Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kolay gelsin abla afiyet olsun.
ay evet erkek cocugunun coccugu onlarin torunu,kizinkiler elin cocugu oluyor. Boyle mantikta degisik. İns nesilden nesile degisecek bu zihniyetler

50 kg oldun diye mi boşayacak

Bu arada geçen rüyamda kocasının sırtında gezen bir kadın gördüm, "kim bu diye" sorunca "Dream00" dediler
55 kilo olmanın avantajları işte
işin şakası canım istemiyor daha zayıflamamı
Evet ben evlendiğimden beri geziyoruz öyle evin içinde omuzlarındada gezmişliğim varda çocuklar olunca o daha olmuyor şimdi çoluk çocuk eşimin sırtında geziyoruz zaten cocuklarıda yatırırken bi evde tur atıyoruz sonra yatak
Amin canım inşallah biraz buruk geçti bu sene ama bunala çok şükür herkes sağlıklı olsun yeter

Aynen öyle canım sağlık olsun napalim yine de seneye daha güzel geçer insAllah,

Hoş geldin canım Takımımızın ilk sayfasında tanıtım formu var onu doldurup bizimle paylaşırsan tanışmış oluruz ben Zehra
Tabiki hemen bilgilerimi paylaşayım :)
Adı: Ayşe Nur (Ayşe de diyebilirsiniz, Ayşegül diyen bile oluyor arada )
Yaşı: 25
Evli/bekar:
Bekar
Çocuk/yaşları:
Yok
Emziriyormusun:
Hayır
Meslek:
Yüksek lisans öğrencisi
Şu anda çalışıyomusun:
Evet
Boy:
164
Kilo:
97.7
Hedef:
58 (Ne kadar sürer bilmiyorum bir yıl da iki yıl da sürse razıyım)
Daha önce başka takımda yarıştımı :
Hayır, ilk kez bir takıma katılacağım :) Çok heyecanlıyım
Kilo alma nedeniniz :
Ergenliğe girdiğim andan itibaren hep kiloluydum. 3 yıl önce sıkı bir diyet ve sporla 20 kilo kadar kaybedip 60'lı kiloları gördüm. Daha sonra sol bacağım yandı, ayağımı burktum ve trafik kazası geçirdim. Kaza dolu bir yılın ardından 90'lı kiloları gördüm maalesef. Şuan üzerimden bu yükü atıp daha sağlıklı ve fit olmak istiyorum :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
İzmir'de yaşıyorum. Resim çizmekten, tasarım yapmaktan ve kitap okumaktan çok keyif alıyorum. Hobilerimin hepsi oturarak yaptığı hobiler olduğundan spor yapmayı sevmek ve daha aktif olacağım hobiler kazanmak istiyorum. Şubatta 26 yaşıma girmeden en azından 75 kiloya düşmek istiyorum :)

Hg canım bende Hafize 26 yaşındayım bı kızım var nasipse yakında oğlum olacak istedikten sonra sağlıkla kilo verilir insAllah kalıcı bı şekilde ideal kiloma ulaşırsın buranın enerjisi çok farklı gerçekten doğum sonrası insAllah yeniden bende takımla ilerleyeceğim

hosgeldin canim bende ayse:)adasiz:)
27 yasindayim 1 kizim var.yurtdisinda yasiyorum:)bende kilo verip.mezun olup geri geldim aldim kilolari malesef koruyamadim

Merhabalar, Hafize tanıştığımıza çok memnun oldum. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Olumlu sonuçlar alacağıma inanıyorum ben de bakalım :)

hosgeldin canim bende ayse:)adasiz:)
27 yasindayim 1 kizim var.yurtdisinda yasiyorum:)bende kilo verip.mezun olup geri geldim aldim kilolari malesef koruyamadim
Allah bağışlasın Kiloyu vermek kadar korumak da önemli. Ben verdiğim kiloları almakla kalmayıp üstüne çıktım bir de Birlikte vereceğiz kiloları yağlar buharlaşacak

Hoşgeldin Ayşecim,
Ben Niran, 37 yaşında, 3 çocuk annesi, öğretmenim.
Takımda 85 kilodan 69.5 kiloya kadar indim.
55 'leri bile görebileceğime inanıyorum.
Seninde hedef kilona inmen bırak 2 seneyi 1 yıl bile sürmez.
Sen yeterki vazgeçme.
Azimle kararlılıkla ve disiplinle devam ettiğin de 6-8 ay gibi bir sürede kiloların gidecektir.

Eline sağlık canım
Rica ederim kuzum

Alıntılar bitti.
Sıra geldi dün iftardan kalan bulaşıklara.
Epey efor sarf etmem gerekecek kurudukları için.
Bi Allah'ın kulu da bugün de makinaya biz yerleştirelim şu bulaşıkları dememiş
Ahhhh hiç kimse demez onu
Mutfak benim kırmızı çizgim her daim toplu ve temizdir ayrı bi titizlenirim mutfağıma ama benden başka kimsede elini sürmez mutfağa

Sağol kuzum

Rica ederim tatlım

Rica ederim ne demek canım

Eline sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…