- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.361
Cok geçmiş olsun kaptanim şu an nasilsinBebeğin kiri ne olacak canım, yarım saatlik programa at yıkansın.
Netten sipariş verebilirsin, iç çamaşırlarını berrak yada lcw den sipariş veriyorum ben
Ohhh ne iyi gelmiştir yaa. Bebeğim olmasa bende senin dediğin gibi hastalik moduna girerdimEve gelince farkettim ki hastanede iyi dinlenmişim
Ahhh be canım uzaklık zor haklısın Özlem’den birbirinize sarıyorsunuz belli kişimdilik geçen seneki büyük olanlari giydiriyorum ama sürekli yıkanması gerek
aynı boyle anlattığın gibi canım yoruldum ya bir çocuk ama çok yoruyor
çok yoruldum artık koca da yanımda yok ben ona o bana catip duruyoruz
Galiba bende öyleyim ve şu an herkes ayni durumda. Senin de kolay değil eşinin uzakta olmasi kardeşinin yaninda olmasi çocuğunun küçük olmasi hep tetikleyici faktörlerBen de bugün çok kötüyüm baş dönmesi var acayip gözüm kararıyor sinirliyim bir de kendime hakim olamıyorum her yeri kırıp dokesim geliyor psikolojim iyice bozuldu
2 gün öncesine göre çok iyiyim canımCok geçmiş olsun kaptanim şu an nasilsin
Ara da bu hasta olup kaçmak lazım, başka türlü mümkünatı yokOhhh ne iyi gelmiştir yaa. Bebeğim olmasa bende senin dediğin gibi hastalik moduna girerdim
Afiyet şifa olsun canım bol sumaklı ekşi ekşi çok güzel olursarma sardik bugun yine
bahcede cikiyo artik bu ara sarariz surekli
Sakin ol kuzum kırıp dökmeyle kendine zarar verirsin bebeğini korkutursun mazallah kafanı oyalayacak bir şeyler yapmaya çalış ben mesela dondurucuyu dolduruyorum saatlerce sarma sarıyorum sonra da yorgunluktan aklıma bir şey gelmiyorBen de bugün çok kötüyüm baş dönmesi var acayip gözüm kararıyor sinirliyim bir de kendime hakim olamıyorum her yeri kırıp dokesim geliyor psikolojim iyice bozuldu
Sağlıcakla kirletin inşallah canımGeldim canimmm. Gördüm de temizlik yapiyordum. 10 gün aradan sonra hummali bir ev temizliği yaptim
Sen bu duruma ikincil kazanım mı diyordunEve gelince farkettim ki hastanede iyi dinlenmişim
Iyi cok şükür2 gün öncesine göre çok iyiyim canım
Bebeğim küçük yapamamAra da bu hasta olup kaçmak lazım, başka türlü mümkünatı yok
Takima hemen renk geldi demi. Yaa enerji işte budurAfiyet şifa olsun canım bol sumaklı ekşi ekşi çok güzel olur
Sakin ol kuzum kırıp dökmeyle kendine zarar verirsin bebeğini korkutursun mazallah kafanı oyalayacak bir şeyler yapmaya çalış ben mesela dondurucuyu dolduruyorum saatlerce sarma sarıyorum sonra da yorgunluktan aklıma bir şey gelmiyor
Sağlıcakla kirletin inşallah canım
Sen bu duruma ikincil kazanım mı diyordunşaka bir yana da çok özlemişiz seni
Evet canım ikincil (gizli) kazanım.Sen bu duruma ikincil kazanım mı diyordunşaka bir yana da çok özlemişiz seni
Bile isteye yapılmaz zatenBebeğim küçük yapamam
Ben yokken savsaklamışsınız buraları ama gözümden kaçmadıTakima hemen renk geldi demi. Yaa enerji işte budur
Bu Coronadan sonra eve sittin sene misafir almam herhaldeBenim de bugün misafirlerim vardı.
Zeynepcim papatya, kekik, karabaş otu çayları sakinleştirici etkisi yapar.Ben de bugün çok kötüyüm baş dönmesi var acayip gözüm kararıyor sinirliyim bir de kendime hakim olamıyorum her yeri kırıp dokesim geliyor psikolojim iyice bozuldu
Kaptanım baktım beden yok tükenmiş hep sipariş veremedim birde hata veriyor hepBebeğin kiri ne olacak canım, yarım saatlik programa at yıkansın.
Netten sipariş verebilirsin, iç çamaşırlarını berrak yada lcw den sipariş veriyorum ben
Nerdee kaptanım yasak var burda İslahiye Gaziantep e bağlıZeynepcim papatya, kekik, karabaş otu çayları sakinleştirici etkisi yapar.
Hangisine ulaşabilirsen onu kullan.
Bayramda annemlere gitmeyecek misin
iyi olmuş canım ben şu klimayi çok bı sevemiyorum ya aman dikkat et klimaya da iyice tutulma canım Rabb'im şifa versin bı an önce tamamen toparla insAllahSağolun kızlar, daha iyiyim ama soğuğa gelemiyorum onu farkettim.
Mutfağa yemek yapmak için girince klimanın soğuğu ağrımı daha fazla hissetmeme neden oldu.
Dünden eşimin yaptığı yemekler kalmış, çorba yapacaktım kendim için ama eşimin kendini yorma bugün böyle olsun demesiyle vazgeçtim.
Bol sıvı alacağım, oruç değilim zaten
yaaa tüh en sinir bozucu olay akşam üzeri gelmesiya kotu olmus heryer cabim rahat edemedim zaten saat 6 ya dogru adet oldum oruc gitti
cok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine. İse guce bakma. Usutme sicak tut kendini
İns ablam
bardağın dolu tarafından bakmak gerek ohh iyi olmuş canım bari bı ise yaramışEve gelince farkettim ki hastanede iyi dinlenmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?