Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizden önceki nesillerde gerçekten bi erkek takıntısı var, benim annem de aynıydı
Ayyy benim annem de. Kizimin olacağı 5. Aydan beri yuzde 99 du ama doğana kadar erkek olur diye söylendi

masallah canım böyle devam ed edin inşallah
dedim zaten emin ol senden güzel yaparım diyor
anası kılıklı ne olacak kafayı anca temizlikle bozmuslar kaynanama kötü gelin olsan ama temizlik abidesi olsan senden iyi gelin olmaz
Bakalım yazsın bi kilosunu
aynen merak ettim
tebrikler canım adet olmana ragmen eksidesin

Bu aralar psikolojik olarak iyi değil o da catacak yer arıyor dün kardeşim sabah LC ye gideceğim dedi niye sabah gitmemiş de öğlen gideceğim demiş vazgecmis oğlumun kıyafeti yok diye kavga etti benle arada bir arıza veriyor böyle

kızlar dedim ya 2-3 gündür acayip toz var havada diye evin her yerini yeşilimsi sarımsı gibi rengi olan kum gibi toz kapladı eşim hapşurmaktan helak oldu öylesine sil süpürle olmayınca mecbur köşe bucak mobilya yatak herşeyi çekip sil süpür toz al yapıyorum daha 3 odayı bitirebildim salon mutfak aralar kaldı inşallah onları da bitiricem
bir gün önceki gece yıkayıp dolabın üzerine koyduğum salata kasesi bile parmağı sürünce kalıp gibi sarımcı kum toz karışımı iyi tarafından bakmak lazım bu sene toprak pek bereketli olacak inşallah çöl kumu topraktaki minaralleri zenginleştiriyormuş

Ayyy benim annem de. Kizimin olacağı 5. Aydan beri yuzde 99 du ama doğana kadar erkek olur diye söylendi
biz Malatyalıyız hani doğu da erkek çocuğuna çok düşkün olunur diye bilinir ya bizde hiç öyle ayrım yoktu 3 kızdan sonra 2 erkek kardeşim doğmuş 3 numara da benim zatii:)) ama hiç ayrım yoktu hatta acelemiz olduğun da erkek kardeşlerimle beraber temizlik yapardık kalabalık da çayı onlar doldururdu, erkek kız ayrımı yapmak yaradanı eleştirmek gibi bence ama işte gel de bunu eski kafa yapısın da olanlara anlat

size kız erkek ayrımıyla ilgili duyduğum en değişik şeyi anlatayım
daha önceki oturduğum yerlerden birin de pek sevdiğim şirin bir komşum vardı yeni evlenmiş tayini benim olduğum yere çıkmıştı karı kocanın ankaralıydı o anlattı iki kız kardeşlermiş , evde et ya da etli yemek piştiği zaman babaannesi annesine bunlara ne et yediriyorsun verme ele gidecek bunlar kız , dermiş kız çocuğunun iyi yemeği eti bile yemeye hakkı olmadığını düşünecek kadar cahilmiş işte gülerek anlatırdı komşum :)

Ya benim annem erkek-kız ayrimindan değil de daha çok kızın sorumluluğu ağır, surekli aklın onda kalıyor, dışarı çıktığında yada okul okuduğunda falan yada evlendiğinde sürekli aklın onda. Sanki kız çok üzülüyor ve kızın üzülmesi anneyi çok üzüyor diye düşünüyor. Benim üzülecegime dayanamiyor galiba

Su düşünceye bak ya ne kadar iğrenç kendisinin de bir kadın olduğunu unutmuş iğreniyorum böyle insanlardan

Cok iyi cnm
Nst Nasl gecti yaz bizede. Bebisin ismide cok guzelmis
saol cnm istemedi nst cnm şükür
kilo bildirimimi de yapayım hazır 2 dk oturmuşken :)
geçen cuma 87.3
bu cuma 88.0
fark + 700 gr
malum dönem başlama belirtisi verdi süründürüyor 2 gündür tam başlasa inecek ,inşallah :)
regl şişkinliği için normal ablacim
Kilo bildirimim
Geçen cuma 59.3
Bugün 58.3
Fark -1 kg
Yüzde %1.69

hedefe adım adım

Kilom
Geçen hafta 69.9
Bu hafta 68.2
Fark -1.7
Malesef ki 67lerde giremicem bayrama.
Oysaki çok dikkat ettim bugün sahur bile yapmadım.
masallah canım gayet güzel vermişsin üzülme bence önemli olan kilo vermek sevinmelisin 67 ye de bişey kalmamis
Geçen cuma : 55.2 kg
Bu Cuma : 55.1 kg
Fark : -100gr
Birinciliği kaptirdin valla neyse güzel yine formunu koruyorsun

Dream00 artık takımda senden zayıf var sen de benim için şişkosun artık
beni gaza getirme
çok güzel canım maşallah Dream00 Dream00 kaptırdı galiba 1.ligi
evet
Bakalım yazsın bi kilosunu
yazdım canım 1. Liğin hayırlı olsun
corona var ama heryer kalabalık baya
Vay vay vay hemen satış görüyorum biz sana böylemi yaptık

Bu nasıl bi düşünce çok üzüldüm o değer verdikleri erkekleride analar doğruyor
belki eskiden öyleydi canım, ama artık erkek kız fark etmiyor her an herşey olabiliyor maalesef bu zamanda
allah şifasını versin inş
az kaldı
neden fenalaştın yatış şeklinmi yanlıştı? Fena oldun?
Gunaydin kızlar dun cocugu uyuturken resmen kendimde bayilmisim
kilo bildirimim:

Gecen cuma: 69.4
Bugun: 68.7
Fark - 700gr

Pazartesi arti olmama ragmen guzel eksi geldi bence haftaya direk 66lari gorsem ne guzel olurdu :)
gayet güzel canım
Günaydın Kızlar ❤❤

Bildirimimi yapayım hemen

Geçen hafta: 60,9
Bu hafta: 60,3
Fark: 600 gr
Yüzde: 0,99
hadi pazartesi 5 ler gelsin
almaman bile güzel canım
gayet güzel canım
yinede eksi olman güzel canım, pazartesiye kesi görürsün. Tatil yok canım listelere
gecen cuma 72,5
bugun 71,8
fark 0,7
yuzde 0,97
güzel canım
kilo bildirimimi de yapayım hazır 2 dk oturmuşken :)
geçen cuma 87.3
bu cuma 88.0
fark + 700 gr
malum dönem başlama belirtisi verdi süründürüyor 2 gündür tam başlasa inecek ,inşallah :)
inşallah abla
Kilo bildirimim
Geçen cuma 59.3
Bugün 58.3
Fark -1 kg
Yüzde %1.69

hedefe adım adım
süpersin canım
Kilom
Geçen hafta 69.9
Bu hafta 68.2
Fark -1.7
Malesef ki 67lerde giremicem bayrama.
Oysaki çok dikkat ettim bugün sahur bile yapmadım.
Maşallah canım ne kadar gitmiş üzülme olsun haftaya inş gelir 67 ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…