Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cok gecmis olsun canim, Cok dikkat et kendine sagliktan Önemli degil Hic bi is
Ben de bugün çok kötüyüm baş dönmesi var acayip gözüm kararıyor sinirliyim bir de kendime hakim olamıyorum her yeri kırıp dokesim geliyor psikolojim iyice bozuldu
Sakin olmaya calis canim, esinde uzakta özlemde vardir, dünyanin bu halide hepimizi yipratti
Eve gelince farkettim ki hastanede iyi dinlenmişim
Iyi dinlendim diye düsünüp islere koyulma canim

Hayirli aksamlar canlar
Pestilim cikti yine bugun, Sabah Kalk cocuklari yedir, ev islerini hallet derken, ögle yemegi yedir bilmem ne herzaman ayni seyler.. hava Tam yaz havasiydi bugun Cocuklar eve gelmek istemedi baya kumda oynadilar tabi halleri perisan oldu banyo yaptim bilmem ne derken bide yürüyüs yapiyim dedim eve zor vardim bel agrisindan. Yaklasik 20 dk ya iftar olcak Allaha Güc gitmesin bugun cok susayip aciktim

Bugun ben sanırım bayılıyorum dedim ama demekki demeden oluyor bu isler hava cok esıyordu burda fırtına vardı resmen kızları bahceye indirdik o ruzgara ragmen ama yagmur basladı neyse iftar hazırlığı kosa kosa derken iftara 20dakkka kala fırına pide ıcın gıttım esim iste arac ta onda yurudum ama ne yurumek yokus çıkmak cok zorladı sofraya oturduğumda ben ben degıldım artık suan pestil gıbı oturuyorum

Kaptanım baktım beden yok tükenmiş hep sipariş veremedim birde hata veriyor hep
Online alışveriş siteleri günlük sipariş kotası belirlemişler canım, belli bir sayı olunca sipariş veremiyorsun, erken saatlerde dene istersen, gece 12 den sonra da olur

Ben direk uyurum herhalde gözlerim kapaniyor, uyuyabilen uyusun derim

Eve gelince farkettim ki hastanede iyi dinlenmişim
İyi bir tarafi olmus bari.
Ama yinede ben hastaneden dondugumde vucut olarak degilsede beyin olarak yorgundum stresten buyuk ihtimal.
Biz yinede biraz isleri boslayip evde dinlenmeye calisalim .
Simdi nasilsin daha iyimisin canim

İyi bir tarafi olmus bari.
Ama yinede ben hastaneden dondugumde vucut olarak degilsede beyin olarak yorgundum stresten buyuk ihtimal.
Biz yinede biraz isleri boslayip evde dinlenmeye calisalim .
Simdi nasilsin daha iyimisin canim
İşleri bitirmiştim canım zaten, sadece günlük süpür sil işim var

Bizdede artik karantinaymis izolasyonmus kalmadi
2 ayi geckindir kimseyle gorusmedik bugun neredeyse esimin ailesini fulll gordum
Gunduz gorumcem ugradi esiyle, aksam buyuk kaynim ve eltimgil geldi oturup gittiler derken hizli bir gecis yaptik.

Rabbim cumleyle birlikte bizleride korusun ins

Aklına kötü birşey getirme canım
Olaki birşey olursa da başta eşin olmak üzere hepsinin kafasının yersin

İşleri bitirmiştim canım zaten, sadece günlük süpür sil işim var
Aman bosver gercekten gun asiri yap hergun yapinca madalya vermiyorlar canim.
Dunya bos burda kaldikca kp gordukce diyorum ki he heyyyyt bu adam kran tuvalet giyinir,trassiz disari cikmaz,tin tin,yitiz vir adamdi eee simdi yataktan basak gordugu bi yer yok.
Once saglik hic bir agriyi ihmal etmemek ve dikkat etmek gerek canim bosver kendine bak

Aklına kötü birşey getirme canım
Olaki birşey olursa da başta eşin olmak üzere hepsinin kafasının yersin
İns olmaz canim. Esim kafasini yedirtmez bana,ustelik o uste cikip napacaktim hasta adamami gitmeyecektim der ve olayi bitirir

İns olmaz canim. Esim kafasini yedirtmez bana,ustelik o uste cikip napacaktim hasta adamami gitmeyecektim der ve olayi bitirir
Sen çok hanım hanımcıksın diye öyledir o
Benim adama "Bayramda memleketine gidemezsin, gidersen bir daha gelemezsin" dedim ve konu kapandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…