Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

insAllah kızımda da böyle olmuştum ama son haftalara dogru ilişiği kesmiştik bunda bayadr tık yok
Yaaa o da zordur ya hamilelikte askerde
alışıkmış zaten :) eee bebek taşımak kolay değil ,eşlerin de anlayışlı olması lazım gülüm bir nevi uzun süreli oruç gibi düşünmek lazım :)))))
doğuma geldi eşim 10 gün izin kullandı geri gitti askere oğlan 2. 5 aylıkdı geldi zaten başında da ankara da stajdaydı yani hiç yanım da yoktu desem yeridir , şanslı adam bir naz yapamadım yavfff

ya hakikaten enişte hep zorlu süreçlerde yokmuş iyi yırtmis
tabi kiii :9
adam alışık hatunu wampir gibi geceleri oturunca
uykum geldi aslın da senin gelmedi mi gidip uyusak mı :)
İyi uykular ablacım sende insAllah ben bı geliyor gibi tam tuvaletim geliyor kaçıyor

Hayirli geceler cnm insallah seneye bayramda ramazanda daha kalabalik coşkulu olur. Hayırlı bayramlar
ins canim.
Sanada hayirli bayramlar
hosgeldin Ayşenur masallah cok enerjik geldin insallah böyle devam edersin :)

Bende Zühal, takimin ablasiyim

Daha sürem dolmadi heralde cnm :)

Bi taraftan dertler bitmiyorki
hosgeldin abla.
Dert kimde bitiyorki. Mesele o dertler icinde kendimize zaman ayirmak.

Herkese hayirli saglikli huzurlu bayramlar canlar
sanada iyi bayramlar abla
evet kadinlarin en buyuk derdi ne pisirsem kofteyi sevmeyeni de ilk defa duydum benim esle cocuklara yap hergun yerler

ben de bir tedirginlik sanki sahur hazırlayıp benimkileri kaldırmam lazımmış gibi gözüm ikide bir saate gidiyor
ayni bendede olduhatta bu 3.30 da uyandim simdi uyku tutmadi. Napsam evdekileri de kaldirsammi acaba
Asker yolu beklemek zaten zorrr
Sen bide hamileyken beklemissin abla.

benimkiler cins kız çoğu şeyi istemezler köfte sarma mantı dolma v.s.
ben de yattım uyuyamadım sabaha kadar, bünye alıştı , hepimiz en fazla bir iki gün sonra normale döneriz inşallah
annem bizi nasıl ballı doğurduysa 2 ablam da evlendikten sonra eşleri askere gitti benim ki de en küçük kız kardeşim de asker yolu bekleyecekti bedelli askerlik çıktı parasını yatırdı hiç gitmedi şükür:)

İyi bayramlar canlar hava kapalı kimse yok ev ahalisi uyuyor sabah sabah drama bağladım Günaydın hepimize birlikte geçirdiğimiz bayramların kıymetini anlayacağımız çok güzel bir bayram olsun inşallah
amin inşallah gülüm , hayırlı bayramlar ev ahalisi kahvaltısını yaptıktan sonra bir kaç saatte bir kolonya şeker tutucam bayram olduğunu unutmayalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…