Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kolay gelsin abla afiyet olsun.

ay evet erkek cocugunun coccugu onlarin torunu,kizinkiler elin cocugu oluyor. Boyle mantikta degisik. İns nesilden nesile degisecek bu zihniyetler
inşallah canım
hoşgeldin canım ben Zeynep 25 yaşında 1 çocuk annesiyim 76.8 kg ile katıldım şuana kadar 18.5 kilo verdim 12 Aralık'ta takıma katıldım onların sayesinde ve kendi irademle buralara geldim üstelik pko ve guatrm olmasına rağmen sen de istikrarlı olursan basaracagina inanıyorum
Eline sağlık canım
rica ederim kaptanım

İstediğin kiloya ulaştın sayılır o halde. şimdi kilonu korumak için nasıl besleneceksin?
aylardir korumadayim ben canim kilo vermek istemiyorum öylesine hedef koyuyorum :))
insallah daha iyi olacaksin suyunu tüketebildigin zaman :)
Herkese hayirli saglikli huzurlu bayramlar canlar
insallah abla :9 sanada ailenle birlikte iyi bayramlar :)

kız demesem çatlıycam kız çocuklarını sevmeyenler sonra onların bakımına muhtaç kalıyor hep gördüğüm böyleydi, kız olduğu için çocuğu torunu sevmeyenler onların kukusuna(Türkçe çevirisi fındığı, pıtısı oliyiii) kurban olsun

Saol abla bazen benden hamaratligi tutar saolsun
Leblebi olabilir aslında azıcık yerim birazdan bklm
her zaman hamarat olurlarsa şımarırız hep isteriz diye arada oluyorlar sağ olsunlar :))
sırtının ağrısıyla miden nasıl oldu gülüm geçti mi

her zaman hamarat olurlarsa şımarırız hep isteriz diye arada oluyorlar sağ olsunlar :))
sırtının ağrısıyla miden nasıl oldu gülüm geçti mi
Bana geliyorlar abla ya sürekli yapınca adama sarasim geliyor herşeye karisiyorsun diye şımarıklık snrm cidden
Çok şükür geçti sırtıma masaj yaptı eşim dinlenince, midemde geçti saolasin

Hoşbuldummm canlar, inanılmaz bir enerjiyle katılıyorum aranıza. Motivasyonum uzun zaman sonra ilk kez bu kadar yüksek
tam yerine geldin canoom
bayram geçtikten sonra daha da canlanır, övünmek olsun sayfamız motivasyon destek sohbet muhabbet her şey var çok şükür
şöyle kısa öz kendimi tanıtayım öhömm öhömmm
yaşça 2. en kıdemli 2 senedir free liste üyesi olarak buradayım , 19 yaşın da bir oğlum var 40 yaşındayım 1 ay sonra 21 senelik evli oluyorum (amanınn ne çok olmuş yavf):))) genel de iyi ruh halin de , herkesi seven ,olumlu azıcık çatlak azıcık gıcık çokça sevimli topalak bir hatun olarak kendimi yine de çok seviyorummm

İnsanın ne yemek yapacağını bilmesi ne büyük bir nimet değil mi ya... ne yemek yapacağını düşünmek bunaltıcı bir durum hakikaten...
her gün benimkilere soruyorum ne istiyorsunuz söyleyin yoksa kafama göre takılırım yada köfte yaparım diyorum hemen bir şeyler diyorlar köfte sevmiyorlar da:)))
yazları memlekette kv deyken de bana ne pişireceksin dediklerin de siz söyleyin ki pişireyim evde ne pişirsem diye senelerce düşünmekten saçlarım ağardı burada düşünmem bana ne diyorum :))

Bana geliyorlar abla ya sürekli yapınca adama sarasim geliyor herşeye karisiyorsun diye şımarıklık snrm cidden
Çok şükür geçti sırtıma masaj yaptı eşim dinlenince, midemde geçti saolasin
çok şükür geçmiş , gülüm yatarken fazladan bir yastık daha al yanına bacağının arasına al , yada sarılır gibihem kolunu hem bacağının birini koy en rahat ettiğin pozisyonu bulup öyle yatmaya çalış

Hep öyleyim abla kaç aydr adam diyor benden çok yastığa sarılıyorsun şükür aramıza yastıkta girdi diye söyleniyor

Hep öyleyim abla kaç aydr adam diyor benden çok yastığa sarılıyorsun şükür aramıza yastıkta girdi diye söyleniyor
sen de eşini yastık gibi kullan at kolunu bacağını onun üstüne yazık adamceğiz üzülmesin :)))) kaç dakka dayanır acaba ayağını çek demeden

hosgeldin Ayşenur masallah cok enerjik geldin insallah böyle devam edersin :)

Bende Zühal, takimin ablasiyim

Daha sürem dolmadi heralde cnm :)

Bi taraftan dertler bitmiyorki
mefkuşum o dertlerin bitmesini beklersek bize hiç sıra gelmeyecek ki rabbim şimdi ki dertleri de hayırlısıyla feraha çıkarsın inşallah
bari bayram sonrası benim gibi gel takıma yaaa sensin hep bir yanım eksik
iş mevzusu ne oldu var mı haber

sen de eşini yastık gibi kullan at kolunu bacağını onun üstüne yazık adamceğiz üzülmesin :)))) kaç dakka dayanır acaba ayağını çek demeden
Ay abla ya o konuyu hiç sorma adam hamileliğin başından beri batıyor bana dokunsun istemiyom o derece hormonlardandr insAllah diye bekliyorum nefesi nefesime gelse vurasim geliyor caktrmadan uzaklaşıyorum yani dayanamıyor zaten bacağı falan atınca doğumdan sonra geçer bende ki bu isteksizlik umarim

geçecek geçecek sen hiç ona kafanı takma gülümm büyük ablama da 2. gebeliğin de eniştem kötü kokuyor gibi geliyordu kokusuna tahammül edemiyordu :)) benim zaten koca yanım da yoktu askerdeydi o yüzden bilemiyorum :)

Bugünde kaldr sende canım çekiyor herhal
hahahaha kaldırayım demii sen çok yaşa emii
eşim 2 saat kadar önce yatarken bana da yat uyu diyor neden sabah en azından 11 olmadan kalkayım da onlara kahvaltı hazırlayayım diye :))

insAllah kızımda da böyle olmuştum ama son haftalara dogru ilişiği kesmiştik bunda bayadr tık yok
Yaaa o da zordur ya hamilelikte askerde

hahahaha kaldırayım demii sen çok yaşa emii
eşim 2 saat kadar önce yatarken bana da yat uyu diyor neden sabah en azından 11 olmadan kalkayım da onlara kahvaltı hazırlayayım diye :))
Senin uykusuz kalmaman degl yani olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…