Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dün kayinvalide günüymüş. Bende evi temizlemistim akşam üstü gorumcemle geldiler. "Gelinim sen çok yorulmuşsundur yemek yapma ben dışardan size ismarliyim " dedi e hiçte fena olmadi
Ne tatlı kayınvalide benimki bütün her yeri karıştırdı ardiyem dağınıktı kızım düzenli ol tertipli ol diyip durdu sonra çocuklarla 1gün geçirince sen gayet iyisin dedi

Ne tatlı kayınvalide benimki bütün her yeri karıştırdı ardiyem dağınıktı kızım düzenli ol tertipli ol diyip durdu sonra çocuklarla 1gün geçirince sen gayet iyisin dedi
Yok benim ki o tarz işlere karışmaz. Hatta pek fazla konuşmaz ben konuşursam konuşur yoksa öyle yorum yapmaz.

Gunaydin kızlar dun cocugu uyuturken resmen kendimde bayilmisim
kilo bildirimim:

Gecen cuma: 69.4
Bugun: 68.7
Fark - 700gr

Pazartesi arti olmama ragmen guzel eksi geldi bence haftaya direk 66lari gorsem ne guzel olurdu :)
Tebrikler canim bence de güzel eksi. Sende 7 lerden uzaklasiyirsun. ben de 8 lerden kurtulamadim.

kilo bildirimim:

Fark - 700gr

Pazartesi arti olmama ragmen guzel eksi geldi bence haftaya direk 66lari gorsem ne guzel olurdu :)
Günaydın Kızlar ❤❤

Bildirimimi yapayım hemen

Geçen hafta: 60,9
Bu hafta: 60,3
Fark: 600 gr
Yüzde: 0,99
Kilo bildirimim
Cuma 55.4
Bugün 54.8
Fark -600gr
Harikasınız kızlar

Günaydın kızlar bugün dr randevum var bklm ne dicek nst bende korkulu rüya nedense bklm isticek mi kızımda doğum için yatış verdilerinde ilk kez nst girmiştim çok tok değildim ondan oldu snrm çok fenalasmistim kendimden geçmiştim yine aynısı olacak diye korkuyorum sanki
Kilo durumuma gelecek olursak
Geçen hafta: 90.5
Bu hafta: 91.5
Fark: +1
Toplam fark: +7.5 kg 33. Haftadayim ekmeği azalttım su sıra artık bı ara baya yiyordum daha dikkatli gidicem onun dışında abartigim bişey yok zaten vücuduma baktığımda büyüyen tek yer göbeğim gerçekten karpuz yutmus gibiyim bugün bebek ne kadar almış onu da gorcez bklm nasipse

Iyi bari yemek varmış yorulmamissin cnm

Bizdede tel var abla ama onuda geciyorlar yandık valla benm zıpır asiri hareketli sicaklarda cok terliyor. Esim bu sene klima alcak ama cocukla nekadar kullaniriz bilmem

Ben de bugün çok kötüyüm baş dönmesi var acayip gözüm kararıyor sinirliyim bir de kendime hakim olamıyorum her yeri kırıp dokesim geliyor psikolojim iyice bozuldu

Hepimiz boyleyiz cnm sakin olmaya calis oglan uyudugnda falan kendine zaman ayir birak ev isi vs zaten esinde yok bikacgun yemek yapmasan da olur kahvalti tarzi gecistirirsiniz

Takima hemen renk geldi demi. Yaa enerji işte budur

Aynenn hemde ne renk Handandandan

Benim de bugün misafirlerim vardı.

Kvler gelmis, kim diycektim bende

İyotsuz tabi ki

Bidhakine dikkat edeym buna

Tebrikler canim bence de güzel eksi. Sende 7 lerden uzaklasiyirsun. ben de 8 lerden kurtulamadim.

Insallah gormem dha 7 lerii
Sende cabucak uzaklas 8lerden bu hafta olmasada haftaya kesim gorursm 7leri

Günaydın Kızlar ❤❤

Cok guzel tbrkler cnm

kilo bildirimim:

Fark - 700gr

Çok güzel
Günaydın Kızlar ❤❤

Gayet iyi kuzum
Kilo bildirimim
Cuma 55.4
Bugün 54.8
Fark -600gr
Dream00 I tahtından ettin artık sana hasedleneceğim
7 hafta kalmış gayet iyi bence canım 23 kilo filan almıştım galiba 10 kiloyla doğuma gitsen doğum sonrası pek bir şeyin kalmıyor canım

Bi taraftan evde kalmak diğer taraftan oruc daha fazla yoksunluk yaratti herkezde
Sakin ol cnm, hareketli müzikler dinle
Cocuguda biraz kendi haliine birak
Sen stresli oldukca bu onada yansır
öyle yapayım diyorum akşama kadar üstümden inmiyor dış patlatiyor bir de sürekli emmek istiyor
kilo bildirimim:

Fark - 700gr

maşallah canım güzel tebrikler
Günaydın Kızlar ❤❤

kilona göre güzel canım haftaya 5 ler gelir o zaman
Kilo bildirimim
Cuma 55.4
Bugün 54.8
Fark -600gr
çok güzel canım maşallah Dream00 kaptırdı galiba 1.ligi
Ahh canım ramazanda uyku düzeni bozulduğu için gündüz o uyudukca ben de uyuyorum bu yüzden sadece yemekti bulasikti camasirdi arada ev süpürgesi dışında pek iş yapamıyorum kaldı ki çocuk hiç durmuyor zaten onu bile zor yapıyorum. Dün esimle kavga ettik bu yüzden ben temizlik yapmıyormusum çocuğu bahane ediyormusum iyice salmisim kendimi bilmem ne kendi evi telefonda görünce bile içi tuhaf oluyormuş ben olsaydım temizlerdim falan filan dedi. Ben de bayram sonrası yaparım diyordum temizligi. Evin daginikli da çocuğun oyuncaklariydi telefonda gördüğü nasıl canımı sıktı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…