- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.601
HAZİRAN AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(22 Mayıs-26 Haziran) (5 haftalık)
Handandandan 69.5)----------66
ekim2009 (88)----------
Jasminium84 (60.3)----------
U UcanSupurge (70.2)----------67.0
@askrhpoziti (71.8)----------
Ucmelekannesi (67.0)----------
@ela_naz2019 (81.2)----------
TemelinSafinazi (58.3)----------
I Ilyusa (59.2)----------
Pnrrr-12 (68.7)----------65.9
Ak kelebek (99.2)----------
Dream00 (55.1)----------
S Sevdalinka00 (58.8)----------54.8
Muzmus (63.5)----------
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Haklısın kaptanım benim de öyle oldu karmakarışık idi benim hatamGözümün estetiği bozuldu
Sağol canım benim senin de süper e boyda varcok iyi gidiyosun masalalh
uff bende o haldeyim ama sabir iftara az kaldi
vayy superr
gecmis olsun canim dis agrisindan dolayimi vurmustur agri sirtina felan
kolay gelsin abla
Başındaki ve sonundaki ekleri de silmen lazımOldu sanırım bu kez karışık görünmüyor
Silmemiş miyim o kadar da uğraştım olmadı hemiBaşındaki ve sonundaki ekleri de silmen lazım
Gerek kalmadı, Ayşe düzeltmiş canımSilmemiş miyim o kadar da uğraştım olmadı hemi
Ayy aynen sorma abla
Adet odemi gidince iner gene
Anladim cnm tabiki orda sizden uzak zor Allah kolaylik v3rsin hasret cekmek cok zor
Supwr tbrkler
Ayy inanamadim okurken. Allah buyuk ya bisi diyemiyorum uzuldm cok
Bayramda dusersin cnm dikkat edersen :)
Ama dusme kronolojide yerimi almissin geri almaliyim sen en iyisi tatlilari yeee bol bol :)
Oh iyi bari cnm
Guzel cnm tbrkler
Wwuu ck iyi tbrkler cnm
Gecmis olsun cnm
@Furha63 y3rimi alcagimm haftaya hic yayilmaa
Evet sabitim canım.Herkezi tbrk edrm kizlar genel olark guzwl eksiler vardi kaptanim senin bildirim gormedm ama sabitsin herhalde kronolojiden ole anladnhaftaya iyice fark aticamm sana
Bende Ali Ziya koymak istemiştim ama olmadıAli Erdem koyacaz canım nasipse son karar bunda anlaştık ☺
Boydan kısalar haklısın ama yapacak başka birşey yok.anladım cnm LC nin de kıyafetlerin kalıpları sevmiyorum ben çocuk kısmını belden hep kısa geliyor bı büyük alsak da eğrelti duruyor biizm cadida kolay gelsin cnm afiyet olsun bende geçen pisirmistim yeşil fasulye Allah kolaylık versin
Bı sonrakine koyarsın belki cnm sen kalabalık aileye de bakanlardandin diye hatırlıyorumBende Ali Ziya koymak istemiştim ama olmadı
Boydan kısalar haklısın ama yapacak başka birşey yok.
Tüm markalarda çocuk elbiseleri kısa artık
Bu hafta ben hıc yapamadım yapmaya halimde yoktu ıcımden de gelmedikızlar oturdum spor listesi yapmaya sonuç hüsran 20 puanla 3. var düşünün kimse koca totosunu kaldımamış anlayacağınız
Oh iyi oldu valla sağ olsunGerek kalmadı, Ayşe düzeltmiş canım
Bayramın 1.gününden itibaren yürüyüşlerime kaldığım yerden devam edeceğim inşallahkızlar oturdum spor listesi yapmaya sonuç hüsran 20 puanla 3. var düşünün kimse koca totosunu kaldımamış anlayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?