- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.841
alışıkmış zaten :) eee bebek taşımak kolay değil ,eşlerin de anlayışlı olması lazım gülüm bir nevi uzun süreli oruç gibi düşünmek lazım :)))))insAllah kızımda da böyle olmuştum ama son haftalara dogru ilişiği kesmiştik bunda bayadr tık yok
Yaaa o da zordur ya hamilelikte askerde
tabi kiii :9Senin uykusuz kalmaman degl yani olay
sana da gülümmmherkese hayirli geceler
ya hakikaten enişte hep zorlu süreçlerde yokmuşalışıkmış zaten :) eee bebek taşımak kolay değil ,eşlerin de anlayışlı olması lazım gülüm bir nevi uzun süreli oruç gibi düşünmek lazım :)))))
doğuma geldi eşim 10 gün izin kullandı geri gitti askere oğlan 2. 5 aylıkdı geldi zaten başında da ankara da stajdaydı yani hiç yanım da yoktu desem yeridir , şanslı adam bir naz yapamadım yavfff
tabi kiii :9
adam alışık hatunu wampir gibi geceleri oturunca
uykum geldi aslın da senin gelmedi mi gidip uyusak mı :)
İyi uykular ablacım sende insAllah ben bı geliyor gibi tam tuvaletim geliyor kaçıyorben de gidip yatayım artık kombi açık ama ayaklarım yine de üşüdü biraz üşürken yatınca daha çabuk uykuya dalıyorum
iyi geceler allah rahatlık versin herkese
Fit mutlu anne güzel rüyalar gör huzurlu rahat uyu inşallah
ins canim.Hayirli geceler cnm insallah seneye bayramda ramazanda daha kalabalik coşkulu olur. Hayırlı bayramlar
hosgeldin abla.hosgeldin Ayşenurmasallah cok enerjik geldin insallah böyle devam edersin :)
Bende Zühal, takimin ablasiyim
Daha sürem dolmadi heralde cnm :)
Bi taraftan dertler bitmiyorki
Herkese hayirli saglikli huzurlu bayramlar canlar
evet kadinlarin en buyuk derdi ne pisirsemher gün benimkilere soruyorum ne istiyorsunuz söyleyin yoksa kafama göre takılırım yada köfte yaparım diyorum hemen bir şeyler diyorlar köfte sevmiyorlar da:)))
yazları memlekette kv deyken de bana ne pişireceksin dediklerin de siz söyleyin ki pişireyim evde ne pişirsem diye senelerce düşünmekten saçlarım ağardı burada düşünmem bana ne diyorum :))
ayni bendede olduben de bir tedirginlik sanki sahur hazırlayıp benimkileri kaldırmam lazımmış gibi gözüm ikide bir saate gidiyor
Asker yolu beklemek zaten zorrrgeçecek geçecek sen hiç ona kafanı takma gülümm büyük ablama da 2. gebeliğin de eniştem kötü kokuyor gibi geliyordu kokusuna tahammül edemiyordu :)) benim zaten koca yanım da yoktu askerdeydi o yüzden bilemiyorum :)
Herkese hayirli saglikli huzurlu bayramlar canlar
Amin canlar
Hayırlı bayramlar canlar, nice güzel bayramlarımız olsun inşallah
Amin insAllah canım hayırlı bayramlarHayırlı bayramlar
Rabbim her sene bu günlere sağlıkla, huzurla çıkmayı nasip etsin.❤
benimkiler cins kız çoğu şeyi istemezler köfte sarma mantı dolma v.s.ins canim.
Sanada hayirli bayramlar
hosgeldin abla.
Dert kimde bitiyorki. Mesele o dertler icinde kendimize zaman ayirmak.
sanada iyi bayramlar abla
evet kadinlarin en buyuk derdi ne pisirsemkofteyi sevmeyeni de ilk defa duydum benim esle cocuklara yap hergun yerler
ayni bendede olduhatta bu 3.30 da uyandim simdi uyku tutmadi. Napsam evdekileri de kaldirsammi acaba
Asker yolu beklemek zaten zorrr
Sen bide hamileyken beklemissin abla.
aminn tez zaman da inşallahHayırlı bayramlar
Rabbim her sene bu günlere sağlıkla, huzurla çıkmayı nasip etsin.❤
amin inşallah gülüm , hayırlı bayramlar ev ahalisi kahvaltısını yaptıktan sonra bir kaç saatte bir kolonya şeker tutucam bayram olduğunu unutmayalım diyeİyi bayramlar canlar hava kapalı kimse yok ev ahalisi uyuyor sabah sabah drama bağladım Günaydın hepimize birlikte geçirdiğimiz bayramların kıymetini anlayacağımız çok güzel bir bayram olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?