- 23 Mayıs 2020
- 46
- 272
- 8
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.761
Azmine hayran kaldım gerçekten büyük başarıAnemonee iftar soframı hazırlayıp geliyorum Canım ben de 5 ay kadar önce 91 kiloydum daha önce de 100den 65e inmiştim
Merhaba, gerçekten başarılarınızı duydukça motivasyonum artıyorHoşgeldin Ayşecim,
Ben Niran, 37 yaşında, 3 çocuk annesi, öğretmenim.
Takımda 85 kilodan 69.5 kiloya kadar indim.
55 'leri bile görebileceğime inanıyorum.
Seninde hedef kilona inmen bırak 2 seneyi 1 yıl bile sürmez.
Sen yeterki vazgeçme.
Azimle kararlılıkla ve disiplinle devam ettiğin de 6-8 ay gibi bir sürede kiloların gidecektir.
Siteyi çok iyi bilmediğim için sormak istedim ben şuan beklemedeyim değil mi? Hedef belirtemiyorum o yüzdenJasminium84 hedef belirlemeyen tek sen kaldın canım
5 haftalık hedef belirleyebilirsinSiteyi çok iyi bilmediğim için sormak istedim ben şuan beklemedeyim değil mi? Hedef belirtemiyorum o yüzden
Devammm kaptanimmm. Dün kabak yemiştim yazmamış mıyım ya ayy bide çekirdeklerini çıkarmamıştım baya acı olmuştu, zar zor bitirdim. Dolma vardi menüde bende pirinç yemeye yeminliyim o yüzden kabağı bitirdim
ayyy cokkk özendim yaa 100 den 65 e büyük başarıAnemonee iftar soframı hazırlayıp geliyorum Canım ben de 5 ay kadar önce 91 kiloydum daha önce de 100den 65e inmiştim
tabiki dayanamam sizsizzzGitmek için zorlama kendini canım
Günde 1-2 defa gelip 3-5 mesaj yazarsan bize kendimizi iyi hissettirirsin
Canim hoşgeldin ben ela evliyim 2 minik çocuğum var. Bende senin gibi 97 kilodan düştüm. Tabi takima girdiğimde 93 olmuştum şu an 81 kiloyum. Bu ara sinavlarim var pek gelemeyeceğim ama takipteyim. Ben bebegim 2 aylikken başladım diyete çok dikkatli verdiğim halde iyi verdim benceMerhaba, gerçekten başarılarınızı duydukça motivasyonum artıyorUmarım ben de hedef kiloma yaklaşırım. Motivasyon verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Kendime uzun bir hedef belirlemek istedim ki hayal kırıklığı olmasın. 22 kilo için 9 ay belirledim kendime yeni yaşıma daha fit girmeyi her şeyden çok istiyorum
Çok teşekkür ederim, tanıştığımıza memnun oldum. Allah bağışlasınayyy cokkk özendim yaa 100 den 65 e büyük başarı
tabiki dayanamam sizsizzz
Canim hoşgeldin ben ela evliyim 2 minik çocuğum var. Bende senin gibi 97 kilodan düştüm. Tabi takima girdiğimde 93 olmuştum şu an 81 kiloyum. Bu ara sinavlarim var pek gelemeyeceğim ama takipteyim. Ben bebegim 2 aylikken başladım diyete çok dikkatli verdiğim halde iyi verdim benceSen daha iyi verirsin doye düşünüyorum
Takımda hedeflerimizi aylık olarak olarak belirliyoruz canım, belirlediğin hedefine rahatlıkla ulaşabileceğini düşünüyorum.Merhaba, gerçekten başarılarınızı duydukça motivasyonum artıyorUmarım ben de hedef kiloma yaklaşırım. Motivasyon verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Kendime uzun bir hedef belirlemek istedim ki hayal kırıklığı olmasın. 22 kilo için 9 ay belirledim kendime yeni yaşıma daha fit girmeyi her şeyden çok istiyorum
Kaçamaklarla dolu muhteşem bir giriş yapmışım o zamanTakımda hedeflerimizi aylık olarak olarak belirliyoruz canım, belirlediğin hedefine rahatlıkla ulaşabileceğini düşünüyorum.
İlk menü paylaşımını da yapmışsın
Kolaylıklar kilo vermek için ne kadar az karbonhidrat o kadar fazla başarı demek.
Menülerini ayarlarken sebze+yoğurt yada protein+salata şeklinde belirlersen daha hızlı kilo verebilirsin.
Bugünkü menünde bulunan pirinç, kayısı hurma, sütlü kahve hep kaçamak katagorisinde değerlendiriyoruz.
Kahveni yanında başka birşey tüketmeden içmeyi başarabilirsen kalori almamış olursun
Birden azaltma zaten, yavaş yavaşKaçamaklarla dolu muhteşem bir giriş yapmışım o zamanİlk hafta biraz yavaş başlayayım dedim, birden kesince hiçbir diyeti başaramıyorum çünkü. Bu hafta şeker, yağ, hamur işi(simit, pişi gibi yüüükseek kalorili favori yiyeceklerim) ve asitli içecekleri bıraktım. Birkaç güne iyice toparlayacağım
İnsanın ne yemek yapacağını bilmesi ne büyük bir nimet değil mi ya... ne yemek yapacağını düşünmek bunaltıcı bir durum hakikaten...çok iyi , bir daha dolaba yemek kaldırma derdin olmaz :)
benim ne pişireceğim de belli oldu
oğlan sebzeli şehriye çorbası istedi , minnacık et çıkardım buzluyken mercimekten azıcık büyük kestim o tantuni olacak ekmek arasına koyup yiyeceklermiş baba oğula yeter 1 patates 1 kabak kızartıcam bir de salata yapıcam
kendime de yemek yapmaya eriniyorum yoğurda yulaf ezmesi bir de muz katıp yeme ihtimalim var
Kolay gelsin.. Allah kabul etsin inş oruçlarınızıben kalkıp ufaktan yemek hazırlıklarına başlayayım 2 saat kalmış iftara neredeyse:)
bu erkek çocuklarıyla ilgili konuda ben de şoyle düşünüyorum: Böyle bir düşünce şekli kesinlikle bir hastalık..ve tedavi gerektiren bir durum.. maalesef ki günümüzde de gerçekten azınsanmayacak kadar az.. ama o insanlarla özel ilgilenip bu düşünce ve duygudan kurtarmak gerektiğini düşünüyorum.. bence eğitimli insanlarda da var bu duygu. çevresine açıklayamıyor hatta bırak çevreyi kendine bile açıklayamıyor.. yanlış olduğunun farkında ama engel de olamıyor. ben boyle insanlara gerçekten üzülüyorum Allah yardımcıları olsun inş.kolay gelsin abla afiyet olsun.
ay evet erkek cocugunun coccugu onlarin torunu,kizinkiler elin cocugu oluyor. Boyle mantikta degisik. İns nesilden nesile degisecek bu zihniyetler
İstediğin kiloya ulaştın sayılır o halde. şimdi kilonu korumak için nasıl besleneceksin?işin şakası canımistemiyor daha zayıflamamı
Evet ben evlendiğimden beri geziyoruz öyle evin içindeomuzlarındada gezmişliğim varda çocuklar olunca o daha olmuyor şimdi çoluk çocuk eşimin sırtında geziyoruz zaten cocuklarıda yatırırken bi evde tur atıyoruz sonra yatak
Amin canım inşallahbiraz buruk geçti bu sene ama bunala çok şükür herkes sağlıklı olsun yeter
Hoşgeldin.. Ben de muzmus..sanırım 7 nisan da başlamıştım ben de yaklaşık 4 kilo verdim.. eminim ki istikrarlı bir şekilde burada devam edersen istediğin kiloya ulaşacaksın. burası gerçekten çok güzel motive ediyor.Tabiki hemen bilgilerimi paylaşayım :)
Adı: Ayşe Nur (Ayşe de diyebilirsiniz, Ayşegül diyen bile oluyor arada)
Yaşı: 25
Evli/bekar: Bekar
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Yüksek lisans öğrencisi
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 164
Kilo: 97.7
Hedef: 58 (Ne kadar sürer bilmiyorum bir yıl da iki yıl da sürse razıyım)
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır, ilk kez bir takıma katılacağım :) Çok heyecanlıyım
Kilo alma nedeniniz : Ergenliğe girdiğim andan itibaren hep kiloluydum. 3 yıl önce sıkı bir diyet ve sporla 20 kilo kadar kaybedip 60'lı kiloları gördüm. Daha sonra sol bacağım yandı, ayağımı burktum ve trafik kazası geçirdim. Kaza dolu bir yılın ardından 90'lı kiloları gördüm maalesef. Şuan üzerimden bu yükü atıp daha sağlıklı ve fit olmak istiyorum :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: İzmir'de yaşıyorum. Resim çizmekten, tasarım yapmaktan ve kitap okumaktan çok keyif alıyorum. Hobilerimin hepsi oturarak yaptığı hobiler olduğundan spor yapmayı sevmek ve daha aktif olacağım hobiler kazanmak istiyorum. Şubatta 26 yaşıma girmeden en azından 75 kiloya düşmek istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?