gireli de 1 saat olmadı, iftar yemeği hazırlığına bakayım, iftardan sonra gelirim inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?