Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

HAZİRAN AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(22 Mayıs-26 Haziran) (5 haftalık)

Handandandan (69.5)----------66.0
ekim2009 (88)----------85.9
Jasminium84 (60.3)----------58.3
@zsaracoglu (70.2)----------67.0
askrhpozitif (71.8)----------66. 8
Ucmelekannesi (67.0)----------64
E ela_2019 (81.2)----------77.0
@Zeycan123 (58.3)----------56.5
@medine66 (59.2)----------57
@Pnrrr-20 (68.7)----------65.9
@Gulbe seker (99.2)----------95
Dream00 (55.1)----------55
@tugbap (58.8)----------54.8
Muzmus (63.5)----------60.5

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Merhaba, gerçekten başarılarınızı duydukça motivasyonum artıyor Umarım ben de hedef kiloma yaklaşırım. Motivasyon verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Kendime uzun bir hedef belirlemek istedim ki hayal kırıklığı olmasın. 22 kilo için 9 ay belirledim kendime yeni yaşıma daha fit girmeyi her şeyden çok istiyorum

O zaman ben de ilk hedefimi paylaşıyorum
HAZİRAN AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(22 Mayıs-26 Haziran) (5 haftalık)

Handandandan (69.5)----------66.0
ekim2009 (88)----------85.9
Jasminium84 (60.3)----------58.3
@zsaracoglu (70.2)----------67.0
askrhpozitif (71.8)----------66. 8
Ucmelekannesi (67.0)----------64
E ela_2019 (81.2)----------77.0
@Zeycan123 (58.3)----------56.5
@medine66 (59.2)----------57
@Pnrrr-20 (68.7)----------65.9
@Gulbe seker (99.2)----------95
Dream00 (55.1)----------55
@tugbap (58.8)----------54.8
Muzmus (63.5)----------60.5
Anemonee (97.7)---------- 92

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

E ela_2019 menü yazmaya devam canım
Devammm kaptanimmm. Dün kabak yemiştim yazmamış mıyım ya ayy bide çekirdeklerini çıkarmamıştım baya acı olmuştu, zar zor bitirdim. Dolma vardi menüde bende pirinç yemeye yeminliyim o yüzden kabağı bitirdim

Anemonee iftar soframı hazırlayıp geliyorum Canım ben de 5 ay kadar önce 91 kiloydum daha önce de 100den 65e inmiştim
ayyy cokkk özendim yaa 100 den 65 e büyük başarı
Gitmek için zorlama kendini canım
Günde 1-2 defa gelip 3-5 mesaj yazarsan bize kendimizi iyi hissettirirsin
tabiki dayanamam sizsizzz
Canim hoşgeldin ben ela evliyim 2 minik çocuğum var. Bende senin gibi 97 kilodan düştüm. Tabi takima girdiğimde 93 olmuştum şu an 81 kiloyum. Bu ara sinavlarim var pek gelemeyeceğim ama takipteyim. Ben bebegim 2 aylikken başladım diyete çok dikkatli verdiğim halde iyi verdim bence Sen daha iyi verirsin doye düşünüyorum

Çok teşekkür ederim, tanıştığımıza memnun oldum. Allah bağışlasın Çok güzel motive oluyorum mesajlarınızı okudukça darısı başıma. Ben de dikkat ediyorum 2-3 gündür iyi gidiyor şimdilik, istikrarımı korursam sizin gibi ben de güzel sonuçlar alacağım inşallah

Takımda hedeflerimizi aylık olarak olarak belirliyoruz canım, belirlediğin hedefine rahatlıkla ulaşabileceğini düşünüyorum.
İlk menü paylaşımını da yapmışsın
Kolaylıklar kilo vermek için ne kadar az karbonhidrat o kadar fazla başarı demek.
Menülerini ayarlarken sebze+yoğurt yada protein+salata şeklinde belirlersen daha hızlı kilo verebilirsin.
Bugünkü menünde bulunan pirinç, kayısı hurma, sütlü kahve hep kaçamak katagorisinde değerlendiriyoruz.
Kahveni yanında başka birşey tüketmeden içmeyi başarabilirsen kalori almamış olursun

Kaçamaklarla dolu muhteşem bir giriş yapmışım o zaman İlk hafta biraz yavaş başlayayım dedim, birden kesince hiçbir diyeti başaramıyorum çünkü. Bu hafta şeker, yağ, hamur işi(simit, pişi gibi yüüükseek kalorili favori yiyeceklerim) ve asitli içecekleri bıraktım. Birkaç güne iyice toparlayacağım

Birden azaltma zaten, yavaş yavaş

İnsanın ne yemek yapacağını bilmesi ne büyük bir nimet değil mi ya... ne yemek yapacağını düşünmek bunaltıcı bir durum hakikaten...

kolay gelsin abla afiyet olsun.

ay evet erkek cocugunun coccugu onlarin torunu,kizinkiler elin cocugu oluyor. Boyle mantikta degisik. İns nesilden nesile degisecek bu zihniyetler
bu erkek çocuklarıyla ilgili konuda ben de şoyle düşünüyorum: Böyle bir düşünce şekli kesinlikle bir hastalık..ve tedavi gerektiren bir durum.. maalesef ki günümüzde de gerçekten azınsanmayacak kadar az.. ama o insanlarla özel ilgilenip bu düşünce ve duygudan kurtarmak gerektiğini düşünüyorum.. bence eğitimli insanlarda da var bu duygu. çevresine açıklayamıyor hatta bırak çevreyi kendine bile açıklayamıyor.. yanlış olduğunun farkında ama engel de olamıyor. ben boyle insanlara gerçekten üzülüyorum Allah yardımcıları olsun inş.

İstediğin kiloya ulaştın sayılır o halde. şimdi kilonu korumak için nasıl besleneceksin?

Kızlar bugün farkettim ki böbrek ağrım sadece üşütme kaynaklı değilmiş, sussuzluğun da etkisi olmuş meğer.
Bugün de çok ağrıdı, kalın giyindiğim halde üstelik.
Dün akşam erken yattığım ve sahura su içmek için bile kalkmadığım için susuz kalmamın etkisi oldu sanırım.
Neyse ki Ramazan bitti şükürler olsun

Hoşgeldin.. Ben de muzmus..sanırım 7 nisan da başlamıştım ben de yaklaşık 4 kilo verdim.. eminim ki istikrarlı bir şekilde burada devam edersen istediğin kiloya ulaşacaksın. burası gerçekten çok güzel motive ediyor.
Geçirdiğin kazalar için de çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın..
Başarılar diliyorum sana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…