Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Su düşünceye bak ya ne kadar iğrenç kendisinin de bir kadın olduğunu unutmuş iğreniyorum böyle insanlardan
eskiden erkek çocuğunun değerli olmasının sebebini merak edip kendimce araştırdığım da çıkan sonuç şuydu :
kimin ailesin de erkek çoksa toprak tarla için anlaşmazlık olduğun da onlar kavga da üstün geliyor , malını namusunu korumak için, tarlada bağda bahçede çalışmak için erkek çokluğu önemli , düşünsene eskiden tarlada 4-5 kadın çalışıp bir erkek oldu mu erkeği darp edip kadınların ırzına geçen yada kaçıran bile oluyormuş eşkıyası yada kötü nyetlisi ama o tarlada 4-5 erkek daha olsa dönüp bakamazlarmış yani sonuç erkek çoksa güvenlik sağlanıyormuş güç demekmiş o aile için , ve tabi bir de mal mülkün soyun devamı meselesi var , ama günümüz de hala eski kafa da olanlar var işte gülüm

hep cahillikten be gülüm
sen hiç eskiden oğluyla gelinin odasının kapısının tammmm önüne yatağını serip uyuyan kaynana duymadın mı neyi duyucan neyi dinliyorsun sapık diyen olmazmış günahını demiyorum bile bu da cahillik işte

Allahtan annesi babası umursamazmış komşumun babaannesini babası yedir kızlarıma dermiş hep annesine , o yüzden gülerek anlatıyordu hep:)

bende 7-8 sene önce öğrendim bir belgesel izlerken çöl kumunun toprağı o kadar bereketlendirdiğini beslediğini:)
ahh ahh daha bir kaç nesil daha geçmesi lazım ki o tarz zihniyetten tam kurtulalım gibime geliyor :)

vayyy bu şimdiye kadar duyduğum en güzel gerçek hikayelerden , helal olsun o hocanıza ilk başta hiç içine atıp üzülmeden güzelce tepkisini verip tüm ailenin ses çıkarmadığı ayrımcılığı bitirmiş eltilerinin bile hakkını savunmuş kadın helal yaaa

allah hepimize yardım etsin , hele de tepinen üst kat komşusundan dolayı bir kere bile istediği saatte uyanamayıp onların gürültüsünden sıçrayıp uyananlara

HAZİRAN AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(22 Mayıs-26 Haziran) (5 haftalık)

Handandandan (69.5)----------66.0
ekim2009 (88)----------85.9
Jasminium84 (60.3)----------
@zsaracoglu (70.2)----------67.0
askrhpozitif (71.8)----------66. 8
Ucmelekannesi (67.0)----------
E ela_2019 (81.2)----------
@Zeycan123 (58.3)----------56.5
@medine66 (59.2)----------57
@Pnrrr-20 (68.7)----------65.9
@Gulbe seker (99.2)----------95
Dream00 (55.1)----------55
@tugbap (58.8)----------54.8
Muzmus (63.5)----------60.5

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

dünden beri arı gibi çalışıyor bu ablanız
eşim dün pazardan yaprak almış sonra da daha iyi ince damarlı yaprak görmüş geldi ki adamın morali çok bozuk gidip salak gibi kötü yaprağı almışım diye akşama kadar kendi kendini sıktı darlandı :) bu gün yarısını desteledim leğene sıcak suya bastım (anca sığdı) hava serinleyince benim oğlan geçen kaldırdığım hurçların içinden bir kaç parça kıyafetini geri istedi döktük çıkardık onları geri toparladım kaldırdım , kaç haftadır ütü yapmıyorum hazır hava serinlemişken ütü yapıcam bu gece inşallahhhhh
bir kaç kıyafetimin sadece düğme yerlerini değiştirip daraltıcam
iftara yemek de yaptım mı tamamdır :)

Ne eskisi hala var onlardan
Haziran sonu evlenip 1 hafta kendi evimizde, 2 hafta kv min yanında kalıyorduk.
Yatağını yanımıza sererdi, oğlunun bir tarafında ben bir tarafında o yatardı.
Bir defasında gıdıklandım eşimin sarılmasından, kikirdedim.
Kadın kalktı, oturdu "kara görgüsüzler" diye bize bi bağırdı kendimize geldik, haddimize bildik.
Ne manyak hatıralar var bende ama

Son düzenleme:
eee kızlar bu senenin son iftarı neler pişirip taşırıyorsunuz bir diyin bakemmm
Dünden kalan yeşil fasülye ve pilavın yanına tarhana çorbası yapacağım canım, yarına yemek kalsın istemiyorum.
Yarına da sarma-dolma yapacağım

Ucmelekannesi
E ela_2019
Jasminium84

Kızlar hedef belirlemeyen sizler kaldınız sadece

Yok artık nasıl insanlar var

HAZİRAN AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(22 Mayıs-26 Haziran) (5 haftalık)

Handandandan (69.5)----------66.0
ekim2009 (88)----------85.9
Jasminium84 (60.3)----------
@zsaracoglu (70.2)----------67.0
askrhpozitif (71.8)----------66. 8
Ucmelekannesi (67.0)----------
E ela_2019 (81.2)----------77.0
@Zeycan123 (58.3)----------56.5
@medine66 (59.2)----------57
@Pnrrr-20 (68.7)----------65.9
@Gulbe seker (99.2)----------95
Dream00 (55.1)----------55
@tugbap (58.8)----------54.8
Muzmus (63.5)----------60.5

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

gaza getirmeyin beni 50 kilo olur sonra eş boşamasın beni
50 kg oldun diye mi boşayacak

Bu arada geçen rüyamda kocasının sırtında gezen bir kadın gördüm, "kim bu diye" sorunca "Dream00" dediler
55 kilo olmanın avantajları işte

Hemen de duymuş sesimi

Takıma gelmeyince motivasyonun azalır diyoruz ama yine de az geliyorsun canım.
Kendi motivasyonun için gel, bizim için değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…