- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.661
9.takımın en foto değilsin artıkİftara yakın mı tartılsamŞaka tabi
Aylardır korumadayım canım, Ramazan’dan korkuyordum benim için şuanda çok iyi almamam. Bayramda cozutabilirim o ayrı
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım, diş ağrısı bütün kafada ağrı yapıyor maalesef
Bunu ben anlayamıyorum yaaGerçi haklısın, ben kızlardan sonra oğlan olunca en yakın arkadaşlarımdan biri "nihayet sonunda oğlanı buldun" dedi
öyle oluyor maalesef ama ne yazdığıni bilmediğim şeyleri giydiremiyorum saçma sapan şeyler çıkabiliyor bazenİsimden ben vazgeçtim canım
Sende çok irdeliyormuşsun canım, zaten hızlı büyüyorlar çok önemli değil bence, geçen yaz aldığım elbiseler şimdi olmuyor maalesef
ay bı de o var ya bizde de en küçük kardeşim erkek duyan öyle diyor 4 kızdan sonra oğlanı bulmuş annenler diyeGerçi haklısın, ben kızlardan sonra oğlan olunca en yakın arkadaşlarımdan biri "nihayet sonunda oğlanı buldun" dedi
Seni üzmemek için bugüne kadar yorum yapmadım ama artık yapayım.Ben Ramazan da serbest günler güzel değerlendirdim sabitimhanımlar
Sağol canımHandandandan canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine bir
Evde kadın hastalandı mı herşey alt üst oluyor cidden Rabbim tekrar göstermesin
Bence kız-erkek kavramı şehirlerle değil ailelerin kafa yapılarıyla daha çok alakalı.biz Malatyalıyız hani doğu da erkek çocuğuna çok düşkün olunur diye bilinir ya bizde hiç öyle ayrım yoktu 3 kızdan sonra 2 erkek kardeşim doğmuş 3 numara da benim zatii:)) ama hiç ayrım yoktu hatta acelemiz olduğun da erkek kardeşlerimle beraber temizlik yapardık kalabalık da çayı onlar doldururdu, erkek kız ayrımı yapmak yaradanı eleştirmek gibi bence ama işte gel de bunu eski kafa yapısın da olanlara anlat
Bende de benzer hikaye varsize kız erkek ayrımıyla ilgili duyduğum en değişik şeyi anlatayım
daha önceki oturduğum yerlerden birin de pek sevdiğim şirin bir komşum vardı yeni evlenmiş tayini benim olduğum yere çıkmıştı karı kocanın ankaralıydı o anlattı iki kız kardeşlermiş , evde et ya da etli yemek piştiği zaman babaannesi annesine bunlara ne et yediriyorsun verme ele gidecek bunlar kız , dermişkız çocuğunun iyi yemeği eti bile yemeye hakkı olmadığını düşünecek kadar cahilmiş işte gülerek anlatırdı komşum :)
Bizde karantinanın başından beri çıkmıyoruz ama yasak olduğu zamanlar psikolojik olarak kötü oluyor gerçekten.zaten 4 gün yasaktı 3 gün serbest(bu gün son günü) sonra yine 4 gün yasak kös kös evde oturup keyfimizce sinirleniciğizzzzdiirrr
Eline sağlık canımSPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
Adım Yarışması:
1) @medine66 52.000
2) @Dream00 35.450
3)Jasminium84 17.500
4) @askrhpozitif 10.265
Atlama Yarışması:
1)Jasminium84 3.280
2) @medine66 1.500
Canlarım hepinizi tebrik ediyorum, Ramazan demediniz yorgunum demediniz yılmadınız spor YARIŞMASI başladığından beri atlama ve adımlarınızı ihmal etmediniz ve kendiniz için ileride çooooookkkkkk faydasını göreceğiniz şahane birşey yaptınız
Ve takımın diğer güzelleri Ramazan’ı hayırlısıyla bitirdik artık bahanemiz kalmadı
Hepinizden adım ve atlama bekliyorum
Eğer atlama yapamıyorum diyorsanız ortak bir karar alıp atlama yerine başka bişe koyalım
Unutmayın burada önemli olan yarışma birinciliğinden öte kendiniz, güzelliğiniz ve sağlığınız için atacağınız Güzel bi Adım
Milletin ağzı torba değil ki büzesinay bı de o var ya bizde de en küçük kardeşim erkek duyan öyle diyor 4 kızdan sonra oğlanı bulmuş annenler diye
700gr la kacirmisim ama yinede memnunum sonuctan enazindan yerimde saymadimMAYIS AYI (Bayram) KİLO HEDEFLERİMİZ
(24 Nisan-22Mayıs) (4 haftalık)
Handandandan (68.0)----------65.0----------69.5
@ekim2009 (89.5)----------84.9----------88
Jasminium84 (62)---—----60----------60.3
@zsaracoglu (73.6)----------70 ----------70.2
@askrhpozitif (76.9)----------70.9----------71.8
@Ucmelekannesi (66.0)----------63----------67
@ela_naz2019 (83.6)---------79.6----------81.2
TemelinSafinazi (61.1)----------59----------58.3
@medine66 (61.8)----------59----------59.2
Pnrrr-12 (71.8)----------68----------68.7
Ak kelebek (99.6)----------95----------99.2
@Dream00 (55.7)----------55.0----------55.1
@tugbap (62.5)----------59----------58.8
@Muzmus (66.0)----------62----------63.5
Evet sabitim canım.
Bildirim yapacak vaktim bile yoktu
Aylardan Ramazan olduğunu bilmeyen, oruç olunup akşam iftar yapıldığını bilmeyen, daha da kötüsü empati yeteneğinden yoksun insanlar var bu ülkede
4 saat üst üste ders, sonucusu da iftar saatinde.
12 'de iftar yemeğini yapmaya başladım, sonra ders, masayı kızlar hazırladı.
Suyumu içip listeyi zor paylaştım.
Okullar resmi olarak kapanana kadar benim Cumalar böyle
Benim de hala menemenliklerim domates soslarim duruyo bitirmeye çalışıyorum.
Klima markaları konusunda çok bilgili değilim ama Mitsubishi çok iyi diye biliyorum.
Kardeşimin eşi klima işi yapiyo o ayarlamisti bize markası Fujitsu çok memnunuz. Sesli değil ama 0 ses de değil. Eşimin ailesinde baymak var onlarinki baya sessiz ama onda da uyku modu yok bence o mod önemli. Yazın sıcak günlerinde çok rahat klima sabaha kadar açık kalabiliyo o modda ve çarpmıyor.
Klima alacaksan senin için damadimiza sorabilirim canım hangi markayı önerdiğini.
Bulantım bu hafta çok arttı kuzum, baya zorluyo beni.
Aynen 7'lere adım adım gidiyorum dikkat etmem lazım.
Öyle ablacım kesinlikle haklısın, hiç beklemedigin sağlıklı bir insanın başına neler gelirken 100 yaşını geçen biri çok zorlu rahatsızlıkları atlatabiliyor. Herşey vade ve nasip meselesi.
Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun❤
Bizimki 81 oldu bu sene baya yaşı var canım. Allah hepsine hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah
Aaaa ben varım yakilo almadan eksiyle döndüm listeye.
Kuzumm çok geçmiş olsun
Gerçekten ayıp sana yaptıkları kuzum. Veliler de bişey demiyo demek ki, itiraz olsa yönetim de el atardı.
Kizlarrrr tebrikler harikasıniz
Yüzde de çok iyi
Haftaya atağa geçeceğim canım
Bende de benzer hikaye var
Üniversite de bir kadın hocamız anlatıyor; "Evlendikten sonra kv ye davet edildik, bütün aile oradaydı yemeğe geçtik, kv tencereleri yanına aldı, yemekleri tabaklara koyup dağıtıyor, önce erkeklere doldurdu, tabi tabakları et dolu idi" dedi.
"Bize sıra geldi, tabaklara 1-2 parça et koymaya başladı dedi, kendisine de aynı şekilde az etli tabak verince kv sine "anne, erkeklerin tabakaları et dolu, bizim tabaklarda niye tane ile" diyince "onlar erkek ama kızım çalışıp eve para getiriyorlar" demiş, bizim hoca da tabağını kv sine uzatmış bende onların tabağı gibi istiyorum, bende eve para getiriyorum demiş, kv ses çıkarmadan doldurmuş tabağı, sonra eltilerime de koy, para kazanmasa da onların da et yemeye hakkı var" demiş.
Bir daha da ayrım yapılmamış
Ramazan beni olumsuz etkiledi canımHadi bakalımmm
Böyle şeyleri görüp duyup okuyunca iyiki Allah'ın adaleti ile yargılanacağız diyorum.Ayy ne sacma iyi bari bitmis ayrım olsyi o şekilde. Biz et yemiyelm ozaman hic evdeyiz ya
makarnanin öyle iki kaşığı 3 kaşığı beni kesmiyor ya yiyeceksem 1 tabakbence güzel olmuş canım afiyet olsun
bi tabak makarna dışında güzel canım, en fazla 3 kaşık yeseydin keşke afiyet olsun
Gayet güzel afiyet olsun canım
tabi orası öyle kaptanİdare et canım
Çocuklar olmasa olabilirdi dediği ama çocukları düşünmek zorundayım
Ya aslında ben verdiğim kiloyu hamilelik dışında alan biri hiç olmadım beni en büyük geren şey aile durumları filan şu an takmamaya çalışıyorum ama pek de iyi değilim yemek yeme dılında beni mutlu eden bir şey yok sanırmSeni üzmemek için bugüne kadar yorum yapmadım ama artık yapayım.
Seviyelere başlarken 102-103 civarında iken zaten seviye yapacağım iyi kilo veririm düşüncesiyle yedin 107 'ye çıktın
Seviye-1 i uygularken karbonhidrat ağırlık beslenmen kilo verimini minimum düzeyde tuttu.
Üstüne serbest günleri değerlendirmen de tuzu biberi oldu.
Kilolu olmak ve kilo verme problemini çözmek ve bir daha bunu yaşamamak için önce yeme içme işini kafada çözmek lazım canım.
Aksi takdirde hedef kilona ulaştığında da her gün serbest gün mantığı aynı kısır döngüde dönmene sebep olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?