- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.521
Gercekten kemoterapi nin hicbir faydasi yok.Sağol kuzum size de çok geçmiş olsun. Akciğer kanseri malesef, geçen sene öğrendik çok yaşlı olduğu için kemoterapiyi kaldıramaz dediler. Biz de istemedik hiç zaten zararı yararindan daha fazla. Hiçbir tedavi uygula
Aynen cnm insAllah az kaldıaz kaldı
neden fenalaştın yatış şeklinmi yanlıştı? Fena oldun?
ıftara yakın tartılırsan 67 lerı gorursun cnım hem bayrama 1 gun daha var yarın kesın gorursun moral bozma1.7 kg super bır rakamKilom
Geçen hafta 69.9
Bu hafta 68.2
Fark -1.7
Malesef ki 67lerde giremicem bayrama.
Oysaki çok dikkat ettim bugün sahur bile yapmadım.
Ayrılayım kaptanim. Buraya karşı sorumluluğum ağır basıyor yazmayinca kötü hissediyorum, suçluluk psikolojisi
Kilo alıp döneni listeye almıyorum ama haberin olsunAyrılayım kaptanim. Buraya karşı sorumluluğum ağır basıyor yazmayinca kötü hissediyorum, suçluluk psikolojisi
Tebrikler canım kilona göre güzel eksigecen cuma 59.7
bu cuma 59.2
fark -500
yuzde 0.84
bu sebepten bile kavga ciktiysa gercekten iyi degil piskolojisiBu aralar psikolojik olarak iyi değil o da catacak yer arıyor dün kardeşim sabah LC ye gideceğim dedi niye sabah gitmemiş de öğlen gideceğim demiş vazgecmis oğlumun kıyafeti yok diye kavga etti benle arada bir arıza veriyor böyle
cok iyi canim son bi kac kilon kaldiKilo bildirimim
Geçen cuma 59.3
Bugün 58.3
Fark -1 kg
Yüzde %1.69
hedefe adım adım
dusunce yapisina bak yaa.bu kadarda cahil olunmazsize kız erkek ayrımıyla ilgili duyduğum en değişik şeyi anlatayım
daha önceki oturduğum yerlerden birin de pek sevdiğim şirin bir komşum vardı yeni evlenmiş tayini benim olduğum yere çıkmıştı karı kocanın ankaralıydı o anlattı iki kız kardeşlermiş , evde et ya da etli yemek piştiği zaman babaannesi annesine bunlara ne et yediriyorsun verme ele gidecek bunlar kız , dermişkız çocuğunun iyi yemeği eti bile yemeye hakkı olmadığını düşünecek kadar cahilmiş işte gülerek anlatırdı komşum :)
cok iyi sonuc bence uzulmeKilom
Geçen hafta 69.9
Bu hafta 68.2
Fark -1.7
Malesef ki 67lerde giremicem bayrama.
Oysaki çok dikkat ettim bugün sahur bile yapmadım.
Geçen cuma : 55.2 kg
Bu Cuma : 55.1 kg
Fark : -100gr
dogum gunu kutlu olsun prensesinYoruldum ya yine bugun çocuklara bayramlık alayım dedim, büyük kızçemin bugun doğum günü maalesef kutlayamicaz corona sağolsunama bayrama pasta yapıcam sevinsin kızçem
gencmis kp.allah yardimcisi olsunGercekten kemoterapi nin hicbir faydasi yok.
3 yildir kepoterepi,isin hepsini gordu kp ama ona ragmen ilerledi. En iyisini yapmissiniz tabi yasta etken benim kp 60 yasinda
sirt ustu yattigindan olmustur canim.banada son aylarimdayken dr bakarken fenalasmistim.bebek baski yaptigi icin.hemen yan dondermisti drAynen cnm insAllah az kaldıbilmiorum ki naisl yatmak gerekli sırt üstü yatmıştım snrm bana bişey diyen de olmadiydi
pazartesi cok artidatdim bide:)Tebrikler canım kilona göre güzel eksi
arayı actın bu hafta canım tebrık ederımCuma:71.3
Bugün:70.2
Fark:1.1 kg
Yüzde: 1.54
Almayacagima çok eminim kaptanimKilo alıp döneni listeye almıyorum ama haberin olsun
Sen de ensemdesin hep aylık hedefim tutmadıarayı actın bu hafta canım tebrık ederım
canım 2013 ten bu yana burdayım ızınden kılo almadan donen bırını gormedım insallah sen almadan donersınAlmayacagima çok eminim kaptanim
benımde tutmadıı son 2 gun verdıklerımı gerı aldımSen de ensemdesin hep aylık hedefim tutmadıama bayrama 6larda olacağım
Ben bir ilk olacağım o zamancanım 2013 ten bu yana burdayım ızınden kılo almadan donen bırını gormedım insallah sen almadan donersın
maksat korumak zaten canım fazlasını istemiyorumBirinciliği kaptirdin valla neyse güzel yine formunu koruyorsun
sırt üstü son aylarda tehlikeli olabilir canım, yan yatmak lazım kendinde diyebilirsin onlar demiyorsa.Aynen cnm insAllah az kaldıbilmiorum ki naisl yatmak gerekli sırt üstü yatmıştım snrm bana bişey diyen de olmadiydi
cok iyi canımgecen cuma 59.7
bu cuma 59.2
fark -500
yuzde 0.84
Amin canım inş. Tşklerdogum gunu kutlu olsun prensesinsaglikli mutlu noce senelere insalalh
Çok iyi canım pazartesi 6 lar gelirCuma:71.3
Bugün:70.2
Fark:1.1 kg
Yüzde: 1.54
Benim de tutmadi. Iki aydir tutturamiyorum yaSen de ensemdesin hep aylık hedefim tutmadıama bayrama 6larda olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?