- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.741
çok iyi , bir daha dolaba yemek kaldırma derdin olmaz :)
benim ne pişireceğim de belli oldu
oğlan sebzeli şehriye çorbası istedi , minnacık et çıkardım buzluyken mercimekten azıcık büyük kestim o tantuni olacak ekmek arasına koyup yiyeceklermiş baba oğula yeter 1 patates 1 kabak kızartıcam bir de salata yapıcam
kendime de yemek yapmaya eriniyorum yoğurda yulaf ezmesi bir de muz katıp yeme ihtimalim var
kolay gelsin abla afiyet olsun.aminn aminnn oğlanın online dersi bitti evden çıktı dışarısı soğuk ama evde de gürültüden kafayı yiyecekti:)
2 yumurta büyüklüğün de et çıkardım gülüm hafif buzu çözülünce küçücük kestim, kavurup az baharatlayıp tantunu diye kakalıycamoğlan şehriye çorbası istedi eşim de 1 patates 1 kabak kızart dedi bir de salata yapıcam tamamdır
ne güzel sen evde limonata bile yapmışsın afiyet şifa olsun bu ramazan çok tembeldim hiç yapmadım
ay evet erkek cocugunun coccugu onlarin torunu,kizinkiler elin cocugu oluyor. Boyle mantikta degisik. İns nesilden nesile degisecek bu zihniyetleramin canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
iyi de kadın da olmasa soyları nasıl devam edecek kiama var işte hala öyle insanlar en basit örneği dedem annemin babası kız çocuklarının çocuklarını bile sevmez
Et kavurma ve pilav yapmayı düşünüyorum
TakipteyimHemen de duymuş sesimi
işin şakası canım50 kg oldun diye mi boşayacak
Bu arada geçen rüyamda kocasının sırtında gezen bir kadın gördüm, "kim bu diye" sorunca "Dream00" dediler
55 kilo olmanın avantajları işte
Amin canım inşallahŞaka maka ramazan ayı geldi geçti yaRabbim sağlıkla huzurla yeniden bu günlere kavuşmayı nasip etsin insAllah bugün yemekler eşimden evde olunca canı sıkılıyormus ben yaparım dedi bende canıma minnet bildim zaten mide yanması ve sırt ağrım var niyeyse acayip bı şekilde
Bamya çorbası, tavuklu pirinç pilavı yoğurt karpuz menümüz
Aynen öyle canım sağlık olsun napalim yine de seneye daha güzel geçer insAllah,işin şakası canım
Evet ben evlendiğimden beri geziyoruz öyle evin içindeomuzlarındada gezmişliğim varda çocuklar olunca o daha olmuyor şimdi çoluk çocuk eşimin sırtında geziyoruz zaten cocuklarıda yatırırken bi evde tur atıyoruz sonra yatak
Amin canım inşallahbiraz buruk geçti bu sene ama bunala çok şükür herkes sağlıklı olsun yeter
Tabiki hemen bilgilerimi paylaşayım :)Hoş geldin canım Takımımızın ilk sayfasında tanıtım formu var onu doldurup bizimle paylaşırsan tanışmış oluruz ben Zehra
Hoşbuldummm canlar, inanılmaz bir enerjiyle katılıyorum aranıza. Motivasyonum uzun zaman sonra ilk kez bu kadar yüksekayy yeni tazecik kadınlar kulübü üyesi
hoş geldin gülüm
Hg canım bende Hafize 26 yaşındayım bı kızım var nasipse yakında oğlum olacak istedikten sonra sağlıkla kilo verilir insAllah kalıcı bı şekilde ideal kiloma ulaşırsın buranın enerjisi çok farklı gerçekten doğum sonrası insAllah yeniden bende takımla ilerleyeceğimTabiki hemen bilgilerimi paylaşayım :)
Adı: Ayşe Nur (Ayşe de diyebilirsiniz, Ayşegül diyen bile oluyor arada)
Yaşı: 25
Evli/bekar: Bekar
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Yüksek lisans öğrencisi
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 164
Kilo: 97.7
Hedef: 58 (Ne kadar sürer bilmiyorum bir yıl da iki yıl da sürse razıyım)
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır, ilk kez bir takıma katılacağım :) Çok heyecanlıyım
Kilo alma nedeniniz : Ergenliğe girdiğim andan itibaren hep kiloluydum. 3 yıl önce sıkı bir diyet ve sporla 20 kilo kadar kaybedip 60'lı kiloları gördüm. Daha sonra sol bacağım yandı, ayağımı burktum ve trafik kazası geçirdim. Kaza dolu bir yılın ardından 90'lı kiloları gördüm maalesef. Şuan üzerimden bu yükü atıp daha sağlıklı ve fit olmak istiyorum :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: İzmir'de yaşıyorum. Resim çizmekten, tasarım yapmaktan ve kitap okumaktan çok keyif alıyorum. Hobilerimin hepsi oturarak yaptığı hobiler olduğundan spor yapmayı sevmek ve daha aktif olacağım hobiler kazanmak istiyorum. Şubatta 26 yaşıma girmeden en azından 75 kiloya düşmek istiyorum :)
hosgeldin canim bende ayse:)adasiz:)Tabiki hemen bilgilerimi paylaşayım :)
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır, ilk kez bir takıma katılacağım :) Çok heyecanlıyım
Kilo alma nedeniniz : Ergenliğe girdiğim andan itibaren hep kiloluydum. 3 yıl önce sıkı bir diyet ve sporla 20 kilo kadar kaybedip 60'lı kiloları gördüm. Daha sonra sol bacağım yandı, ayağımı burktum ve trafik kazası geçirdim. Kaza dolu bir yılın ardından 90'lı kiloları gördüm maalesef. Şuan üzerimden bu yükü atıp daha sağlıklı ve fit olmak istiyorum :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: İzmir'de yaşıyorum. Resim çizmekten, tasarım yapmaktan ve kitap okumaktan çok keyif alıyorum. Hobilerimin hepsi oturarak yaptığı hobiler olduğundan spor yapmayı sevmek ve daha aktif olacağım hobiler kazanmak istiyorum. Şubatta 26 yaşıma girmeden en azından 75 kiloya düşmek istiyorum :)
Merhabalar, Hafize tanıştığımıza çok memnun oldum. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHg canım bende Hafize 26 yaşındayım bı kızım var nasipse yakında oğlum olacak istedikten sonra sağlıkla kilo verilir insAllah kalıcı bı şekilde ideal kiloma ulaşırsın buranın enerjisi çok farklı gerçekten doğum sonrası insAllah yeniden bende takımla ilerleyeceğim
Allah bağışlasınhosgeldin canim bende ayse:)adasiz:)
27 yasindayim 1 kizim var.yurtdisinda yasiyorum:)bende kilo verip.mezun olup geri geldim aldim kilolari malesefkoruyamadim
Saol canım insAllahMerhabalar, Hafize tanıştığımıza çok memnun oldum. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinOlumlu sonuçlar alacağıma inanıyorum ben de bakalım :)
Gitmek için zorlama kendini canımTakipteyimalışkanlıklardan hemen kurtulamiyorum elim sayfaya gidiyor hep
Hoşgeldin Ayşecim,Tabiki hemen bilgilerimi paylaşayım :)
Rica ederim kuzumEline sağlık canım
Ahhhh hiç kimse demez onuAlıntılar bitti.
Sıra geldi dün iftardan kalan bulaşıklara.
Epey efor sarf etmem gerekecek kurudukları için.
Bi Allah'ın kulu da bugün de makinaya biz yerleştirelim şu bulaşıkları dememiş
Sağol kuzumramazanda pek veremedim.bugunden sonra spora felan baslayip 5 hafta dolmadan mezun olmayi istiyorum insallah
trt de oluyo hep.kore dizileri ordan mi bakiyon
eline saglik canim)
tekrar gecmis olsun canim
butda bi tanidik oglan olana kadar arka arkaya dogum yapti.5.oglan oldu
bende hep 3 4 tane kizim olsun istemisimdir.halada istiyorum:)
guzel soylemis valla
sicaklardan once son serin havami
tadini cikarin:)
gunaydin canim
hic yazmadi sessiz sedasiz gitti
Rica ederim tatlımeline saglik canim.
Tebrikler kizlar spor azminize hayran kaldim
kolay gelsin canim
burasida serin balkon kapisi falan kapali bizimde. Bu hafta serin gececek herhalde
Canim sikinti neyse halledersiniz ins.
Su an yemek disinda benimde ilgilendigim pek birsey yok tartiya cikmadim bile sabah dusun o kadar umutsuz vakayim. Ama tartiya cikinca cok uzulecegim biliyorum.
O yuzdeb bence bende dahil olmak uzere bu huyumuzdan vazgecmeliyiz.
Bide ben su ara sik gelemedim takima motivasyon dusuklugumu ona bagliyorum. Sende daha sik gelmeye calis ins
Rica ederim ne demek canımhiç duymadım canım ben
sağol abla
emeğine sağlık canım
gaza getirmeyin beni 50 kilo olur sonra eş boşamasın beni
int te bakıyorum canım, şuan zamanım yok izleyemiyorum sonunu çok merak ediyorum
seninde canımCorona sayesinde çoğu şeyin değeri daha iyi anlaşılıyor
Şaşırdım şuanda, eşiyle barışması çok güzel allahım bozmasın inş. Ama zayıflamaktan vazgeçmesi üzücü olmuşkendi için değilde eşi için zayıflamak istemesi olmamış inş yinede verir yavaş yavaş
Eline sağlık canım* * * 15-21 MAYIS ARASI MENÜ PAYLAŞIM LİSTESİ * * *
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
Handandandan + + + + + - +
@Zeycan123 + + + + + + +
U UcanSupurge + + + + + + +
@askrhpozitif + + + + + + -
Jasminium84 + + + + + +
E ela_2019 - + + + + + -
I Ilyusa + + + + + + +
Muzmus - + + - - - -
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
SARI KART ALANLAR
E ela_2019 (2 eksik menü)
Muzmus (5 eksik menü)
***Bundan sonra önceki haftalarda alınan sarı kartlar diğer haftalara yansıtılacaktır yani alınan sarı kartlar sadece o hafta için geçerli değildir***
Hemen yazıyorum kuzumJasminium84 hedef belirlemeyen tek sen kaldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?