Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Handandandan nerdesin canim gercekten hic ugramamissin bugun. Hepimizi merakta koydun.
dün ben bir ara girdim kk ye niranım öldüm bu saatte hala ders var yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam yazdığı saat de akşamın 10 nunu geçiyordu perti çıkmıştır kadının

şu işi sağlıkla atlatsak bile (inşallah yani) akıl sağlığımız epey bozulacak
çoluk çocuğun bile artık sinirleri harap vaziyette ki yetişkinleri söylememe gerek bile yok

günaydın kızlar
bugün işyerine geldim, paniğim azıttı resmen
sanki her yer mikrop kaynıyor
işlerimi bir an önce halledip çıkmak istiyorum
rabbim esirgesin gülüm sağ selamet hallet işleri de evine gitip aklan paklan artık herkes de her dışarı çıkıp geldiğin de acaba virüs mü kaptım diye endişe oluyor

rabbim esirgesin gülüm sağ selamet hallet işleri de evine gitip aklan paklan artık herkes de her dışarı çıkıp geldiğin de acaba virüs mü kaptım diye endişe oluyor
aynen öyle kuzum kiminle konuşsam herkes panik vaziyette, olmayan bile panik atak hastası olacak bu gidişle
Allahım sağlıkla atlatalım şu süreci şu anda başka bi isteğim yok, sağlık sağlık sağlık

şu işi sağlıkla atlatsak bile (inşallah yani) akıl sağlığımız epey bozulacak
çoluk çocuğun bile artık sinirleri harap vaziyette ki yetişkinleri söylememe gerek bile yok
sağlam akıl sağlığı olanlar parmakla gösterilecek bence de , gülüm 2 gün önce eşimin sinirleri bozuldu dakikalarca bağırdı çığırdı resmen oğlanla ikimiz sus pus olduk bakındık sadece :))
küçük çocuklar ne yapsın

bence bazı şeyleri abartıyorlar yada adaletsiz yapıyorlar eskişehirde 500 hasta varmış , Antalya da erkek kardeşimin dibinde ki siteden başlayarak mahalle karantina altın da vaka sayısı fazlaymış orada ama turistik gelir için antalyada şehirler arası yasak yok eskişehirde var bunun açıklaması bile yok
neye göre kime göre 15 şehirde her haftanın 4 günü karantina yapıyorlar İstanbul da vaka sayısı çok tamam geri kalan şehirlerde durum aynı değil ki

erkekler daha çok zorlanıyor sanırım bu karantinada
genelde duyduğum erkeklerde patlama oluyor hep
kadınlar olarak biz daha güçlüyüz ya da o yüzden
bizde de eşim çok panik ve tahammülsüz korkuyor o yüzden bişe diyemiyorum haklı ben sadece etrafı kırıp dökmemek adına susmaya çalışıyorum yoksa dışa vursam sinir krizi boyutuna varır iş
Allah yardımcımız olsun, bir mucize olsun da bitsin gitsin bi an önce şu virüs

ben yasak konusunda hemfikirdim başka türlü insanları eve sokamayacağız diye düşünüyordum ama bakıyorum kendimde dahil olmak üzere yasak sonrası zincirlerimizden boşalmış gibi dışarı atıyoruz kendimizi mesafe falan hak getire
neye göre kime göre faydalı oluyor bu yasak o yüzden bilemiyorum ben de artık

aynen gülüm işte benimkilerin de sinirden delirdiği nokta bu yasak var sonra kısa süreli serbest ama çoğu insan dikkat etmiyor neye yaradı o zaman bizim eve tıkılmamız bu virüs senelerce bitmeyebiliyor diyorlar
erkeklerin bizim kadar sabrı yok çok haklısın o yüzden daha çok etkileniyorlar

Allah korusun, umarım o kadar uzamaz

inşallah canım çocuğun hiç atleti filan kalmadı yaza hazırlıksız yakalandık

Allah şifa versin canim zor gercktn ya
Nezaman donuceksniz eve belli mi
amin canim cok cektirmesin ne biliyim iyilesmesi zor artik gibi. Cuma dinecegiz canim
Çok iyi anlıyorum çok

Ben artık hiç bir şey yapmak istemiyorum
bende ama bugun kv nin evini altina ustune getirip temizledim cam pencere kapi derken yenice kizi uyuttum yanina uzandim
rabbim çektirmesin yar yardımcınız olsun gülüm gerçekten çok zor ,kendi gözünle görünce daha etkileniyor insan
evet abla gormek ve bilmek farkliymis. Agri sanci girdimi cok fena oluyor ve sen karsisindasin bisey yapamiyorsun rabbim cektirmesin hayirli olum versin yatirmasin kimseleri
iyi abla faydasi olduysa devam et aman.

Bence kabloda temassizlik oldu tam supurgeye bagli yerinden kucuk kizim asildi ve makine iptal. Yaptirilacak artik
dün ben bir ara girdim kk ye niranım öldüm bu saatte hala ders var yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam yazdığı saat de akşamın 10 nunu geçiyordu perti çıkmıştır kadının
sanki ben onceki gun diye hatirliyorum bunu abla dun hic gormedim okurken
degisik seyler var abla bizim aklimizin almadigi. Ne diyum bi an once biter ins

Ay niye uğraşıyorsun zaten iyi
Değiliz çocuklardan niye ekstra yoruyorsun kendini

Bugün kardeşi bir gönderecegm bakalım varsa alır hiç atleti yok olmuyor evdekiler çıtçıt vurulmuyor ne ara buyuduyse sıpa
İnşallah bulunur canım
İnşallah abla ama bizi habersiz bırakmazdı

Geldim Kızlar
Dün doktora gittim ağrım çok fazla olduğu için.
Doktor ödemimi de görünce 2 gün yatış verdi, bu ağrı kesici ile geçmez dedi.
Ağrım epey hafifledi, ödemim de azaldı gibi.
Telefonunda şarjı yoktu diye telefonu şarja takıp gitmiştim.
Sizleri de merakta bıraktım , kusura bakmayın.
Eve gireli de 1 saat olmadı, iftar yemeği hazırlığına bakayım, iftardan sonra gelirim inşaallah

aynısını seneler önce ananemi vefatından bir süre önce gördüğüm de yaşamıştım acı çekiyor elimizden bir şey gelmiyor çaresiz kalıyoruz , o zaman ilk defa rabbim şifa versin yerine rabbim çektirmesin emanetini alsın , ölüm de ne büyük nimetmiş demiştim ..
bu ara benim kafam çok karışıyor önceki gün yazmıştır niran , zaman algım da mefta oluyor yavvf:)
inşallah biter de bir daha da olmaz gülüm

ahaaa niranımm
çok geçmiş olsun gülüm böbreklere ne olmuş oruçtan su içemeyince mi öyle olmuşsun gülüm , şimdi nasılsın ağrın hafiflemiş ama geçmemiş

Ah canım ya yorma kendini kahvaltılık filan koy bari gelmiş geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…