- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.541
sirt ustu yattigindan olmustur canim.banada son aylarimdayken dr bakarken fenalasmistim.bebek baski yaptigi icin.hemen yan dondermisti dr
O zmn bişey bilmiordm şimdi artk yan yatarım kızlarsırt üstü son aylarda tehlikeli olabilir canım, yan yatmak lazım kendinde diyebilirsin onlar demiyorsa
Olsun bayramdan sonra verirsin inşallah baksana nerdeyse 2kilo vermişsinKilom
Geçen hafta 69.9
Bu hafta 68.2
Fark -1.7
Malesef ki 67lerde giremicem bayrama.
Oysaki çok dikkat ettim bugün sahur bile yapmadım.
Ben dün akşam yemek yiyemedim ondan bukadar gitti galiba sende güzel gidiyorsun hep böyle olur inşallahbeni gaza getirme
evet
yazdım canım 1. Liğin hayırlı olsun
corona var ama heryer kalabalık baya
Bu nasıl bi düşünce çok üzüldümo değer verdikleri erkekleride analar doğruyor
belki eskiden öyleydi canım, ama artık erkek kız fark etmiyor her an herşey olabiliyor maalesef bu zamanda
allah şifasını versin inş
az kaldı
neden fenalaştın yatış şeklinmi yanlıştı? Fena oldun?
gayet güzel canım
hadi pazartesi 5 ler gelsin
almaman bile güzel canım
gayet güzel canım
yinede eksi olman güzel canım, pazartesiye kesi görürsün. Tatil yok canım listelere
güzel canım
inşallah abla
süpersin canım
Maşallah canım ne kadar gitmişüzülme olsun haftaya inş gelir 67 ler
İftara yakın mı tartılsamBen dün akşam yemek yiyemedim ondan bukadar gitti galiba sende güzel gidiyorsun hep böyle olur inşallah
Gayet iyi canım5 e doğru tartıldım.
Geçen cuma 59.6
Bugün 58.8
Fark 800
inşallah canım benımBen bir ilk olacağım o zamanşaka bi yana ben çok ciddiyim canim
aynen canım son bir kaç kilo inşallah çabuk giderbu sebepten bile kavga ciktiysa gercekten iyi degil piskolojisi
birazda esini anlamak lazim.ailesinden uzakta zor
cok iyi canim son bi kac kilon kaldi
dusunce yapisina bak yaa.bu kadarda cahil olunmaz
kendiside kadin istelik omur boyu et yemesin
kizim azcik et yesin diye denemdigim seyler kalmadi
cok iyi sonuc bence uzulme
dogum gunu kutlu olsun prensesinsaglikli mutlu noce senelere insalalh
gencmis kp.allah yardimcisi olsun
sirt ustu yattigindan olmustur canim.banada son aylarimdayken dr bakarken fenalasmistim.bebek baski yaptigi icin.hemen yan dondermisti dr
güzel canim maşallah tebriklerCuma:71.3
Bugün:70.2
Fark:1.1 kg
Yüzde: 1.54
evet canım vücudun da çok güzel maşallah böyle devammaksat korumak zaten canım fazlasını istemiyorum
sırt üstü son aylarda tehlikeli olabilir canım, yan yatmak lazım kendinde diyebilirsin onlar demiyorsa.
cok iyi canım
Amin canım inş. Tşkler
Çok iyi canım pazartesi 6 lar gelir
Aynı dert bende de var oğlum anne kahve kaygısı yapıp çikolata yiycez dimi diyip duruyorİftara yakın mı tartılsamŞaka tabi
Aylardır korumadayım canım, Ramazan’dan korkuyordum benim için şuanda çok iyi almamam. Bayramda cozutabilirim o ayrı
Sağolasın canım benimGayet iyi canım
Gecmıs olsun canim rabbim sifa versinKızlar selamlar
Bugün hastane günümdü resmen
Kızlar KBB’ye götürdüm kendim de dişçiye gittim 6 dişim elden geçti
Şimdi de ağrım var dişlerim de
Bi de boynumdan aşağıya kolum ve sırtımda acayip bi ağrı var
İnşallah kuzumbeni gaza getirme
evet
yazdım canım 1. Liğin hayırlı olsun
corona var ama heryer kalabalık baya
Bu nasıl bi düşünce çok üzüldümo değer verdikleri erkekleride analar doğruyor
belki eskiden öyleydi canım, ama artık erkek kız fark etmiyor her an herşey olabiliyor maalesef bu zamanda
allah şifasını versin inş
az kaldı
neden fenalaştın yatış şeklinmi yanlıştı? Fena oldun?
gayet güzel canım
hadi pazartesi 5 ler gelsin
almaman bile güzel canım
gayet güzel canım
yinede eksi olman güzel canım, pazartesiye kesi görürsün. Tatil yok canım listelere
güzel canım
inşallah abla
süpersin canım
Maşallah canım ne kadar gitmişüzülme olsun haftaya inş gelir 67 ler
Amin canımm sağolGecmıs olsun canim rabbim sifa versin
Merhabalar benim kilomda 72 idi suan 55.7 ye dustum emzikli.zayiflayanlar grubundayim. Boyunuz kac acaba hedef 55 belirlemissiniz ben kendimlw kiyas icin soruyorum hangi rakamda durmaliyim diyeHedef 59 idi diye hatırlıyorum tuttu şükür
Aman geçmiş olsun Allah şifa versin diş doktoru muayene yapmışsa iyi yine kuzumKızlar selamlar
neyse bayramda ders yokmus biraz rahat edersin bari canimTünaydın Kızlar
Sabah 4 ' de yatınca geç kalktım.
Kızların kargoda bekleyen bayramlıklarını almaya gittim, kargo da bir sıra var ama ne sıra
İşi bitipte çıkana herkes "geçmiş olsun" dileklerinde bulunuyor
Saat 3 gibi derslerim başlayacak, iftara kadar devam edecek.
Ara ara gelmeye çalışacağım.
Şimdi de mutfağa geçeyim, dersler başlamadan iftar yemeğini ayarlayayım.
Alıntılara akşamdan sonra dönerim İnşallah
gayet iyi canim tebrikler.Bende yazayım artik
Cuma 81.9
Bugün 81.2
Fark 0.7
Yüzde 0.85
Kaptanim ben izin istiyorum. Bir kaç hafta sınavlarım olacak 10 gün sonra 2 derten düşünüyorum ve dersin ismine bile bakmadim. Insallah biraz çalışabilirim. Kilo vermeye devam edeceğim insallah. Yemin etmeye devam.
ekside olman guzel canimkilo bilrimim
geçen cuma 63.8
bu cuma 63.5
fark - 0.3
Ben bugün hasta oldum 2 gün niyetli olmayacağım. ve ben bu hafta sanırım hiç liste girnedim. hiç ama hiç musait olmadım. yatılı misafirim vardı bugün de var... bir de bayramda burası da tatil olcak mı:) yani liste girmek vs
tebrikler canimgecen cuma 72,5
bugun 71,8
fark 0,7
yuzde 0,97
bence hala bazi kadinlarda o dusunce var canim hemde bizim nesilden zihniyet meselesiBizden önceki nesillerde gerçekten bi erkek takıntısı var, benim annem de aynıydı
adet siskinligidir canim. Pazartesiye eksilirsin bilekilo bildirimimi de yapayım hazır 2 dk oturmuşken :)
geçen cuma 87.3
bu cuma 88.0
fark + 700 gr
malum dönem başlama belirtisi verdi süründürüyor 2 gündür tam başlasa inecek ,inşallah :)
bundan sonra guzel gidecek canimŞu 83-80 arasinda çok süründüm ya. Halbuki hep ayni şeyler sadece spor yok
baya yorulmussun abla.kızlar dedim ya 2-3 gündür acayip toz var havada diye evin her yerini yeşilimsi sarımsı gibi rengi olan kum gibi toz kapladı eşim hapşurmaktan helak oldu öylesine sil süpürle olmayınca mecbur köşe bucak mobilya yatak herşeyi çekip sil süpür toz al yapıyorum daha 3 odayı bitirebildim salon mutfak aralar kaldı inşallah onları da bitiricem
bir gün önceki gece yıkayıp dolabın üzerine koyduğum salata kasesi bile parmağı sürünce kalıp gibi sarımcı kum toz karışımıiyi tarafından bakmak lazım bu sene toprak pek bereketli olacak inşallah çöl kumu topraktaki minaralleri zenginleştiriyormuş
gayet iyi canim tebriklerKilo bildirimim
Geçen cuma 59.3
Bugün 58.3
Fark -1 kg
Yüzde %1.69
hedefe adım adım
ayy allahim su zihniyetten kurtuldugumuz gun hersey baska olacak bencesize kız erkek ayrımıyla ilgili duyduğum en değişik şeyi anlatayım
daha önceki oturduğum yerlerden birin de pek sevdiğim şirin bir komşum vardı yeni evlenmiş tayini benim olduğum yere çıkmıştı karı kocanın ankaralıydı o anlattı iki kız kardeşlermiş , evde et ya da etli yemek piştiği zaman babaannesi annesine bunlara ne et yediriyorsun verme ele gidecek bunlar kız , dermişkız çocuğunun iyi yemeği eti bile yemeye hakkı olmadığını düşünecek kadar cahilmiş işte gülerek anlatırdı komşum :)
gayet iyi canim daha ne olsunKilom
Geçen hafta 69.9
Bu hafta 68.2
Fark -1.7
Malesef ki 67lerde giremicem bayrama.
Oysaki çok dikkat ettim bugün sahur bile yapmadım.
tebrikler canim gayet iyi gidiyorsunGeçen cuma : 55.2 kg
Bu Cuma : 55.1 kg
Fark : -100gr
amin canim sagolallah şifasını versin inş
dogum gunu kutlu olsun kuzunun. Nice saglikli yaslarin olsun insYoruldum ya yine bugun çocuklara bayramlık alayım dedim, büyük kızçemin bugun doğum günü maalesef kutlayamicaz corona sağolsunama bayrama pasta yapıcam sevinsin kızçem
tebrikler canimgecen cuma 59.7
bu cuma 59.2
fark -500
yuzde 0.84
tebrikler canimCuma:71.3
Bugün:70.2
Fark:1.1 kg
Yüzde: 1.54
tebrikler canim5 e doğru tartıldım.
Geçen cuma 59.6
Bugün 58.8
Fark 800
gecmis olsun canim.Kızlar selamlar
Geçmiş olsun canım zorlamis olabilirsin kolunu sanırım damar damara binmiş belini omuzlarini krem sürüp iyice ovalat iyi gelir inşallahKızlar selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?