- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.441
Ne tatlı kayınvalide benimki bütün her yeri karıştırdı ardiyem dağınıktı kızım düzenli ol tertipli ol diyip durdu sonra çocuklarla 1gün geçirince sen gayet iyisin dediDün kayinvalide günüymüş. Bende evi temizlemistim akşam üstü gorumcemle geldiler. "Gelinim sen çok yorulmuşsundur yemek yapma ben dışardan size ismarliyim " dedi e hiçte fena olmadi
Yok benim ki o tarz işlere karışmaz. Hatta pek fazla konuşmaz ben konuşursam konuşur yoksa öyle yorum yapmaz.Ne tatlı kayınvalide benimki bütün her yeri karıştırdı ardiyem dağınıktı kızım düzenli ol tertipli ol diyip durdu sonra çocuklarla 1gün geçirince sen gayet iyisin dedi
Tebrikler canim bence de güzel eksi. Sende 7 lerden uzaklasiyirsun. ben de 8 lerden kurtulamadim.Gunaydin kızlar dun cocugu uyuturken resmen kendimde bayilmisim
kilo bildirimim:
Gecen cuma: 69.4
Bugun: 68.7
Fark - 700gr
Pazartesi arti olmama ragmen guzel eksi geldi bence haftaya direk 66lari gorsem ne guzel olurdu :)
Ne güzel keşke benim olsaYok benim ki o tarz işlere karışmaz. Hatta pek fazla konuşmaz ben konuşursam konuşur yoksa öyle yorum yapmaz.
Gunaydin kızlar dun cocugu uyuturken resmen kendimde bayilmisim
kilo bildirimim:
Fark - 700gr
Pazartesi arti olmama ragmen guzel eksi geldi bence haftaya direk 66lari gorsem ne guzel olurdu :)
Günaydın Kızlar ❤❤
Bildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta: 60,9
Bu hafta: 60,3
Fark: 600 gr
Yüzde: 0,99
Harikasınız kızlarKilo bildirimim
Cuma 55.4
Bugün 54.8
Fark -600gr
Sağolun kızlar, daha iyiyim ama soğuğa gelemiyorum onu farkettim.
Mutfağa yemek yapmak için girince klimanın soğuğu ağrımı daha fazla hissetmeme neden oldu.
Dünden eşimin yaptığı yemekler kalmış, çorba yapacaktım kendim için ama eşimin kendini yorma bugün böyle olsun demesiyle vazgeçtim.
Bol sıvı alacağım, oruç değilim zaten
yazların çilesi sivri sineekkk sineklik takılı her yerde yine de giriyorlar boyuna kendimizi mi ilaçlasak şu off fıs fıslarıyla
camı kapıyı açmasam nefes alamam aşırı nem sıcak var yaaa
aman gülüm sen de dikkat et sinekten cam da açamazsanız oğlan ısılık çıkarmasın ,sizrileri de avlakuzumu yemesinler en taze kan onun ki :)
Ben de bugün çok kötüyüm baş dönmesi var acayip gözüm kararıyor sinirliyim bir de kendime hakim olamıyorum her yeri kırıp dokesim geliyor psikolojim iyice bozuldu
Takima hemen renk geldi demi. Yaa enerji işte budur
Benim de bugün misafirlerim vardı.
İyotsuz tabi ki
Tebrikler canim bence de güzel eksi. Sende 7 lerden uzaklasiyirsun. ben de 8 lerden kurtulamadim.
Günaydın Kızlar ❤❤
Tartılmadım ama görmüş olabilirim6 'ları mı gördün yoksa
T.C. mi yazsam daha az deşifre olurdumsen kime oldun
Aşk olsun sen unutulacak kadın mısın ?Beni hic sorma zaten, iyice unuttun beni
KesinlikleGece kuşu yokmu
Eminim bayramdan sonra herkes toparlanir, baska mazerette kalmiyor :)))
Çok güzelGunaydin kızlar dun cocugu uyuturken resmen kendimde bayilmisim
kilo bildirimim:
Fark - 700gr
Gayet iyi kuzumGünaydın Kızlar ❤❤
Kilo bildirimim
Cuma 55.4
Bugün 54.8
Fark -600gr
7 hafta kalmış gayet iyi bence canım 23 kilo filan almıştım galibaGünaydın kızlar bugün dr randevum var bklm ne dicek nst bende korkulu rüya nedense bklm isticek mi kızımda doğum için yatış verdilerinde ilk kez nst girmiştim çok tok değildim ondan oldu snrm çok fenalasmistim kendimden geçmiştim yine aynısı olacak diye korkuyorum sanki
Kilo durumuma gelecek olursak
Geçen hafta: 90.5
Bu hafta: 91.5
Fark: +1
Toplam fark: +7.5 kg 33. Haftadayim ekmeği azalttım su sıra artık bı ara baya yiyordum daha dikkatli gidicem onun dışında abartigim bişey yok zaten vücuduma baktığımda büyüyen tek yer göbeğim gerçektenkarpuz yutmus gibiyim bugün bebek ne kadar almış onu da gorcez bklm nasipse
Ayyy 6 larimi goreceksinnn. Cok özendimmm.Bi menü inceleme yapayim
Gunaydinnnn hosgeldinnnGunaydın kızlar bol eksileriniz olsun Insallah
öyle yapayım diyorum akşama kadar üstümden inmiyor dış patlatiyor bir de sürekli emmek istiyorBi taraftan evde kalmak diğer taraftan oruc daha fazla yoksunluk yaratti herkezde
Sakin ol cnm, hareketli müzikler dinle
Cocuguda biraz kendi haliine birak
Sen stresli oldukca bu onada yansır
maşallah canım güzel tebriklerGunaydin kızlar dun cocugu uyuturken resmen kendimde bayilmisim
kilo bildirimim:
Fark - 700gr
kilona göre güzel canım haftaya 5 ler gelir o zamanGünaydın Kızlar ❤❤
çok güzel canım maşallahKilo bildirimim
Cuma 55.4
Bugün 54.8
Fark -600gr
Ahh canım ramazanda uyku düzeni bozulduğu için gündüz o uyudukca ben de uyuyorum bu yüzden sadece yemekti bulasikti camasirdi arada ev süpürgesi dışında pek iş yapamıyorum kaldı ki çocuk hiç durmuyor zaten onu bile zor yapıyorum. Dün esimle kavga ettik bu yüzden ben temizlik yapmıyormusum çocuğu bahane ediyormusum iyice salmisim kendimi bilmem ne kendi evi telefonda görünce bile içi tuhaf oluyormuş ben olsaydım temizlerdim falan filan dedi. Ben de bayram sonrası yaparım diyordum temizligi. Evin daginikli da çocuğun oyuncaklariydi telefonda gördüğü nasıl canımı sıktı yaIyi bari yemek varmış yorulmamissin cnm
Bizdede tel var abla ama onuda geciyorlar yandık valla benm zıpır asiri hareketli sicaklarda cok terliyor. Esim bu sene klima alcak ama cocukla nekadar kullaniriz bilmem
Hepimiz boyleyiz cnm sakin olmaya calis oglan uyudugnda falan kendine zaman ayir birak ev isi vs zaten esinde yok bikacgun yemek yapmasan da olur kahvalti tarzi gecistirirsiniz
Aynenn hemde ne renkHandandandan
Kvler gelmis, kim diycektim bende
Bidhakine dikkat edeym buna
Insallah gormem dha 7 lerii
Sende cabucak uzaklas 8lerden bu hafta olmasada haftaya kesim gorursm 7leri
Cok guzel tbrkler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?