Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

allah hepimize yardım etsin , hele de tepinen üst kat komşusundan dolayı bir kere bile istediği saatte uyanamayıp onların gürültüsünden sıçrayıp uyananlara
Yani sana
eee kızlar bu senenin son iftarı neler pişirip taşırıyorsunuz bir diyin bakemmm
Temizlik yapıyorum sabah beri dondurucudan ayarlarım bir şeyler artık çorba da var dünden
Yuh aslında kendi yaptığı görgüsüzlük de farkında değil oğlun gelinin bile olsa valla benim kayınvalide sokakta yatar bizim yanımızda kessen yatmaz

Şaka olsun ya nolur tövbeler olsun Allah im ne insanlar var

Ben seviyelere devam ediyorum canım bozmadım aynen kurallar ile gidiyorum Ramazan'da sabit gibi oldum her hafta serbest gün olduğu için 3. Seviyeden ile serbest gün bayağaı yok gider inşallah diye düşünüyorum
gider canim serbest gunler insani dagitiyor bundan sonra guzel verirsin ins
allah hepimize yardım etsin , hele de tepinen üst kat komşusundan dolayı bir kere bile istediği saatte uyanamayıp onların gürültüsünden sıçrayıp uyananlara
ayy allah hayirli komsu versin abla.
masallah baya is yapmissin abla.
Ben menemen yapicam yanina sehriye corbasi salata ev yapimi limonata
Sen ne pisiriyorsun abla
Hay yarabbim .
Gercekten cok degisik seyler yasamissin canim yaa.
Kv ne diyecek birsey inan bulamiyorum

HAZİRAN AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(22 Mayıs-26 Haziran) (5 haftalık)

Handandandan (69.5)----------66.0
ekim2009 (88)----------85.9
Jasminium84 (60.3)----------
U UcanSupurge (70.2)----------67.0
askrhpozitif (71.8)----------66. 8
Ucmelekannesi (67.0)----------64
E ela_2019 (81.2)----------77.0
TemelinSafinazi (58.3)----------56.5
I Ilyusa (59.2)----------57
@Pnrrr-20 (68.7)----------65.9
@Gulbe seker (99.2)----------95
Dream00 (55.1)----------55
@tugbap (58.8)----------54.8
Muzmus (63.5)----------60.5

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Şaka maka ramazan ayı geldi geçti ya Rabbim sağlıkla huzurla yeniden bu günlere kavuşmayı nasip etsin insAllah bugün yemekler eşimden evde olunca canı sıkılıyormus ben yaparım dedi bende canıma minnet bildim zaten mide yanması ve sırt ağrım var niyeyse acayip bı şekilde
Bamya çorbası, tavuklu pirinç pilavı yoğurt karpuz menümüz

Ohh hadi iyisin afiyet olsun simdiden

Son zamanlarda sirt agrisi oluyordu canim bendede. İns az kaldi pasanin gelmesine

dilime çok kötü şeyler demek geliyor ammaaa yazmıycam sen anla ..
sapık yaav bu tip karılar vallaha da sapık billaha daaa

* * * 15-21 MAYIS ARASI MENÜ PAYLAŞIM LİSTESİ * * *

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe

Handandandan + + + + + - +
TemelinSafinazi + + + + + + +
U UcanSupurge + + + + + + +
askrhpozitif + + + + + + -
Jasminium84 + + + + + +
E ela_2019 - + + + + + -
I Ilyusa + + + + + + +
Muzmus - + + - - - -

*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.

SARI KART ALANLAR

E ela_2019 (2 eksik menü)

Muzmus (5 eksik menü)

***Bundan sonra önceki haftalarda alınan sarı kartlar diğer haftalara yansıtılacaktır yani alınan sarı kartlar sadece o hafta için geçerli değildir***

Dünden kalan yeşil fasülye ve pilavın yanına tarhana çorbası yapacağım canım, yarına yemek kalsın istemiyorum.
Yarına da sarma-dolma yapacağım
çok iyi , bir daha dolaba yemek kaldırma derdin olmaz :)
benim ne pişireceğim de belli oldu
oğlan sebzeli şehriye çorbası istedi , minnacık et çıkardım buzluyken mercimekten azıcık büyük kestim o tantuni olacak ekmek arasına koyup yiyeceklermiş baba oğula yeter 1 patates 1 kabak kızartıcam bir de salata yapıcam
kendime de yemek yapmaya eriniyorum yoğurda yulaf ezmesi bir de muz katıp yeme ihtimalim var

dondurucunun gözünü seveyim :))
bitirdin mi bari temizliği benim büyük banyo kaldı sadece çoook şükür :)

aminn aminnn oğlanın online dersi bitti evden çıktı dışarısı soğuk ama evde de gürültüden kafayı yiyecekti:)
2 yumurta büyüklüğün de et çıkardım gülüm hafif buzu çözülünce küçücük kestim, kavurup az baharatlayıp tantunu diye kakalıycam oğlan şehriye çorbası istedi eşim de 1 patates 1 kabak kızart dedi bir de salata yapıcam tamamdır
ne güzel sen evde limonata bile yapmışsın afiyet şifa olsun bu ramazan çok tembeldim hiç yapmadım

ohh ohh eşinin eline sağlık ne güzel girmiş mutfağa
sana da geçmiş olsun gülüm miden çok yanıyorsa az leblebi mi yesen suyunu çeksin yanma azalsın

amin canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
iyi de kadın da olmasa soyları nasıl devam edecek ki ama var işte hala öyle insanlar en basit örneği dedem annemin babası kız çocuklarının çocuklarını bile sevmez
eee kızlar bu senenin son iftarı neler pişirip taşırıyorsunuz bir diyin bakemmm
Et kavurma ve pilav yapmayı düşünüyorum

ohh ohh eşinin eline sağlık ne güzel girmiş mutfağa
sana da geçmiş olsun gülüm miden çok yanıyorsa az leblebi mi yesen suyunu çeksin yanma azalsın
Saol abla bazen benden hamaratligi tutar saolsun
Leblebi olabilir aslında azıcık yerim birazdan bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…