- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.821
inşallah canımkolay gelsin abla afiyet olsun.
ay evet erkek cocugunun coccugu onlarin torunu,kizinkiler elin cocugu oluyor. Boyle mantikta degisik. İns nesilden nesile degisecek bu zihniyetler
hoşgeldin canım ben Zeynep 25 yaşında 1 çocuk annesiyim 76.8 kg ile katıldım şuana kadar 18.5 kilo verdim 12 Aralık'ta takıma katıldım onların sayesinde ve kendi irademle buralara geldim üstelik pko ve guatrm olmasına rağmen sen de istikrarlı olursan basaracagina inanıyorumTabiki hemen bilgilerimi paylaşayım :)
Adı: Ayşe Nur (Ayşe de diyebilirsiniz, Ayşegül diyen bile oluyor arada)
Yaşı: 25
Evli/bekar: Bekar
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Yüksek lisans öğrencisi
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 164
Kilo: 97.7
Hedef: 58 (Ne kadar sürer bilmiyorum bir yıl da iki yıl da sürse razıyım)
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır, ilk kez bir takıma katılacağım :) Çok heyecanlıyım
Kilo alma nedeniniz : Ergenliğe girdiğim andan itibaren hep kiloluydum. 3 yıl önce sıkı bir diyet ve sporla 20 kilo kadar kaybedip 60'lı kiloları gördüm. Daha sonra sol bacağım yandı, ayağımı burktum ve trafik kazası geçirdim. Kaza dolu bir yılın ardından 90'lı kiloları gördüm maalesef. Şuan üzerimden bu yükü atıp daha sağlıklı ve fit olmak istiyorum :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: İzmir'de yaşıyorum. Resim çizmekten, tasarım yapmaktan ve kitap okumaktan çok keyif alıyorum. Hobilerimin hepsi oturarak yaptığı hobiler olduğundan spor yapmayı sevmek ve daha aktif olacağım hobiler kazanmak istiyorum. Şubatta 26 yaşıma girmeden en azından 75 kiloya düşmek istiyorum :)
rica ederim kaptanımEline sağlık canım
aylardir korumadayim ben canim kilo vermek istemiyorum öylesine hedef koyuyorum :))İstediğin kiloya ulaştın sayılır o halde. şimdi kilonu korumak için nasıl besleneceksin?
insallah daha iyi olacaksin suyunu tüketebildigin zaman :)Kızlar bugün farkettim ki böbrek ağrım sadece üşütme kaynaklı değilmiş, sussuzluğun da etkisi olmuş meğer.
Bugün de çok ağrıdı, kalın giyindiğim halde üstelik.
Dün akşam erken yattığım ve sahura su içmek için bile kalkmadığım için susuz kalmamın etkisi oldu sanırım.
Neyse ki Ramazan bitti şükürler olsun
insallah abla :9 sanada ailenle birlikte iyi bayramlar :)Herkese hayirli saglikli huzurlu bayramlar canlar
kız demesem çatlıycam kız çocuklarını sevmeyenler sonra onların bakımına muhtaç kalıyor hep gördüğüm böyleydi, kız olduğu için çocuğu torunu sevmeyenler onların kukusuna(Türkçe çevirisi fındığı, pıtısı oliyiii) kurban olsunamin canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
iyi de kadın da olmasa soyları nasıl devam edecek kiama var işte hala öyle insanlar en basit örneği dedem annemin babası kız çocuklarının çocuklarını bile sevmez
Et kavurma ve pilav yapmayı düşünüyorum
her zaman hamarat olurlarsa şımarırız hep isteriz diye arada oluyorlar sağ olsunlar :))Saol abla bazen benden hamaratligi tutar saolsun
Leblebi olabilir aslında azıcık yerim birazdan bklm
Bana geliyorlar abla ya sürekli yapınca adama sarasim geliyor herşeye karisiyorsun diye şımarıklık snrm ciddenher zaman hamarat olurlarsa şımarırız hep isteriz diye arada oluyorlar sağ olsunlar :))
sırtının ağrısıyla miden nasıl oldu gülüm geçti mi
tam yerine geldin canoomHoşbuldummm canlar, inanılmaz bir enerjiyle katılıyorum aranıza. Motivasyonum uzun zaman sonra ilk kez bu kadar yüksek
her gün benimkilere soruyorum ne istiyorsunuz söyleyin yoksa kafama göre takılırım yada köfte yaparım diyorum hemen bir şeyler diyorlar köfte sevmiyorlar da:)))İnsanın ne yemek yapacağını bilmesi ne büyük bir nimet değil mi ya... ne yemek yapacağını düşünmek bunaltıcı bir durum hakikaten...
çok şükür geçmiş , gülüm yatarken fazladan bir yastık daha al yanına bacağının arasına al , yada sarılır gibihem kolunu hem bacağının birini koy en rahat ettiğin pozisyonu bulup öyle yatmaya çalışBana geliyorlar abla ya sürekli yapınca adama sarasim geliyor herşeye karisiyorsun diye şımarıklık snrm cidden
Çok şükür geçti sırtıma masaj yaptı eşim dinlenince, midemde geçti saolasin
Hep öyleyim abla kaç aydr adam diyor benden çok yastığa sarılıyorsun şükür aramıza yastıkta girdi diye söyleniyorçok şükür geçmiş , gülüm yatarken fazladan bir yastık daha al yanına bacağının arasına al , yada sarılır gibihem kolunu hem bacağının birini koy en rahat ettiğin pozisyonu bulup öyle yatmaya çalış
sen de eşini yastık gibi kullan at kolunu bacağını onun üstüne yazık adamceğiz üzülmesin :)))) kaç dakka dayanır acaba ayağını çek demedenHep öyleyim abla kaç aydr adam diyor benden çok yastığa sarılıyorsun şükür aramıza yastıkta girdi diye söyleniyor
mefkuşum o dertlerin bitmesini beklersek bize hiç sıra gelmeyecek ki rabbim şimdi ki dertleri de hayırlısıyla feraha çıkarsın inşallahhosgeldin Ayşenurmasallah cok enerjik geldin insallah böyle devam edersin :)
Bende Zühal, takimin ablasiyim
Daha sürem dolmadi heralde cnm :)
Bi taraftan dertler bitmiyorki
Ay abla ya o konuyu hiç sorma adam hamileliğin başından beri batıyor bana dokunsun istemiyom o derece hormonlardandr insAllah diye bekliyorumsen de eşini yastık gibi kullan at kolunu bacağını onun üstüne yazık adamceğiz üzülmesin :)))) kaç dakka dayanır acaba ayağını çek demeden
Bugünde kaldr sende canım çekiyor herhalben de bir tedirginlik sanki sahur hazırlayıp benimkileri kaldırmam lazımmış gibi gözüm ikide bir saate gidiyor
geçecek geçecek sen hiç ona kafanı takma gülümm büyük ablama da 2. gebeliğin de eniştem kötü kokuyor gibi geliyordu kokusuna tahammül edemiyordu :)) benim zaten koca yanım da yoktu askerdeydi o yüzden bilemiyorum :)Ay abla ya o konuyu hiç sorma adam hamileliğin başından beri batıyor bana dokunsun istemiyom o derece hormonlardandr insAllah diye bekliyorumnefesi nefesime gelse vurasim geliyor caktrmadan uzaklaşıyorum yani dayanamıyor zaten bacağı falan atınca doğumdan sonra geçer bende ki bu isteksizlik umarim
hahahaha kaldırayım demii sen çok yaşa emiiBugünde kaldr sende canım çekiyor herhal
insAllah kızımda da böyle olmuştum ama son haftalara dogru ilişiği kesmiştik bunda bayadr tık yokgeçecek geçecek sen hiç ona kafanı takma gülümm büyük ablama da 2. gebeliğin de eniştem kötü kokuyor gibi geliyordu kokusuna tahammül edemiyordu :)) benim zaten koca yanım da yoktu askerdeydi o yüzden bilemiyorum :)
hahahaha kaldırayım demii sen çok yaşa emii
eşim 2 saat kadar önce yatarken bana da yat uyu diyor neden sabah en azından 11 olmadan kalkayım da onlara kahvaltı hazırlayayım diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?