- 23 Mayıs 2020
- 46
- 272
- 8
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.721
Yani sanaallah hepimize yardım etsin , hele de tepinen üst kat komşusundan dolayı bir kere bile istediği saatte uyanamayıp onların gürültüsünden sıçrayıp uyananlara
Temizlik yapıyorum sabah beri dondurucudan ayarlarım bir şeyler artık çorba da var dündeneee kızlar bu senenin son iftarı neler pişirip taşırıyorsunuz bir diyin bakemmm
Yuh aslında kendi yaptığı görgüsüzlük de farkında değil oğlun gelinin bile olsa valla benim kayınvalide sokakta yatar bizim yanımızda kessen yatmazNe eskisi hala var onlardan
Haziran sonu evlenip 1 hafta kendi evimizde, 2 hafta kv min yanında kalıyorduk.
Yatağını yanımıza sererdi, oğlunun bir tarafında ben bir tarafında o yatardı.
Bir defasında gıdıklandım eşimin sarılmasından, kikirdedim.
Kadın kalktı, oturdu "kara görgüsüzler" diye bize bi bağırdıkendimize geldik, haddimize bildik.
Ne manyak hatıralar var bende ama
Hoş geldin canım Takımımızın ilk sayfasında tanıtım formu var onu doldurup bizimle paylaşırsan tanışmış oluruz ben ZehraGeldimmm, davet için çok teşekkür ederim
Şaka olsun ya nolur tövbeler olsun Allah im ne insanlar varNe eskisi hala var onlardan
Kadın kalktı, oturdu "kara görgüsüzler" diye bize bi bağırdıkendimize geldik, haddimize bildik.
gider canim serbest gunler insani dagitiyor bundan sonra guzel verirsin insBen seviyelere devam ediyorum canım bozmadım aynen kurallar ile gidiyorum Ramazan'da sabit gibi oldum her hafta serbest gün olduğu için 3. Seviyeden ile serbest gün bayağaı yok gider inşallah diye düşünüyorum
ayy allah hayirli komsu versin abla.allah hepimize yardım etsin , hele de tepinen üst kat komşusundan dolayı bir kere bile istediği saatte uyanamayıp onların gürültüsünden sıçrayıp uyananlara
masallah baya is yapmissin abla.dünden beri arı gibi çalışıyor bu ablanız
eşim dün pazardan yaprak almış sonra da daha iyi ince damarlı yaprak görmüş geldi ki adamın morali çok bozuk gidip salak gibi kötü yaprağı almışım diye akşama kadar kendi kendini sıktı darlandı :) bu gün yarısını desteledim leğene sıcak suya bastım (anca sığdı) hava serinleyince benim oğlan geçen kaldırdığım hurçların içinden bir kaç parça kıyafetini geri istedi döktük çıkardık onları geri toparladım kaldırdım , kaç haftadır ütü yapmıyorum hazır hava serinlemişken ütü yapıcam bu gece inşallahhhhh
bir kaç kıyafetimin sadece düğme yerlerini değiştirip daraltıcam
iftara yemek de yaptım mı tamamdır :)
Hay yarabbim .Ne eskisi hala var onlardan
Ohh hadi iyisin afiyet olsun simdidenŞaka maka ramazan ayı geldi geçti yaRabbim sağlıkla huzurla yeniden bu günlere kavuşmayı nasip etsin insAllah bugün yemekler eşimden evde olunca canı sıkılıyormus ben yaparım dedi bende canıma minnet bildim zaten mide yanması ve sırt ağrım var niyeyse acayip bı şekilde
Bamya çorbası, tavuklu pirinç pilavı yoğurt karpuz menümüz
dilime çok kötü şeyler demek geliyor ammaaa yazmıycam sen anla ..Ne eskisi hala var onlardan
çok iyi , bir daha dolaba yemek kaldırma derdin olmaz :)Dünden kalan yeşil fasülye ve pilavın yanına tarhana çorbası yapacağım canım, yarına yemek kalsın istemiyorum.
Yarına da sarma-dolma yapacağım
dondurucunun gözünü seveyim :))Yani sana
Temizlik yapıyorum sabah beri dondurucudan ayarlarım bir şeyler artık çorba da var dünden
Yuh aslında kendi yaptığı görgüsüzlük de farkında değil oğlun gelinin bile olsa valla benim kayınvalide sokakta yatar bizim yanımızda kessen yatmaz
ayy yeni tazecik kadınlar kulübü üyesiGeldimmm, davet için çok teşekkür ederim
aminn aminnn oğlanın online dersi bitti evden çıktı dışarısı soğuk ama evde de gürültüden kafayı yiyecekti:)gider canim serbest gunler insani dagitiyor bundan sonra guzel verirsin ins
ayy allah hayirli komsu versin abla.
masallah baya is yapmissin abla.
Ben menemen yapicam yanina sehriye corbasi salata ev yapimi limonata
Sen ne pisiriyorsun abla
Hay yarabbim .
Gercekten cok degisik seyler yasamissin canim yaa.
Kv ne diyecek birsey inan bulamiyorum
ohh ohh eşinin eline sağlık ne güzel girmiş mutfağaŞaka maka ramazan ayı geldi geçti yaRabbim sağlıkla huzurla yeniden bu günlere kavuşmayı nasip etsin insAllah bugün yemekler eşimden evde olunca canı sıkılıyormus ben yaparım dedi bende canıma minnet bildim zaten mide yanması ve sırt ağrım var niyeyse acayip bı şekilde
Bamya çorbası, tavuklu pirinç pilavı yoğurt karpuz menümüz
amin canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahArefe gununuz mubarek olsun kizlar
Rabbim birdaha boyle bayram yasatmasin ins.
Cok degisik oldum ailelerden uzak.
Her bayram arefe gununun telasinda sikayetci olurdum meger ne guzellikmis.
Sabahtan ev isi, cocuklarin banyosunu yaptirip kv gile giderdik.kalabalik zor oluyor diye siylenirdim4 elti coluk cocuk bagris agris guzelmis beeee.
Rabbim feraha cikarsin ins hepimizi
Hayirli bayramlarimiz olsun
iyi de kadın da olmasa soyları nasıl devam edecek kieskiden erkek çocuğunun değerli olmasının sebebini merak edip kendimce araştırdığım da çıkan sonuç şuydu :
kimin ailesin de erkek çoksa toprak tarla için anlaşmazlık olduğun da onlar kavga da üstün geliyor , malını namusunu korumak için, tarlada bağda bahçede çalışmak için erkek çokluğu önemli , düşünsene eskiden tarlada 4-5 kadın çalışıp bir erkek oldu mu erkeği darp edip kadınların ırzına geçen yada kaçıran bile oluyormuş eşkıyası yada kötü nyetlisi ama o tarlada 4-5 erkek daha olsa dönüp bakamazlarmış yani sonuç erkek çoksa güvenlik sağlanıyormuş güç demekmiş o aile için , ve tabi bir de mal mülkün soyun devamı meselesi var , ama günümüz de hala eski kafa da olanlar var işte gülüm
Et kavurma ve pilav yapmayı düşünüyorumeee kızlar bu senenin son iftarı neler pişirip taşırıyorsunuz bir diyin bakemmm
Ya aslında ben verdiğim kiloyu hamilelik dışında alan biri hiç olmadım beni en büyük geren şey aile durumları filan şu an takmamaya çalışıyorum ama pek de iyi değilim yemek yeme dılında beni mutlu eden bir şey yok sanırm
Saol canım beraber olduğu gün de olur inşAllahOhh hadi iyisin afiyet olsun simdiden
Son zamanlarda sirt agrisi oluyordu canim bendede. İns az kaldi pasanin gelmesine
Saol abla bazen benden hamaratligi tutar saolsunohh ohh eşinin eline sağlık ne güzel girmiş mutfağa
sana da geçmiş olsun gülüm miden çok yanıyorsa az leblebi mi yesen suyunu çeksin yanma azalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?