- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.801
Tatlım takımda olmanın sorumluluklarından biri de menü yazmak, bunu ihmal etme lütfen.yani kaçamaklar oldu tabi olmadı diyemem ama gerçekten her şeye rağmen dikkat etmeye çalıltım.. bir de yatılı misafirler falan yorcuydu vaktim olmadı pek maalesef ya(
Canim lisans+tezsiz y.lisans 5 yıl okumuslugum var atanamayinca açık öğretim çocuk gelişimi (lisans)okuyorum . Tezsiz yüksek lisans olunca öğretmenlik hakkim oluyor.Öğrenci misin? sorcam sorcam da bir türlü fırsat bulamadım. ne okuyorsun?
Tatlım takımda olmanın sorumluluklarından biri de menü yazmak, bunu ihmal etme lütfen.
Tamam inş uyarılara dikkat edeceğim...Muzmus
Bi üstündeki kişiyle aranda 3.2 kg var.
Kaçamak yapamadığında çok güzel verebilirsin.
Ben bu arayı 2 hafta bilemedin 3 haftada kapatacağını düşünüyorum
Canim lisans+tezsiz y.lisans 5 yıl okumuslugum var atanamayinca açık öğretim çocuk gelişimi (lisans)okuyorum . Tezsiz yüksek lisans olunca öğretmenlik hakkim oluyor.
hosgeldin ayse.Tabiki hemen bilgilerimi paylaşayım :)
Adı: Ayşe Nur (Ayşe de diyebilirsiniz, Ayşegül diyen bile oluyor arada)
Yaşı: 25
Evli/bekar: Bekar
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Yüksek lisans öğrencisi
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 164
Kilo: 97.7
Hedef: 58 (Ne kadar sürer bilmiyorum bir yıl da iki yıl da sürse razıyım)
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır, ilk kez bir takıma katılacağım :) Çok heyecanlıyım
Kilo alma nedeniniz : Ergenliğe girdiğim andan itibaren hep kiloluydum. 3 yıl önce sıkı bir diyet ve sporla 20 kilo kadar kaybedip 60'lı kiloları gördüm. Daha sonra sol bacağım yandı, ayağımı burktum ve trafik kazası geçirdim. Kaza dolu bir yılın ardından 90'lı kiloları gördüm maalesef. Şuan üzerimden bu yükü atıp daha sağlıklı ve fit olmak istiyorum :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: İzmir'de yaşıyorum. Resim çizmekten, tasarım yapmaktan ve kitap okumaktan çok keyif alıyorum. Hobilerimin hepsi oturarak yaptığı hobiler olduğundan spor yapmayı sevmek ve daha aktif olacağım hobiler kazanmak istiyorum. Şubatta 26 yaşıma girmeden en azından 75 kiloya düşmek istiyorum :)
amin canimbu erkek çocuklarıyla ilgili konuda ben de şoyle düşünüyorum: Böyle bir düşünce şekli kesinlikle bir hastalık..ve tedavi gerektiren bir durum.. maalesef ki günümüzde de gerçekten azınsanmayacak kadar az.. ama o insanlarla özel ilgilenip bu düşünce ve duygudan kurtarmak gerektiğini düşünüyorum.. bence eğitimli insanlarda da var bu duygu. çevresine açıklayamıyor hatta bırak çevreyi kendine bile açıklayamıyor.. yanlış olduğunun farkında ama engel de olamıyor. ben boyle insanlara gerçekten üzülüyorum Allah yardımcıları olsun inş.
susuzluk mutlaka etkiliyordur canim.Kızlar bugün farkettim ki böbrek ağrım sadece üşütme kaynaklı değilmiş, sussuzluğun da etkisi olmuş meğer.
Bugün de çok ağrıdı, kalın giyindiğim halde üstelik.
Dün akşam erken yattığım ve sahura su içmek için bile kalkmadığım için susuz kalmamın etkisi oldu sanırım.
Neyse ki Ramazan bitti şükürler olsun
Hic soylememekle iyi yapmissin canim sok etkisi iyi olur.Ah canım o yakınlar yok mu o yakınlar...
Kızkardeşlerimden anneme eşime kadar hepsinin tek yaptığı demotive etmek...
3. çocuğumu doğurduktan 85 kilo idim, eşim seni artık bu kiloyla kabul ettim, zaten istesende veremezsin dedi, dediği kilodan 15.5 kilo eksideyim şu anda..
Az önce kızkardeşimle konuştum, konu konuyu açtı, "sen zaten kilo veremezsin" dedi, bende hiçbirsey demedim.
Diyet yaptığımdan ve kilo verdiğimden haberi yok, 1 yılı geçti görüşmeyeli.
Annemde hep "sen kilo veremezsin, alma yeter" kafasında
Yani diyeceğim o ki ne bulduysam bu takımda buldum inan
Canım hoşgeldin bu takımla hedefine umduğundan daha kısa sürede ulaşacağına eminimÇok can sıkıcı bir şeyÇok iyi bilirim o durumu, benimkiler de aynı kafadalar. Canımı sıkıyorlar sürekli bu sefer kimseye duyurmadan sinsice zayıflayacağım bu yüzden. Sizin motivasyonunuzu görmek bile beni gaza getiriyor zaten yatmadan önce biraz daha spor yapacağım
Çok teşekkür ederim Hatice. Gerçekten grubun enerjisi çok hoş, çok cana yakınsınızhosgeldin ayse.
Bende hatice 29 yasindayim. Bu takimin enerjis sahane canim. Gruba sik gelirsen kesinlikle istedigin kiloya gelirsin.
amin canim
susuzluk mutlaka etkiliyordur canim.
Bundab sonra dikkat ettikce agrin olmayacaktir ins
Hic soylememekle iyi yapmissin canim sok etkisi iyi olur.
Canım hoşgeldin bu takımla hedefine umduğundan daha kısa sürede ulaşacağına eminim
Şahane bir kaptan eşliğinde mükemmel bi takımız çünkü biz, övünmek gibi olsun bence❤❤
Evet her yerde çıkıyor özellikle park gibi yerlerde. Azıcık toprak bulsun yeterli. Genel olarak pek çok hastalıkta kullanılıyor çok faydalı bir bitki. Tansiyon, böbrek hastalığı, kalp hastalığı vs. Böbreklerdeki sızıyı alıyor, idrar yolunu güçlendiriyor vs. Ben çok severim çok minnoştur kendisi baharın gelini bile diyebilirizHandandandan canım Ayşe’nin bahsettiği bitki Burda çokça var sizin orda da vardır muhakkak sokağa çıkma yasağı bitse gidip toplayabilirsin kayınvalidem buradayken kökleriyle birlikte toplayıp kaynatıp içiyordu o kadar çok hastalığı var ki ne için içtiğini hatırlamıyorum İnan
Hoşgeldin cnm.Çok teşekkür ederim Hatice. Gerçekten grubun enerjisi çok hoş, çok cana yakınsınızGruba bol bol geleceğim merak etmeyin; hem motive etmek hem motive olmak için.
Hedefime daha kısa sürede ulaşmak çok mutlu eder beni tabikiAlçak gönüllülük yapmanız gerek yok bence hepiniz çok başarılısınız nazarım değmez inşallah
Evet her yerde çıkıyor özellikle park gibi yerlerde. Azıcık toprak bulsun yeterli. Genel olarak pek çok hastalıkta kullanılıyor çok faydalı bir bitki. Tansiyon, böbrek hastalığı, kalp hastalığı vs. Böbreklerdeki sızıyı alıyor, idrar yolunu güçlendiriyor vs. Ben çok severim çok minnoştur kendisi baharın gelini bile diyebilirizKüçücük bir karahindibanın bile kökü epey derin olabiliyor o yüzden kökünden çıkarmak için ufak bir çapa çok faydalı olur.
Bu mesaja teşekkür etmeden geçemezdimCanım hoşgeldin bu takımla hedefine umduğundan daha kısa sürede ulaşacağına eminim
Şahane bir kaptan eşliğinde mükemmel bi takımız çünkü biz, övünmek gibi olsun bence❤❤
Bakacağım canım, muhtemelen kendim toplayabilirimHandandandan canım Ayşe’nin bahsettiği bitki Burda çokça var sizin orda da vardır muhakkak sokağa çıkma yasağı bitse gidip toplayabilirsin kayınvalidem buradayken kökleriyle birlikte toplayıp kaynatıp içiyordu o kadar çok hastalığı var ki ne için içtiğini hatırlamıyorum İnan
Neden ki.
Spora başlıyorum yarın hem
Sen yata yata ne kadar verirsin bilmiyorum ama ben kilo kilo vereceğim İnşallah
Şaka maka ramazan ayı geldi geçti yaRabbim sağlıkla huzurla yeniden bu günlere kavuşmayı nasip etsin insAllah bugün yemekler eşimden evde olunca canı sıkılıyormus ben yaparım dedi bende canıma minnet bildim zaten mide yanması ve sırt ağrım var niyeyse acayip bı şekilde
Bamya çorbası, tavuklu pirinç pilavı yoğurt karpuz menümüz
Tabiki hemen bilgilerimi paylaşayım :)
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır, ilk kez bir takıma katılacağım :) Çok heyecanlıyım
Kilo alma nedeniniz : Ergenliğe girdiğim andan itibaren hep kiloluydum. 3 yıl önce sıkı bir diyet ve sporla 20 kilo kadar kaybedip 60'lı kiloları gördüm. Daha sonra sol bacağım yandı, ayağımı burktum ve trafik kazası geçirdim. Kaza dolu bir yılın ardından 90'lı kiloları gördüm maalesef. Şuan üzerimden bu yükü atıp daha sağlıklı ve fit olmak istiyorum :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: İzmir'de yaşıyorum. Resim çizmekten, tasarım yapmaktan ve kitap okumaktan çok keyif alıyorum. Hobilerimin hepsi oturarak yaptığı hobiler olduğundan spor yapmayı sevmek ve daha aktif olacağım hobiler kazanmak istiyorum. Şubatta 26 yaşıma girmeden en azından 75 kiloya düşmek istiyorum :)
senin kv numunelık canım Baska turu yokNe eskisi hala var onlardan
Haziran sonu evlenip 1 hafta kendi evimizde, 2 hafta kv min yanında kalıyorduk.
Yatağını yanımıza sererdi, oğlunun bir tarafında ben bir tarafında o yatardı.
Bir defasında gıdıklandım eşimin sarılmasından, kikirdedim.
Kadın kalktı, oturdu "kara görgüsüzler" diye bize bi bağırdıkendimize geldik, haddimize bildik.
Ne manyak hatıralar var bende ama
Hosgeldin Aysenurcum ben Merve 2 kızım var ogretmenim lakın atanamayanlardan kısa surede Insallah hedefine ulasırsınTabiki hemen bilgilerimi paylaşayım :)
Buralardayım canım okuyorum lakın yazamıyorumaskrhpozitif gözükmedin bugün canım, iyi misin
Hayırlı geceler hanımlar
Bu Ramazan da bitti. İçimiz biraz buruktu camilerde teravih kılamadık. Rabbim diğer seneler kılmayı nasip etsin. Bu senede böyle geçti. Allahım tuttuğumuz oruçları kabul etsin.
Herkesin bayramı mübarek olsun.
Amin canim ins.Hayırlı geceler hanımlar
Bu Ramazan da bitti. İçimiz biraz buruktu camilerde teravih kılamadık. Rabbim diğer seneler kılmayı nasip etsin. Bu senede böyle geçti. Allahım tuttuğumuz oruçları kabul etsin.
Herkesin bayramı mübarek olsun.
hosgeldin AyşenurTabiki hemen bilgilerimi paylaşayım :)
Daha sürem dolmadi heralde cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?