- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.381
Susuzluktan olmuştur dedi ama bence üstü açık yattığım için oldu, uyuyup uyandıktan sonra kötüydüm çünkü.gecmis olsun abla.allah sifani versin.dr ne dedi
usuttugun icinmi olmus
cok gecmis olsun canim, Cok dikkat et kendineGeldim Kızlar
Dün doktora gittim ağrım çok fazla olduğu için.
Doktor ödemimi de görünce 2 gün yatış verdi, bu ağrı kesici ile geçmez dedi.
Ağrım epey hafifledi, ödemim de azaldı gibi.
Telefonunda şarjı yoktu diye telefonu şarja takıp gitmiştim.
Sizleri de merakta bıraktım , kusura bakmayın.
Eve gireli de 1 saat olmadı, iftar yemeği hazırlığına bakayım, iftardan sonra gelirim inşaallah
Sakin olmaya calis canim, esinde uzakta özlemde vardir, dünyanin bu halide hepimizi yiprattiBen de bugün çok kötüyüm baş dönmesi var acayip gözüm kararıyor sinirliyim bir de kendime hakim olamıyorum her yeri kırıp dokesim geliyor psikolojim iyice bozuldu
Iyi dinlendim diye düsünüp islere koyulma canimEve gelince farkettim ki hastanede iyi dinlenmişim
Çok gecmıs olsun canjm. İyi usutmussun demekki suya da dikkat etSusuzluktan olmuştur dedi ama bence üstü açık yattığım için oldu, uyuyup uyandıktan sonra kötüydüm çünkü.
Geçen hafta netten sipariş verdim bayramlıkları, daha gelmedi yada kargoda bekliyorBen de mağazaya gitmeyi düşünüyorum ama işte kalmamissa yine sıkıntı ya
Bugun ben sanırım bayılıyorum dedim ama demekki demeden oluyor bu islerHayirli aksamlar canlar
Pestilim cikti yine bugun, Sabah Kalk cocuklari yedir, ev islerini hallet derken, ögle yemegi yedir bilmem ne herzaman ayni seyler.. hava Tam yaz havasiydi bugun Cocuklar eve gelmek istemedi baya kumda oynadilar tabi halleri perisan oldubanyo yaptim bilmem ne derken bide yürüyüs yapiyim dedim eve zor vardim bel agrisindan. Yaklasik 20 dk ya iftar olcak Allaha Güc gitmesin bugun cok susayip aciktim
Online alışveriş siteleri günlük sipariş kotası belirlemişler canım, belli bir sayı olunca sipariş veremiyorsun, erken saatlerde dene istersen, gece 12 den sonra da olurKaptanım baktım beden yok tükenmiş hep sipariş veremedim birde hata veriyor hep
Ben direk uyurum herhaldeBugun ben sanırım bayılıyorum dedim ama demekki demeden oluyor bu islerhava cok esıyordu burda fırtına vardı resmen kızları bahceye indirdik o ruzgara ragmen ama yagmur basladı neyse iftar hazırlığı kosa kosa derken iftara 20dakkka kala fırına pide ıcın gıttım esim iste arac ta onda yurudum ama ne yurumek yokus çıkmak cok zorladı sofraya oturduğumda ben ben degıldım artık suan pestil gıbı oturuyorum
Bi sor bakalim kimBu Coronadan sonra eve sittin sene misafir almam herhalde
Kv miBi sor bakalim kim
Kuvvetle muhtemel
İyi bir tarafi olmus bari.Eve gelince farkettim ki hastanede iyi dinlenmişim
İşleri bitirmiştim canım zaten, sadece günlük süpür sil işim varİyi bir tarafi olmus bari.
Ama yinede ben hastaneden dondugumde vucut olarak degilsede beyin olarak yorgundum stresten buyuk ihtimal.
Biz yinede biraz isleri boslayip evde dinlenmeye calisalim .
Simdi nasilsin daha iyimisin canim
Aklına kötü birşey getirme canımBizdede artik karantinaymis izolasyonmus kalmadi
2 ayi geckindir kimseyle gorusmedik bugun neredeyse esimin ailesini fulll gordum
Gunduz gorumcem ugradi esiyle, aksam buyuk kaynim ve eltimgil geldi oturup gittiler derken hizli bir gecis yaptik.
Rabbim cumleyle birlikte bizleride korusun ins
Aman bosver gercekten gun asiri yap hergun yapinca madalya vermiyorlar canim.İşleri bitirmiştim canım zaten, sadece günlük süpür sil işim var
İns olmaz canim. Esim kafasini yedirtmez bana,ustelik o uste cikip napacaktim hasta adamami gitmeyecektim der ve olayi bitirirAklına kötü birşey getirme canım
Olaki birşey olursa da başta eşin olmak üzere hepsinin kafasının yersin
Sen çok hanım hanımcıksın diye öyledir oİns olmaz canim. Esim kafasini yedirtmez bana,ustelik o uste cikip napacaktim hasta adamami gitmeyecektim der ve olayi bitirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?