- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.481
Vay vay vay hemen satış görüyorum biz sana böylemi yaptıkHerkese hayirli cumalar canlar
Evde degilim gelince tartilcam Ama sanmiyorumkihuban1234 dan daha eksiyim
1. ligin hayirli olsun insallah
1. olani kovacaktik
Bende gıcık oluyorum ama ne yapayım kocamın anasıboyle insanlara gicik oluyorum
geldigi zaman etrafi karistirip yorum yapanlara
Kilo vermeye devam edeceksen izne ayrılma bence kuzum tartı bildirimleri için gelirsin 10 günlüğüne iki çocukla ders çalıştığın için hoş görülebilir diye düşünüyorumBende yazayım artik
Cuma 81.9
Bugün 81.2
Fark 0.7
Yüzde 0.85
Kaptanim ben izin istiyorum. Bir kaç hafta sınavlarım olacak 10 gün sonra 2 derten düşünüyorum ve dersin ismine bile bakmadim. Insallah biraz çalışabilirim. Kilo vermeye devam edeceğim insallah. Yemin etmeye devam.
Sanmam kuzum devam yarışma arasız her hafta devam ediyorkilo bilrimim
geçen cuma 63.8
bu cuma 63.5
fark - 0.3
Ben bugün hasta oldum 2 gün niyetli olmayacağım. ve ben bu hafta sanırım hiç liste girnedim. hiç ama hiç musait olmadım. yatılı misafirim vardı bugün de var... bir de bayramda burası da tatil olcak mı:) yani liste girmek vs
Canim 10 gün sonra 2 sınav sonraki 10 gün 2 sınav daha toplam 4 sınav var. Kilo almayi tekrar başa sarmayı kesinlikle düşünmüyorum. Kilo vereceğim canim bu yeminle almam mümkün değilKilo vermeye devam edeceksen izne ayrılma bence kuzum tartı bildirimleri için gelirsin 10 günlüğüne iki çocukla ders çalıştığın için hoş görülebilir diye düşünüyorum
Sanmam kuzum devam yarışma arasız her hafta devam ediyor
Lcw den aldım canım.Tünaydın cnm cargolar öyle hakikaten kalabalık bayramlıklari nerden aldın cnm hangi site Allah kolaylık versin dersler içinde ne yemek yapicaksin bugün ☺
cok sukur burda havalar serindi.son 2 gundur yavas yavas isindi havalarAynen canım haftaya hepimiz daha güzel eksilerle geliriz inşallah
Ramazan'da sessiz olması normal ya, gün nasıl bitiyo hiç anlamadım.
Dün eşime dedim ki Ramazan'da sıcak hava gibi bahanelerle oruç tutmamak ne sacmaymis. Herkes ne çabuk geçti diyo ben tutmadım bana da çabucak gecti
cok guzel isim:)Ali Erdem koyacaz canım nasipse son karar bunda anlaştık
ilk haftalar bende de garip bı şişlik vardı cnm görürsün insAllahzaman hızlı geçiyor vala saoalsin insAllah
tebrikler canimBende yazayım artik
Cuma 81.9
Bugün 81.2
Fark 0.7
Yüzde 0.85
Kaptanim ben izin istiyorum. Bir kaç hafta sınavlarım olacak 10 gün sonra 2 derten düşünüyorum ve dersin ismine bile bakmadim. Insallah biraz çalışabilirim. Kilo vermeye devam edeceğim insallah. Yemin etmeye devam.
bu yastan sonra degismiyceklerine gore yapcak bisey yok malesefBende gıcık oluyorum ama ne yapayım kocamın anasıben iftardan sonra canlanamadan kapanıyor bütün sistemim ya
tebrikler canimgecen cuma 72,5
bugun 71,8
fark 0,7
yuzde 0,97
Hadi ya tühh iyi bakalım.. ben bugünden itibaren liste girmeye başlayayım. 2 haftadır 63 lerdeyim. ramazının son haftası beni çok zorladı. bir de hasta oldum mu olmadım mı derken boyle oldu sanırımKilo vermeye devam edeceksen izne ayrılma bence kuzum tartı bildirimleri için gelirsin 10 günlüğüne iki çocukla ders çalıştığın için hoş görülebilir diye düşünüyorum
Sanmam kuzum devam yarışma arasız her hafta devam ediyor
anladım cnm LC nin de kıyafetlerin kalıpları sevmiyorum ben çocuk kısmını belden hep kısa geliyor bı büyük alsak da eğrelti duruyor biizm cadida kolay gelsin cnm afiyet olsun bende geçen pisirmistim yeşil fasulye Allah kolaylık versinLcw den aldım canım.
Yemek olarakta son yeşil fasulye konservem kalmıştı, onu pişiriyorum.
Koşturmaca bugün maalesef
Saol cnmcok guzel isim:)
Diyeti bırakmayacaksan izne ayrılmanin anlamı yok bence canım.Bende yazayım artik
Cuma 81.9
Bugün 81.2
Fark 0.7
Yüzde 0.85
Liste tatil değil tatlım, son sürat diyete devamkilo bilrimim
geçen cuma 63.8
bu cuma 63.5
fark - 0.3
Ben bugün hasta oldum 2 gün niyetli olmayacağım. ve ben bu hafta sanırım hiç liste girnedim. hiç ama hiç musait olmadım. yatılı misafirim vardı bugün de var... bir de bayramda burası da tatil olcak mı:) yani liste girmek vs
Evdeki son yeşil fasulye konservesini çıkardım canım, "yenisi çıktı daha geçen yılkiler duruyor" diye dırdır yapmasın eş kişisi dedim.Ooo baya geç yatmissin canım. Kargolar çok yoğun bu ara. Ben de dün iade için gitmiştim kabul etmediler sadece gelen kargonuz varsa alabilirsiniz dediler.
Ne yemek yapicaksin iftara?
zaten 4 gün yasaktı 3 gün serbest(bu gün son günü) sonra yine 4 gün yasak kös kös evde oturup keyfimizce sinirleniciğizzzzdiirrrSokaga cikma yasaginda ne yapicaksiniz
Cok guzel cnm tbrklerKilo bildirimim
Cuma 55.4
Bugün 54.8
Fark -600gr
Harikasınız kızlar
Cok iyi cnmGünaydın kızlar bugün dr randevum var bklm ne dicek nst bende korkulu rüya nedense bklm isticek mi kızımda doğum için yatış verdilerinde ilk kez nst girmiştim çok tok değildim ondan oldu snrm çok fenalasmistim kendimden geçmiştim yine aynısı olacak diye korkuyorum sanki
Kilo durumuma gelecek olursak
Geçen hafta: 90.5
Bu hafta: 91.5
Fark: +1
Toplam fark: +7.5 kg 33. Haftadayim ekmeği azalttım su sıra artık bı ara baya yiyordum daha dikkatli gidicem onun dışında abartigim bişey yok zaten vücuduma baktığımda büyüyen tek yer göbeğim gerçektenkarpuz yutmus gibiyim bugün bebek ne kadar almış onu da gorcez bklm nasipse
Çok güzel
Gayet iyi kuzum
@Dream00 I tahtından ettin artık sana hasedleneceğim
7 hafta kalmış gayet iyi bence canım 23 kilo filan almıştım galiba10 kiloyla doğuma gitsen doğum sonrası pek bir şeyin kalmıyor canım
Günaydın kizlarr
Bu hafta pek ugrayamadim takıma arada girdim okudum, alıntı da yaptım ama cevaplayamadim kaldı hepsi.
öyle yapayım diyorum akşama kadar üstümden inmiyor dış patlatiyor bir de sürekli emmek istiyor
maşallah canım güzel tebrikler
kilona göre güzel canım haftaya 5 ler gelir o zaman
çok güzel canım maşallah @Dream00 kaptırdı galiba 1.ligi
Ahh canım ramazanda uyku düzeni bozulduğu için gündüz o uyudukca ben de uyuyorum bu yüzden sadece yemekti bulasikti camasirdi arada ev süpürgesi dışında pek iş yapamıyorum kaldı ki çocuk hiç durmuyor zaten onu bile zor yapıyorum. Dün esimle kavga ettik bu yüzden ben temizlik yapmıyormusum çocuğu bahane ediyormusum iyice salmisim kendimi bilmem ne kendi evi telefonda görünce bile içi tuhaf oluyormuş ben olsaydım temizlerdim falan filan dedi. Ben de bayram sonrası yaparım diyordum temizligi. Evin daginikli da çocuğun oyuncaklariydi telefonda gördüğü nasıl canımı sıktı ya
Kilo bildirimim
Geçen hafta:69.9
Bugün:69.8
Fark:0.1
Cook sasirdim sonuca. Bütün hafta kilo aldım diye dolandım ortada. Kullandığım ilac baya şişkinlik yapiyo karnim çok şiş o yüzden. Eşim de göbeğin çıktı kilo aldın diyip duruyo. Almamışım
Sabah kalkınca bir bardak su da içmiştim demek ki daha da vermişim
Günaydın tatlım
Klima alırken nem modu ve uyku modu olmasına dikkat edersen çocukla da çok rahat kullanabilirsin.
Bu modlarda direk üflemiyo ortamın nemini alıp rahatlatiyo sadece.
Sagolasin canimmramazandan sonra bekliyoruz abla seni:)
amin insallah.
en iyisi zaten Allah icin yapilan
Allah bilsin yeter
gecmis olsun canim
gun boyu bende kotu oluyorum 2 gundur iftardan sonra canlaniyorum:)
ohh iyi dusunmus kv
sen istersen olur nesen olmasin:)bu arada guzel gitmis
boyle insanlara gicik oluyorum
geldigi zaman etrafi karistirip yorum yapanlara
tebrikler guzel.gitmis canim:)
guldur guldurdeki adam.geldi aklima
1.ligi kapmis gibi duruyon
bu hafta yine sakindi burasi ama ramazandan dolayi bence
su icmemis olsaydin daha fazla eksiyeymissin dedigin gibi
gülüm vade dolmadan (onu da tek rabbim bilir) kimin ne zaman ruhunu teslim edeceğini bilemeyiz dün bir haber okudum 125 yaşın da teyze torunun torunun bile çocukları var toplam 400 torun virüsü yenmişBunu çok önce alintilamiştim cevap vermezsem rahat edemem
Ne biçim bir söz bu ya. O zaman kv.lerin oğullarına neden bu kadar bağımlı olduklarını açıklıyor. Bu erkek cocuk kafasını anlayamadan gidicem sanırım.
Annem de bana inşallah oğlun olur diyor. Niye dedim, kızlarımın ilk çocuğu erkek olsun başları öne egilmesin diyo.
Çok kızdım ve üzüldüm bu lafına aka kendisi de oğlu olmadığı için ezilmiş eksik hissetmiş hep bu kafada olmasına da bişey diyemiyorum.
Bir de hamileligimi sakladigim için saklama kv kp.e söyle tahtın olsun gözlerinde diyo. Bugüne kadar beni ben gibi sevmediklerinden o taht olmadıysa bundan sonra da olmasın zaten gerek yok.
Abla çok üzüldüm bu mesajını okuyunca ☹
Kp kanser hastası ve bu Ramazan'da baya zayıflamış 64'den 57'ye düştüm dedi. Kimseyi dinlemiyor oruç tutuyor 81 yasinda. Onun da etksii var zayiflamasinda. İnşallah hastalığı yüzünden değildir de toparlar bayramdan sonra.
Senin duvarda saatler varmış en azından Pınar bizim saat TV unitesinin üstüne dayalı bir şekilde duruyor
Benim eşimde de eve çivi cakilmasina karşı hassasiyet var.
Bunu okuyunca şok oldum
Eşim okusa ne kadınlar var der dilinden kurtulamam
3 günlük iş var kız burada, hele ki Ramazan'da.
Bizden önceki nesillerde gerçekten bi erkek takıntısı var, benim annem de aynıydıBunu çok önce alintilamiştim cevap vermezsem rahat edemem
Ne biçim bir söz bu ya. O zaman kv.lerin oğullarına neden bu kadar bağımlı olduklarını açıklıyor. Bu erkek cocuk kafasını anlayamadan gidicem sanırım.
Annem de bana inşallah oğlun olur diyor. Niye dedim, kızlarımın ilk çocuğu erkek olsun başları öne egilmesin diyo.
Çok kızdım ve üzüldüm bu lafına aka kendisi de oğlu olmadığı için ezilmiş eksik hissetmiş hep bu kafada olmasına da bişey diyemiyorum.
Bir de hamileligimi sakladigim için saklama kv kp.e söyle tahtın olsun gözlerinde diyo. Bugüne kadar beni ben gibi sevmediklerinden o taht olmadıysa bundan sonra da olmasın zaten gerek yok.
Kesinlikle bırakmam canim. Nedense 57 olana kadar çok odakliyim ya hiç bırakmayacağım Allah in izniyle. Niyetimi sağlam yapmışım galiba. Ama kafam rahat olmuyor buraya karşı bir sorumluluğum varda yorum yapmayinca yerine getiremiyor gibi oluyor huzursuz oluyorum.Diyeti bırakmayacaksan izne ayrılmanin anlamı yok bence canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?