Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yazayım artik
Cuma 81.9
Bugün 81.2
Fark 0.7
Yüzde 0.85

Kaptanim ben izin istiyorum. Bir kaç hafta sınavlarım olacak 10 gün sonra 2 derten düşünüyorum ve dersin ismine bile bakmadim. Insallah biraz çalışabilirim. Kilo vermeye devam edeceğim insallah. Yemin etmeye devam.

Herkese hayirli cumalar canlar
Evde degilim gelince tartilcam Ama sanmiyorumki huban1234 dan daha eksiyim
1. ligin hayirli olsun insallah
1. olani kovacaktik
Vay vay vay hemen satış görüyorum biz sana böylemi yaptık

Kilo vermeye devam edeceksen izne ayrılma bence kuzum tartı bildirimleri için gelirsin 10 günlüğüne iki çocukla ders çalıştığın için hoş görülebilir diye düşünüyorum

Sanmam kuzum devam yarışma arasız her hafta devam ediyor

Canim 10 gün sonra 2 sınav sonraki 10 gün 2 sınav daha toplam 4 sınav var. Kilo almayi tekrar başa sarmayı kesinlikle düşünmüyorum. Kilo vereceğim canim bu yeminle almam mümkün değil

Tünaydın cnm cargolar öyle hakikaten kalabalık bayramlıklari nerden aldın cnm hangi site Allah kolaylık versin dersler içinde ne yemek yapicaksin bugün ☺
Lcw den aldım canım.
Yemek olarakta son yeşil fasulye konservem kalmıştı, onu pişiriyorum.
Koşturmaca bugün maalesef

cok sukur burda havalar serindi.son 2 gundur yavas yavas isindi havalar
Ali Erdem koyacaz canım nasipse son karar bunda anlaştık
ilk haftalar bende de garip bı şişlik vardı cnm görürsün insAllah zaman hızlı geçiyor vala saoalsin insAllah
cok guzel isim:)
tebrikler canim
Bende gıcık oluyorum ama ne yapayım kocamın anası ben iftardan sonra canlanamadan kapanıyor bütün sistemim ya
bu yastan sonra degismiyceklerine gore yapcak bisey yok malesef
gecen cuma 72,5
bugun 71,8
fark 0,7
yuzde 0,97
tebrikler canim

Hadi ya tühh iyi bakalım.. ben bugünden itibaren liste girmeye başlayayım. 2 haftadır 63 lerdeyim. ramazının son haftası beni çok zorladı. bir de hasta oldum mu olmadım mı derken boyle oldu sanırım

Lcw den aldım canım.
Yemek olarakta son yeşil fasulye konservem kalmıştı, onu pişiriyorum.
Koşturmaca bugün maalesef
anladım cnm LC nin de kıyafetlerin kalıpları sevmiyorum ben çocuk kısmını belden hep kısa geliyor bı büyük alsak da eğrelti duruyor biizm cadida kolay gelsin cnm afiyet olsun bende geçen pisirmistim yeşil fasulye Allah kolaylık versin
cok guzel isim:)
Saol cnm

Diyeti bırakmayacaksan izne ayrılmanin anlamı yok bence canım.

Liste tatil değil tatlım, son sürat diyete devam

Ooo baya geç yatmissin canım. Kargolar çok yoğun bu ara. Ben de dün iade için gitmiştim kabul etmediler sadece gelen kargonuz varsa alabilirsiniz dediler.
Ne yemek yapicaksin iftara?
Evdeki son yeşil fasulye konservesini çıkardım canım, "yenisi çıktı daha geçen yılkiler duruyor" diye dırdır yapmasın eş kişisi dedim.
Klima da hangi markayı önerirsin canım.
Bizde mutfakta Arçelik var ama aman aman memnun değiliz, çok sessiz olması önemli bizim için

Kilo bildirimim
Cuma 55.4
Bugün 54.8
Fark -600gr
Cok guzel cnm tbrkler

Harikasınız kızlar

Sagol cnm

Cok iyi cnm
Nst Nasl gecti yaz bizede. Bebisin ismide cok guzelmis

Sagol cnm

Günaydın kizlarr
Bu hafta pek ugrayamadim takıma arada girdim okudum, alıntı da yaptım ama cevaplayamadim kaldı hepsi.

Nasil gidiyor hamilelik cnm iyimisn bulantin var mi

Aa cok sasirdm sonucta teksin zorlanixorsn ki evde bile degil neden daginiklik rahatsiz ediyorki daha birak senden onemli mi demesi gerek daginiklik temizlk dedign herzaman yapilir

Cok iyi gidiyorsn cnm tbrkler 7ler.gelcek ama az kalmis :)

Günaydın tatlım
Klima alırken nem modu ve uyku modu olmasına dikkat edersen çocukla da çok rahat kullanabilirsin.
Bu modlarda direk üflemiyo ortamın nemini alıp rahatlatiyo sadece.

Soyledm bile esime o arastiriyor baklm dikkat edicem dedi

Sagolasin canimm

gülüm vade dolmadan (onu da tek rabbim bilir) kimin ne zaman ruhunu teslim edeceğini bilemeyiz dün bir haber okudum 125 yaşın da teyze torunun torunun bile çocukları var toplam 400 torun virüsü yenmiş
ramazan orucunu da tutmuş onun da etkisi olabilir rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin hemen korkup üzülme gülüm
aslında insan bedeni yüzyıllarca yaşayacak şekilde kodlanmış ama biz 40 ına 50 sine gelince yaşlanmaya başladığımıza inandığımız için (öyle bir algı yerleşmiş bilinç altımıza) beden de emir kulu biz neye inanırsak onu yapıyor , beden eğer biz düşünce ve duygularımızı sürekli olumlu tuttuğumuzda (antikorlar) bildiğin keskin nişancı gibi bedende ki kötü hücreleri bulup sarıp yok ediyor , hatta bunu mikroskop altında ki görüntüsünü izledim mucize resmen dedim ama bedenin normal de ne kadar çok güçlü savaşçısı olduğunu bilmediğimiz için kanser diyince direk ölüm geliyor aklımıza beden de ona uyuyor malesef

Bizden önceki nesillerde gerçekten bi erkek takıntısı var, benim annem de aynıydı

Diyeti bırakmayacaksan izne ayrılmanin anlamı yok bence canım.
Kesinlikle bırakmam canim. Nedense 57 olana kadar çok odakliyim ya hiç bırakmayacağım Allah in izniyle. Niyetimi sağlam yapmışım galiba. Ama kafam rahat olmuyor buraya karşı bir sorumluluğum varda yorum yapmayinca yerine getiremiyor gibi oluyor huzursuz oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…