Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım, diş ağrısı bütün kafada ağrı yapıyor maalesef
Sağol kuzum
Dişlerim ne zamandır kötüydü şu virüs bitsin diye bekledim ama baktım bitecek gibi değil daha da kötüleşir diye korkuma gittim artık ama tabii 6 diş birden yapılınca çenemi sürekli açık tutmaktan da sanırım bi iki gün ağrım olacak

Gerçi haklısın, ben kızlardan sonra oğlan olunca en yakın arkadaşlarımdan biri "nihayet sonunda oğlanı buldun" dedi
Bunu ben anlayamıyorum yaa
İkinci hamileliğimde herşey ilk hamileliğimden Farklı olduğu için diyordum ki bu heralde erkek olacak Allah sağlıklı evlat versin tabii ama Allah biliyor ya keşke kız olsa dedim hep cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde o kadar emindim ki erkek diyeceğinden kızın olacak deyince mutluluktan nasıl ağladım anlatamam ve hatta sonrasında hamileliğim çok daha mutlu geçti
İyiki kızlarım var
Her evlat kıymetli tabii ki ne kız ne erkek farkeder mi ya

İsimden ben vazgeçtim canım
Sende çok irdeliyormuşsun canım, zaten hızlı büyüyorlar çok önemli değil bence, geçen yaz aldığım elbiseler şimdi olmuyor maalesef
öyle oluyor maalesef ama ne yazdığıni bilmediğim şeyleri giydiremiyorum saçma sapan şeyler çıkabiliyor bazen
Gerçi haklısın, ben kızlardan sonra oğlan olunca en yakın arkadaşlarımdan biri "nihayet sonunda oğlanı buldun" dedi
ay bı de o var ya bizde de en küçük kardeşim erkek duyan öyle diyor 4 kızdan sonra oğlanı bulmuş annenler diye

Ben Ramazan da serbest günler güzel değerlendirdim sabitim hanımlar
Seni üzmemek için bugüne kadar yorum yapmadım ama artık yapayım.
Seviyelere başlarken 102-103 civarında iken zaten seviye yapacağım iyi kilo veririm düşüncesiyle yedin 107 'ye çıktın
Seviye-1 i uygularken karbonhidrat ağırlık beslenmen kilo verimini minimum düzeyde tuttu.
Üstüne serbest günleri değerlendirmen de tuzu biberi oldu.
Kilolu olmak ve kilo verme problemini çözmek ve bir daha bunu yaşamamak için önce yeme içme işini kafada çözmek lazım canım.
Aksi takdirde hedef kilona ulaştığında da her gün serbest gün mantığı aynı kısır döngüde dönmene sebep olabilir

Handandandan canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine bir
Evde kadın hastalandı mı herşey alt üst oluyor cidden Rabbim tekrar göstermesin
Sağol canım
Ben hasta olduktan sonra ev ne oluyorsa olsun ayol
Farzet ki bugün öldün ve artık yoksun, kalanlar düşünsün kalan dertleri tasaları

Bence kız-erkek kavramı şehirlerle değil ailelerin kafa yapılarıyla daha çok alakalı.
Malatyalı bir arkadaşım var erkeklerden nefret derecesinde feminist bir kadın.
Annesinin 2 kızdan sonra oğlu olmuş.
Annesi evde doğum yapmış ve doğum yapar yapmaz oğlan haberini alan baba ve amcalar evde müzik açıp oyun oynayıp halay çekmişler.
Bu kızcağızın da zoruna gitmiş, annem acı çekip ağlarken onlar bebek oğlan oldu diye çalıp oynadılar diye, sonrada erkek düşmanı biri olup kalmış kızcağız.

Bende de benzer hikaye var
Üniversite de bir kadın hocamız anlatıyor; "Evlendikten sonra kv ye davet edildik, bütün aile oradaydı yemeğe geçtik, kv tencereleri yanına aldı, yemekleri tabaklara koyup dağıtıyor, önce erkeklere doldurdu, tabi tabakları et dolu idi" dedi.
"Bize sıra geldi, tabaklara 1-2 parça et koymaya başladı dedi, kendisine de aynı şekilde az etli tabak verince kv sine "anne, erkeklerin tabakaları et dolu, bizim tabaklarda niye tane ile" diyince "onlar erkek ama kızım çalışıp eve para getiriyorlar" demiş, bizim hoca da tabağını kv sine uzatmış bende onların tabağı gibi istiyorum, bende eve para getiriyorum demiş, kv ses çıkarmadan doldurmuş tabağı, sonra eltilerime de koy, para kazanmasa da onların da et yemeye hakkı var" demiş.
Bir daha da ayrım yapılmamış

zaten 4 gün yasaktı 3 gün serbest(bu gün son günü) sonra yine 4 gün yasak kös kös evde oturup keyfimizce sinirleniciğizzzzdiirrr
Bizde karantinanın başından beri çıkmıyoruz ama yasak olduğu zamanlar psikolojik olarak kötü oluyor gerçekten.
İstesende çıkamayacağını bilmenin psikoloji gerçekten kötü.
Allah cezaevinde yatanlara yardım etsin

Eline sağlık canım

700gr la kacirmisim ama yinede memnunum sonuctan enazindan yerimde saymadim

Allah kolaik versin zor gercrkten canim Allahtan ramazanlık bittigi icin biraz daha rahat gecer acaba bilen anlayan biri cuma liste isine el mi atsa

Allah kolaylik versin cnm ya zor oluyor bulantı bliyorm
Klima icin uyku modu ve bisey daha demistin neydi cnm cocuk modu muydu
Esim dun vestel gosterdi uyku modu yaziyordu ama digerni hatirliyamadm

Haftaya atağa geçeceğim canım

Hadi bakalımmm

Ayy ne sacma iyi bari bitmis ayrım olsyi o şekilde. Biz et yemiyelm ozaman hic evdeyiz ya

Ayy ne sacma iyi bari bitmis ayrım olsyi o şekilde. Biz et yemiyelm ozaman hic evdeyiz ya
Böyle şeyleri görüp duyup okuyunca iyiki Allah'ın adaleti ile yargılanacağız diyorum.
Erkekler bir miktar fazla yiyebilir kadınlara göre, onların vücut yapısı farklı çünkü.
Ama sen erkeksin herşey sana layık, sen kadınsın sus otur deyip kaşık düşmanı görmek çok fena

bence güzel olmuş canım afiyet olsun
bi tabak makarna dışında güzel canım, en fazla 3 kaşık yeseydin keşke afiyet olsun

Gayet güzel afiyet olsun canım
makarnanin öyle iki kaşığı 3 kaşığı beni kesmiyor ya yiyeceksem 1 tabak
İdare et canım
Çocuklar olmasa olabilirdi dediği ama çocukları düşünmek zorundayım
tabi orası öyle kaptan

Ya aslında ben verdiğim kiloyu hamilelik dışında alan biri hiç olmadım beni en büyük geren şey aile durumları filan şu an takmamaya çalışıyorum ama pek de iyi değilim yemek yeme dılında beni mutlu eden bir şey yok sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…