Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Böbrek sorunları yaşadım ben de geçmişte o yüzden böbrek ağrısının ne kadar kötü olduğunu bilirim Karahindiba çayı çok iyi geliyor. Bu parklarda yerde açan sarı sarı çiçekler var ya onları demleyip içiyordum. Yurtdışında salatasını yapan hatta kökünden kahve gibi içecekler yapanlar da var. Baya şifalı bir bitki tadı da fena değil.

Papatyanın sarı olanını mı diyorsun canım

Çok teşekkür ederim. Ne güzel ya bu grupla çok iyi motive olacağımı hissediyorum. Benim yakınlarım ne zaman diyet konusu açsam nasıl olsa veremeyeceksin bakışı atıyor, o yüzden bu sefer gizli gizli kilo vermeye başladım demotive olmayayım diye

çok geçmiş olsun.. aynen ramazan bitti.. en azından daha güzel bir şekilde suyunu içersin.
şimdi boyle konuşunca aklıma bir şey geldi. bir Alman müslüman olmadığını biliyorum bir tek inanışı konusunda hiçbir fikrim yok. ramazan ayını be orucu çok sağlıksız buluyordu ve bunu da baya inanarak savunuyordu..
şimdi sen de boyle susuzluk olayını konuşunca içimden dedim ki bunu duysa daha bir orucu anlamsız bulacaktı:))

Papatyanın sarı olanını mı diyorsun canım
Yok o değil biraz daha farklı bir bitki. Çiçeği solunca zaten böyle top gibi tüy yumağı oluyor. Çocukken hep koparıp üflediğimiz bitki Ortasında yuvarlak sarı bir kısım yok komple sapsarı bir çiçek. Yere epey yakın çıkıyor, İzmir'de her parkta var.

Aynen bence de kimseyle paulaşma.. o zaman sanki daha güzel ceriliyor gibi ya:)

Ah canım o yakınlar yok mu o yakınlar...

Kızkardeşlerimden anneme eşime kadar hepsinin tek yaptığı demotive etmek...

3. çocuğumu doğurduktan 85 kilo idim, eşim seni artık bu kiloyla kabul ettim, zaten istesende veremezsin dedi, dediği kilodan 15.5 kilo eksideyim şu anda..

Az önce kızkardeşimle konuştum, konu konuyu açtı, "sen zaten kilo veremezsin" dedi, bende hiçbirsey demedim.
Diyet yaptığımdan ve kilo verdiğimden haberi yok, 1 yılı geçti görüşmeyeli.

Annemde hep "sen kilo veremezsin, alma yeter" kafasında

Yani diyeceğim o ki ne bulduysam bu takımda buldum inan

Ya ben de bir düşüncemi paylaşmak istiyorum.. bu sıralama olayı var ya. ben şuan 7. sıradayım. ve kilo verdiii halde hiç ön sıralara geçmemek gerçekten motivasyon düşürüyor. aksine bir de geriye gidiyorum hep. acaba hedef kilosu 1 kg ve az olanları listeden çıkarsak mı...:))) nasıl olur acaba?

Oruç hakkında olumsuz birşey konuşmadım canım.
Aksine gayettee sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Benim son zamanlarda kendimi ne kadar hırpaladığımı biliyorsun, zaten üşütmüştüm.
Üstüne birde 42-43 derece sıcaklık ve susuzluk eklenince böyle oldu..

Öğrenci misin? sorcam sorcam da bir türlü fırsat bulamadım. ne okuyorsun?

Çok can sıkıcı bir şey Çok iyi bilirim o durumu, benimkiler de aynı kafadalar. Canımı sıkıyorlar sürekli bu sefer kimseye duyurmadan sinsice zayıflayacağım bu yüzden. Sizin motivasyonunuzu görmek bile beni gaza getiriyor zaten yatmadan önce biraz daha spor yapacağım

Tatlım sen takıma düzenli gel
Kaçamak yapma
Kaçamak yaptığında menünü yaz
Sporunu yap.
O zaman gayet güzel kilo verebildiğini göreceksin.

Sen kaçamak yapıp hedef kilona yaklaşamıyorsun diye diyetine dikkat edip kilo verebilenleri listeden çıkarmak adil olur mu sence.

Bak mesela bu hafta 1.sıraya huban1234 geçti, haftalardır 1.sırada olan Dream00 2.sıraya geriledi.

Lütfen motive olmak ve motive etmek için takıma daha çok gel

yok oruç hakkında olumsuz konuştun demedim yani demek istemedim oyle bir şey zaten. evet biliyorum ben neden oyle olduğunu da şunu demek istedim. önyargılı olduğunu düşünüyorum bu oruç meselesini konuştuğumuz kişinin de onu demeye çalıştım. .

peki:))

Netten baktım şimdi canım, bulursam alacağım

Onların ki önyargı değil karalama kampanyası canım
Onu söyleyenler artık dünyanın birçok yerinde açlık orucu ve su orucu ile tedavi yapılan merkezler olduğunu da biliyorlardır ama işlerine gelmiyordur o başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…