- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.501
Ayyy benim annem de. Kizimin olacağı 5. Aydan beri yuzde 99 du ama doğana kadar erkek olur diye söylendiBizden önceki nesillerde gerçekten bi erkek takıntısı var, benim annem de aynıydı
masallah canım böyle devam ed edin inşallahKilo bildirimim
Geçen hafta:69.9
Bugün:69.8
Fark:0.1
Cook sasirdim sonuca. Bütün hafta kilo aldım diye dolandım ortada. Kullandığım ilac baya şişkinlik yapiyo karnim çok şiş o yüzden. Eşim de göbeğin çıktı kilo aldın diyip duruyo. Almamışım
Sabah kalkınca bir bardak su da içmiştim demek ki daha da vermişim
dedim zaten emin ol senden güzel yaparım diyoroh dinlenmissindir birazcik canim
zaten cogu seyde bulunan 2 eltiyiz onunda kardesi dogum yapti su anda hastabede. Buyuk eltim pek karismaz en kucukte istanbulda yani uzak onunda ilgisi olmaz. Artik alistim yillardir heralde cok koymuyor
ohh en azindan dusunmus benimki evine misafir giderken bile yemek hazirlamaz cogu zaman
tebrikler canim
soylenmek yerine yardim edecek o zaman . teftis etmetemi gelmisbenimki gelince mutfaga girip dolabimi bile acmaz
tebrikler canim gayet iyi
tebrikler canim takimin en zayif uyesi oldun artik
kilon normal bence canim.
Nst de o kadar kotu olacak bisey olmusyor aslinda niye oyle oldun. Sadece gobege bisey takiyorlar ilac milac yok ins bu sefer olmaz bisey
Sen gelince yaparsin o zaman deseydin canim. Orda cani sikilmis belliki sana takilmis demekki. Bosver kim gelip goruyor yavas yavas yaparsin
anası kılıklı ne olacak kafayı anca temizlikle bozmuslar kaynanama kötü gelin olsan ama temizlik abidesi olsan senden iyi gelin olmazGünaydın kaçak
İnceleme durson iki günü yazmamış olabilirim
Ne göz varmış kocanda He çocuklu ev derli toplu olmuyor ki ben düzen takıntılı bir insanım günde 10 kere topluyorum belki ama yine dağınık
Suya rağmen çok iyi kuzum nasılsın?
aynen merak ettimBakalım yazsın bi kilosunu
tebrikler canım adet olmana ragmen eksidesinkilo bilrimim
geçen cuma 63.8
bu cuma 63.5
fark - 0.3
Ben bugün hasta oldum 2 gün niyetli olmayacağım. ve ben bu hafta sanırım hiç liste girnedim. hiç ama hiç musait olmadım. yatılı misafirim vardı bugün de var... bir de bayramda burası da tatil olcak mı:) yani liste girmek vs
Bu aralar psikolojik olarak iyi değil o da catacak yer arıyor dün kardeşim sabah LC ye gideceğim dedi niye sabah gitmemiş de öğlen gideceğim demiş vazgecmis oğlumun kıyafeti yok diye kavga etti benle arada bir arıza veriyor böyleCok guzel cnm tbrkler
Sagol cnm
Cok iyi cnm
Nst Nasl gecti yaz bizede. Bebisin ismide cok guzelmis
Sagol cnm
Nasil gidiyor hamilelik cnm iyimisn bulantin var mi
Aa cok sasirdm sonucta teksin zorlanixorsn ki evde bile degil neden daginiklik rahatsiz ediyorki daha birak senden onemli mi demesi gerek daginiklik temizlk dedign herzaman yapilir
Cok iyi gidiyorsn cnm tbrkler 7ler.gelcek ama az kalmis :)
Soyledm bile esime o arastiriyor baklm dikkat edicem dedi
Sagolasin canimm
biz Malatyalıyız hani doğu da erkek çocuğuna çok düşkün olunur diye bilinir ya bizde hiç öyle ayrım yoktu 3 kızdan sonra 2 erkek kardeşim doğmuş 3 numara da benim zatii:)) ama hiç ayrım yoktu hatta acelemiz olduğun da erkek kardeşlerimle beraber temizlik yapardık kalabalık da çayı onlar doldururdu, erkek kız ayrımı yapmak yaradanı eleştirmek gibi bence ama işte gel de bunu eski kafa yapısın da olanlara anlatAyyy benim annem de. Kizimin olacağı 5. Aydan beri yuzde 99 du ama doğana kadar erkek olur diye söylendi
Ya benim annem erkek-kız ayrimindan değil de daha çok kızın sorumluluğu ağır, surekli aklın onda kalıyor, dışarı çıktığında yada okul okuduğunda falan yada evlendiğinde sürekli aklın onda. Sanki kız çok üzülüyor ve kızın üzülmesi anneyi çok üzüyor diye düşünüyor. Benim üzülecegime dayanamiyor galibabiz Malatyalıyız hani doğu da erkek çocuğuna çok düşkün olunur diye bilinir ya bizde hiç öyle ayrım yoktu 3 kızdan sonra 2 erkek kardeşim doğmuş 3 numara da benim zatii:)) ama hiç ayrım yoktu hatta acelemiz olduğun da erkek kardeşlerimle beraber temizlik yapardık kalabalık da çayı onlar doldururdu, erkek kız ayrımı yapmak yaradanı eleştirmek gibi bence ama işte gel de bunu eski kafa yapısın da olanlara anlat
Su düşünceye bak ya ne kadar iğrenç kendisinin de bir kadın olduğunu unutmuş iğreniyorum böyle insanlardansize kız erkek ayrımıyla ilgili duyduğum en değişik şeyi anlatayım
daha önceki oturduğum yerlerden birin de pek sevdiğim şirin bir komşum vardı yeni evlenmiş tayini benim olduğum yere çıkmıştı karı kocanın ankaralıydı o anlattı iki kız kardeşlermiş , evde et ya da etli yemek piştiği zaman babaannesi annesine bunlara ne et yediriyorsun verme ele gidecek bunlar kız , dermişkız çocuğunun iyi yemeği eti bile yemeye hakkı olmadığını düşünecek kadar cahilmiş işte gülerek anlatırdı komşum :)
saol cnm istemedi nst cnm şükürCok iyi cnm
Nst Nasl gecti yaz bizede. Bebisin ismide cok guzelmis
regl şişkinliği için normal ablacimkilo bildirimimi de yapayım hazır 2 dk oturmuşken :)
geçen cuma 87.3
bu cuma 88.0
fark + 700 gr
malum dönem başlama belirtisi verdi süründürüyor 2 gündür tam başlasa inecek ,inşallah :)
Kilo bildirimim
Geçen cuma 59.3
Bugün 58.3
Fark -1 kg
Yüzde %1.69
hedefe adım adım
Gayet güzel canımgecen cuma 72,5
bugun 71,8
fark 0,7
yuzde 0,97
Gayet iyisin kuzum niye canını sıktın bugün ve yarın dikkat edersen pazar günü gayet de 67lerdesinKilom
Geçen hafta 69.9
Bu hafta 68.2
Fark -1.7
Malesef ki 67lerde giremicem bayrama.
Oysaki çok dikkat ettim bugün sahur bile yapmadım.
masallah canım gayet güzel vermişsin üzülme bence önemli olan kilo vermek sevinmelisin 67 ye de bişey kalmamisKilom
Geçen hafta 69.9
Bu hafta 68.2
Fark -1.7
Birinciliği kaptirdin valla neyse güzel yine formunu koruyorsunGeçen cuma : 55.2 kg
Bu Cuma : 55.1 kg
Fark : -100gr
beni gaza getirme
evet
yazdım canım 1. Liğin hayırlı olsunBakalım yazsın bi kilosunu
corona var ama heryer kalabalık bayaTünaydın Kızlar
Sabah 4 ' de yatınca geç kalktım.
Kızların kargoda bekleyen bayramlıklarını almaya gittim, kargo da bir sıra var ama ne sıra
İşi bitipte çıkana herkes "geçmiş olsun" dileklerinde bulunuyor
Saat 3 gibi derslerim başlayacak, iftara kadar devam edecek.
Ara ara gelmeye çalışacağım.
Şimdi de mutfağa geçeyim, dersler başlamadan iftar yemeğini ayarlayayım.
Alıntılara akşamdan sonra dönerim İnşallah
Vay vay vay hemen satış görüyorum biz sana böylemi yaptık
Bu nasıl bi düşünce çok üzüldümsize kız erkek ayrımıyla ilgili duyduğum en değişik şeyi anlatayım
daha önceki oturduğum yerlerden birin de pek sevdiğim şirin bir komşum vardı yeni evlenmiş tayini benim olduğum yere çıkmıştı karı kocanın ankaralıydı o anlattı iki kız kardeşlermiş , evde et ya da etli yemek piştiği zaman babaannesi annesine bunlara ne et yediriyorsun verme ele gidecek bunlar kız , dermişkız çocuğunun iyi yemeği eti bile yemeye hakkı olmadığını düşünecek kadar cahilmiş işte gülerek anlatırdı komşum :)
belki eskiden öyleydi canım, ama artık erkek kız fark etmiyor her an herşey olabiliyor maalesef bu zamandaYa benim annem erkek-kız ayrimindan değil de daha çok kızın sorumluluğu ağır, surekli aklın onda kalıyor, dışarı çıktığında yada okul okuduğunda falan yada evlendiğinde sürekli aklın onda. Sanki kız çok üzülüyor ve kızın üzülmesi anneyi çok üzüyor diye düşünüyor. Benim üzülecegime dayanamiyor galiba
allah şifasını versin inşAman bosver gercekten gun asiri yap hergun yapinca madalya vermiyorlar canim.
Dunya bos burda kaldikca kp gordukce diyorum ki he heyyyyt bu adam kran tuvalet giyinir,trassiz disari cikmaz,tin tin,yitiz vir adamdi eee simdi yataktan basak gordugu bi yer yok.
Once saglik hic bir agriyi ihmal etmemek ve dikkat etmek gerek canim bosver kendine bak
az kaldıGünaydın kızlar bugün dr randevum var bklm ne dicek nst bende korkulu rüya nedense bklm isticek mi kızımda doğum için yatış verdilerinde ilk kez nst girmiştim çok tok değildim ondan oldu snrm çok fenalasmistim kendimden geçmiştim yine aynısı olacak diye korkuyorum sanki
Kilo durumuma gelecek olursak
Geçen hafta: 90.5
Bu hafta: 91.5
Fark: +1
Toplam fark: +7.5 kg 33. Haftadayim ekmeği azalttım su sıra artık bı ara baya yiyordum daha dikkatli gidicem onun dışında abartigim bişey yok zaten vücuduma baktığımda büyüyen tek yer göbeğim gerçektenkarpuz yutmus gibiyim bugün bebek ne kadar almış onu da gorcez bklm nasipse
gayet güzel canımGunaydin kızlar dun cocugu uyuturken resmen kendimde bayilmisim
kilo bildirimim:
Gecen cuma: 69.4
Bugun: 68.7
Fark - 700gr
Pazartesi arti olmama ragmen guzel eksi geldi bence haftaya direk 66lari gorsem ne guzel olurdu :)
hadi pazartesi 5 ler gelsinGünaydın Kızlar ❤❤
Bildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta: 60,9
Bu hafta: 60,3
Fark: 600 gr
Yüzde: 0,99
almaman bile güzel canımKilo bildirimim
Geçen hafta:69.9
Bugün:69.8
Fark:0.1
Cook sasirdim sonuca. Bütün hafta kilo aldım diye dolandım ortada. Kullandığım ilac baya şişkinlik yapiyo karnim çok şiş o yüzden. Eşim de göbeğin çıktı kilo aldın diyip duruyo. Almamışım
Sabah kalkınca bir bardak su da içmiştim demek ki daha da vermişim
gayet güzel canımBende yazayım artik
Cuma 81.9
Bugün 81.2
Fark 0.7
Yüzde 0.85
Kaptanim ben izin istiyorum. Bir kaç hafta sınavlarım olacak 10 gün sonra 2 derten düşünüyorum ve dersin ismine bile bakmadim. Insallah biraz çalışabilirim. Kilo vermeye devam edeceğim insallah. Yemin etmeye devam.
yinede eksi olman güzel canım, pazartesiye kesi görürsün. Tatil yok canım listelerekilo bilrimim
geçen cuma 63.8
bu cuma 63.5
fark - 0.3
Ben bugün hasta oldum 2 gün niyetli olmayacağım. ve ben bu hafta sanırım hiç liste girnedim. hiç ama hiç musait olmadım. yatılı misafirim vardı bugün de var... bir de bayramda burası da tatil olcak mı:) yani liste girmek vs
güzel canımgecen cuma 72,5
bugun 71,8
fark 0,7
yuzde 0,97
inşallah ablakilo bildirimimi de yapayım hazır 2 dk oturmuşken :)
geçen cuma 87.3
bu cuma 88.0
fark + 700 gr
malum dönem başlama belirtisi verdi süründürüyor 2 gündür tam başlasa inecek ,inşallah :)
süpersin canımKilo bildirimim
Geçen cuma 59.3
Bugün 58.3
Fark -1 kg
Yüzde %1.69
hedefe adım adım
Maşallah canım ne kadar gitmişKilom
Geçen hafta 69.9
Bu hafta 68.2
Fark -1.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?