- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.681
İş mi bilmiyorlar yoksa insanlara iş mi çıkarıyorlar anlamadım tuhafBenimde hala birkaç menemenim var
Klimayı salonda gündüz kullanacağız canım, yatak odalarımız geceleyin serin oluyor.
Baymak benim de aklımda var, birde otellerde Sharp markaya denk gelmiştim, neredeyse sıfır ses, o nedenle çok hoşuma gitmişti.
Sana zahmet olmazsa sorabilirsin canım, memnuniyet oranı yüksek, arıza vermeyen ve birde sessiz olması önemli
Herkese aynı şeyi yaptılar canım, itiraz ettikten sonra 2 güne böldüler en azından, ilk yaptıkları 14 'de başlayıp gece 22 'de bitiyordu.
Dünden beri burda da fena rüzgar var dün epey bi yağmur yağdı iki gündür daha serin kombiyi 1 haftadır kapatmıştım açacağım tekrardan nerdeyseTam baharı yaşıyoruz burada kızlar
Soğuk havalar kapıda demek ki
Bugün burada soğuk soğuk esen bir esinti var.
Salon hariç her yerin kapısını penceresini kapattım
ramazanda pek veremedim.bugunden sonra spora felan baslayip 5 hafta dolmadan mezun olmayi istiyorum insallahBen de
Olabilir canım bu defa 5 haftalık çoğumuz tuttururmuşuz gibi geliyor tabi tutturmasını istemediğim bir bayan var aramızda adı lazım değilaskrhpozitif
trt de oluyo hep.kore dizileri ordan mi bakiyonYeni Kore dizisi başladım başından kalkamadımsanırım herkes uyudu artık alıntılara bakıp çıkarım bende
eline saglik canim)SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
Adım Yarışması:
1) I Ilyusa 52.000
2)Dream00 35.450
3)Jasminium84 17.500
4)askrhpozitif 10.265
Atlama Yarışması:
1)Jasminium84 3.280
2) I Ilyusa 1.500
Canlarım hepinizi tebrik ediyorum, Ramazan demediniz yorgunum demediniz yılmadınız spor YARIŞMASI başladığından beri atlama ve adımlarınızı ihmal etmediniz ve kendiniz için ileride çooooookkkkkk faydasını göreceğiniz şahane birşey yaptınız
Ve takımın diğer güzelleri Ramazan’ı hayırlısıyla bitirdik artık bahanemiz kalmadı
Hepinizden adım ve atlama bekliyorum
Eğer atlama yapamıyorum diyorsanız ortak bir karar alıp atlama yerine başka bişe koyalım
Unutmayın burada önemli olan yarışma birinciliğinden öte kendiniz, güzelliğiniz ve sağlığınız için atacağınız Güzel bi Adım
tekrar gecmis olsun canimSağol canım
Sağol kuzum, implantım sallanıyordu onun vidasını da sıktı o yüzden heralde ağrı yaptı
Sağol ablacım
Sağol canımm
Sağol kuzumm, biraz daha ağrım var sabah ağrıyla uyandım ama düne göre daha iyiyim çok şükür
butda bi tanidik oglan olana kadar arka arkaya dogum yapti.5.oglan olduGerçi haklısın, ben kızlardan sonra oğlan olunca en yakın arkadaşlarımdan biri "nihayet sonunda oğlanı buldun" dedi
bende hep 3 4 tane kizim olsun istemisimdir.halada istiyorum:)Sağol kuzum
Dişlerim ne zamandır kötüydü şu virüs bitsin diye bekledim ama baktım bitecek gibi değil daha da kötüleşir diye korkuma gittim artık ama tabii 6 diş birden yapılınca çenemi sürekli açık tutmaktan da sanırım bi iki gün ağrım olacak
Bunu ben anlayamıyorum yaa
İkinci hamileliğimde herşey ilk hamileliğimden Farklı olduğu için diyordum ki bu heralde erkek olacak Allah sağlıklı evlat versin tabii ama Allah biliyor ya keşke kız olsa dedim hep cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde o kadar emindim ki erkek diyeceğinden kızın olacak deyince mutluluktan nasıl ağladım anlatamam ve hatta sonrasında hamileliğim çok daha mutlu geçti
İyiki kızlarım var
Her evlat kıymetli tabii ki ne kız ne erkek farkeder mi ya
guzel soylemis vallaBende de benzer hikaye var
Üniversite de bir kadın hocamız anlatıyor; "Evlendikten sonra kv ye davet edildik, bütün aile oradaydı yemeğe geçtik, kv tencereleri yanına aldı, yemekleri tabaklara koyup dağıtıyor, önce erkeklere doldurdu, tabi tabakları et dolu idi" dedi.
"Bize sıra geldi, tabaklara 1-2 parça et koymaya başladı dedi, kendisine de aynı şekilde az etli tabak verince kv sine "anne, erkeklerin tabakaları et dolu, bizim tabaklarda niye tane ile" diyince "onlar erkek ama kızım çalışıp eve para getiriyorlar" demiş, bizim hoca da tabağını kv sine uzatmış bende onların tabağı gibi istiyorum, bende eve para getiriyorum demiş, kv ses çıkarmadan doldurmuş tabağı, sonra eltilerime de koy, para kazanmasa da onların da et yemeye hakkı var" demiş.
Bir daha da ayrım yapılmamış
sicaklardan once son serin havamiTam baharı yaşıyoruz burada kızlar
gunaydin canimGünaydın kızlaarr hedefimi 67 yazdım ama bu ay sıkı çalışıp 5 haftada mezun olmak istiyorum olamasam da buralardayım yinebu arada sabah aklıma geldi pumkin Tuğçe ne oldu ? Haberiniz oldu mu hiç
eline saglik canim.SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
Adım Yarışması:
1) I Ilyusa 52.000
2)Dream00 35.450
3)Jasminium84 17.500
4)askrhpozitif 10.265
Atlama Yarışması:
1)Jasminium84 3.280
2) I Ilyusa 1.500
Canlarım hepinizi tebrik ediyorum, Ramazan demediniz yorgunum demediniz yılmadınız spor YARIŞMASI başladığından beri atlama ve adımlarınızı ihmal etmediniz ve kendiniz için ileride çooooookkkkkk faydasını göreceğiniz şahane birşey yaptınız
Ve takımın diğer güzelleri Ramazan’ı hayırlısıyla bitirdik artık bahanemiz kalmadı
Eğer atlama yapamıyorum diyorsanız ortak bir karar alıp atlama yerine başka bişe koyalım
Unutmayın burada önemli olan yarışma birinciliğinden öte kendiniz, güzelliğiniz ve sağlığınız için atacağınız Güzel bi Adım
kolay gelsin canimAlıntılar bitti.
Sıra geldi dün iftardan kalan bulaşıklara.
Epey efor sarf etmem gerekecek kurudukları için.
Bi Allah'ın kulu da bugün de makinaya biz yerleştirelim şu bulaşıkları dememiş
burasida serin balkon kapisi falan kapali bizimde. Bu hafta serin gececek herhaldeTam baharı yaşıyoruz burada kızlar
Canim sikinti neyse halledersiniz ins.Ya aslında ben verdiğim kiloyu hamilelik dışında alan biri hiç olmadım beni en büyük geren şey aile durumları filan şu an takmamaya çalışıyorum ama pek de iyi değilim yemek yeme dılında beni mutlu eden bir şey yok sanırm
aminn cnm insAllah kurban Bayramı'ni bari coşkuyla geçiririz insAllahArefe gununuz mubarek olsun kizlar
Rabbim birdaha boyle bayram yasatmasin ins.
Cok degisik oldum ailelerden uzak.
Her bayram arefe gununun telasinda sikayetci olurdum meger ne guzellikmis.
Sabahtan ev isi, cocuklarin banyosunu yaptirip kv gile giderdik.kalabalik zor oluyor diye siylenirdim4 elti coluk cocuk bagris agris guzelmis beeee.
Rabbim feraha cikarsin ins hepimizi
Hayirli bayramlarimiz olsun
hıc bırsey gozun den kacmıyor ablaSen iyimisin cnm sanki keyfin yok gibi
Supersın canım tebrik ederimAaaa ben varım yakilo almadan eksiyle döndüm listeye.
oldu mu simdi ask olsunOlabilir canım bu defa 5 haftalık çoğumuz tuttururmuşuz gibi geliyor tabi tutturmasını istemediğim bir bayan var aramızda adı lazım değilaskrhpozitif askrhpozitif
tugce en son esinın yanına donmustu dahada haber yok canımGünaydın kızlaarr hedefimi 67 yazdım ama bu ay sıkı çalışıp 5 haftada mezun olmak istiyorum olamasam da buralardayım yinebu arada sabah aklıma geldi pumkin Tuğçe ne oldu ? Haberiniz oldu mu hiç
Eşiyle barışmış ve diyeti bırakmış canımGünaydın kızlaarr hedefimi 67 yazdım ama bu ay sıkı çalışıp 5 haftada mezun olmak istiyorum olamasam da buralardayım yinebu arada sabah aklıma geldi pumkin Tuğçe ne oldu ? Haberiniz oldu mu hiç
Hayırlısı olsun inşallah iyi olurlarEşiyle barışmış ve diyeti bırakmış canım
hiç duymadım canım benKızlar Silva mop kullananınız var mı camlar için özellikle almak istiyorum
sağol ablaPrensesin doğum günü kutlu olsun cnm
emeğine sağlık canımSPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
Adım Yarışması:
1) I Ilyusa 52.000
2)Dream00 35.450
3)Jasminium84 17.500
4)askrhpozitif 10.265
Atlama Yarışması:
1)Jasminium84 3.280
2) I Ilyusa 1.500
gaza getirmeyin beni 50 kilo olur sonra eş boşamasın beni9.takımın en foto değilsin artık
Cozutma bence
int te bakıyorum canım, şuan zamanım yok izleyemiyorum sonunu çok merak ediyorumtrt de oluyo hep.kore dizileri ordan mi bakiyon
seninde canımArefe gununuz mubarek olsun kizlar
Sabahtan ev isi, cocuklarin banyosunu yaptirip kv gile giderdik.kalabalik zor oluyor diye siylenirdim4 elti coluk cocuk bagris agris guzelmis beeee.
Şaşırdım şuanda, eşiyle barışması çok güzel allahım bozmasın inş. Ama zayıflamaktan vazgeçmesi üzücü olmuşEşiyle barışmış ve diyeti bırakmış canım
İns canimaminn cnm insAllah kurban Bayramı'ni bari coşkuyla geçiririz insAllah
Aynen öyle bizim o kadar cafcaflı olmasa da telase olurdu şu n hiç bı fark yok diğer günlerden hiç bı hazırlık yok
Ben seviyelere devam ediyorum canım bozmadım aynen kurallar ile gidiyorum Ramazan'da sabit gibi oldum her hafta serbest gün olduğu için 3. Seviyeden ile serbest gün bayağaı yok gider inşallah diye düşünüyorumeline saglik canim.
Tebrikler kizlar spor azminize hayran kaldim
kolay gelsin canim
burasida serin balkon kapisi falan kapali bizimde. Bu hafta serin gececek herhalde
Canim sikinti neyse halledersiniz ins.
Su an yemek disinda benimde ilgilendigim pek birsey yok tartiya cikmadim bile sabah dusun o kadar umutsuz vakayim. Ama tartiya cikinca cok uzulecegim biliyorum.
O yuzdeb bence bende dahil olmak uzere bu huyumuzdan vazgecmeliyiz.
Bide ben su ara sik gelemedim takima motivasyon dusuklugumu ona bagliyorum. Sende daha sik gelmeye calis ins
Ondan pek emin olmaaRamazan beni olumsuz etkiledi canım
Haftaya seni geçeceğim
Böyle şeyleri görüp duyup okuyunca iyiki Allah'ın adaleti ile yargılanacağız diyorum.
Erkekler bir miktar fazla yiyebilir kadınlara göre, onların vücut yapısı farklı çünkü.
Ama sen erkeksin herşey sana layık, sen kadınsın sus otur deyip kaşık düşmanı görmek çok fena
Arefe gununuz mubarek olsun kizlar
aslın da haklı yaaa bende de var biraz öyle düşünce kız çocuğunu yetiştirmek endişenlenmeden uzak bir yere yollamak erkek çocuğuna göre daha zor , ben oğlum için bile senelerce endişenlendim kız olsa allah bilir nasıl olurdum ,Ya benim annem erkek-kız ayrimindan değil de daha çok kızın sorumluluğu ağır, surekli aklın onda kalıyor, dışarı çıktığında yada okul okuduğunda falan yada evlendiğinde sürekli aklın onda. Sanki kız çok üzülüyor ve kızın üzülmesi anneyi çok üzüyor diye düşünüyor. Benim üzülecegime dayanamiyor galiba
Göbek olmaması büyük artı basen de gider .Hadi bize kolay gelsin o halde devam kilo vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?