- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.341
havanın rüzgarlı ağır basık sıcak olmasından mı ne benim hiç mecalim yok saçımın kökü hep ıslak terden :)
eve akşamları sinekliden rahat geçen küçük uçan bişeyler var doluşuyorlar hep lambaların etrafında dolanıp sonrada ölüyorlar kenarlarda onları süpürücem mecbur:)
Geldim Kızlar
Dün doktora gittim ağrım çok fazla olduğu için.
Doktor ödemimi de görünce 2 gün yatış verdi, bu ağrı kesici ile geçmez dedi.
Ağrım epey hafifledi, ödemim de azaldı gibi.
Telefonunda şarjı yoktu diye telefonu şarja takıp gitmiştim.
Sizleri de merakta bıraktım , kusura bakmayın.
Eve gireli de 1 saat olmadı, iftar yemeği hazırlığına bakayım, iftardan sonra gelirim inşaallah
Çok geçmiş olsun cnm şimdi nasılsın yorma kendini yemekle falan kolay birşeyler ayarlasaydi keşke eşin falanGeldim Kızlar
Eve gireli de 1 saat olmadı, iftar yemeği hazırlığına bakayım, iftardan sonra gelirim inşaallah
Kuzum ağrının hafifliğine aldanıp da yorma kendiniGeldim Kızlar
ahaaa niranımm
çok geçmiş olsun gülüm böbreklere ne olmuş oruçtan su içemeyince mi öyle olmuşsun gülüm , şimdi nasılsın ağrın hafiflemiş ama geçmemiş
Ah canım ya yorma kendini kahvaltılık filan koy barigelmiş geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah dikkat et kendine
Canimm cok gecmis olsun ya iyimisin suanda nasilsn yorma kendini fazla dinlen
Çok geçmiş olsun cnm şimdi nasılsın yorma kendini yemekle falan kolay birşeyler ayarlasaydi keşke eşin falan
Sağolun kızlar, daha iyiyim ama soğuğa gelemiyorum onu farkettim.Kuzum ağrının hafifliğine aldanıp da yorma kendini
Kahvaltılık falan geçiştir bugünlük
Çok geçmiş olsun, Allah şifanı versin tez zamanda
Ah ah nasıl üzüldüm ya hiç değilse toparlanana kadar bak kendineSağolun kızlar, daha iyiyim ama soğuğa gelemiyorum onu farkettim.
Mutfağa yemek yapmak için girince klimanın soğuğu ağrımı daha fazla hissetmeme neden oldu.
Dünden eşimin yaptığı yemekler kalmış, çorba yapacaktım kendim için ama eşimin kendini yorma bugün böyle olsun demesiyle vazgeçtim.
Bol sıvı alacağım, oruç değilim zaten
Geldim Kızlar
gecmis olsun abla.allah sifani versin.dr ne dediSağolun kızlar, daha iyiyim ama soğuğa gelemiyorum onu farkettim.
Mutfağa yemek yapmak için girince klimanın soğuğu ağrımı daha fazla hissetmeme neden oldu.
Dünden eşimin yaptığı yemekler kalmış, çorba yapacaktım kendim için ama eşimin kendini yorma bugün böyle olsun demesiyle vazgeçtim.
böbrekler soğuğa üşütmeye gelmiyor işte gülüm budan sonra dikkat et kendine , eşin iyi ki dün yemeği çok yapmış bu gün dediği gibi dinlen gülüm yorma kendiniSağolun kızlar, daha iyiyim ama soğuğa gelemiyorum onu farkettim.
yazların çilesi sivri sineekkk sineklik takılı her yerde yine de giriyorlar boyuna kendimizi mi ilaçlasak şu off fıs fıslarıylaAynindan bizdede var bide bu ara sivrisinek buyuk dadandı haberlere bile cikti geceleri isik acik cam acamiyoruz heryere doluyorlar
Canimm cok gecmis olsun ya iyimisin suanda nasilsn yorma kendini fazla dinlen
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın kaptanım daha iyi misinGeldim Kızlar
malesef o da yok kiolmadı eski usul yapılacak kuzenlerinden büyüyenlerin kıyafetleri duruyorsa onlardan istenecek :))
elinize sağlık ne güzel bahçeden toplayıp tazecik sararsınız afiyetle yiyin gülümmmsarma sardik bugun yine
bahcede cikiyo artik bu ara sarariz surekli
aaaa kuzum açıkta mı kalsın kes babasının atletini zıbın gibi giydir nasıl olsa evden çıkmıyoruz kimse de gelemez, yaz günü açıkta kalsın diyicem otur kalk yapıp halıda şurada burada teni sürtünmeden tahriş olur diye korkuyorumÇok geçmiş olsun şimdi nasılsın kaptanım daha iyi misin
malesef o da yok ki
sizin orada hava nasıl bulutlu gibi mi kapalı mı ,elektirik yüklü bulutlu hava tansiyonu da psikolojiyi de etkiliyor zaten bardağın son damlacık kalan kısmındayız , sesli sesli şarkı söyle biraz işe yarıyor gülümBen de bugün çok kötüyüm baş dönmesi var acayip gözüm kararıyor sinirliyim bir de kendime hakim olamıyorum her yeri kırıp dokesim geliyor psikolojim iyice bozuldu
Bikaç gün iyice dinlen kuzum böbrek ağrısı bişeye benzemiyor Allah korusun kötüleşmeyesinSağolun kızlar, daha iyiyim ama soğuğa gelemiyorum onu farkettim.
Neyin var ki kuzum bişeye mi kızdınBen de bugün çok kötüyüm baş dönmesi var acayip gözüm kararıyor sinirliyim bir de kendime hakim olamıyorum her yeri kırıp dokesim geliyor psikolojim iyice bozuldu
ya kotu olmus heryer cabim rahat edemedim zaten saat 6 ya dogru adet oldum oruc gittiAy niye uğraşıyorsun zaten iyi
Değiliz çocuklardan niye ekstra yoruyorsun kendini
cok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine. İse guce bakma. Usutme sicak tut kendiniGeldim Kızlar
İns ablamaynısını seneler önce ananemi vefatından bir süre önce gördüğüm de yaşamıştım acı çekiyor elimizden bir şey gelmiyor çaresiz kalıyoruz , o zaman ilk defa rabbim şifa versin yerine rabbim çektirmesin emanetini alsın , ölüm de ne büyük nimetmiş demiştim ..
bu ara benim kafam çok karışıyor önceki gün yazmıştır niran , zaman algım da mefta oluyor yavvf:)
inşallah biter de bir daha da olmaz gülüm
şimdilik geçen seneki büyük olanlari giydiriyorum ama sürekli yıkanması gerekaaaa kuzum açıkta mı kalsın kes babasının atletini zıbın gibi giydir nasıl olsa evden çıkmıyoruz kimse de gelemez, yaz günü açıkta kalsın diyicem otur kalk yapıp halıda şurada burada teni sürtünmeden tahriş olur diye korkuyorum
aynı boyle anlattığın gibi canım yoruldum ya bir çocuk ama çok yoruyorsizin orada hava nasıl bulutlu gibi mi kapalı mı ,elektirik yüklü bulutlu hava tansiyonu da psikolojiyi de etkiliyor zaten bardağın son damlacık kalan kısmındayız , sesli sesli şarkı söyle biraz işe yarıyor gülüm
çok yoruldum artık koca da yanımda yok ben ona o bana catip duruyoruzBikaç gün iyice dinlen kuzum böbrek ağrısı bişeye benzemiyor Allah korusun kötüleşmeyesin
Neyin var ki kuzum bişeye mi kızdın
Geçmiş olsun baş dönmen neden oldu ki sinirsel mi acaba
Bebeğin kiri ne olacak canım, yarım saatlik programa at yıkansın.şimdilik geçen seneki büyük olanlari giydiriyorum ama sürekli yıkanması gerek
Geldim canimmm. Gördüm de temizlik yapiyordum. 10 gün aradan sonra hummali bir ev temizliği yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?