Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo bildirimim
Geçen hafta:69.9
Bugün:69.8
Fark:0.1

Cook sasirdim sonuca. Bütün hafta kilo aldım diye dolandım ortada. Kullandığım ilac baya şişkinlik yapiyo karnim çok şiş o yüzden. Eşim de göbeğin çıktı kilo aldın diyip duruyo. Almamışım
Sabah kalkınca bir bardak su da içmiştim demek ki daha da vermişim

Günaydın tatlım
Klima alırken nem modu ve uyku modu olmasına dikkat edersen çocukla da çok rahat kullanabilirsin.
Bu modlarda direk üflemiyo ortamın nemini alıp rahatlatiyo sadece.

Bunu çok önce alintilamiştim cevap vermezsem rahat edemem
Ne biçim bir söz bu ya. O zaman kv.lerin oğullarına neden bu kadar bağımlı olduklarını açıklıyor. Bu erkek cocuk kafasını anlayamadan gidicem sanırım.
Annem de bana inşallah oğlun olur diyor. Niye dedim, kızlarımın ilk çocuğu erkek olsun başları öne egilmesin diyo.
Çok kızdım ve üzüldüm bu lafına aka kendisi de oğlu olmadığı için ezilmiş eksik hissetmiş hep bu kafada olmasına da bişey diyemiyorum.
Bir de hamileligimi sakladigim için saklama kv kp.e söyle tahtın olsun gözlerinde diyo. Bugüne kadar beni ben gibi sevmediklerinden o taht olmadıysa bundan sonra da olmasın zaten gerek yok.
Abla çok üzüldüm bu mesajını okuyunca
Kp kanser hastası ve bu Ramazan'da baya zayıflamış 64'den 57'ye düştüm dedi. Kimseyi dinlemiyor oruç tutuyor 81 yasinda. Onun da etksii var zayiflamasinda. İnşallah hastalığı yüzünden değildir de toparlar bayramdan sonra.
Senin duvarda saatler varmış en azından Pınar bizim saat TV unitesinin üstüne dayalı bir şekilde duruyor
Benim eşimde de eve çivi cakilmasina karşı hassasiyet var.
Bunu okuyunca şok oldum
Eşim okusa ne kadınlar var der dilinden kurtulamam
3 günlük iş var kız burada, hele ki Ramazan'da.

Günaydın hatunlar geçen sabah kayın validem geldi 7.5gibi akşam 11e kadar bendeydi dünde mutfak dolapları sildim uyuyamamıstim iftar sofrasında kötü oldum yattım uyudum yeni kendime geliyorum
oh dinlenmissindir birazcik canim
Başka gelinlerin de olmasi ama senin şu an orda olman insanin zoruna gidiyor değil mi
zaten cogu seyde bulunan 2 eltiyiz onunda kardesi dogum yapti su anda hastabede. Buyuk eltim pek karismaz en kucukte istanbulda yani uzak onunda ilgisi olmaz. Artik alistim yillardir heralde cok koymuyor

Dün kayinvalide günüymüş. Bende evi temizlemistim akşam üstü gorumcemle geldiler. "Gelinim sen çok yorulmuşsundur yemek yapma ben dışardan size ismarliyim " dedi e hiçte fena olmadi
ohh en azindan dusunmus benimki evine misafir giderken bile yemek hazirlamaz cogu zaman
Gunaydin kızlar dun cocugu uyuturken resmen kendimde bayilmisim
kilo bildirimim:

Gecen cuma: 69.4
Bugun: 68.7
Fark - 700gr

Pazartesi arti olmama ragmen guzel eksi geldi bence haftaya direk 66lari gorsem ne guzel olurdu :)
tebrikler canim
Ne tatlı kayınvalide benimki bütün her yeri karıştırdı ardiyem dağınıktı kızım düzenli ol tertipli ol diyip durdu sonra çocuklarla 1gün geçirince sen gayet iyisin dedi
soylenmek yerine yardim edecek o zaman . teftis etmetemi gelmis benimki gelince mutfaga girip dolabimi bile acmaz
Günaydın Kızlar ❤❤

Bildirimimi yapayım hemen

Geçen hafta: 60,9
Bu hafta: 60,3
Fark: 600 gr
Yüzde: 0,99
tebrikler canim gayet iyi
Kilo bildirimim
Cuma 55.4
Bugün 54.8
Fark -600gr
tebrikler canim takimin en zayif uyesi oldun artik
kilon normal bence canim.
Nst de o kadar kotu olacak bisey olmusyor aslinda niye oyle oldun. Sadece gobege bisey takiyorlar ilac milac yok ins bu sefer olmaz bisey
Sen gelince yaparsin o zaman deseydin canim. Orda cani sikilmis belliki sana takilmis demekki. Bosver kim gelip goruyor yavas yavas yaparsin

Gunaydın kızlar bol eksileriniz olsun Insallah
Günaydın kaçak
Ayyy 6 larimi goreceksinnn. Cok özendimmm.Bi menü inceleme yapayim
İnceleme dur son iki günü yazmamış olabilirim
Ne göz varmış kocanda He çocuklu ev derli toplu olmuyor ki ben düzen takıntılı bir insanım günde 10 kere topluyorum belki ama yine dağınık
Suya rağmen çok iyi kuzum nasılsın?

Seni fena seni ramazandan sonra da koruyabilirim inşallah

Dinlendim lakin yetmedi sanki anlamıyorum hep yorgunum ya bende verdim çocukları ona toparladım ama illallah etti her hafta 2saat gördüğü kadar zannediyor çocukları ama öyle olmadığını anladı
Ramazandan sonrada sporla daha fit olurum inşallah niyet o yönde salmazsam kendimi

Bakalım yazsın bi kilosunu

gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin ins. Ne kanseriydi canim

Salmazsin ins canim. Burdan ayrilma Dream00 le birlikte koruma nasil yapilir gosterin bize.
Ben su an izinde bile koruyamiyorum mezun falan olmak hayal oldu sanki

Tünaydın Kızlar
Sabah 4 ' de yatınca geç kalktım.
Kızların kargoda bekleyen bayramlıklarını almaya gittim, kargo da bir sıra var ama ne sıra
İşi bitipte çıkana herkes "geçmiş olsun" dileklerinde bulunuyor
Saat 3 gibi derslerim başlayacak, iftara kadar devam edecek.
Ara ara gelmeye çalışacağım.
Şimdi de mutfağa geçeyim, dersler başlamadan iftar yemeğini ayarlayayım.
Alıntılara akşamdan sonra dönerim İnşallah

7 hafta kalmış gayet iyi bence canım 23 kilo filan almıştım galiba 10 kiloyla doğuma gitsen doğum sonrası pek bir şeyin kalmıyor canım
saol cnm insAllah bklm hayırlısyla doğsun da kalanları da veririm insAllah
Ooo çok güzel canım şişlik hissediyorsan bı de inince daha eksidesin demektir tebrikelr
kilon normal bence canim.
Nst de o kadar kotu olacak bisey olmusyor aslinda niye oyle oldun. Sadece gobege bisey takiyorlar ilac milac yok ins bu sefer olmaz bisey
Ne bilim ya ben biraz cinsin biliyonuz ya olur olmadik şeylerde bayılır fenalasirim dış taşı temizleyip bayılan biri için normal sanki yanima birşeyler alayım da girmeden yiyeyim bari nst isterse hadi insAllah kazasız belasız atlatır gelirim

Tünaydın cnm cargolar öyle hakikaten kalabalık bayramlıklari nerden aldın cnm hangi site Allah kolaylık versin dersler içinde ne yemek yapicaksin bugün

Beni hic sorma zaten, iyice unuttun beni
ramazandan sonra bekliyoruz abla seni:)
Refakatçi olduğun için yoruluyorsundur canım.
Benim evdeki yataktan daha rahattı, rahatsız eden de yok, TV de karşında
Şaka bir yana, Allah düşürmesin
amin insallah.
en iyisi zaten Allah icin yapilan
Allah bilsin yeter
Günaydın hatunlar geçen sabah kayın validem geldi 7.5gibi akşam 11e kadar bendeydi dünde mutfak dolapları sildim uyuyamamıstim iftar sofrasında kötü oldum yattım uyudum yeni kendime geliyorum
gecmis olsun canim
gun boyu bende kotu oluyorum 2 gundur iftardan sonra canlaniyorum:)
Dün kayinvalide günüymüş. Bende evi temizlemistim akşam üstü gorumcemle geldiler. "Gelinim sen çok yorulmuşsundur yemek yapma ben dışardan size ismarliyim " dedi e hiçte fena olmadi
ohh iyi dusunmus kv
Gunaydin kızlar dun cocugu uyuturken resmen kendimde bayilmisim
kilo bildirimim:

Gecen cuma: 69.4
Bugun: 68.7
Fark - 700gr

Pazartesi arti olmama ragmen guzel eksi geldi bence haftaya direk 66lari gorsem ne guzel olurdu :)
sen istersen olur nesen olmasin:)bu arada guzel gitmis
Ne tatlı kayınvalide benimki bütün her yeri karıştırdı ardiyem dağınıktı kızım düzenli ol tertipli ol diyip durdu sonra çocuklarla 1gün geçirince sen gayet iyisin dedi
boyle insanlara gicik oluyorum
geldigi zaman etrafi karistirip yorum yapanlara
Günaydın Kızlar

Bildirimimi yapayım hemen

Geçen hafta: 60,9
Bu hafta: 60,3
Fark: 600 gr
Yüzde: 0,99
tebrikler guzel.gitmis canim:)
Ne güzel keşke benim olsa benimkide yeter ki konuşsun ne konuştuğunun önemi yok
guldur guldurdeki adam.geldi aklima
Kilo bildirimim
Cuma 55.4
Bugün 54.8
Fark -600gr
1.ligi kapmis gibi duruyon
Günaydın kizlarr
Bu hafta pek ugrayamadim takıma arada girdim okudum, alıntı da yaptım ama cevaplayamadim kaldı hepsi.
bu hafta yine sakindi burasi ama ramazandan dolayi bence
su icmemis olsaydin daha fazla eksiyeymissin dedigin gibi

Çok şükür canım iyiyim. Ağrım oluyor akşamları yatıyorum hep. Ama çok şükür genel olarak gayet iyiyim
gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin ins. Ne kanseriydi canim
Sağol kuzum size de çok geçmiş olsun. Akciğer kanseri malesef, geçen sene öğrendik çok yaşlı olduğu için kemoterapiyi kaldıramaz dediler. Biz de istemedik hiç zaten zararı yararindan daha fazla. Hiçbir tedavi uygulamiyolar.
Ooo baya geç yatmissin canım. Kargolar çok yoğun bu ara. Ben de dün iade için gitmiştim kabul etmediler sadece gelen kargonuz varsa alabilirsiniz dediler.
Ne yemek yapicaksin iftara?
İnşallah daha da eksideyimdir canım, baya şiş hissediyorum. Senin haftalarini ben de görürüm inşallah Allah yardımcın olsun bugünü kolaylıkla atlatırsın inşallah

Aynen canım haftaya hepimiz daha güzel eksilerle geliriz inşallah
Ramazan'da sessiz olması normal ya, gün nasıl bitiyo hiç anlamadım.
Dün eşime dedim ki Ramazan'da sıcak hava gibi bahanelerle oruç tutmamak ne sacmaymis. Herkes ne çabuk geçti diyo ben tutmadım bana da çabucak gecti

canim isim dusundunuzmu bebege
merak ettim:)
Ali Erdem koyacaz canım nasipse son karar bunda anlaştık
İnşallah daha da eksideyimdir canım, baya şiş hissediyorum. Senin haftalarini ben de görürüm inşallah Allah yardımcın olsun bugünü kolaylıkla atlatırsın inşallah ❤
ilk haftalar bende de garip bı şişlik vardı cnm görürsün insAllah zaman hızlı geçiyor vala saoalsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…