Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynindan bizdede var bide bu ara sivrisinek buyuk dadandı haberlere bile cikti geceleri isik acik cam acamiyoruz heryere doluyorlar

Canimm cok gecmis olsun ya iyimisin suanda nasilsn yorma kendini fazla dinlen

Çok geçmiş olsun cnm şimdi nasılsın yorma kendini yemekle falan kolay birşeyler ayarlasaydi keşke eşin falan

Kuzum ağrının hafifliğine aldanıp da yorma kendini
Kahvaltılık falan geçiştir bugünlük
Çok geçmiş olsun, Allah şifanı versin tez zamanda

ahaaa niranımm
çok geçmiş olsun gülüm böbreklere ne olmuş oruçtan su içemeyince mi öyle olmuşsun gülüm , şimdi nasılsın ağrın hafiflemiş ama geçmemiş
Ah canım ya yorma kendini kahvaltılık filan koy bari gelmiş geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun cnm şimdi nasılsın yorma kendini yemekle falan kolay birşeyler ayarlasaydi keşke eşin falan
Kuzum ağrının hafifliğine aldanıp da yorma kendini
Kahvaltılık falan geçiştir bugünlük
Çok geçmiş olsun, Allah şifanı versin tez zamanda
Sağolun kızlar, daha iyiyim ama soğuğa gelemiyorum onu farkettim.
Mutfağa yemek yapmak için girince klimanın soğuğu ağrımı daha fazla hissetmeme neden oldu.
Dünden eşimin yaptığı yemekler kalmış, çorba yapacaktım kendim için ama eşimin kendini yorma bugün böyle olsun demesiyle vazgeçtim.
Bol sıvı alacağım, oruç değilim zaten

Ah ah nasıl üzüldüm ya hiç değilse toparlanana kadar bak kendine

gecmis olsun abla.allah sifani versin.dr ne dedi
usuttugun icinmi olmus

böbrekler soğuğa üşütmeye gelmiyor işte gülüm budan sonra dikkat et kendine , eşin iyi ki dün yemeği çok yapmış bu gün dediği gibi dinlen gülüm yorma kendini

Aynindan bizdede var bide bu ara sivrisinek buyuk dadandı haberlere bile cikti geceleri isik acik cam acamiyoruz heryere doluyorlar

yazların çilesi sivri sineekkk sineklik takılı her yerde yine de giriyorlar boyuna kendimizi mi ilaçlasak şu off fıs fıslarıyla
camı kapıyı açmasam nefes alamam aşırı nem sıcak var yaaa
aman gülüm sen de dikkat et sinekten cam da açamazsanız oğlan ısılık çıkarmasın ,sizrileri de avla kuzumu yemesinler en taze kan onun ki :)

Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın kaptanım daha iyi misin
olmadı eski usul yapılacak kuzenlerinden büyüyenlerin kıyafetleri duruyorsa onlardan istenecek :))
malesef o da yok ki

Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın kaptanım daha iyi misin
malesef o da yok ki
aaaa kuzum açıkta mı kalsın kes babasının atletini zıbın gibi giydir nasıl olsa evden çıkmıyoruz kimse de gelemez, yaz günü açıkta kalsın diyicem otur kalk yapıp halıda şurada burada teni sürtünmeden tahriş olur diye korkuyorum

Ben de bugün çok kötüyüm baş dönmesi var acayip gözüm kararıyor sinirliyim bir de kendime hakim olamıyorum her yeri kırıp dokesim geliyor psikolojim iyice bozuldu
sizin orada hava nasıl bulutlu gibi mi kapalı mı ,elektirik yüklü bulutlu hava tansiyonu da psikolojiyi de etkiliyor zaten bardağın son damlacık kalan kısmındayız , sesli sesli şarkı söyle biraz işe yarıyor gülüm

Bikaç gün iyice dinlen kuzum böbrek ağrısı bişeye benzemiyor Allah korusun kötüleşmeyesin

Ben de bugün çok kötüyüm baş dönmesi var acayip gözüm kararıyor sinirliyim bir de kendime hakim olamıyorum her yeri kırıp dokesim geliyor psikolojim iyice bozuldu
Neyin var ki kuzum bişeye mi kızdın
Geçmiş olsun baş dönmen neden oldu ki sinirsel mi acaba

Ay niye uğraşıyorsun zaten iyi
Değiliz çocuklardan niye ekstra yoruyorsun kendini
ya kotu olmus heryer cabim rahat edemedim zaten saat 6 ya dogru adet oldum oruc gitti
cok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine. İse guce bakma. Usutme sicak tut kendini
İns ablam

şimdilik geçen seneki büyük olanlari giydiriyorum ama sürekli yıkanması gerek
aynı boyle anlattığın gibi canım yoruldum ya bir çocuk ama çok yoruyor
Bikaç gün iyice dinlen kuzum böbrek ağrısı bişeye benzemiyor Allah korusun kötüleşmeyesin

Neyin var ki kuzum bişeye mi kızdın
Geçmiş olsun baş dönmen neden oldu ki sinirsel mi acaba
çok yoruldum artık koca da yanımda yok ben ona o bana catip duruyoruz

şimdilik geçen seneki büyük olanlari giydiriyorum ama sürekli yıkanması gerek
Bebeğin kiri ne olacak canım, yarım saatlik programa at yıkansın.
Netten sipariş verebilirsin, iç çamaşırlarını berrak yada lcw den sipariş veriyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…