- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.861
tobe tobee daha neler duycam yaahep cahillikten be gülüm
sen hiç eskiden oğluyla gelinin odasının kapısının tammmm önüne yatağını serip uyuyan kaynana duymadın mı neyi duyucan neyi dinliyorsun sapık diyen olmazmış günahını demiyorum bile bu da cahillik işte
biz son iftari annemlerde yaptik:)eee kızlar bu senenin son iftarı neler pişirip taşırıyorsunuz bir diyin bakemmm
insalalh canim.benim icin korumak daha onemliAllah bağışlasınKiloyu vermek kadar korumak da önemli. Ben verdiğim kiloları almakla kalmayıp üstüne çıktım bir de Birlikte vereceğiz kiloları yağlar buharlaşacak
bendensinÇok teşekkür ederim. Ne güzel ya bu grupla çok iyi motive olacağımı hissediyorum. Benim yakınlarım ne zaman diyet konusu açsam nasıl olsa veremeyeceksin bakışı atıyor, o yüzden bu sefer gizli gizli kilo vermeye başladım demotive olmayayım diye
benim eyrafimda da gordugum boyle bi kac ornek var abla gercekten hep.oyle oluyokız demesem çatlıycam kız çocuklarını sevmeyenler sonra onların bakımına muhtaç kalıyor hep gördüğüm böyleydi, kız olduğu için çocuğu torunu sevmeyenler onların kukusuna(Türkçe çevirisi fındığı, pıtısı oliyiii) kurban olsun
ben yataga parfum sikip oyle yatiyodum o derecegeçecek geçecek sen hiç ona kafanı takma gülümm büyük ablama da 2. gebeliğin de eniştem kötü kokuyor gibi geliyordu kokusuna tahammül edemiyordu :)) benim zaten koca yanım da yoktu askerdeydi o yüzden bilemiyorum :)
CanımsınnnBu mesaja teşekkür etmeden geçemezdim
9.takım hep birlikte güzelleştiriyoruz.
İyiki varsın, ve iyiki hep birlikteyiz
Mutlu bayramlar ablacımmHerkese hayirli saglikli huzurlu bayramlar canlar
Hayırlı bayramlar canlar, nice güzel bayramlarımız olsun inşallah
Gunaydın herkese hayırlı bayramlar
Gunaydin Iyi Bayramlar Kızlarr
Hayırlı bayramlar
Rabbim her sene bu günlere sağlıkla, huzurla çıkmayı nasip etsin.❤
İyi bayramlarrrr kizlarrrr
İyi bayramlar canlar hava kapalı kimse yok ev ahalisi uyuyor sabah sabah drama bağladım Günaydın hepimize birlikte geçirdiğimiz bayramların kıymetini anlayacağımız çok güzel bir bayram olsun inşallah
günaydınnnn canlar hayırlı bayramlar
gunaydin kizlar hayirli bayramlar
GUNAYDİNNNNNNN CANLARMutlu bayramlar kızlar❤
Ne garip bi bayram, sıradan bi gün gibi, ne önemliymiş o telaşeler
Allahım kurban bayramında ailelerimizle hep beraber olmayı nasip etsin
Gunaydin Iyi Bayramlar Kızlarr
Hayırlı bayramlar
İyi bayramlarrrr kizlarrrr
İyi bayramlar canlar hava kapalı kimse yok ev ahalisi uyuyor sabah sabah drama bağladım Günaydın hepimize birlikte geçirdiğimiz bayramların kıymetini anlayacağımız çok güzel bir bayram olsun inşallah
günaydınnnn canlar hayırlı bayramlar
gunaydin kizlar hayirli bayramlar
Rabbım seneye de goremeyı nasıp etsin Insallah kızlarMutlu bayramlar kızlar
Mutlu bayramlar kızlar
amin insallahhRabbım seneye de goremeyı nasıp etsin Insallah kızlar
aynen abla doğru vallakız demesem çatlıycam kız çocuklarını sevmeyenler sonra onların bakımına muhtaç kalıyor hep gördüğüm böyleydi, kız olduğu için çocuğu torunu sevmeyenler onların kukusuna(Türkçe çevirisi fındığı, pıtısı oliyiii) kurban olsun
Amin hayırlı bayramlarHayırlı bayramlar
aksam afıyet olsun canımKızlar çok teşekkür ederim hepinize hoşbuldumBaşarılarınız, azminiz cidden takdire şayan. Ben şimdi spor yapacağım şevke geldim, sabahtan beri Avalon'un Sisleri kitabını okuyordum yeni bitirdim sıra sporda Bayramda ailemin yanında olmadığıma seviniyorum şuan aile evindeki pasta, börek, tatlı menülerini gözümde canlandırınca. Dün lahanalı, soğanlı uzak doğu usulü tavuk yaptım akşam da onu yiyeceğim sanırım bol yeşil salatayla Size bir şey soracağım ben hiç Leslie yapmadım nasıl? İzleyince sıkılırmışım gibi geldi. Bu arada hepinize iyi bayramlar
Teşekkür ederim canım. Bir bakayım ben de denemeden anlayamayacağım sanırımaksam afıyet olsun canım
leslıe ye gelecek olursak ben her seferınde leslıenın farklı vıdeolarını yapmaya calısıyorum hem sıkılıyorum aynı hareketlerden hemde hepsı terlertmıyor bır bak ıstersen baska vıdeolarla karma bıseyler yapabılırsın
Canım ben Leslie ile çok eğleniyorum hiç sıkılmadım
Bir de bizim adım ve ipsiz atlama yarışmamız var
Her gün adım sayını ve atlama sayını bana özelden mesajla bildiriyorsun cuma günleri listeyi açıklıyorum ben de
şanslısın annenlerle iftarı yapmışsın , rabbim seneye her istediğimiz de ailemizi görüp iftar yapmayı nasip etsin hepimize inşallahhh:)tobe tobee daha neler duycam yaa
allah islah etsin ne diyelim
biz son iftari annemlerde yaptik:)
insalalh canim.benim icin korumak daha onemli
bendensinbende hep oyle yapiyorum.benim vermem geren cok kilom olmadi oyuzden hep "zayifsin yeter "felan dedikleri icin ben oyuzden sakliyorum:)
benim eyrafimda da gordugum boyle bi kac ornek var abla gercekten hep.oyle oluyo
ben yataga parfum sikip oyle yatiyodum o derece
aminn gülüm inşallahMutlu bayramlar kızlar❤
bir iki kere videosundan leslie yaptın mı hareketleri hemen öğrenirsin gülüm sıkılırsan sen de benim gibi leptaptan dizi film açıp onu izlerken leslie yaparsın , gerçi bu sene leslie yapmadım bir ara yapmıştım dizisiz filmsiz yapamıyorum :)Kızlar çok teşekkür ederim hepinize hoşbuldumBaşarılarınız, azminiz cidden takdire şayan. Ben şimdi spor yapacağım şevke geldim, sabahtan beri Avalon'un Sisleri kitabını okuyordum yeni bitirdim sıra sporda Bayramda ailemin yanında olmadığıma seviniyorum şuan aile evindeki pasta, börek, tatlı menülerini gözümde canlandırınca. Dün lahanalı, soğanlı uzak doğu usulü tavuk yaptım akşam da onu yiyeceğim sanırım bol yeşil salatayla Size bir şey soracağım ben hiç Leslie yapmadım nasıl? İzleyince sıkılırmışım gibi geldi. Bu arada hepinize iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?