- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.401
Geçmiş olsun cnm. Rabbim şifa versin.Eve gelince farkettim ki hastanede iyi dinlenmişim
Hanim hanimcikliktan degil ama her lafin sonrasini dusunuyor. Bunu soylersem yanlis anlarmi,derken bisey demiyirum cogu zaman.Sen çok hanım hanımcıksın diye öyledir o
Benim adama "Bayramda memleketine gidemezsin, gidersen bir daha gelemezsin" dedim ve konu kapandı
Olay bittikten sonra birşey söyleme zaten canım.Hanim hanimcikliktan degil ama her lafin sonrasini dusunuyor. Bunu soylersem yanlis anlarmi,derken bisey demiyirum cogu zaman.
Sonra laf arasinda soylesem bile olay bitmis gitmis ama ben kotu art niyeyli dusunen oluyorum es kisisi azcik degisik
Sağol canımGeçmiş olsun cnm. Rabbim şifa versin.
İyotsuz tabi kiIyotsuz mu kullanmak gerkiyor niran ben hic dikkat etmiyorm denkgelis aliyorum da
Çok denk geldim canım öyle kişilere.Aman bosver gercekten gun asiri yap hergun yapinca madalya vermiyorlar canim.
Dunya bos burda kaldikca kp gordukce diyorum ki he heyyyyt bu adam kran tuvalet giyinir,trassiz disari cikmaz,tin tin,yitiz vir adamdi eee simdi yataktan basak gordugu bi yer yok.
Once saglik hic bir agriyi ihmal etmemek ve dikkat etmek gerek canim bosver kendine bak
Ya aynı ben, bende öyleyim iftar öncesi kv aradı eşime gel bu sebzeleri abin gile götür onların durumları iyi değil masraf olmasın onlara demiş. Daha öncede aynısını yaptılar. Bende eşime sen niye götürüyorsun onlarında arabaları var gelip götürsünler dedim.Hanim hanimcikliktan degil ama her lafin sonrasini dusunuyor. Bunu soylersem yanlis anlarmi,derken bisey demiyirum cogu zaman.
Sonra laf arasinda soylesem bile olay bitmis gitmis ama ben kotu art niyeyli dusunen oluyorum es kisisi azcik degisik
Karışmasaydın keşke canımYa aynı ben, bende öyleyim iftar öncesi kv aradı eşime gel bu sebzeleri abin gile götür onların durumları iyi değil masraf olmasın onlara demiş. Daha öncede aynısını yaptılar. Bende eşime sen niye götürüyorsun onlarında arabaları var gelip götürsünler dedim.
Vay sen bana karışma, sana ne benim ailem diye başladı kavga ile devam etti
Çok sinir oluyorum böyle şeylere
Aslında daha önce biriken olayların konusunu açtım. İçimde bayağı birikmişti görümce elti haksızlığı sen neden bu kadar fedakar oluyorsun diye. Üstelik biz bu şehre yeni taşındık ve daha çok kullanacaklarKarışmasaydın keşke canım
Erkekler aileleri söz konusu olunca eşi ezip geçebiliyorlar maalesef.
Aynı şey defalarca tekrarlandığında iyi bir anınızda sohbet ederken bu durumun adil olmadığını söyleyebilirsin.
"Annen çok iyi hoş evlatlarına düşkün bir kadın ama bir çocuğu için diğerini kullanıyor" gibi bir cümle eşinin biraz düşünmesine sebep olur ve durumu kendi daha iyi idrak eder
Ya bide ben nickimi değişmek istiyorum değişebilirim demiKarışmasaydın keşke canım
Erkekler aileleri söz konusu olunca eşi ezip geçebiliyorlar maalesef.
Aynı şey defalarca tekrarlandığında iyi bir anınızda sohbet ederken bu durumun adil olmadığını söyleyebilirsin.
"Annen çok iyi hoş evlatlarına düşkün bir kadın ama bir çocuğu için diğerini kullanıyor" gibi bir cümle eşinin biraz düşünmesine sebep olur ve durumu kendi daha iyi idrak eder
Neden deşifre mi oldun benim gibiYa bide ben nickimi değişmek istiyorum değişebilirim demi
Yok daha olmadım, olabilirim.Neden deşifre mi oldun benim gibi
Cümlelerini yanlış seçersen art niyetli gözükürsün canım.Aslında daha önce biriken olayların konusunu açtım. İçimde bayağı birikmişti görümce elti haksızlığı sen neden bu kadar fedakar oluyorsun diye. Üstelik biz bu şehre yeni taşındık ve daha çok kullanacaklar
Öyle cnm. Eşim kullanıyor zaten ama cevabını da alıyor. Çünkü benim ailemin yaptığını onunailesi zerre kadar yapmıyor. çıkarcı bi ailesi var malesefCümlelerini yanlış seçersen art niyetli gözükürsün canım.
Sen annene babana bakarken aynı tarzda cümleleri eşin sana kullansa ne hissederdin.
Kazen 'e özelden mesaj at canımNick nasıl değiştiriliyor ya beni aydınlatır mısınHandandandan
hiç deme uzaklık arayı soğutuyor bir decok gecmis olsun canim, Cok dikkat et kendinesagliktan Önemli degil Hic bi is
Sakin olmaya calis canim, esinde uzakta özlemde vardir, dünyanin bu halide hepimizi yipratti
Iyi dinlendim diye düsünüp islere koyulma canim
o da var ya nmben bugün iki üç parça bir şey aldırdım sosyete pazarı vardı orda zorla bulduGeçen hafta netten sipariş verdim bayramlıkları, daha gelmedi yada kargoda bekliyor
iyi oldu öğrendiğim sağol kaptanim denerim birOnline alışveriş siteleri günlük sipariş kotası belirlemişler canım, belli bir sayı olunca sipariş veremiyorsun, erken saatlerde dene istersen, gece 12 den sonra da olur
Aynen ben de korkuyorum yarındanSu ara menu falan yorumlayamiyorum artik evime gecince bakarim yeniden baslarim.
Su ara grupta yine bir bosvermislik var sanki yine yarin guzel olsun ons
Havlu atmış olabilir
Ben de çok deşifre olmuşum ya adımın baş harfi sonra soyadım ne akla hizmetle böyle bir nick almışımNeden deşifre mi oldun benim gibi
6 'ları mı gördün yoksaHavlu atmış olabilirbana yenildiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?