Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen çok hanım hanımcıksın diye öyledir o
Benim adama "Bayramda memleketine gidemezsin, gidersen bir daha gelemezsin" dedim ve konu kapandı
Hanim hanimcikliktan degil ama her lafin sonrasini dusunuyor. Bunu soylersem yanlis anlarmi,derken bisey demiyirum cogu zaman.
Sonra laf arasinda soylesem bile olay bitmis gitmis ama ben kotu art niyeyli dusunen oluyorum es kisisi azcik degisik

Hanim hanimcikliktan degil ama her lafin sonrasini dusunuyor. Bunu soylersem yanlis anlarmi,derken bisey demiyirum cogu zaman.
Sonra laf arasinda soylesem bile olay bitmis gitmis ama ben kotu art niyeyli dusunen oluyorum es kisisi azcik degisik
Olay bittikten sonra birşey söyleme zaten canım.
Önceden söyle...
Önce olumlu bir cümle arkasından ama ile devam eden olumsuz sonuç ile fikrini pekiştir
Nasıl ama
Eşim "sen şeytana ders verirsin" diyor

Çok denk geldim canım öyle kişilere.
Şu anki halim kendimi epey esnetmiş halim.
Ne takıntılarım vardı önceden.

Ya aynı ben, bende öyleyim iftar öncesi kv aradı eşime gel bu sebzeleri abin gile götür onların durumları iyi değil masraf olmasın onlara demiş. Daha öncede aynısını yaptılar. Bende eşime sen niye götürüyorsun onlarında arabaları var gelip götürsünler dedim.
Vay sen bana karışma, sana ne benim ailem diye başladı kavga ile devam etti
Çok sinir oluyorum böyle şeylere

Karışmasaydın keşke canım
Erkekler aileleri söz konusu olunca eşi ezip geçebiliyorlar maalesef.
Aynı şey defalarca tekrarlandığında iyi bir anınızda sohbet ederken bu durumun adil olmadığını söyleyebilirsin.
"Annen çok iyi hoş evlatlarına düşkün bir kadın ama bir çocuğu için diğerini kullanıyor" gibi bir cümle eşinin biraz düşünmesine sebep olur ve durumu kendi daha iyi idrak eder

Aslında daha önce biriken olayların konusunu açtım. İçimde bayağı birikmişti görümce elti haksızlığı sen neden bu kadar fedakar oluyorsun diye. Üstelik biz bu şehre yeni taşındık ve daha çok kullanacaklar

Ya bide ben nickimi değişmek istiyorum değişebilirim demi

Cümlelerini yanlış seçersen art niyetli gözükürsün canım.
Sen annene babana bakarken aynı tarzda cümleleri eşin sana kullansa ne hissederdin.

Cümlelerini yanlış seçersen art niyetli gözükürsün canım.
Sen annene babana bakarken aynı tarzda cümleleri eşin sana kullansa ne hissederdin.
Öyle cnm. Eşim kullanıyor zaten ama cevabını da alıyor. Çünkü benim ailemin yaptığını onunailesi zerre kadar yapmıyor. çıkarcı bi ailesi var malesef

cok gecmis olsun canim, Cok dikkat et kendine sagliktan Önemli degil Hic bi is
Sakin olmaya calis canim, esinde uzakta özlemde vardir, dünyanin bu halide hepimizi yipratti

Iyi dinlendim diye düsünüp islere koyulma canim
hiç deme uzaklık arayı soğutuyor bir de
Geçen hafta netten sipariş verdim bayramlıkları, daha gelmedi yada kargoda bekliyor
o da var ya nmben bugün iki üç parça bir şey aldırdım sosyete pazarı vardı orda zorla buldu
Online alışveriş siteleri günlük sipariş kotası belirlemişler canım, belli bir sayı olunca sipariş veremiyorsun, erken saatlerde dene istersen, gece 12 den sonra da olur
iyi oldu öğrendiğim sağol kaptanim denerim bir

Su ara menu falan yorumlayamiyorum artik evime gecince bakarim yeniden baslarim.
Su ara grupta yine bir bosvermislik var sanki yine yarin guzel olsun ons
Aynen ben de korkuyorum yarından takımın sessizliği beni korkutan
askrhpozitif de gözükmemiş dünden bu yana
Tartıda kaç gördüğünü de merak ettim canım
Havlu atmış olabilir bana yenildiği için
Neden deşifre mi oldun benim gibi
Ben de çok deşifre olmuşum ya adımın baş harfi sonra soyadım ne akla hizmetle böyle bir nick almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…