Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tobe tobee daha neler duycam yaa
allah islah etsin ne diyelim
eee kızlar bu senenin son iftarı neler pişirip taşırıyorsunuz bir diyin bakemmm
biz son iftari annemlerde yaptik:)
Allah bağışlasın Kiloyu vermek kadar korumak da önemli. Ben verdiğim kiloları almakla kalmayıp üstüne çıktım bir de Birlikte vereceğiz kiloları yağlar buharlaşacak
insalalh canim.benim icin korumak daha onemli
bendensinbende hep oyle yapiyorum.benim vermem geren cok kilom olmadi oyuzden hep "zayifsin yeter "felan dedikleri icin ben oyuzden sakliyorum:)
benim eyrafimda da gordugum boyle bi kac ornek var abla gercekten hep.oyle oluyo
ben yataga parfum sikip oyle yatiyodum o derece

Hayırlı bayramlar canlar, nice güzel bayramlarımız olsun inşallah
Gunaydın herkese hayırlı bayramlar
Gunaydin Iyi Bayramlar Kızlarr
Hayırlı bayramlar
Rabbim her sene bu günlere sağlıkla, huzurla çıkmayı nasip etsin.❤
İyi bayramlarrrr kizlarrrr
İyi bayramlar canlar hava kapalı kimse yok ev ahalisi uyuyor sabah sabah drama bağladım Günaydın hepimize birlikte geçirdiğimiz bayramların kıymetini anlayacağımız çok güzel bir bayram olsun inşallah
günaydınnnn canlar hayırlı bayramlar
gunaydin kizlar hayirli bayramlar
Mutlu bayramlar kızlar
Ne garip bi bayram, sıradan bi gün gibi, ne önemliymiş o telaşeler
Allahım kurban bayramında ailelerimizle hep beraber olmayı nasip etsin
GUNAYDİNNNNNNN CANLAR
sizlerinde bayramlari mubarek olsun

Gunaydin Iyi Bayramlar Kızlarr
Hayırlı bayramlar
İyi bayramlarrrr kizlarrrr
İyi bayramlar canlar hava kapalı kimse yok ev ahalisi uyuyor sabah sabah drama bağladım Günaydın hepimize birlikte geçirdiğimiz bayramların kıymetini anlayacağımız çok güzel bir bayram olsun inşallah
günaydınnnn canlar hayırlı bayramlar
gunaydin kizlar hayirli bayramlar
Mutlu bayramlar kızlar
Rabbım seneye de goremeyı nasıp etsin Insallah kızlar

aynen abla doğru valla
Hayırlı bayramlar
Amin hayırlı bayramlar

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize hoşbuldum Başarılarınız, azminiz cidden takdire şayan. Ben şimdi spor yapacağım şevke geldim, sabahtan beri Avalon'un Sisleri kitabını okuyordum yeni bitirdim sıra sporda Bayramda ailemin yanında olmadığıma seviniyorum şuan aile evindeki pasta, börek, tatlı menülerini gözümde canlandırınca. Dün lahanalı, soğanlı uzak doğu usulü tavuk yaptım akşam da onu yiyeceğim sanırım bol yeşil salatayla Size bir şey soracağım ben hiç Leslie yapmadım nasıl? İzleyince sıkılırmışım gibi geldi. Bu arada hepinize iyi bayramlar

aksam afıyet olsun canım
leslıe ye gelecek olursak ben her seferınde leslıenın farklı vıdeolarını yapmaya calısıyorum hem sıkılıyorum aynı hareketlerden hemde hepsı terlertmıyor bır bak ıstersen baska vıdeolarla karma bıseyler yapabılırsın

Teşekkür ederim canım. Bir bakayım ben de denemeden anlayamayacağım sanırım

Ay harika onlara da başlayayım ben o zaman. Yalnız karantinada eve tıkılı durumdayım şuan adım konusunda ne kadar başarılı olurum bilmiyorum En kötü Leslie yaparken bel çantası takar adım sayarım. İp atlama konusunda da bu kalça ve göbekle kondisyonum ilk başta epey düşük olacak Leslie'yi de bir deneyeyim denemeden sevip sevmediğimi anlayamayacağım sanırım.

şanslısın annenlerle iftarı yapmışsın , rabbim seneye her istediğimiz de ailemizi görüp iftar yapmayı nasip etsin hepimize inşallahhh:)
sende mi gülümmm hahaha parfüm de güzel yöntem

Mutlu bayramlar kızlar
aminn gülüm inşallah
az önce bazıları maskeli çocuklar geldi bayramlaştılar çikolata topluyorlar bayram olduğunu yeni hissettim azıcık :)))

bir iki kere videosundan leslie yaptın mı hareketleri hemen öğrenirsin gülüm sıkılırsan sen de benim gibi leptaptan dizi film açıp onu izlerken leslie yaparsın , gerçi bu sene leslie yapmadım bir ara yapmıştım dizisiz filmsiz yapamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…