- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.781
Böbrek sorunları yaşadım ben de geçmişte o yüzden böbrek ağrısının ne kadar kötü olduğunu bilirimKızlar bugün farkettim ki böbrek ağrım sadece üşütme kaynaklı değilmiş, sussuzluğun da etkisi olmuş meğer.
Bugün de çok ağrıdı, kalın giyindiğim halde üstelik.
Dün akşam erken yattığım ve sahura su içmek için bile kalkmadığım için susuz kalmamın etkisi oldu sanırım.
Neyse ki Ramazan bitti şükürler olsun
Papatyanın sarı olanını mı diyorsun canımBöbrek sorunları yaşadım ben de geçmişte o yüzden böbrek ağrısının ne kadar kötü olduğunu bilirimKarahindiba çayı çok iyi geliyor. Bu parklarda yerde açan sarı sarı çiçekler var ya onları demleyip içiyordum. Yurtdışında salatasını yapan hatta kökünden kahve gibi içecekler yapanlar da var. Baya şifalı bir bitki tadı da fena değil.
Çok teşekkür ederim. Ne güzel ya bu grupla çok iyi motive olacağımı hissediyorum. Benim yakınlarım ne zaman diyet konusu açsam nasıl olsa veremeyeceksin bakışı atıyor, o yüzden bu sefer gizli gizli kilo vermeye başladım demotive olmayayım diyeHoşgeldin.. Ben de muzmus..sanırım 7 nisan da başlamıştım ben de yaklaşık 4 kilo verdim.. eminim ki istikrarlı bir şekilde burada devam edersen istediğin kiloya ulaşacaksın. burası gerçekten çok güzel motive ediyor.
Geçirdiğin kazalar için de çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın..
Başarılar diliyorum sana:))
çok geçmiş olsun.. aynen ramazan bitti.. en azından daha güzel bir şekilde suyunu içersin.Kızlar bugün farkettim ki böbrek ağrım sadece üşütme kaynaklı değilmiş, sussuzluğun da etkisi olmuş meğer.
Bugün de çok ağrıdı, kalın giyindiğim halde üstelik.
Dün akşam erken yattığım ve sahura su içmek için bile kalkmadığım için susuz kalmamın etkisi oldu sanırım.
Neyse ki Ramazan bitti şükürler olsun
Yok o değil biraz daha farklı bir bitki. Çiçeği solunca zaten böyle top gibi tüy yumağı oluyor. Çocukken hep koparıp üflediğimiz bitkiPapatyanın sarı olanını mı diyorsun canım
Aynen bence de kimseyle paulaşma.. o zaman sanki daha güzel ceriliyor gibi ya:)Çok teşekkür ederim. Ne güzel ya bu grupla çok iyi motive olacağımı hissediyorum. Benim yakınlarım ne zaman diyet konusu açsam nasıl olsa veremeyeceksin bakışı atıyor, o yüzden bu sefer gizli gizli kilo vermeye başladım demotive olmayayım diye
Kesinlikle. Zaten karantinada ailemin yanına gidemiyorum büyük ihtimal yaz sonu gideceğim. Onlara da sürpriz olur hemAynen bence de kimseyle paulaşma.. o zaman sanki daha güzel ceriliyor gibi ya:)
yani kaçamaklar oldu tabi olmadı diyemem ama gerçekten her şeye rağmen dikkat etmeye çalıltım.. bir de yatılı misafirler falan yorcuydu vaktim olmadı pek maalesef ya
Ah canım o yakınlar yok mu o yakınlar...Çok teşekkür ederim. Ne güzel ya bu grupla çok iyi motive olacağımı hissediyorum. Benim yakınlarım ne zaman diyet konusu açsam nasıl olsa veremeyeceksin bakışı atıyor, o yüzden bu sefer gizli gizli kilo vermeye başladım demotive olmayayım diye
Ya ben de bir düşüncemi paylaşmak istiyorum.. bu sıralama olayı var ya. ben şuan 7. sıradayım. ve kilo verdiii halde hiç ön sıralara geçmemek gerçekten motivasyon düşürüyor. aksine bir de geriye gidiyorum hep. acaba hedef kilosu 1 kg ve az olanları listeden çıkarsak mı...:))) nasıl olur acaba?HAZİRAN AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(22 Mayıs-26 Haziran) (5 haftalık)
Handandandan (69.5)----------66.0
@ekim2009 (88)----------85.9
@Jasminium84 (60.3)----------58.3
@zsaracoglu (70.2)----------67.0
@askrhpozitif (71.8)----------66. 8
@Ucmelekannesi (67.0)----------64
@ela_naz2019 (81.2)----------77.0
@Zeycan123 (58.3)----------56.5
@medine66 (59.2)----------57
@Pnrrr-20 (68.7)----------65.9
@Gulbe seker (99.2)----------95
Dream00 (55.1)----------55
@tugbap (58.8)----------54.8
Muzmus (63.5)----------60.5
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Oruç hakkında olumsuz birşey konuşmadım canım.çok geçmiş olsun.. aynen ramazan bitti.. en azından daha güzel bir şekilde suyunu içersin.
şimdi boyle konuşunca aklıma bir şey geldi. bir Alman müslüman olmadığını biliyorum bir tek inanışı konusunda hiçbir fikrim yok. ramazan ayını be orucu çok sağlıksız buluyordu ve bunu da baya inanarak savunuyordu..
şimdi sen de boyle susuzluk olayını konuşunca içimden dedim ki bunu duysa daha bir orucu anlamsız bulacaktı:))
Öğrenci misin? sorcam sorcam da bir türlü fırsat bulamadım. ne okuyorsun?ayyy cokkk özendim yaa 100 den 65 e büyük başarı
tabiki dayanamam sizsizzz
Canim hoşgeldin ben ela evliyim 2 minik çocuğum var. Bende senin gibi 97 kilodan düştüm. Tabi takima girdiğimde 93 olmuştum şu an 81 kiloyum. Bu ara sinavlarim var pek gelemeyeceğim ama takipteyim. Ben bebegim 2 aylikken başladım diyete çok dikkatli verdiğim halde iyi verdim benceSen daha iyi verirsin doye düşünüyorum
Çok can sıkıcı bir şeyAh canım o yakınlar yok mu o yakınlar...
Kızkardeşlerimden anneme eşime kadar hepsinin tek yaptığı demotive etmek...
3. çocuğumu doğurduktan 85 kilo idim, eşim seni artık bu kiloyla kabul ettim, zaten istesende veremezsin dedi, dediği kilodan 15.5 kilo eksideyim şu anda..
Az önce kızkardeşimle konuştum, konu konuyu açtı, "sen zaten kilo veremezsin" dedi, bende hiçbirsey demedim.
Diyet yaptığımdan ve kilo verdiğimden haberi yok, 1 yılı geçti görüşmeyeli.
Annemde hep "sen kilo veremezsin, alma yeter" kafasında
Yani diyeceğim o ki ne bulduysam bu takımda buldum inan
Tatlım sen takıma düzenli gelYa ben de bir düşüncemi paylaşmak istiyorum.. bu sıralama olayı var ya. ben şuan 7. sıradayım. ve kilo verdiii halde hiç ön sıralara geçmemek gerçekten motivasyon düşürüyor. aksine bir de geriye gidiyorum hep. acaba hedef kilosu 1 kg ve az olanları listeden çıkarsak mı...:))) nasıl olur acaba?
yok oruç hakkında olumsuz konuştun demedim yani demek istemedim oyle bir şey zaten. evet biliyorum ben neden oyle olduğunu da şunu demek istedim. önyargılı olduğunu düşünüyorum bu oruç meselesini konuştuğumuz kişinin de onu demeye çalıştım. .Oruç hakkında olumsuz birşey konuşmadım canım.
Aksine gayettee sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Benim son zamanlarda kendimi ne kadar hırpaladığımı biliyorsun, zaten üşütmüştüm.
Üstüne birde 42-43 derece sıcaklık ve susuzluk eklenince böyle oldu..
peki:))Tatlım sen takıma düzenli gel
Kaçamak yapma
Kaçamak yaptığında menünü yaz
Sporunu yap.
O zaman gayet güzel kilo verebildiğini göreceksin.
Sen kaçamak yapıp hedef kilona yaklaşamıyorsun diye diyetine dikkat edip kilo verebilenleri listeden çıkarmak adil olur mu sence.
Bak mesela bu hafta 1.sırayahuban1234 geçti, haftalardır 1.sırada olan Dream00 2.sıraya geriledi.
Lütfen motive olmak ve motive etmek için takıma daha çok gel
Netten baktım şimdi canım, bulursam alacağımYok o değil biraz daha farklı bir bitki. Çiçeği solunca zaten böyle top gibi tüy yumağı oluyor. Çocukken hep koparıp üflediğimiz bitkiOrtasında yuvarlak sarı bir kısım yok komple sapsarı bir çiçek. Yere epey yakın çıkıyor, İzmir'de her parkta var.
Onların ki önyargı değil karalama kampanyası canımyok oruç hakkında olumsuz konuştun demedim yani demek istemedim oyle bir şey zaten. evet biliyorum ben neden oyle olduğunu da şunu demek istedim. önyargılı olduğunu düşünüyorum bu oruç meselesini konuştuğumuz kişinin de onu demeye çalıştım. .
Aynen öyle.. gerçekten..Onların ki önyargı değil karalama kampanyası canım
Onu söyleyenler artık dünyanın birçok yerinde açlık orucu ve su orucu ile tedavi yapılan merkezler olduğunu da biliyorlardır ama işlerine gelmiyordur o başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?