Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben Ramazan da serbest günler güzel değerlendirdim sabitim hanımlar
haftaya inş güzel eksi gelir canım
Aynı dert bende de var oğlum anne kahve kaygısı yapıp çikolata yiycez dimi diyip duruyor
kahveyi öyle özledimki ramazanda içemiyorum akşamları
çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
dogum gunu kutlu olsun kuzunun. Nice saglikli yaslarin olsun ins
amin inş canım sağol
sağ sağlim gelsin inşallah paşa
İsmini görmemişim alıntılarda gördüm güzel isim
Emeğine sağlık canım
100 gramdan bişe olmaz
kızlar oturdum spor listesi yapmaya sonuç hüsran 20 puanla 3. var düşünün kimse koca totosunu kaldımamış anlayacağınız
inşallah pazartesiden sonra gümbür gümbür geliriz
tebrikler herkese
Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun❤
Sağol canım

bence güzel olmuş canım afiyet olsun
22 Mayıs cuma

Sahur yok

İftar 19.50
1 tabak makarna
3 köfte
1 kase cacık

Su 2.5 L
4 Bardak bitki çayı
1 bardak hindiba kahve

Spor yok
bi tabak makarna dışında güzel canım, en fazla 3 kaşık yeseydin keşke afiyet olsun
Gayet güzel afiyet olsun canım

SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI

Adım Yarışması:
1) @medine66 52.000
2) Dream00 35.450
3) Jasminium84 17.500
4) askrhpozitif 10.265

Atlama Yarışması:
1) Jasminium84 3.280
2) @medine66 1.500

Canlarım hepinizi tebrik ediyorum, Ramazan demediniz yorgunum demediniz yılmadınız spor YARIŞMASI başladığından beri atlama ve adımlarınızı ihmal etmediniz ve kendiniz için ileride çooooookkkkkk faydasını göreceğiniz şahane birşey yaptınız
Ve takımın diğer güzelleri Ramazan’ı hayırlısıyla bitirdik artık bahanemiz kalmadı
Hepinizden adım ve atlama bekliyorum
Eğer atlama yapamıyorum diyorsanız ortak bir karar alıp atlama yerine başka bişe koyalım
Unutmayın burada önemli olan yarışma birinciliğinden öte kendiniz, güzelliğiniz ve sağlığınız için atacağınız Güzel bi Adım

Sağol canım

cok iyi gidiyosun masalalh
uff bende o haldeyim ama sabir iftara az kaldi
vayy superr
gecmis olsun canim dis agrisindan dolayimi vurmustur agri sirtina felan
kolay gelsin abla
Sağol kuzum, implantım sallanıyordu onun vidasını da sıktı o yüzden heralde ağrı yaptı

Sağol ablacım

Sağol canımm

Sağol kuzumm, biraz daha ağrım var sabah ağrıyla uyandım ama düne göre daha iyiyim çok şükür

Benimde hala birkaç menemenim var
Klimayı salonda gündüz kullanacağız canım, yatak odalarımız geceleyin serin oluyor.
Baymak benim de aklımda var, birde otellerde Sharp markaya denk gelmiştim, neredeyse sıfır ses, o nedenle çok hoşuma gitmişti.
Sana zahmet olmazsa sorabilirsin canım, memnuniyet oranı yüksek, arıza vermeyen ve birde sessiz olması önemli

Gerçekten ayıp sana yaptıkları kuzum. Veliler de bişey demiyo demek ki, itiraz olsa yönetim de el atardı.
Herkese aynı şeyi yaptılar canım, itiraz ettikten sonra 2 güne böldüler en azından, ilk yaptıkları 14 'de başlayıp gece 22 'de bitiyordu.

İsimden ben vazgeçtim canım
Sende çok irdeliyormuşsun canım, zaten hızlı büyüyorlar çok önemli değil bence, geçen yaz aldığım elbiseler şimdi olmuyor maalesef

Geçmiş olsun canım, diş ağrısı bütün kafada ağrı yapıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…