Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eline saglik canim
tebrikler TemelinSafinazi
Cuma günleri bir liste daha düzenliyordum ama neydi aklıma gelmedi, hatırlayan varsa söyleyin kızlar
bilemedimki benimde aklima gelmedi
yine tutmadi namissiz hedef
yaa gercekten sacmalik . 19 hazirandami bitiyordu heralde eba

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 675. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (9. TAKIM) ==> %0.918

2. (6.TAKIM) ==> % 0.817

3. (4.TAKIM) ==> % 0.734

BİREYSEL DERECELER

1. sidelya ===% 2.44 === 6. TAKIM

2. Aysegul 6666 === % 2.39 === 13.TAKIM

3. @Elifff80 === % 1.99 === 13. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

60kiloyum === %-2.00=== 10. TAKIM

Tebrik ederim kızlar yine birinciyiz

Senin boy kaç canım?verdik inşallah almayız ilk çocukta da 20 gibi aldım 75nten 55 e düşmüştüm almadın sonra canım mide küçülüyor sanırsam
164 boy canim ama ben liseden beri olan kiloma 50lere falan dusunce birakmak istiyorum basenim hala var cunku. İnsallah kuculur suan hic kuculmus gbi degil dunyalari yiyesim var inanir misin

Tebrikler kizlar yine 1. Olan takimimi kutluyorummmmmmm

Alıntı yapıp başını sonunu silip paylaşsaydınız keşke
Tuğba başlattı
Bir sürü sayfa var alıntı bekleyen ama halim yok, çok uykum var
Yat dinlen canım müsait vaktinde dönersin yorgunsun hastaydın
Tuğbaaa meşhur hikayede dendiği gibi bırak dağınık kalsın
İlla beni geçecek illa
Maşallah bize Umarım bayram haftası paylamayız

HAZİRAN AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(22 Mayıs-26 Haziran) (5 haftalık)

Handandandan (69.5)----------66.0
ekim2009 (88)----------
Jasminium84 (60.3)----------
U UcanSupurge (70.2)----------67.0
askrhpozitif (71.8)----------66. 8
Ucmelekannesi (67.0)----------
@ela_naz2019 (81.2)----------
TemelinSafinazi (58.3)----------
I Ilyusa (59.2)----------57
@Pnrrr-20 (68.7)----------65.9
Ak kelebek (99.2)----------95
Dream00 (55.1)----------
S Sevdalinka00 (58.8)----------54.8
Muzmus (63.5)----------

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

yerimde saydim yine bu hafta
tzbriklee kizlar bu haftada guzel eksiler var
200 gr la kaybettim malesef

aynen psikolojisi bozuk ama hala uzatıyor ya valla senin koca tam benim kafadanmis adam haklı vallahi kaptanım
tebrik ederim canlar başarılarımız daim olsun

HAZİRAN AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(22 Mayıs-26 Haziran) (5 haftalık)

Handandandan (69.5)----------66.0
ekim2009 (88)----------
Jasminium84 (60.3)----------
U UcanSupurge (70.2)----------67.0
askrhpozitif (71.8)----------66. 8
Ucmelekannesi (67.0)----------
@ela_naz2019 (81.2)----------
TemelinSafinazi (58.3)----------56.5
I Ilyusa (59.2)----------57
@Pnrrr-20 (68.7)----------65.9
Ak kelebek (99.2)----------95
Dream00 (55.1)----------
S Sevdalinka00 (58.8)----------54.8
Muzmus (63.5)----------

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

emek veren herkese tebrikler kizlar

Sen iyimisin cnm sanki keyfin yok gibi

Benim de hala menemenliklerim domates soslarim duruyo bitirmeye çalışıyorum.
Klima markaları konusunda çok bilgili değilim ama Mitsubishi çok iyi diye biliyorum.
Kardeşimin eşi klima işi yapiyo o ayarlamisti bize markası Fujitsu çok memnunuz. Sesli değil ama 0 ses de değil. Eşimin ailesinde baymak var onlarinki baya sessiz ama onda da uyku modu yok bence o mod önemli. Yazın sıcak günlerinde çok rahat klima sabaha kadar açık kalabiliyo o modda ve çarpmıyor.
Klima alacaksan senin için damadimiza sorabilirim canım hangi markayı önerdiğini.
Bulantım bu hafta çok arttı kuzum, baya zorluyo beni.
Aynen 7'lere adım adım gidiyorum dikkat etmem lazım.
Öyle ablacım kesinlikle haklısın, hiç beklemedigin sağlıklı bir insanın başına neler gelirken 100 yaşını geçen biri çok zorlu rahatsızlıkları atlatabiliyor. Herşey vade ve nasip meselesi.
Yoruldum ya yine bugun çocuklara bayramlık alayım dedim, büyük kızçemin bugun doğum günü maalesef kutlayamicaz corona sağolsun ama bayrama pasta yapıcam sevinsin kızçem
Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun
Gercekten kemoterapi nin hicbir faydasi yok.
3 yildir kepoterepi,isin hepsini gordu kp ama ona ragmen ilerledi. En iyisini yapmissiniz tabi yasta etken benim kp 60 yasinda
Bizimki 81 oldu bu sene baya yaşı var canım. Allah hepsine hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah
canım 2013 ten bu yana burdayım ızınden kılo almadan donen bırını gormedım insallah sen almadan donersın
Aaaa ben varım ya kilo almadan eksiyle döndüm listeye.
Kuzumm çok geçmiş olsun
Gerçekten ayıp sana yaptıkları kuzum. Veliler de bişey demiyo demek ki, itiraz olsa yönetim de el atardı.
Kizlarrrr tebrikler harikasıniz
Yüzde de çok iyi

164 boy canim ama ben liseden beri olan kiloma 50lere falan dusunce birakmak istiyorum basenim hala var cunku. İnsallah kuculur suan hic kuculmus gbi degil dunyalari yiyesim var inanir misin
Canım inanırım çünkü iftarda gözüm dönüyor .boyun da iyi maaşallah kilon da gayet iyi.benim göbek sıkıntı normal doğum oldu ilk çocuk da ve bu kadar kalmamıştı.ikinci sezaryen oldu etkiler mi bilmem..canım zamanla senin basen benim göbek küçülür inşallah

İnsallah canim benim sezaryan ama hic gobegim yok olan her sey basen kisminda inanilir gni degil yani kurtulamiyorum bu kadar spora evde kwndim yapiyorum yok yani demekki daha zamani var... İnsallah kurtuluruz canim

İnsallah canim benim sezaryan ama hic gobegim yok olan her sey basen kisminda inanilir gni degil yani kurtulamiyorum bu kadar spora evde kwndim yapiyorum yok yani demekki daha zamani var... İnsallah kurtuluruz canim
Göbek olmaması büyük artı basen de gider .Hadi bize kolay gelsin o halde devam kilo vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…