- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.461
Günaydın tatlımIyi bari yemek varmış yorulmamissin cnm
Bizdede tel var abla ama onuda geciyorlar yandık valla benm zıpır asiri hareketli sicaklarda cok terliyor. Esim bu sene klima alcak ama cocukla nekadar kullaniriz bilmem
Hepimiz boyleyiz cnm sakin olmaya calis oglan uyudugnda falan kendine zaman ayir birak ev isi vs zaten esinde yok bikacgun yemek yapmasan da olur kahvalti tarzi gecistirirsiniz
Aynenn hemde ne renkHandandandan
Kvler gelmis, kim diycektim bende
Bidhakine dikkat edeym buna
Insallah gormem dha 7 lerii
Sende cabucak uzaklas 8lerden bu hafta olmasada haftaya kesim gorursm 7leri
Cok guzel tbrkler cnm
Bunu çok önce alintilamiştim cevap vermezsem rahat edememOğlum doğduğunda beni görmeye birkaç komşu gelmişti tanıdık tanımadık karışık.
İçlerinden biri "İşte sana koca, artık kocaya ihtiyacın yok" dedi, afalladım bu söze.
Ama bu söylenen söz öylesine söylenmiş bir söz değil kesinlikle, toplumumuzun erkek evladı üzerindeki bozuk zihniyetini sözlere dökülmüş hali.
Abla çok üzüldüm bu mesajını okuyuncagülüm kp iyice zayıflamışsa rabbim bilir ya pek zamanı kalmamıştır , tontişim dediğim komşum vardı ya onun kp iyiydi önce son hafta aşırı zayıflamış iştahı gitmiş ben de bir gitsem mi diyordu ona da demiştim git gülüm allah bilir ya son zamanları olabilir demiştim , 1 hafta sürmedi vefat etti
ne senin ne de eşinin için de sonrasın da kırıklık kalmasın , eşinin aklın da şimdi gör neler var sana 2-3 gün kalalım olur mu demeyi unutmuştur ,allah hepinizin yar yardımcısı olsun gülüm iyi de olsalar kötü de olsalar ana baba nın öleceğini bilmek insanı dağıtıyor
Senin duvarda saatler varmış en azından Pınar bizim saat TV unitesinin üstüne dayalı bir şekilde duruyorAy ne guzel ya oyalaniyor baya desene
Gorursn kiz insallah persmbe iftardan sonrasi icin odemsuyu yap kendine
Ayy ne sicak Allah kolaylikversin
yok yokk gectim bikerem yerimi vermem daha ama duydumki sabitmissin bu hafta eksiyle gelirsn kesin bende dikkat etmeliyim cokk
Ayyy ne kadr edepsizce bir laf tobe yarabbim
Sormaa abla cep boy ama anamizi aglatiyor bazen.
Ah bide benm esim anlasa onu. Cocugn odasina raf aldiydm 3 lu 1 tanesini takti ama saymadigi laf kalmai yok duvarn anasini aglatiyorz nekadr buyk delik actk vs vs dedm. Kalsn yapma otwkileri. Birakti yapmadi. Adama dokunuyor resmen duvara bisi asmak. Duvarda bi saatler var odalarda cocugn odasinda kapi susu otrma odasinda bi puzzle kendmizin yaptigi bide mutfakda annemden hatira 1 tepsi baska bisi yok bukadar
Bunu okuyunca şok oldumKizlarrr merhabalar.
Sicak birgun tam temizlik yapmalik dedimdemez olaydim .susuzluktan oluyorum
Salonun camini ve koltuklarini sildim. Yettimi yetmedi diger odanin cami yerleri derken birde baktim mutfak camini siliyorum.cam silmeye basladimmi hepsini silmezsem geri kirlenecekler gibi geliyor . arada yatak odasininkinide sildim cam isi bitti sukur.
Bu arada iki makine camasir serdim kaldirdim.ama yemegim yok.kizlar borek istiyorlar borek saracagim simdi yanina corba salata tatlim da var .
Sizler neler yapiyorsunuz bakalim
oh dinlenmissindir birazcik canimGünaydın hatunlar geçen sabah kayın validem geldi 7.5gibi akşam 11e kadar bendeydi dünde mutfak dolapları sildim uyuyamamıstim iftar sofrasında kötü oldum yattım uyudum yeni kendime geliyorum
zaten cogu seyde bulunan 2 eltiyiz onunda kardesi dogum yapti su anda hastabede. Buyuk eltim pek karismaz en kucukte istanbulda yani uzak onunda ilgisi olmaz. Artik alistim yillardir heralde cok koymuyorBaşka gelinlerin de olmasi ama senin şu an orda olmaninsanin zoruna gidiyor değil mi
ohh en azindan dusunmus benimki evine misafir giderken bile yemek hazirlamaz cogu zamanDün kayinvalide günüymüş. Bende evi temizlemistim akşam üstü gorumcemle geldiler. "Gelinim sen çok yorulmuşsundur yemek yapma ben dışardan size ismarliyim " dedi e hiçte fena olmadi
tebrikler canimGunaydin kızlar dun cocugu uyuturken resmen kendimde bayilmisim
kilo bildirimim:
Gecen cuma: 69.4
Bugun: 68.7
Fark - 700gr
Pazartesi arti olmama ragmen guzel eksi geldi bence haftaya direk 66lari gorsem ne guzel olurdu :)
soylenmek yerine yardim edecek o zaman . teftis etmetemi gelmisNe tatlı kayınvalide benimki bütün her yeri karıştırdı ardiyem dağınıktı kızım düzenli ol tertipli ol diyip durdu sonra çocuklarla 1gün geçirince sen gayet iyisin dedi
tebrikler canim gayet iyiGünaydın Kızlar ❤❤
Bildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta: 60,9
Bu hafta: 60,3
Fark: 600 gr
Yüzde: 0,99
tebrikler canim takimin en zayif uyesi oldun artikKilo bildirimim
Cuma 55.4
Bugün 54.8
Fark -600gr
kilon normal bence canim.Günaydın kızlar bugün dr randevum var bklm ne dicek nst bende korkulu rüya nedense bklm isticek mi kızımda doğum için yatış verdilerinde ilk kez nst girmiştim çok tok değildim ondan oldu snrm çok fenalasmistim kendimden geçmiştim yine aynısı olacak diye korkuyorum sanki
Kilo durumuma gelecek olursak
Geçen hafta: 90.5
Bu hafta: 91.5
Fark: +1
Toplam fark: +7.5 kg 33. Haftadayim ekmeği azalttım su sıra artık bı ara baya yiyordum daha dikkatli gidicem onun dışında abartigim bişey yok zaten vücuduma baktığımda büyüyen tek yer göbeğim gerçektenkarpuz yutmus gibiyim bugün bebek ne kadar almış onu da gorcez bklm nasipse
Sen gelince yaparsin o zaman deseydin canim. Orda cani sikilmis belliki sana takilmis demekki. Bosver kim gelip goruyor yavas yavas yaparsinöyle yapayım diyorum akşama kadar üstümden inmiyor dış patlatiyor bir de sürekli emmek istiyor
maşallah canım güzel tebrikler
kilona göre güzel canım haftaya 5 ler gelir o zaman
çok güzel canım maşallahDream00 kaptırdı galiba 1.ligi
Ahh canım ramazanda uyku düzeni bozulduğu için gündüz o uyudukca ben de uyuyorum bu yüzden sadece yemekti bulasikti camasirdi arada ev süpürgesi dışında pek iş yapamıyorum kaldı ki çocuk hiç durmuyor zaten onu bile zor yapıyorum. Dün esimle kavga ettik bu yüzden ben temizlik yapmıyormusum çocuğu bahane ediyormusum iyice salmisim kendimi bilmem ne kendi evi telefonda görünce bile içi tuhaf oluyormuş ben olsaydım temizlerdim falan filan dedi. Ben de bayram sonrası yaparım diyordum temizligi. Evin daginikli da çocuğun oyuncaklariydi telefonda gördüğü nasıl canımı sıktı ya
Günaydın kaçakGunaydın kızlar bol eksileriniz olsun Insallah
İnceleme durAyyy 6 larimi goreceksinnn. Cok özendimmm.Bi menü inceleme yapayim
Ne göz varmış kocanda He çocuklu ev derli toplu olmuyor ki ben düzen takıntılı bir insanım günde 10 kere topluyorum belki ama yine dağınıkAhh canım ramazanda uyku düzeni bozulduğu için gündüz o uyudukca ben de uyuyorum bu yüzden sadece yemekti bulasikti camasirdi arada ev süpürgesi dışında pek iş yapamıyorum kaldı ki çocuk hiç durmuyor zaten onu bile zor yapıyorum. Dün esimle kavga ettik bu yüzden ben temizlik yapmıyormusum çocuğu bahane ediyormusum iyice salmisim kendimi bilmem ne kendi evi telefonda görünce bile içi tuhaf oluyormuş ben olsaydım temizlerdim falan filan dedi. Ben de bayram sonrası yaparım diyordum temizligi. Evin daginikli da çocuğun oyuncaklariydi telefonda gördüğü nasıl canımı sıktı ya
Suya rağmen çok iyi kuzum nasılsın?Kilo bildirimim
Geçen hafta:69.9
Bugün:69.8
Fark:0.1
Cook sasirdim sonuca. Bütün hafta kilo aldım diye dolandım ortada. Kullandığım ilac baya şişkinlik yapiyo karnim çok şiş o yüzden. Eşim de göbeğin çıktı kilo aldın diyip duruyo. Almamışım
Sabah kalkınca bir bardak su da içmiştim demek ki daha da vermişim
Seni fena seniÇok güzel
Gayet iyi kuzum
Dream00 I tahtından ettin artık sana hasedleneceğim
7 hafta kalmış gayet iyi bence canım 23 kilo filan almıştım galiba10 kiloyla doğuma gitsen doğum sonrası pek bir şeyin kalmıyor canım
Dinlendim lakin yetmedi sanki anlamıyorum hep yorgunum ya bende verdim çocukları ona toparladım ama illallah etti her hafta 2saat gördüğü kadar zannediyor çocukları ama öyle olmadığını anladıoh dinlenmissindir birazcik canim
zaten cogu seyde bulunan 2 eltiyiz onunda kardesi dogum yapti su anda hastabede. Buyuk eltim pek karismaz en kucukte istanbulda yani uzak onunda ilgisi olmaz. Artik alistim yillardir heralde cok koymuyor
ohh en azindan dusunmus benimki evine misafir giderken bile yemek hazirlamaz cogu zaman
tebrikler canim
soylenmek yerine yardim edecek o zaman . teftis etmetemi gelmisbenimki gelince mutfaga girip dolabimi bile acmaz
tebrikler canim gayet iyi
tebrikler canim takimin en zayif uyesi oldun artik
kilon normal bence canim.
Nst de o kadar kotu olacak bisey olmusyor aslinda niye oyle oldun. Sadece gobege bisey takiyorlar ilac milac yok ins bu sefer olmaz bisey
Sen gelince yaparsin o zaman deseydin canim. Orda cani sikilmis belliki sana takilmis demekki. Bosver kim gelip goruyor yavas yavas yaparsin
Bakalım yazsın bi kilosunuöyle yapayım diyorum akşama kadar üstümden inmiyor dış patlatiyor bir de sürekli emmek istiyor
maşallah canım güzel tebrikler
kilona göre güzel canım haftaya 5 ler gelir o zaman
çok güzel canım maşallahDream00 kaptırdı galiba 1.ligi
Ahh canım ramazanda uyku düzeni bozulduğu için gündüz o uyudukca ben de uyuyorum bu yüzden sadece yemekti bulasikti camasirdi arada ev süpürgesi dışında pek iş yapamıyorum kaldı ki çocuk hiç durmuyor zaten onu bile zor yapıyorum. Dün esimle kavga ettik bu yüzden ben temizlik yapmıyormusum çocuğu bahane ediyormusum iyice salmisim kendimi bilmem ne kendi evi telefonda görünce bile içi tuhaf oluyormuş ben olsaydım temizlerdim falan filan dedi. Ben de bayram sonrası yaparım diyordum temizligi. Evin daginikli da çocuğun oyuncaklariydi telefonda gördüğü nasıl canımı sıktı ya
gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin ins. Ne kanseriydi canimAbla çok üzüldüm bu mesajını okuyunca ☹
Kp kanser hastası ve bu Ramazan'da baya zayıflamış 64'den 57'ye düştüm dedi. Kimseyi dinlemiyor oruç tutuyor 81 yasinda. Onun da etksii var zayiflamasinda. İnşallah hastalığı yüzünden değildir de toparlar bayramdan sonra.
Salmazsin ins canim. Burdan ayrilmaDinlendim lakin yetmedi sanki anlamıyorum hep yorgunum ya bende verdim çocukları ona toparladım ama illallah etti her hafta 2saat gördüğü kadar zannediyor çocukları ama öyle olmadığını anladı
Ramazandan sonrada sporla daha fit olurum inşallah niyet o yönde salmazsam kendimi
saol cnm insAllah bklm hayırlısyla doğsun da kalanları da veririm insAllah7 hafta kalmış gayet iyi bence canım 23 kilo filan almıştım galiba10 kiloyla doğuma gitsen doğum sonrası pek bir şeyin kalmıyor canım
Ooo çok güzel canım şişlik hissediyorsan bı de inince daha eksidesin demektir tebrikelrKilo bildirimim
Cook sasirdim sonuca. Bütün hafta kilo aldım diye dolandım ortada. Kullandığım ilac baya şişkinlik yapiyo karnim çok şiş o yüzden. Eşim de göbeğin çıktı kilo aldın diyip duruyo. Almamışım
Ne bilim ya ben biraz cinsin biliyonuz ya olur olmadik şeylerde bayılır fenalasirim dış taşı temizleyip bayılan biri için normal sankikilon normal bence canim.
Nst de o kadar kotu olacak bisey olmusyor aslinda niye oyle oldun. Sadece gobege bisey takiyorlar ilac milac yok ins bu sefer olmaz bisey
Tünaydın cnm cargolar öyle hakikaten kalabalık bayramlıklari nerden aldın cnm hangi site Allah kolaylık versin dersler içinde ne yemek yapicaksin bugünTünaydın Kızlar
Sabah 4 ' de yatınca geç kalktım.
Kızların kargoda bekleyen bayramlıklarını almaya gittim, kargo da bir sıra var ama ne sıra
İşi bitipte çıkana herkes "geçmiş olsun" dileklerinde bulunuyor
Saat 3 gibi derslerim başlayacak, iftara kadar devam edecek.
Ara ara gelmeye çalışacağım.
Şimdi de mutfağa geçeyim, dersler başlamadan iftar yemeğini ayarlayayım.
Alıntılara akşamdan sonra dönerim İnşallah
ramazandan sonra bekliyoruz abla seni:)Beni hic sorma zaten, iyice unuttun beni
amin insallah.Refakatçi olduğun için yoruluyorsundur canım.
Benim evdeki yataktan daha rahattı, rahatsız eden de yok, TV de karşında
Şaka bir yana, Allah düşürmesin
en iyisi zaten Allah icin yapilanBenim şansıma işte.
Ha ben Allah rızası için yapılan işleri çok severim kendimde derim götür yardım et diye ama kullanıyorlarsa yada enayi yerine giriyorsa bundan hiç hoşlanmıyorum.
Aslında konu bunun üzerine açıldı ama anlatılamayacak çok şey var
gecmis olsun canimGünaydın hatunlar geçen sabah kayın validem geldi 7.5gibi akşam 11e kadar bendeydi dünde mutfak dolapları sildim uyuyamamıstim iftar sofrasında kötü oldum yattım uyudum yeni kendime geliyorum
ohh iyi dusunmus kvDün kayinvalide günüymüş. Bende evi temizlemistim akşam üstü gorumcemle geldiler. "Gelinim sen çok yorulmuşsundur yemek yapma ben dışardan size ismarliyim " dedi e hiçte fena olmadi
sen istersen olur nesen olmasin:)bu arada guzel gitmisGunaydin kızlar dun cocugu uyuturken resmen kendimde bayilmisim
kilo bildirimim:
Gecen cuma: 69.4
Bugun: 68.7
Fark - 700gr
Pazartesi arti olmama ragmen guzel eksi geldi bence haftaya direk 66lari gorsem ne guzel olurdu :)
boyle insanlara gicik oluyorumNe tatlı kayınvalide benimki bütün her yeri karıştırdı ardiyem dağınıktı kızım düzenli ol tertipli ol diyip durdu sonra çocuklarla 1gün geçirince sen gayet iyisin dedi
tebrikler guzel.gitmis canim:)Günaydın Kızlar
Bildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta: 60,9
Bu hafta: 60,3
Fark: 600 gr
Yüzde: 0,99
guldur guldurdeki adam.geldi aklimaNe güzel keşke benim olsabenimkide yeter ki konuşsun ne konuştuğunun önemi yok
1.ligi kapmis gibi duruyonKilo bildirimim
Cuma 55.4
Bugün 54.8
Fark -600gr
bu hafta yine sakindi burasi ama ramazandan dolayi benceGünaydın kizlarr
Bu hafta pek ugrayamadim takıma arada girdim okudum, alıntı da yaptım ama cevaplayamadim kaldı hepsi.
su icmemis olsaydin daha fazla eksiyeymissin dedigin gibiKilo bildirimim
canim isim dusundunuzmu bebegeTünaydın cnm cargolar öyle hakikaten kalabalık bayramlıklari nerden aldın cnm hangi site Allah kolaylık versin dersler içinde ne yemek yapicaksin bugün
Çok şükür canım iyiyim. Ağrım oluyor akşamları yatıyorum hep. Ama çok şükür genel olarak gayet iyiyimGünaydın kaçak
İnceleme durson iki günü yazmamış olabilirim
Ne göz varmış kocanda He çocuklu ev derli toplu olmuyor ki ben düzen takıntılı bir insanım günde 10 kere topluyorum belki ama yine dağınık
Suya rağmen çok iyi kuzum nasılsın?
Sağol kuzum size de çok geçmiş olsun. Akciğer kanseri malesef, geçen sene öğrendik çok yaşlı olduğu için kemoterapiyi kaldıramaz dediler. Biz de istemedik hiç zaten zararı yararindan daha fazla. Hiçbir tedavi uygulamiyolar.gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin ins. Ne kanseriydi canim
Ooo baya geç yatmissin canım. Kargolar çok yoğun bu ara. Ben de dün iade için gitmiştim kabul etmediler sadece gelen kargonuz varsa alabilirsiniz dediler.Tünaydın Kızlar
Sabah 4 ' de yatınca geç kalktım.
Kızların kargoda bekleyen bayramlıklarını almaya gittim, kargo da bir sıra var ama ne sıra
İşi bitipte çıkana herkes "geçmiş olsun" dileklerinde bulunuyor
Saat 3 gibi derslerim başlayacak, iftara kadar devam edecek.
Ara ara gelmeye çalışacağım.
Şimdi de mutfağa geçeyim, dersler başlamadan iftar yemeğini ayarlayayım.
Alıntılara akşamdan sonra dönerim İnşallah
İnşallah daha da eksideyimdir canım, baya şiş hissediyorum. Senin haftalarini ben de görürüm inşallahsaol cnm insAllah bklm hayırlısyla doğsun da kalanları da veririm insAllah
Ooo çok güzel canım şişlik hissediyorsan bı de inince daha eksidesin demektir tebrikelr
Ne bilim ya ben biraz cinsin biliyonuz ya olur olmadik şeylerde bayılır fenalasirim dış taşı temizleyip bayılan biri için normal sankiyanima birşeyler alayım da girmeden yiyeyim bari nst isterse hadi insAllah kazasız belasız atlatır gelirim
Aynen canım haftaya hepimiz daha güzel eksilerle geliriz inşallahramazandan sonra bekliyoruz abla seni:)
amin insallah.
en iyisi zaten Allah icin yapilan
Allah bilsin yeter
gecmis olsun canim
gun boyu bende kotu oluyorum 2 gundur iftardan sonra canlaniyorum:)
ohh iyi dusunmus kv
sen istersen olur nesen olmasin:)bu arada guzel gitmis
boyle insanlara gicik oluyorum
geldigi zaman etrafi karistirip yorum yapanlara
tebrikler guzel.gitmis canim:)
guldur guldurdeki adam.geldi aklima
1.ligi kapmis gibi duruyon
bu hafta yine sakindi burasi ama ramazandan dolayi bence
su icmemis olsaydin daha fazla eksiyeymissin dedigin gibi
Ali Erdem koyacaz canım nasipse son karar bunda anlaştıkcanim isim dusundunuzmu bebege
merak ettim:)
ilk haftalar bende de garip bı şişlik vardı cnm görürsün insAllahİnşallah daha da eksideyimdir canım, baya şiş hissediyorum. Senin haftalarini ben de görürüm inşallahAllah yardımcın olsun bugünü kolaylıkla atlatırsın inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?