- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.421
sagol abla insallah alalh nasip eder yemeyide:)elinize sağlık ne güzel bahçeden toplayıp tazecik sararsınız afiyetle yiyin gülümmm
iyi tarafida olmus:)Eve gelince farkettim ki hastanede iyi dinlenmişim
ben hic uyyamiyorum hastanede
aksine hem mental hemde vucut olarak cok yoruluyorum
mezun olduktan sonra sirf yemek icin yapicam:))Afiyet şifa olsun canım bol sumaklı ekşi ekşi çok güzel olur
Sakin ol kuzum kırıp dökmeyle kendine zarar verirsin bebeğini korkutursun mazallah kafanı oyalayacak bir şeyler yapmaya çalış ben mesela dondurucuyu dolduruyorum saatlerce sarma sarıyorum sonra da yorgunluktan aklıma bir şey gelmiyor
Sağlıcakla kirletin inşallah canım
Sen bu duruma ikincil kazanım mı diyordunşaka bir yana da çok özlemişiz seni
tekrar gecmis olsun ablaSusuzluktan olmuştur dedi ama bence üstü açık yattığım için oldu, uyuyup uyandıktan sonra kötüydüm çünkü.
son 2 gundur bende cok zorlaniyorum.sildiye kadar hic boyle olmamistim.son 2 gun sabir:)Hayirli aksamlar canlar
Pestilim cikti yine bugun, Sabah Kalk cocuklari yedir, ev islerini hallet derken, ögle yemegi yedir bilmem ne herzaman ayni seyler.. hava Tam yaz havasiydi bugun Cocuklar eve gelmek istemedi baya kumda oynadilar tabi halleri perisan oldubanyo yaptim bilmem ne derken bide yürüyüs yapiyim dedim eve zor vardim bel agrisindan. Yaklasik 20 dk ya iftar olcak Allaha Güc gitmesin bugun cok susayip aciktim
bende sefamerve den aldim biseyler 2 haftadir kargom gelmedi .yurt disina daha cok uzun suruyo.eskiden 1 haftada gelirdiGeçen hafta netten sipariş verdim bayramlıkları, daha gelmedi yada kargoda bekliyor
saglik gittinten sonra anliyoruz degerini malesefAman bosver gercekten gun asiri yap hergun yapinca madalya vermiyorlar canim.
Dunya bos burda kaldikca kp gordukce diyorum ki he heyyyyt bu adam kran tuvalet giyinir,trassiz disari cikmaz,tin tin,yitiz vir adamdi eee simdi yataktan basak gordugu bi yer yok.
Once saglik hic bir agriyi ihmal etmemek ve dikkat etmek gerek canim bosver kendine bak
hic bisey soylemediSen çok hanım hanımcıksın diye öyledir o
Benim adama "Bayramda memleketine gidemezsin, gidersen bir daha gelemezsin" dedim ve konu kapandı
her ailede boyle kullanilan cocuk var sanki..nazlarinin daha cok gecen.Ya aynı ben, bende öyleyim iftar öncesi kv aradı eşime gel bu sebzeleri abin gile götür onların durumları iyi değil masraf olmasın onlara demiş. Daha öncede aynısını yaptılar. Bende eşime sen niye götürüyorsun onlarında arabaları var gelip götürsünler dedim.
Vay sen bana karışma, sana ne benim ailem diye başladı kavga ile devam etti
Çok sinir oluyorum böyle şeylere
aa kime desifre oldun merak ettimNeden deşifre mi oldun benim gibi