Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bebeğin kiri ne olacak canım, yarım saatlik programa at yıkansın.
Netten sipariş verebilirsin, iç çamaşırlarını berrak yada lcw den sipariş veriyorum ben
Cok geçmiş olsun kaptanim şu an nasilsin

Ahhh be canım uzaklık zor haklısın Özlem’den birbirinize sarıyorsunuz belli ki
Ramazan, bi de havaların bi anda ısınması, bi de virüs derdi artık hepimizi halsizleştirdi bence hepimizde bi yorgunluk hali var
Kocan yanında olsa da bu yorgunluğu çekiyor olacaktın balım

Ben de bugün çok kötüyüm baş dönmesi var acayip gözüm kararıyor sinirliyim bir de kendime hakim olamıyorum her yeri kırıp dokesim geliyor psikolojim iyice bozuldu
Galiba bende öyleyim ve şu an herkes ayni durumda. Senin de kolay değil eşinin uzakta olmasi kardeşinin yaninda olmasi çocuğunun küçük olmasi hep tetikleyici faktörler

sarma sardik bugun yine
bahcede cikiyo artik bu ara sarariz surekli
Afiyet şifa olsun canım bol sumaklı ekşi ekşi çok güzel olur
Ben de bugün çok kötüyüm baş dönmesi var acayip gözüm kararıyor sinirliyim bir de kendime hakim olamıyorum her yeri kırıp dokesim geliyor psikolojim iyice bozuldu
Sakin ol kuzum kırıp dökmeyle kendine zarar verirsin bebeğini korkutursun mazallah kafanı oyalayacak bir şeyler yapmaya çalış ben mesela dondurucuyu dolduruyorum saatlerce sarma sarıyorum sonra da yorgunluktan aklıma bir şey gelmiyor
Geldim canimmm. Gördüm de temizlik yapiyordum. 10 gün aradan sonra hummali bir ev temizliği yaptim
Sağlıcakla kirletin inşallah canım
Eve gelince farkettim ki hastanede iyi dinlenmişim
Sen bu duruma ikincil kazanım mı diyordun şaka bir yana da çok özlemişiz seni

Takima hemen renk geldi demi. Yaa enerji işte budur

Zeynepcim papatya, kekik, karabaş otu çayları sakinleştirici etkisi yapar.
Hangisine ulaşabilirsen onu kullan.
Bayramda annemlere gitmeyecek misin

Bebeğin kiri ne olacak canım, yarım saatlik programa at yıkansın.
Netten sipariş verebilirsin, iç çamaşırlarını berrak yada lcw den sipariş veriyorum ben
Kaptanım baktım beden yok tükenmiş hep sipariş veremedim birde hata veriyor hep

iyi olmuş canım ben şu klimayi çok bı sevemiyorum ya aman dikkat et klimaya da iyice tutulma canım Rabb'im şifa versin bı an önce tamamen toparla insAllah
ya kotu olmus heryer cabim rahat edemedim zaten saat 6 ya dogru adet oldum oruc gitti
cok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine. İse guce bakma. Usutme sicak tut kendini

İns ablam
yaaa tüh en sinir bozucu olay akşam üzeri gelmesi
Eve gelince farkettim ki hastanede iyi dinlenmişim
bardağın dolu tarafından bakmak gerek ohh iyi olmuş canım bari bı ise yaramış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…