- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.701
eskiden erkek çocuğunun değerli olmasının sebebini merak edip kendimce araştırdığım da çıkan sonuç şuydu :Su düşünceye bak ya ne kadar iğrenç kendisinin de bir kadın olduğunu unutmuş iğreniyorum böyle insanlardan
hep cahillikten be gülümbeni gaza getirme
evet
yazdım canım 1. Liğin hayırlı olsun
corona var ama heryer kalabalık baya
Bu nasıl bi düşünce çok üzüldümo değer verdikleri erkekleride analar doğruyor
belki eskiden öyleydi canım, ama artık erkek kız fark etmiyor her an herşey olabiliyor maalesef bu zamanda
allah şifasını versin inş
az kaldı
neden fenalaştın yatış şeklinmi yanlıştı? Fena oldun?
gayet güzel canım
hadi pazartesi 5 ler gelsin
almaman bile güzel canım
gayet güzel canım
yinede eksi olman güzel canım, pazartesiye kesi görürsün. Tatil yok canım listelere
güzel canım
inşallah abla
süpersin canım
Maşallah canım ne kadar gitmişüzülme olsun haftaya inş gelir 67 ler
Allahtan annesi babası umursamazmış komşumun babaannesini babası yedir kızlarıma dermiş hep annesine , o yüzden gülerek anlatıyordu hep:)bu sebepten bile kavga ciktiysa gercekten iyi degil piskolojisi
birazda esini anlamak lazim.ailesinden uzakta zor
cok iyi canim son bi kac kilon kaldi
dusunce yapisina bak yaa.bu kadarda cahil olunmaz
kendiside kadin istelik omur boyu et yemesin
kizim azcik et yesin diye denemdigim seyler kalmadi
cok iyi sonuc bence uzulme
dogum gunu kutlu olsun prensesinsaglikli mutlu noce senelere insalalh
gencmis kp.allah yardimcisi olsun
sirt ustu yattigindan olmustur canim.banada son aylarimdayken dr bakarken fenalasmistim.bebek baski yaptigi icin.hemen yan dondermisti dr
bende 7-8 sene önce öğrendim bir belgesel izlerken çöl kumunun toprağı o kadar bereketlendirdiğini beslediğini:)neyse bayramda ders yokmus biraz rahat edersin bari canim
gayet iyi canim tebrikler.
ekside olman guzel canim
tebrikler canim
bence hala bazi kadinlarda o dusunce var canim hemde bizim nesilden zihniyet meselesi
adet siskinligidir canim. Pazartesiye eksilirsin bile
bundan sonra guzel gidecek canim
baya yorulmussun abla.
Col kumunun boyle bir etkisi oldugunu bilmiyordum.
gayet iyi canim tebrikler
ayy allahim su zihniyetten kurtuldugumuz gun hersey baska olacak bence
gayet iyi canim daha ne olsun
tebrikler canim gayet iyi gidiyorsun
amin canim sagol
dogum gunu kutlu olsun kuzunun. Nice saglikli yaslarin olsun ins
tebrikler canim
tebrikler canim
tebrikler canim
gecmis olsun canim.
Disciler muayeneye baslamislarmi
vayyy bu şimdiye kadar duyduğum en güzel gerçek hikayelerden , helal olsun o hocanıza ilk başta hiç içine atıp üzülmeden güzelce tepkisini verip tüm ailenin ses çıkarmadığı ayrımcılığı bitirmiş eltilerinin bile hakkını savunmuş kadın helal yaaaBende de benzer hikaye var
Üniversite de bir kadın hocamız anlatıyor; "Evlendikten sonra kv ye davet edildik, bütün aile oradaydı yemeğe geçtik, kv tencereleri yanına aldı, yemekleri tabaklara koyup dağıtıyor, önce erkeklere doldurdu, tabi tabakları et dolu idi" dedi.
"Bize sıra geldi, tabaklara 1-2 parça et koymaya başladı dedi, kendisine de aynı şekilde az etli tabak verince kv sine "anne, erkeklerin tabakaları et dolu, bizim tabaklarda niye tane ile" diyince "onlar erkek ama kızım çalışıp eve para getiriyorlar" demiş, bizim hoca da tabağını kv sine uzatmış bende onların tabağı gibi istiyorum, bende eve para getiriyorum demiş, kv ses çıkarmadan doldurmuş tabağı, sonra eltilerime de koy, para kazanmasa da onların da et yemeye hakkı var" demiş.
Bir daha da ayrım yapılmamış
allah hepimize yardım etsin , hele de tepinen üst kat komşusundan dolayı bir kere bile istediği saatte uyanamayıp onların gürültüsünden sıçrayıp uyananlaraBizde karantinanın başından beri çıkmıyoruz ama yasak olduğu zamanlar psikolojik olarak kötü oluyor gerçekten.
İstesende çıkamayacağını bilmenin psikoloji gerçekten kötü.
Allah cezaevinde yatanlara yardım etsin
Ne eskisi hala var onlardanhep cahillikten be gülüm
sen hiç eskiden oğluyla gelinin odasının kapısının tammmm önüne yatağını serip uyuyan kaynana duymadın mı neyi duyucan neyi dinliyorsun sapık diyen olmazmış günahını demiyorum bile bu da cahillik işte
Dünden kalan yeşil fasülye ve pilavın yanına tarhana çorbası yapacağım canım, yarına yemek kalsın istemiyorum.eee kızlar bu senenin son iftarı neler pişirip taşırıyorsunuz bir diyin bakemmm
HAZİRAN AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(22 Mayıs-26 Haziran) (5 haftalık)
Handandandan (69.5)----------66.0
ekim2009 (88)----------85.9
Jasminium84 (60.3)----------
@zsaracoglu (70.2)----------67.0
askrhpozitif (71.8)----------66. 8
Ucmelekannesi (67.0)----------
E ela_2019 (81.2)----------
@Zeycan123 (58.3)----------56.5
@medine66 (59.2)----------57
@Pnrrr-20 (68.7)----------65.9
@Gulbe seker (99.2)----------95
Dream00 (55.1)----------55
@tugbap (58.8)----------54.8
Muzmus (63.5)----------60.5
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
hep cahillikten be gülüm
sen hiç eskiden oğluyla gelinin odasının kapısının tammmm önüne yatağını serip uyuyan kaynana duymadın mı neyi duyucan neyi dinliyorsun sapık diyen olmazmış günahını demiyorum bile bu da cahillik işte
Yok artık nasıl insanlar varNe eskisi hala var onlardan
Haziran sonu evlenip 1 hafta kendi evimizde, 2 hafta kv min yanında kalıyorduk.
Yatağını yanımıza sererdi, oğlunun bir tarafında ben bu tarafında o yatardı.
Bir defasında gıdıklandım eşimin sarılmasından, kikirdedim.
Kadın kalktı, oturdu "kara görgüsüzler" diye bize bi bağırdıkendimize geldik, haddimize bildik.
Ne manyak hatıralar var bende ama
50 kg oldun diye mi boşayacakgaza getirmeyin beni 50 kilo olur sonra eş boşamasın beni
Hemen de duymuş sesimiHAZİRAN AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(22 Mayıs-26 Haziran) (5 haftalık)
Handandandan (69.5)----------66.0
ekim2009 (88)----------85.9
Jasminium84 (60.3)----------
@zsaracoglu (70.2)----------67.0
askrhpozitif (71.8)----------66. 8
Ucmelekannesi (67.0)----------
E ela_2019 (81.2)----------77.0
@Zeycan123 (58.3)----------56.5
@medine66 (59.2)----------57
@Pnrrr-20 (68.7)----------65.9
@Gulbe seker (99.2)----------95
Dream00 (55.1)----------55
@tugbap (58.8)----------54.8
Muzmus (63.5)----------60.5
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Neden ki.Ondan pek emin olmaa
Kadın değil onlarBide genelde bunu yapanlarin kadin olmasina ne demeli
Takıma gelmeyince motivasyonun azalır diyoruz ama yine de az geliyorsun canım.Ben de inş artık haziran sonunda mezun olmak istiyorum. Ama eğer bu 60 ı görmeyi başarabilirsem .ki inş başaracağım. 58 e inmek için çabalayabilirim. kıyafetli vs tartıldığımda ve kilo sinirimi daha iyi bişebilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?