Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yani kaçamaklar oldu tabi olmadı diyemem ama gerçekten her şeye rağmen dikkat etmeye çalıltım.. bir de yatılı misafirler falan yorcuydu vaktim olmadı pek maalesef ya(
Tatlım takımda olmanın sorumluluklarından biri de menü yazmak, bunu ihmal etme lütfen.

Öğrenci misin? sorcam sorcam da bir türlü fırsat bulamadım. ne okuyorsun?
Canim lisans+tezsiz y.lisans 5 yıl okumuslugum var atanamayinca açık öğretim çocuk gelişimi (lisans)okuyorum . Tezsiz yüksek lisans olunca öğretmenlik hakkim oluyor.

Tatlım takımda olmanın sorumluluklarından biri de menü yazmak, bunu ihmal etme lütfen.
Muzmus

Bi üstündeki kişiyle aranda 3.2 kg var.
Kaçamak yapamadığında çok güzel verebilirsin.
Ben bu arayı 2 hafta bilemedin 3 haftada kapatacağını düşünüyorum
Tamam inş uyarılara dikkat edeceğim...
Canim lisans+tezsiz y.lisans 5 yıl okumuslugum var atanamayinca açık öğretim çocuk gelişimi (lisans)okuyorum . Tezsiz yüksek lisans olunca öğretmenlik hakkim oluyor.

anladım Allah yardımcın olsun umarım gönlünce olur..

hosgeldin ayse.
Bende hatice 29 yasindayim. Bu takimin enerjis sahane canim. Gruba sik gelirsen kesinlikle istedigin kiloya gelirsin.
amin canim
susuzluk mutlaka etkiliyordur canim.
Bundab sonra dikkat ettikce agrin olmayacaktir ins
Hic soylememekle iyi yapmissin canim sok etkisi iyi olur.

Canım hoşgeldin bu takımla hedefine umduğundan daha kısa sürede ulaşacağına eminim
Şahane bir kaptan eşliğinde mükemmel bi takımız çünkü biz, övünmek gibi olsun bence

Handandandan canım Ayşe’nin bahsettiği bitki Burda çokça var sizin orda da vardır muhakkak sokağa çıkma yasağı bitse gidip toplayabilirsin kayınvalidem buradayken kökleriyle birlikte toplayıp kaynatıp içiyordu o kadar çok hastalığı var ki ne için içtiğini hatırlamıyorum İnan

Çok teşekkür ederim Hatice. Gerçekten grubun enerjisi çok hoş, çok cana yakınsınız Gruba bol bol geleceğim merak etmeyin; hem motive etmek hem motive olmak için.

Canım hoşgeldin bu takımla hedefine umduğundan daha kısa sürede ulaşacağına eminim
Şahane bir kaptan eşliğinde mükemmel bi takımız çünkü biz, övünmek gibi olsun bence ❤❤

Hedefime daha kısa sürede ulaşmak çok mutlu eder beni tabiki Alçak gönüllülük yapmanız gerek yok bence hepiniz çok başarılısınız nazarım değmez inşallah

Evet her yerde çıkıyor özellikle park gibi yerlerde. Azıcık toprak bulsun yeterli. Genel olarak pek çok hastalıkta kullanılıyor çok faydalı bir bitki. Tansiyon, böbrek hastalığı, kalp hastalığı vs. Böbreklerdeki sızıyı alıyor, idrar yolunu güçlendiriyor vs. Ben çok severim çok minnoştur kendisi baharın gelini bile diyebiliriz Küçücük bir karahindibanın bile kökü epey derin olabiliyor o yüzden kökünden çıkarmak için ufak bir çapa çok faydalı olur.

Hoşgeldin cnm.

Şahane bir kaptan eşliğinde mükemmel bi takımız çünkü biz, övünmek gibi olsun bence ❤❤
Bu mesaja teşekkür etmeden geçemezdim
9.takım hep birlikte güzelleştiriyoruz.
İyiki varsın, ve iyiki hep birlikteyiz

Bakacağım canım, muhtemelen kendim toplayabilirim

Neden ki.
Spora başlıyorum yarın hem
Sen yata yata ne kadar verirsin bilmiyorum ama ben kilo kilo vereceğim İnşallah

Kim demiş yatcam diyee bende basliyorum sporaa sen kadar yapamasamda kendi capımda yapicam biseyler

Ne guzel cnm afiyet olsun esinin ellerine saglık benmki hayatta yapmaz

Hosgeldin canim burada guzel kilolar verebilcegine eminim istikrarli bi sekilde devam edersen. Bende pınar 27 yasindaym bi oglum var 10bucuk aylik. Evlendikten sonra 91 kilodan 65e dustm 1 sene yakin korudum sonra hamile kaldim 81 ile doguma gittim dogum sonrasi 71 civariydim emzirme doneminde al ver gidiyorm bi 76 ciktm tekrar 66 dustm akillanmadm yeniden 72 ciktm smdi 68lerdeym hedefm 65 ama dusurebillrm duruma gore :)

senin kv numunelık canım Baska turu yok
Hosgeldin Aysenurcum ben Merve 2 kızım var ogretmenim lakın atanamayanlardan kısa surede Insallah hedefine ulasırsın
askrhpozitif gözükmedin bugün canım, iyi misin
Buralardayım canım okuyorum lakın yazamıyorum

Hayirli geceler cnm insallah seneye bayramda ramazanda daha kalabalik coşkulu olur. Hayırlı bayramlar

Amin canim ins.
Seneye guzel bir ramazan geciririz ins.
Seninde bayramin mubarek olsun

hosgeldin Ayşenur masallah cok enerjik geldin insallah böyle devam edersin :)

Bende Zühal, takimin ablasiyim
Mefkurem seni de bu hafta listeye alırız herhalde.
Ramazan da bittiğine göre mazeretin kalmadı :))
Daha sürem dolmadi heralde cnm :)

Bi taraftan dertler bitmiyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…